Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Aktuálne: E-shop funguje na 100%, všetko stíhame, no zaviedli sme bezpečnostné opatrenia. Pozrieť →
neuvedený: Ako nakupovať a spracovávať mäso

Počet strán: 180

Väzba: tvrdá

EAN: 9788087575406

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-87575-40-6

Dátum vydania: 14. apríla 2015

Vydavateľstvo:  BURDA Media 2000 (Apetit)

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,2 cm x 21,5 cm x 28,2 cm

Hmotnosť: 0,71 kg

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Autor: neuvedený

Dostupnosť:
Na sklade
Skladom, odošleme do 4 dní
Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 9,02 
Bežná cena: 9,49 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie kuriérom zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie
Doručenie zadarmo

do 15. 4. na nákupy od 15€

×