Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Sladká kuchyňa strana 30 z 36

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Simply Sugar Free


In Britain, the average person consumes 700 grams - or 140 teaspoons - of sugar each week. Eating too much sugar can be as harmful to your health as drinking alcohol or smoking, as it can lead to an increased risk of diabetes, heart disease, weight gain and tooth decay, amongst other health problems. With more than 100 recipes, Simply Sugar Free offers sweet and simple dishes using healthier alternatives to refined sugar. Instead of loading your food with refined white sugar, why not use stevia, fruit or honey to sweeten up your dishes? Featuring tips and tricks to help you wipe out the white stuff, the recipes range from everyday snacks and treats to more indulgent dishes for entertaining guests, and you can even satisfy your sweet tooth with a dessert that isn't overloaded with sugar! From Roquefort & pear muffins, Strawberry scones and Banana bread to Chocolate chip ice cream, Pineapple meringue pie and Red velvet cake, each recipe uses a sweet alternative to refined sugar - without compromising on taste.
Vypredané
12,83 € 13,50 €

Cooking for One: Over 90 Delicious Recipes That Prove One Can be Fun


Cooking just for yourself? You needn't compromise with these easy and delicious recipes. Whether you want freezer-friendly recipes that you can batch cook and store as individual portions for later on or budget-friendly quick fixes, you'll find the ideal recipe here. Choose from simple salsas and versatile sauces that can be speedily put together in small quantities and served with grilled chicken, fish or meat; main course salads that can be easily put together from store-cupboard staples; soups and savoury bakes ideal for cooking in bulk and conveniently frozen, ready to reheating and enjoy another time. Full of deliciously modern recipes plus practical advice and time- and waste-saving tips, this book is an invaluable tool for anyone living and/or cooking on their own.
Vypredané
12,83 € 13,50 €

Sacher szakácskönyv. Osztrák konyhaművészet


Az osztrák konyhaművészet kiemelkedő képviselője a Sacher. A bécsi és salzburgi Hotel Sacher étterme, valamint a bécsi, salzburgi, grazi és innsbrucki Café Sacher a legnemesebb osztrák gasztronómiai hagyományok őrzője, de egyben az újításokra is nyitott. Az Osztrák-Magyar Monarchia világát idéző klasszikus ételek, a táfelspicc, a bécsi szelet, a Sacher- és az Esterházy-torta mellett az osztrák és a nemzetközi konyha legjobb receptjei is bekerültek a Sacher-szakácskönyv válogatásába, hogy ki-ki saját konyhájában próbálhassa ki őket odahaza.
Vypredané
10,15 € 10,68 €
  • 5 /5

Sladké ľahkosti


Knižka obsahuje recepty na sladké dezerty – vegánske, bezlepkové, s použitím prírodných sladidiel a zdravých surovín - , pričom všetky sme odskúšali v raw cukrárni frangipani. Vnútri nájdete recepty na pečené aj nepečené torty, koláče, dezertné poháre, drobné chuťovky i sviatočné koláčiky. Bude sa piecť aj rawiť. Pochúťky sú výsledkom fantastických kreácií a sú delikátne, jedinečné a naštartujú vás na cestu za zdravým životným štýlom. Posilnia vaše zdravie, potešia vašu rodinu či spríjemnia oslavu s priateľmi. Navyše sú vhodné pre ľudí s akýmikoľvek výživovými požiadavkami.
Vypredané
12,45 € 13,10 €

Hull a pelyhes... - 24 adventi aprósütemény és keksz


Minden évben örömmel várjuk a karácsonyi időszakot és izgatottan az első havat. Ha kipillantunk az ablakon, hosszú téli sétákról álmodozunk; táncoló pelyhekről és a fehér karácsonyról. A kis adventi nassolnivalók sem hiányozhatnak! Megédesítik számunkra a hideg évszakot és csodálatos illattal töltik meg a konyhát. Lágyan hull a porcukor az édes nyalánkságokra, puha kókuszpelyhek borítják be a finom édességet és hófehér cukoröntet díszíti a házi sütésű finomságokat. A könyv a legjobb recepteket gyűjti össze a mennyei sütemények elkészítéséhez és a legfinomabb téli csodavilágot varázsolja a karácsonyi süteményes tányérra. 24 mennyei adventi nyalánkság édesíti meg számunkra a hideg évszakot és tölti meg a csodás illattal a konyhát. Puha kókuszpelyhek borítják be a finom édességet és hófehér cukoröntet díszíti a finomságokat: téli álom a süteményes tányéron!
Vypredané
6,13 € 6,45 €

