! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Šaláty, zelenina, ovocie strana 6 z 6

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Jablečná kuchařka (-70%)


Jablko je pro nás Středoevropany asi to nejběžnější ovoce. Tato jedinečná kuchařka nabízí 365 vynikajících jablečných receptů, pečlivě vybraných tak, aby odpovídaly svátkům, ročním obdobím a měsícům v roce. Prostě aby jablko bylo na stole každý den, ať už v jakékoli úpravě a podobě. Na každé stránce a v každém receptu se vám jablko představí jako lahůdka, která může chuťově vylepšit pokrmy nebo být jejich hlavním základem. Najdete zde různé způsoby, jak vytvořit stará dobrá jablečná jídla, například jablečné pyré, pečená jablka, koláče, zákusky, muffiny, křupance, sladké pečivo a sušenky. Zároveň si budete moct vyzkoušet nové a neotřelé jablečné recepty pro slané i sladké variace. Dozvíte se, jak si vybrat dokonalé jablko, seznámíte se s různými odrůdami jablek a zjistíte, jak správně kombinovat jablka s jinými potravinami, nebo dokonce jak elegantně zakomponovat jablko do výzdoby vaší domácnosti.
Vypredané
5,46 € 18,19 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Superpotravina kokos (-90%)


Kokosový olej je spomedzi výrobkov z kokosu určite najobľúbenejší. Dá sa použiť doslova na všetko, a to nielen vo výžive, ale aj v kozmetike či dokonca v domácnosti. 5 top možností využitia 1 – vegánska nátierka 2 – prostriedok na ošetrenie rias 3 – aromatický telový olej 4 – zubná pasta 5 – prísada do smoothie Objavte vyše 70 receptov ... a nápadov na chutné jedlá s kokosovým olejom či inými výrobkami z kokosu a ďalších 70 rád a možností, ako kokos využiť na krásu alebo v domácnosti!
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rajčata a papriky (-90%)


Kuchařské předpisy na polévky, hlavní jídla, přílohy, saláty a pomazánky, jejichž hlavním zdrojem jsou papriky a rajčata.
Vypredané
0,51 € 5,12 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tekvica (-90%)


Tekvica, napríklad hokkaido, maslová, obyčajná či veľkoplodá, má množstvo tvarov, farieb a veľkostí. Anna Walzová vyčarovala z tejto rozmanitosti neuveriteľné recepty. Táto obľúbená zelenina nás vždy prekvapí. Kto by jej odolal?
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Podzim - Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů (-90%)


Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce. Máme pro vás tipy na zeleninová jídla pro každý den, sytější masité pokrmy a svatomartinské hody, ale také na knedlíky se švestkami, jablečný koláč či ořechovou bábovku. Díky našim receptům budete PODZIM už navždy milovat!
Vypredané
2,20 € 21,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha V hlavní roli chřest (-90%)


Bílé zlato, královská zelenina, elixír mládí – to jsou synonyma pro voňavé, křupavé chřestové výhonky. Chřest je zdrojem vlákniny, kyseliny listové, ryboflavinu a dalších vitaminů. Snižuje hladinu cholesterolu, upravuje krevní tlak, pomáhá udržet zdravé cévy, srdce. Že znáte jen chřest zapečený se šunkou? Šéfkuchařka vám nabízí 50 neodolatelných receptů na předkrmy, polévky, hlavní jídla, slané koláče, nebo dokonce sladké dezerty. Možná je během krátké chřestové sezony ani nestačíte vyzkoušet.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tekvica na našom stole (-90%)


Tekvica je nádherný dekoračný prvok, ale má aj svoju výživovú hodnotu a kulinárske uplatnenie. Táto kniha vám ponúka bližší pohľad na tento vzácny dar prírody. Druhé, doplnené vydanie prináša oveľa viac receptov od polievok, slaných jedál až po sladké jedlá či múčniky a zmrzlinu. Pri niektorých z nich nájdete aj dobré rady na vylepšenie alebo doplnenie jedál, ako aj návrh na prípravu jedla pri bezlepkovej diéte. Príprava jedál nie je časovo náročná. V knihe sú aj námety na skladovanie a konzervovanie tekvíc.
Vypredané
0,80 € 8,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Talianska kuchyňa-Zelenina


Jednotlivé lahodné recepty sú veľmi prehľadne rozpísané: slovenský názov, taliansky názov, suroviny a čas potrebný na prípravu a varenie, ako aj pre koľko porcií je uvedený recept. Väčšina jedál je ilustrovaná neodolateľnou farebnou fotografiou. Ide len o slané jedlá.
Vypredané
0,11 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Avocado Anxiety


The food stories behind your favourite fruits and vegetables. Have you ever wondered who picked your Fairtrade banana? Or where all the wonky carrots go? How far do you think your green beans travelled to get to your plate? Above all, how do we stop worrying about our food choices and start making decisions that make a difference? In an effort to make sense of the complex food system we are all part of, Louise Gray decides to track the stories of our five-a-day, from farm to fruit bowl, and discover the impact that growing fruits and vegetables has on the planet. Through visits to farms, interviews with scientists and trying to grow her own, she digs up the dirt behind organic potatoes, greenhouse tomatoes and a glut of courgettes. In each chapter, Louise answers a question about a familiar item in our shopping basket. Is plant protein as good as meat? Is foraged food more nutritious? Could bees be the answer to using fewer chemicals? Are digital apps the key to reducing food waste? Is gardening good for mental health? And is the symbol of clean eating, the avocado, fuelling the climate crisis? As pressure grows via social media to post pictures of food that ticks all the boxes in terms of health and the environment, these food stories from the author of the award-winning The Ethical Carnivore are also a personal story of motherhood and the realisation that nothing is ever perfect.
U dodávateľa
15,15 € 15,95 €

Csodatévő zeller


"A zellerlé végigsöpör a bolygón. Lenyűgöző, ahogyan Anthony létrehozta ezt a mozgalmat, és világszerte számtalan embernek állította helyre és javította kicsattanóvá az egészségét." Sylvester Stallone Miben áll a zellerlé lenyűgöző gyógyító ereje? Mi a tudományos magyarázata, hogy rendszeres fogyasztása minden szinten elsöprő javulást hoz az egészségünkben? Anthony William - a Gyógyító médium, a Gyógyító ételek, az Egészséges pajzsmirigy és az Egészséges májműködés című sikerkönyvek írója, a globális zellerlé mozgalom elindítója - legújabb könyvében feltárja előtted mindazokat az információkat, amelyekre szükséged van, hogy te is megtapasztalhasd a zellerlé lenyűgöző gyógyító erejét, és mindenre kiterjedően "újraindíthasd" a tested. A zellerlé kúraszerű fogyasztásával egy sor betegség és tünet enyhíthető. Hogy csak néhány, sokakat érintő problémát említsünk: - AKNE - ALZHEIMER-KÓR ÉS DEMENCIA - AUTOIMMUN BETEGSÉG - HÚGYHÓLYAGFERTŐZÉSEK - EKCÉMA, ÍZÜLETI FÁJDALOM - LUPUS - LYME-KÓR - SCLEROSIS MULTIPLEX - PCOS - PIKKELYSÖMÖR - ROSACEA Miután Anthony William pontosan elmagyarázza, hogyan végzi a zellerlé gyulladáscsökkentő, lúgosító, életmentő munkáját a szervezetben, felvázolja azokat az irányelveket is, melyek segítségével megfelelő módon és sikeresen elvégezheted a zellerlé tisztítókúrát. Ami több évtizede csendes mozgalomként indult, az mára a gyógyulás globális forradalmává nőtte ki magát. Hogy miért követik ilyen rengetegen Anthony William zellerrel kapcsolatos instrukcióit, azt hamarosan saját bőrödön fogod megtapasztalni. A könyvből megtudhatod, hogyan készítsd el a dzsúszt, mennyit és mikor igyál belőle, mire számíts, amikor a szervezeted elkezd méregteleníteni, és emellett választ kaphatsz olyan gyakran felmerülő kérdésekre is, mint "biztonságos-e a zellerlé fogyasztása terhesség és szoptatás alatt", "jobb-e a turmixolás, mint a lépréselés" és "beveheted-e vele a gyógyszereidet". Tapasztald meg te is a zellerlé lenyűgöző erejét, tudj meg mindent korunk leghatékonyabb gyógynövényéről, mely millióknak segített már világszerte! "Anthonyt megbízható forrásként tartjuk becsben a családunkban. A világban végzett munkája világítótorony, mely sokakat vezetett biztonságosan a szárazföldre. Rengeteget jelent nekünk." Robert De Niro és Grace Hightower De Niro
Vypredané
16,82 € 17,71 €

