Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 525 miestach na Slovensku
neuvedený: Ako nakupovať a spracovávať mäso

Počet strán: 180

Väzba: tvrdá

EAN: 9788087575406

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-87575-40-6

Dátum vydania: 14. apríla 2015

Vydavateľstvo:  BURDA Media 2000 (Apetit)

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 1,2 cm x 21,5 cm x 28,2 cm

Hmotnosť: 0,71 kg

Ako nakupovať a spracovávať mäso



Dostupnosť:
Posielame do 5 až 21 dní
Cena v e-shope: 9,02 
Bežná cena: 9,49 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie