Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 453 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Bleskovky v kuchyni - Nátierky, chuťovky, šaláty (-70%)


Bleskovo pripravené jedlo nemusí byť iba synonymom pre fastfood či nebodaj polotovar ohriaty v mikrovlnke. Veľa ľudí siaha po týchto alternatívach, lebo na vlastnoručnú prípravu jedla si nevedia nájsť čas. Táto kniha je venovaná nielen im, ale aj všetkým, ktorí ušetrený čas radi využijú na posedenie so svojimi blízkymi alebo sami pre seba na načerpanie síl do ďalšieho uponáhľaného dňa. Príprava jedál podľa receptov z tejto knihy netrvá dlhšie ako 30 minút.
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Encyklopedie koktejlů z celého světa (-70%)


Úžasný svět míchaných nápojů! Více než 1000 receptů – klasické míchané nápoje, long drinky (coolery, fizzy), short drinky (coblery, flipy, frappé), hollywoodské koktejly, margarity, nápoje s Martini, koktejly nejproslulejších barů světa, nápoje horké i ledové, koktejly se šampaňským. Exkluzivní fotografie orosených sklenic fantasticky a kouzelně zbarvených nápojů vás nenechají na pochybách, co si umíchat a nalít v příštích několika minutách.
Vypredané
0,69 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrnčekové koláče (-70%)


Desať dobrých dôvodov na prípravu hrnčekového koláča 1 Táto nová koláčová mánia úplne ovládla svet pečenia. 2 Potrebujete iba hrnček, mikrovlnnú rúru a zopár základných surovín. 3 Za necelých 5 minút upečiete fantastický koláč. 4 Takmer nič nemusíte umývať! 5 Nijaké lákavé zvyšky vás nezvedú na scestie... 6 Koláče sú vynikajúce! 7 Ich príprava je až neuveriteľne ľahká, nič sa nedá pokaziť. 8 Nájdete tu všetko od klasiky cez sviatočné koláče až po maškrty na každý deň. 9 Takto pripravíte aj bezlepkové a bezvaječné koláče, dokonca aj dezerty bez mlieka. 10 Naozaj potrebujete ešte ďalší dôvod? Nestrácajte čas... a upečte hrnčekový koláč ešte dnes!
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dvaja talianski gurmáni ochutnávajú Taliansko (-70%)


Po mimoriadnom úspechu kuchárskej knihy Dvaja talianski gurmáni sa Antonio Carluccio a Gennaro Contaldo vydali na cestu po Taliansku. Všímali si odlišnosti jednotlivých regiónov a ich vplyv na každodenný život obyvateľov vrátane stravovania. Dvaja svetoznámi šéfkuchári precestovali svoje rodisko od zasnežených vrcholkov hôr až po úrodné nížiny. Skúmali rozmanité kulinárske štýly ovplyvnené prírodnými podmienkami a charakterizované dávnymi tradíciami, ktoré sú dodnes súčasťou modernej talianskej kuchyne. Kniha Dvaja talianski gurmáni ochutnávajú Taliansko ponúka vyše 80 chutných receptov a úchvatných fotografií ako prehliadku vedomostí, ale aj oddanosti týchto dvoch mužov rodnej krajine, jej ľuďom a produktom. Je priam nevyhnutnou príručkou pre každého, koho zaujíma táto fascinujúca krajina a jej gastronómia.
Vypredané
5,97 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sladké (-70%)


Zdravá výživa a zdravé pečenie sú súčasťou moderného životného štýlu. V druhej knihe známej blogerky a popularizátorky pečenia z kvásku, Lenky Mančíkovej, sa dozviete, ako zdravo sladiť a ktoré suroviny je vhodné použiť na nutrične bohatšie pečenie. Kniha pre milovníkov sladkého ponúka recepty, ktorých základom sú kvalitné, na živiny bohaté suroviny, prírodné sladidlá, ako aj zdravé a šetrne používané tuky. Medzi nimi nájdete alternatívy pre celiatikov a vegánov. Zistíte, že zdravé pečenie je jednoduché, rýchle, a navyše výborne chutí. V knihe nájdete: • užitočné informácie o zdravých sladidlách, tukoch a múkach • praktické rady pri pečení s lepkom aj bez lepku a návod, ako upiecť ten najlepší cheesecake • 33 receptov na pečené i nepečené sladké dobroty, z toho až 20 bez lepku
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Weber - Steaky (-70%)


Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými hovädzími steakmi. Pripraviť dnes výborný šťavnatý steak dokážete aj vy. Pomôže vám pritom táto kniha, ktorá vám ponúka najmodernejšie poznatky o grilovaní a množstvo skvelých nápadov a receptov nielen pre fanúšikov grilovania, ktorým ide v prvom rade o nefalšovanú chuť mäsa bez množstva prísad, ale aj pre tých, ktorí obľubujú výnimočné chute a radi popustia uzdu vlastnej fantázii. Recepty v tejto knihe si nevyžadujú výnimočné kuchárske schopnosti. Sú jednoduché a nenáročné, určené na večery, keď vám prišiel na chuť dobrý steak. Pozvite si zopár priateľov, namiešajte im drinky a usaďte sa vonku okolo ohňa. Keď vo vzduchu pocítite vôňu dreveného uhlia a opečeného mäsa, pôžitok bude perfektný.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Varíme proti rakovine (-70%)


Určite viete, aké dôležité je každodenné stravovanie pri takom vážnom ochorení, akým je rakovina. Podľa najnovších vedeckých poznatkov rakovinové bunky na rozdiel od zdravých buniek nevyužívajú na uvoľňovanie energie kyslík. Zato však potrebujú glukózu, ktorú nespaľujú, ale fermentujú na kyselinu mliečnu. Pomocou nej brzdia imunitný systém, vytvárajú v tele metastázy a odolávajú bežným liečebným metódam, teda chemoterapii a rádioterapii. Recepty v tejto knihe ponúkajú spôsob stravovania, ktorý agresívne rakovinové bunky oberá o ich základnú potravinu – glukózu. Zásadné obmedzenie príjmu cukru a škrobu núti „mladé“ rakovinové bunky, aby sa preorientovali na produkciu kyseliny mliečnej spaľovaním. Keďže sú nastavené na sústavný prísun cukru, pri nedostatku glukózy veľmi rýchlo samy od seba odumierajú. Tento spôsob výživy zároveň ochraňuje zdravé bunky v organizme. Obmedzenie prísunu cukrov a škrobu však neznamená, že sa treba vzdať pôžitku z jedla. Kuchárska kniha Varíme proti rakovine dokazuje, že nie odriekanie, ale pestrosť a kvalita sú základom zdravej stravy.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poklady slovenskej kuchyne: Dolná Nitra, Horná Nitra, Tekov (-70%)


Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Osemdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty všeobecne známe a obľúbené, ale aj netradičné skvosty, ktoré autorka objavila v zapadnutých kútoch Slovenska alebo starých rodinných archívoch. Vyberiete si z jedál každodenných aj sviatočných, mäsitých aj bezmäsitých, slaných aj sladkých, ktoré nie sú len nostalgickým pohľadom na život našich predkov, ale plnohodnotnou súčasťou moderného jedálneho lístka. Pustite sa do varenia – slovenská kuchyňa má čo ponúknuť aj najväčším labužníkom!
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pečieme s láskou (-70%)


Sladkosti máme všetci radi, niekto menej, niekto viac a niekto ešte viac. Zároveň si však čoraz viac ľudí začína uvedomovať, že nášmu telu neprospievajú ani zvonka, ani zvnútra. Preto vám autori v tejto knihe ponúkajú recepty, ktoré zaručene uspokoja vašu chuť na sladké a zároveň nezaťažujú váš organizmus ako tradičné koláče.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vademecum zdravej výživy (-70%)


Obsah : •1 Poďte so mnou •2 Fascinujúca univerzálnosť zdravej výživy * Desatoro prevencie * Najdrahšie je byť chorý * Výživové pyramídy •3 Správne delený tanier * Potrava ako zdroj energie * Bielkoviny/Proteíny * Mlieko * Vajcia * Tuky/Lipidy * Mäso * Ryby * Cukry/Sacharidy * Vláknina * Probiotiká * Náhradné sladidlá * Zelené potraviny * Obilniny * Chlieb a pečivo * Cereálie * Strukoviny * Zelenina * Ovocie * Fytochemikálie * Šťavy * Sušené ovocie * Pitný režim * Káva •4 Mýty o stravovaní * Desať najrozšírenejších mýtov * Črevná sprcha * Jarná detoxikácia * Človek, ktorý športuje •5 Zdravé a nezdravé trávenie * Zložitý systém trávenia * Nafukovanie/Plynatosť čriev * Zápcha * Pálenie záhy * Prevencia rakoviny hrubého čreva a konečníka * Podvýživa - stále aktuálna •6 Jedálne lístky na inšpiráciu * Naučte sa čítať obaly potravín * Raňajky * Desiata a olovrant * Kuchyňa tradičná versus zdravá * Ako prežiť hody * Vianoce a Veľká Noc * Redukčné jedálne lístky * Príprava jedla * V reštaurácii a na dovolenke * Alternatívne formy výživy - pozitíva a riziká •7 Ako chudne doktor
Vypredané
1,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 2 (-70%)


Kniha má 208 strán a je rozdelená do siedmich kapitol (Polievky, Bravčové, hovädzie a iné mäsá, Hydina a ryby, Bezmäsité jedlá, Nátierky ašaláty, Koláče, zákusky a torty, Z každého rožka troška). Všetky recepty sú doplnené farebnými fotografiami a malými radami pre vašu kuchyňu...
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 16 (-70%)


V kuchárskej knihe nájdete 120 receptov rozdelených do deviatich kapitol. Rôzne druhy mäsa vystriedajú bezmäsité jedlá, nájdete tu šaláty, cestoviny, koláče i zákusky. Každý si môže vybrať podľa vlastnej chuti. Azda tu nájdete aj odpoveď na otázku: Čo budem dnes variť?
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 23 - Hrnčeková kuchárka (-70%)