dostupné aj ako:

The Core of an Onion


From the New York Times-bestselling author of Cod and Salt, a delectable look at the cultural, historical, and gastronomical layers of one of the world's most beloved culinary staples-featuring original illustrations and recipes from around the world. As Julia Child once said, “It is hard to imagine a civilization without onions.” Historically, she's been right-and not just in the kitchen. Flourishing in just about every climate and culture around the world, onions have provided the essential basis not only for sautés, stews, and sauces, but for medicines, metaphors, and folklore. Now they're Kurlansky's most flavorful infatuation yet as he sets out to explore how and why the crop reigns from Italy to India and everywhere in between. Featuring historical images and his own pen-and-ink drawings, Kurlansky begins with the science and history of the only sulfuric acid–spewing plant, then digs through its twenty varieties and the cultures built around them. Entering the kitchen, Kurlansky celebrates the raw, roasted, creamed, marinated, and pickled. Including a recipe section featuring more than one hundred dishes from around the world, The Core of an Onion shares the secrets to celebrated Parisian chef Alain Senderens's onion soup eaten to cure late-night drunkenness; Hemingway's raw onion and peanut butter sandwich; and the Gibson, a debonair gin martini garnished with a pickled onion. Just as the scent of sautéed onions will lure anyone to the kitchen, The Core of an Onion is sure to draw readers into their savory stories at first taste.
Vypredané
22,33 € 23,50 €

Kategória šaláty, zelenina, ovocie je plná kníh a publikácií zameraných na recepty, inšpiráciu a zručnosti týkajúce sa prípravy šalátov, zeleninových jedál a ovocných dobrôt. Tieto knihy vám pomôžu objaviť rozmanitosť, chuťovú harmóniu a zdravotné výhody, ktoré ponúka rastlinná strava.

V literatúre o šalátoch, zelenine a ovocí nájdete recepty na osviežujúce šaláty, farebné zeleninové prílohy, vynikajúce smoothie, šťavnaté ovocné dezerty a mnoho ďalších jedál. Knihy vás budú inšpirovať k tvorbe jedál plných zdravých ingrediencií, ktoré podporujú vitalitu a dobré zdravie.

Okrem receptov vám literatúra o šalátoch, zelenine a ovocí poskytne aj informácie o výžive, výbere a skladovaní čerstvého ovocia a zeleniny, zdravotných výhodách jednotlivých plodín a technikách správnej prípravy.

Tieto knihy vám umožnia objaviť kreatívne kombinácie prísad, dochutenie a prezentáciu šalátov a jedál so zeleninou a ovocím. Často obsahujú aj rady a tipy na pestovanie vlastných plodín vo vašej záhrade alebo balkóne.

S knihami o šalátoch, zelenine a ovocí môžete vytvárať jedinečné, chutné a zdravé jedlá pre seba, svoju rodinu a priateľov. Budete mať možnosť objaviť nové chutové kombinácie, experimentovať s rôznymi druhmi zeleniny a ovocia a vytvárať jedlá plné vitamínov a minerálov.