A 120 legjobb palacsinta


Ki ne szeretné a palacsintát? Gyerekkorunk közkedvelt desszertje végigkísér egy életen át, mondhatni megunhatatlan. Kevés olyan ételféleség van, amelyik ilyen elterjedt lenne a népek konyhájában, mint a palacsinta. Világszerte ismerik és fogyasztják önmagában, de akár más ételek körítéseként is. Valójában már ősidők óta ismerjük, hiszen a régi korok kenyérhelyettesítő lepényei nagyon hasonlítottak napjaink palacsintájához. Számos nemzet vallja a maga specialitásának, ami annak tulajdonítható, hogy az eredetileg placentának nevezett lepényszerű fogás a római légiósok fő táplálékaként a hódítások során szinte mindenhová eljutott. Egy olyan kiadványt állítottunk össze olvasóink számára, ami kihagyhatatlan, palacsintából ugyanis készíthetünk reggelit, előételt, főételt, de akár vacsorára is jó választás, nem utolsósor-ban pedig süteményt vagy tortát is tündérkedhetünk belőle. Számtalan variációja létezik sós és édes változatban egyaránt, mi egy csokorba szedtük a legfinomabb recepteket. A palacsinta tölteléke is a tájegységek ízlésvilága szerint rendkívül fantáziadús. Úgy gondolom, hogy ez a kiadványunk méltó folytatása sorozatunknak, hiszen bemutatja a palacsintakészítés széles tárházát. Nagy előnye, hogy olcsó és gyors, ezenkívül sokféleképpen lehet variálni. Könyvünkben fejezetekre osztva megtalálják az édes és sós változatokat egyaránt, emellett pedig a panírozott, rakott, kőttes vagy éppen tortaként elkészített palacsinták receptjét is. Külön fejezetbe szedtük ezenkívül a különböző nemzetek palacsintáit, illetve gondoltunk azokra is, akik a reformos receptek kedvelői. Fényképekkel illusztrált könyvünk arra buzdítja olvasóinkat, hogy legyenek kreatívak, és készítsenek minél több fajtát ebből a remek fogásból. Reméljük, hogy ezt a kiadványt is minél gyakrabban fogják használni, és számtalan kedvenc palacsintareceptet találnak majd benne. Örömteli palacsintázást kívánunk minden olvasónk számára
Vypredané
5,94 € 6,25 €

99 mákos-diós édesség


"(...) A mákimádat jelenségével gyakran találkozom. Túl az érzelmi és élvezeti értékeken a mák valóban megbecsülendő élelem, sőt, számos előnyös tulajdonsága, kedvező élettani hatása miatt például éppen a gyakran vashiányos, illetve csontritkulással veszélyeztetett női szervezetnek válna hasznára. Olvasóink, barátaink régi unszolásának teszek eleget, amikor most egy kötetbe szedve nyújtom át gyűjteményem mákos, diós, és diós-mákos süteményreceptjeinek javát, amelyek között természetesen találkozhatnak a régebbi könyveinkben már megjelent kedvencekkel és klasszikusokkal, de tallózhatnak vadonatúj receptjeim között is. Jókedvet, derűt, szépséges műveket és az kívánom hogy mindig "legyen mákjuk"!" (Lajos Mari)
Vypredané
11,88 € 12,50 €
  • 5 /5

Sladkosti bez výčitiek


Jedinečná kniha zdravých a chutných dezertov. Obsahuje recepty bez klasickej múky a bez klasického cukru, ktoré sú vhodné pre ľudí trpiacich intoleranciou alebo alergiou na lepok, pre všetkých, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu, a zároveň sa nevedia vzdať zdravých sladkostí, ako aj pre diabetikov či športovcov. Každý recept zahŕňa informáciu o nutričných hodnotách, glykemickom indexe a často odporúčanie, kedy sa konkrétny dezert môže konzumovať.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Pečieme s láskou


Sladkosti máme všetci radi, niekto menej, niekto viac a niekto ešte viac. Zároveň si však čoraz viac ľudí začína uvedomovať, že nášmu telu neprospievajú ani zvonka, ani zvnútra. Preto vám autori v tejto knihe ponúkajú recepty, ktoré zaručene uspokoja vašu chuť na sladké a zároveň nezaťažujú váš organizmus ako tradičné koláče.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Bezlepkové pečenie pre každého