Najobľúbenejšia knižná edícia na Slovensku pokračuje. Už 23. kniha, zostavená z rodinných receptov čitateľov týždenníka Život, sa venuje vareniu a pečeniu bez váženia a merania. Gramy a mililitre tentoraz nahradili hrnčeky, lyžice a lyžičky. Kniha sa nevenuje iba obľúbených koláčom či zákuskom. Na svoje si v nej prídu aj milovníci mäsa, šalátov či bezmäsitých jedál. V piatich prehľadných kapitolách si čitatelia nájdu napríklad aj recepty na polievky. Najzaujímavejšou kapitolou je posledná, Dobroty do hrnčeka, kde sme zhromaždili recepty jedál, ktoré sa pripravujú priamo v hrnčekoch. Kniha je doplnená aj o praktickú tabuľku na prepočet surovín z „hrnčekovej“ mierky do gramov a mililitrov. S najnovšou knihou Recepty zo života bude varenie a pečenie baviť aj menej skúsené či začínajúce gazdinky.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zázračné PH pre diabetikov (-70%)


Revolučný spôsob stravovania při diabete 1. A 2. typu Diabetes je vážna choroba, ktorú je však možné zvládnuť! Za 12 týždňov získate opäť zdravie a duševnú rovnováhu Keď patríte k tým, kto je postihnutý diabetom, je načase s tým niečo urobiť. Táto kniha Vám ponúka jednuduchý, ale priekopnícky progam, který pomáha zvládnuť diabetes 1. a 2. typu. Ide o celkom prirodzený postup, založený na nevyhnutnom alkalickom vnútornom prostredí organizmu, čo pomáha spomaliť, zastaviť, alebo dokonca zvrátiť chorobu a poškodenie, ktoré často spôsobuje. Je to bez vysokých dávok liekov, ktoré väčšina diabetikov užíva. Dozviete sa - Aké potraviny môžete jesť, akých sa vyvarovať a ktoré sú najlepšie na zníženie cukru v krvi - Množstvo skvelých jedál, ktoré vyrovnávajú pH - ako nahradiť jedlá, ktoré zvyšujú hladinu cukru v krvi, zdravými potravinami - Návod, ako sa zbaviť stresu a cvičiť bez rizika - Prečo prečistenie organizmu – alebo tzv. tekutinové hody sú najúčinnejším začiatkom pH stravovania a návrat energie … a oveľa viac
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 32- Vidiecka kuchyňa (-70%)


Nenechajte si ujsť v poradí už 32. diel najpredávanejšej a zároveň najrozsiahlejšej edície kuchárskych kníh na Slovensku. Z listov čitateľov časopisu Život sme tentoraz zostavili knižku na tému Vidiecka kuchyňa. Na svoje si v našej kuchárke prídu milovníci mäsových špecialít, ale aj tí, ktorým ku šťastiu treba skôr poriadnu sýtu polievku či guláš. Nezabudli sme ani na maškrtníkov. Tým patria kapitoly studená kuchyňa a chuťovky, či vždy veľmi obľúbené koláče. Najmenší si zas svoje určite nájdu medzi receptmi zameranými na múčne jedlá. Našu kuchársku knihu určite oceníte nielen doma, ale aj na chalupe, chate, na prázdninách u starých rodičov, či na dovolenke, na ktorej ste sa rozhodli variť si sami. Na najnovší prírastok do našej edície sa môžete tešiť už v októbri.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 1500 moderních bylinářských receptů (-70%)


Recepty jsou prakticky seřazeny dle nemocí (neduhů) Ve většině receptů jsou využity byliny rostoucí v naší krajině nebo zahrádkách V knize uvedené recepty jsou ověřeny mnohaletou praxí
Vypredané
4,44 € 14,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Torták és más édességek (-70%)


Narancstorta, csokoládés éclair vagy millefeuilles: ezeknek az ínyencfalatoknak és a cukrászművészet számos más klasszikusának könnyen követhető leírását találja a kötetben. Akár saját magát, akár vendégeit örvendeztetné meg az omlós, leveles vagy égetett tésztából készített, csokoládéval, friss gyümölcsökkel vagy könnyű krémekkel ízesített alkotásokkal, a receptek széles választéka minden ízlést kielégít.
Vypredané
0,60 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Varíme a pečieme na sviatky (-70%)


V knihe vám ponúkame 150 receptov na slávnostné jedlá, ktoré sa spájajú so sviatkami počas celého roka. Znásobia sviatočnú atmosféru Vianoc a silvestrovských osláv, ale aj fašiangov a Veľkej noci. Kniha prináša aj recepty na valentínske maškrty a na múčniky a iné pochúťky, ktoré spríjemnia vaše posedenia v kruhu rodiny alebo priateľov aj pri iných slávnostných príležitostiach.
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Těstoviny-rychle a chutně (-70%)


Podrobné návody s realistickými časovými údaji. Nepotřebujete žádné speciální kuchyňské vybavení. Všechny recepty byly předem pečlivě vyzkoušeny
Vypredané
0,69 € 2,30 €

dostupné aj ako:


Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.