Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE OD 15 EUR

Hana Sedláčková: To najlepšie z hydiny

Počet strán: 192

Väzba: tvrdá

EAN: 9788073608163

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-7360-816-3

Dátum vydania: 25. júla 2016

Vydavateľstvo:  Ottovo nakladateľstvo

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,88 kg

To najlepšie z hydiny

Dostupnosť:
Posielame do 10 dní
Cena v e-shope: 6,99 
Bežná cena: 14,99 €
Zľava 53%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

O knihe: Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.

Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie

Naposledy ste videli