Najnovšie - Knihy - Sladká kuchyňa strana 2 z 36
100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt
Ovocná hrnčeková kuchárka
A legújabb házi cukrászat kézikönyve
Sladké pečenie
Helenčino pečení
Cukroví podle vyzkoušených receptů
Sladká kuchařka
Receptek a nagyitól 54. - Farsangi fánkok
Házi befőttek
Házi sütemények
Takarékos polgári szakácskönyv és házi cukrászat
DIY - Kreatív torták
Receptek a Nagyitól 48. - Ellenállhatatlan brownie-k
Receptek a Nagyitól 58. - Édes és sós gombócok
Tradičné dezerty zdravo a chutne
Sütemények sütés nélkül
Sladkosti bez výčitiek (2. doplnené vydanie)
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Dezert nie je hriech
Kuchárske knihy v kategórii sladká kuchyňas sa venujú receptom, technikám a histórii prípravy dezertov, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých jedál. Tieto knihy sú určené pre kuchárov, pekárov, cukrárov, nadšencov pečenia a všetkých, ktorí majú záujem o vytváranie lahodných sladkostí.
V knihách zameraných na sladkú kuchyňu nájdete rôzne typy receptov a postupov, ktoré vám umožnia pripraviť rôzne dezerty. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre začiatočníkov až po zložitejšie a zdobené koláče pre skúsených cukrárov. Tieto knihy často obsahujú nápady na originálne kombinácie prísad, techniky zdobenia a tipy na skladovanie a servírovanie sladkých jedál.
V literatúre o sladkej kuchyni sa tiež často nachádzajú informácie o histórii jednotlivých receptov a tradíciách spojených s rôznymi dezertmi z rôznych krajín. Okrem toho sa môžete dozvedieť o rôznych surovinách používaných v sladkej kuchyni a ich vplyve na chuť a textúru jedál.