Mnohí ľudia, ktorí musia zo svojej stravy vynechať lepok, si kladú otázku, ako upiecť všetky tie bábovky, koláče alebo rolády, ktoré má ich rodina rada, o vianočnom pečive nehovoriac. Zdeňka Mazúrová riešila rovnaký problém – chcela, aby si jej dcéra celiatička mohla ďalej pochutnávať na obľúbených dezertoch, ktoré by boli na nerozoznanie od klasickej verzie. Teraz si môžete vďaka nej aj vy upiecť overené dobroty podľa receptov vyladených do posledného detailu. Vyskúšajte dokonalú kombináciu kokosu a čokolády v kokosovej torte, upečte si v nedeľu na raňajky v rúre palacinku či jednoduchý, osviežujúci citrónový cheesecake, ktorý vám okamžite doma vyčarí letnú atmosféru. Potom už zostáva len jediné – uvariť si šálku kávy a pri listovaní knihou vymyslieť, čo vyskúšate nabudúce.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Moje skvelé koláčiky


Počas roka máme 365 príležitostí spríjemniť si život koláčikom. Táto jedinečná kniha vám ponúka skvelé recepty na sladké a slané dezerty s múkou, bez múky, s ovocím i bez ovocia, pečené i nepečené, ale aj také, ktoré sú vhodné pre maškrtníkov s potravinovou intoleranciou. Sú to koláčiky na každý deň, ich príprava je jednoduchá a rýchla, no nájdete tu aj náročnejšie recepty na slávnostné príležitosti. Niektoré už poznáte z autorkinej fb stránky Moje jedlo. Autorka v nich opäť siahla po alternatívnych a zdravých surovinách, samozrejmosťou je, že všetky sú ľahko dostupné. Tematicky je kniha rozdelená podľa ročných období a ponúka dobroty zo sezónneho ovocia a zeleniny, ale aj také, na ktorých si môžete pochutnať bez ohľadu na ročné obdobie.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Pohodové pečení bez lepku


Vítejte v bezlepkové pekárně! Hmmm… V pekárně, kde to omamně voní čerstvým chlebem, sladkými koláčky a nádhernými dortíky, se člověku hned začnou sbíhat sliny. Pokud však trpíte nesnášenlivostí lepku nebo celiakií, není pro vás návštěva pekárny vůbec to pravé. Teď si však můžete pochutnat všichni! Naše autorka, cukrářka Franziska Schweiger vás vezme do své pekárny a prozradí své nejlepší recepty na sladké i pikantní pečivo bez lepku. Ať už se jedná o tradiční pečení, nebo o moderní trendy - úspěch je vždy zaručen! Odhalte základní recepty a nejlepší tipy a triky zkušené cukrářky!
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Lahodná čokoláda


Čokoláda! Již celá staletí se lidé na celém světě nechávají svést potěšením z této zvláštní pochoutky. Inspirativní sbírka receptů, kterou máte před sebou, je určena především pro domácí potřebu a můžete podle ní připravit mnoho neodolatelných lahodných dobrot. Obsahuje recepty na čokoládové dorty, piškotové moučníky i sušenky, na teplé i studené dezerty, čokoládové krémy a pěny i čokoládové nápoje. Uvádíme základní metody pro jejich přípravu i zdobení.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Sütés


Tudnivalók dióhéjban. 101 nélkülözhetetlen tanács, tipp, trükk és fortély. Rövid, lényeges és könnyen megjegyezhető magyarázatok, gyors válaszok minden kérdésre.
Vypredané
4,41 € 4,64 €

Babiččino sladké pečení


Sladká vůně prostupující celý byt. Křehké koláče či zákusky na talíři. Bábovky či rolády na mnoho způsobů... To vše Vás čeká s kuchařkou „Babiččino sladké pečení“, která nabízí na 300 receptů sladkých dobrot z tradičních surovin české kuchyně. Některé jsou lehce a rychle připravitelné pro nečekanou návštěvu, jiné Vám pomohou připravit složitý dort pro sváteční chvíle. Všechny recepty jsou psány přehledně se srozumitelným návodem a mapují sladkou kuchyni od bábovek, cukroví a dortů přes koláče, řezy a rolády různých druhů až po zákusky a záviny. Jedna kapitola je věnovaná i slavnostím příležitostem jako jsou vánoce a velikonoce. Autorky nezapomněly na osvědčené rady a triky našich babiček, které z nich udělaly královny sladké kuchyně.
Vypredané
9,78 € 10,29 €
  • 5 /5

