Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Šaláty, zelenina, ovocie strana 1 z 6
Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.
Jaro (Apetit)
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
Šaláty a nátierky
Chutné šaláty
Pomazánky
Tekvica na našom stole
Saláty
Zkvašeno, 2 vydání
Zelenina a luštěniny
Kuchárska kniha, cukety, patizóny, tekvice, baklažány
Saláty a pomazánky
Saláty – mísa plná čerstvého štěstí
Vitamindús saláták
Šaláty
Házi savanyúság
Babiččiny saláty a pomazánky
Dýně - domácí delikatesy
dostupné aj ako:
Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinková Smoothies
Hojnost
dostupné aj ako:
Kategória šaláty, zelenina, ovocie je plná kníh a publikácií zameraných na recepty, inšpiráciu a zručnosti týkajúce sa prípravy šalátov, zeleninových jedál a ovocných dobrôt. Tieto knihy vám pomôžu objaviť rozmanitosť, chuťovú harmóniu a zdravotné výhody, ktoré ponúka rastlinná strava.
V literatúre o šalátoch, zelenine a ovocí nájdete recepty na osviežujúce šaláty, farebné zeleninové prílohy, vynikajúce smoothie, šťavnaté ovocné dezerty a mnoho ďalších jedál. Knihy vás budú inšpirovať k tvorbe jedál plných zdravých ingrediencií, ktoré podporujú vitalitu a dobré zdravie.
Okrem receptov vám literatúra o šalátoch, zelenine a ovocí poskytne aj informácie o výžive, výbere a skladovaní čerstvého ovocia a zeleniny, zdravotných výhodách jednotlivých plodín a technikách správnej prípravy.
Tieto knihy vám umožnia objaviť kreatívne kombinácie prísad, dochutenie a prezentáciu šalátov a jedál so zeleninou a ovocím. Často obsahujú aj rady a tipy na pestovanie vlastných plodín vo vašej záhrade alebo balkóne.
S knihami o šalátoch, zelenine a ovocí môžete vytvárať jedinečné, chutné a zdravé jedlá pre seba, svoju rodinu a priateľov. Budete mať možnosť objaviť nové chutové kombinácie, experimentovať s rôznymi druhmi zeleniny a ovocia a vytvárať jedlá plné vitamínov a minerálov.