Neodolateľné krémové múčniky


Krémové múčniky sú pre väčšinu z nás priam neodolateľné. Ich príprava pritom ani nemusí byť priveľmi zložitá či časovo náročná, záleží len na tom, ako vás pečenie a zdobenie múčnikov baví a koľko máte času. Táto kuchárka obsahuje zväčša jednoduché recepty, ktoré zvládne naozaj každý. Potom závisí už len od vášho talentu a skúseností so zdobením dezertov. Aj jednoducho zdobené múčniky vyzerajú veľmi lahodne, stačí vhodne skombinovať farbu cesta, krému a polevy a k tomu si už ľahko vymyslíte ozdobu, ktorá bude farebne i chuťovo ladiť s múčnikom. Pri slávnostných príležitostiach si určite dáte na zdobení záležať viac než inokedya zaiste sú medzi vami aj takí, čo sa v skrášľovaní dezertov vyslovene vyžívajú. Vďaka farebným fotografiám vám táto kniha ponúka bohatú inšpiráciu. Nájdete v nej i užitočné rady a tipy, ktoré vám prípravu lahodných múčnikov výrazne uľahčia.
Vypredané
10,36 € 10,90 €
  • 5 /5

Pečieme bez múky


Bezlepkové pečenie – jednoduché a rýchle Chcete alebo musíte piecť bez lepku a potrebujete inšpiráciu? V tejto knihe nájdete všetko, čo hľadáte: ovocné a krémové torty, detské narodeninové torty s motívmi, koláče na plech, zeleninové koláče, muffiny, pečené lízanky, sladké drobnosti a iné dobroty. S desiatimi základnými receptami na korpusy bez múky môžete vykúzliť akýkoľvek koláč či tortu podľa vlastnej chuti a fantázie. • Veľa prirodzene bezlepkových receptov • Všetky suroviny sú ľahko dostupné • Množstvo informácií o bezlepkovom nakupovaní a pečení
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Sladké pokušenie


Nechajte sa zlákať sladkým pokušením, listujte ďalej a miešajte, šľahajte, varte, pečte, krájajte a ochutnávajte. Kniha zozbieraných receptov, s odkazom na linku, na ktorej ich nájdete na stránke Varecha.sk. Tu si môžete prečítať pôvodný autorský recept, vo väčšine prípadov aj s postupovými fotografiami a ďalšími užitočnými radami.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Édes házi sütemények sütés nélkül elkészítve


Kevesen állíthatják magukról, hogy nem szeretik az édességeket és a süteményeket. Legtöbben egyenesen a rajongói vagyunk. Különösen akkor nagy a csábítás, ha meglátjuk vagy megérezzük a mennyei illatát. Szeretnénk az ízét is élvezni,ezért a legjobb amit tehetünk, hogy magunk is elmélyülünk kissé a gasztronómia ezen területén. Kipróbálunk vagy akár meg is tanulunk egy-két számunkra izgalmas receptet, amellyel elkápráztathatjuk a környezetünket. Igényes, elegáns kivitelű könyvünkkel ehhez szeretnénk ötleteket adni olvasóinknak. A kiváló, közel 80 süteményt tartalmazó könyvben ünnepi és hétköznapi, jól érthető receptek, és gyönyörű, színes, ínycsiklandó fotók mutatják be elkészítésüket, megkönnyítve az alkalomhoz illő, tökéletes választást.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Kuchárske knihy v kategórii sladká kuchyňas sa venujú receptom, technikám a histórii prípravy dezertov, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých jedál. Tieto knihy sú určené pre kuchárov, pekárov, cukrárov, nadšencov pečenia a všetkých, ktorí majú záujem o vytváranie lahodných sladkostí.

V knihách zameraných na sladkú kuchyňu nájdete rôzne typy receptov a postupov, ktoré vám umožnia pripraviť rôzne dezerty. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre začiatočníkov až po zložitejšie a zdobené koláče pre skúsených cukrárov. Tieto knihy často obsahujú nápady na originálne kombinácie prísad, techniky zdobenia a tipy na skladovanie a servírovanie sladkých jedál.

V literatúre o sladkej kuchyni sa tiež často nachádzajú informácie o histórii jednotlivých receptov a tradíciách spojených s rôznymi dezertmi z rôznych krajín. Okrem toho sa môžete dozvedieť o rôznych surovinách používaných v sladkej kuchyni a ich vplyve na chuť a textúru jedál.