Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 491 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Babicovy dobroty (-90%)


Oblíbený protagonista cooking show Babicovy dobroty zařadil do své třetí kuchařky pouze jídla, která v televizi nevařil, a mezi nimi i několik skvělých novinek. Patří mezi ně například recepty pro naše ratolesti, "protože děti jsou kořením života a n ěm toho my kuchaři trochu víme" a také řada jeho speciál, o kterých říká, že začnou vznikat až ve chvíli, kdy zapne sporák. Ozdobou této knihy jsou bezesporu polévky, k nimž se nechal inspirovat během svých kuchařských výprav po celém světě, a také recepty ke grilování: "Nádhera, vůně dřeva nebo dřevěného uhlí, spousta masa, zeleniny, sýry, omáčky....jaro, léto, podzim ... pohoda, dobrý pití a dobrý kamarádi, rodina, děti, kytara... Úsměvy a dobrá nálada jsou podle mě mnohem důležitější než vym akaný marinády, do kterých někteří ustaraně nakládají maso několik hodin dopředu."Masové speciality, ovšem také recepty se zeleninou, zejména rajčaty, venkovské vaření a vybrané nápoje jsou příjemným završením 78 jedinečných a jako vždy originálních receptů Jiřího Babicy. Takže dobrou chuť.
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Česká Kuchařka - Tradičně i moderně (-90%)


Česká kotlina je plná krásných míst, ať už je hledáme v přírodě, nebo to jsou historické památky. Kromě nich však je naše země spojená s kulinářským uměním. Češi rádi vaří i ochutnávají. Vydejme se společně na cestu plnou dobrého jídla. Kuchařka vás provede celou republikou a ukáže, jaké speciality nabízejí různé kraje. Nechybí ani recepty. Všechna báječná jídla můžete rovnou vyzkoušet. Dobrou chuť!
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Barbecue - rýchlo a chutne (-90%)


Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých pokrmov je rýchla a jednoduchá a nepotrebujete na ňu nijaké špeciálne kuchynské vybavenie. Každý recept obsahuje prehľad potrebných surovín, návod na prípravu s priemerným časom varenia a výživnú hodnotu každého pokrmu.
Vypredané
0,10 € 1,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Biri néni szakácskönyve (-90%)


"Lassan száz éve annak, hogy 1923-ban a Brassói Lapok megjelentette Biri néni szakácskönyvét, ami az első ismert erdélyi szakácskönyv alcímet viseli. Nem tudni, hogy kit is takar a Biri néni név, de egy biztosan érezhető, hogy nagy- és dédszüleink konyhájának ízvilága, kulináris tudása elevenedik meg ebben a jelentős terjedelmű szakácskönyvben. A könyv az erdélyi és magyar konyha által készített ételek nagy részét bemutatja. Nemcsak húsok, főzelékek, zöldségek elrakását és elkészítését tárgyalja, de cukrászati, sütési útmutatóval is szolgál az olvasónak. Biri néni szakácskönyve ily módon a hazai szakácskönyvek gyöngyszemei közé tartozik." (részlet a könyvből)
Vypredané
1,50 € 15,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Piknik (-90%)


Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb chefje és gasztronómiai tanácsadója ezúttal a nagyközönséget veszi célba. A "Piknik" az élet apró örömeit, az együttlét örömét dicséri, és ehhez kínál egyszerűen, legfeljebb 20 perc alatt elkészíthető hideg és meleg ételeket, italokat. A városi piknikelés, a kirándulás, a grillezés és a balatoni, illetve tengerparti pihenés témája köré rendezett receptek kivétel nélkül egészséges ételeket mutatnak be, a helyi alapanyagok, idényzöldségek és -gyümölcsök használatára buzdítanak. A "Piknik" számos vegetariánus ételt is ajánl, horvátországi fejezetében pedig ötleteket kínál a tenger gyümölcseinek beszerzésére és egyszerű elkészítésére.
Vypredané
0,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rizottó - Finomat egyszerűen! - Finomat egyszerűen! (-90%)


Rohanó világunkban egy kiadós, gyorsan elkészíthető egytálétel nagy kincs, rengeteg időt, energiát takaríthatunk meg vele. A rizottó e kincsek közé tartozik, ráadásul szinte végtelenül variálható: húsokkal és zöldségekkel, édesen és sósan egyaránt ínycsiklandó fogás készíthető belőle. Mint minden ételnek, a rizottónak is megvannak a maga titkai - a receptek mellett e fortélyokat is megismerhetjük ebből a nosztalgikus képekkel illusztrált, bájos szakácskönyvből.
Vypredané
0,20 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velká kniha koření, bylin (-90%)


Souhrn vyčerpávajících informací o 125 druzích domácích i exotických bylin a dřevin, které pro svůj obsah aromatických látek nacházejí uplatnění v kuchyni - jako koření, salátové přísady, čajové či jiné nápojové ingredience. U každého druhu se čtenář dozví o jeho botanické příslušnosti, použití, obsahových látkách, získá rady pro pěstování i pro jiné než kulinární využití (lékařské apod.) závěr patří kaleidoskopu zajímavostí a kuriozit. Jednotlivé kapitoly jsou doprovázeny řadou černobílých, velmi výstižných kreseb, a tak se publikace stává nejen odbornou příručkou, ale i knihou pro širokou čtenářskou veřejnost.
Vypredané
2,27 € 22,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prostřeno! 4 od Aše po Jablunkov (-90%)


Již počtvrté se setkáváme se 180 novými účastníky nejoblíbenější televizní show o neprofesionálním vaření. Týden po týdnu procházíme českými domácnostmi v jednotlivých krajích republiky a seznamujeme se s místní gastronomií, specialitami i nejoblíbenějšími rodinnými jídly. Každý týden má svého vítěze, který připravil nejchutnější pokrm a nejlepší zábavu. Prostřeno, to je 540 nových receptů, které obohatí každý jídelníček.
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Lacná kniha Kuchyňa - srdce domova (-90%)


Nigellina Kuchyňa – to je potešenie zo skutočného varenia. 190 receptov na mimoriadne jednoduché jedlá, ktoré vám uľahčia a spríjemnia život.
Vypredané
2,49 € 24,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hravě bez lepku (-90%)


Rozmanité, plnohodnotné a chutné. Zábavné, inspirativní a hravé. I takové může být vaření bez lepku. Praktický průvodce bezlepkovou stravou „Hravě bez lepku“ je pro všechny, kteří „nekamarádí“ s lepkem a pro všechny, kteří hledají užitečné informace jak se co nejlépe a nejchutněji postarat o zdraví sebe a svých blízkých a lepek ze svého jídelníčku jednoduše vyřadili. Kniha obsahuje pestrý týdenní jídelníček chutných pokrmů z přirozeně bezlepkových surovin. Celkem 37 originálních receptů od snídaně po moučník. Nechybí ani inspirace pro hravé servírování všech jídel a užitečné tipy od týmu kuchařského studia Vaření hravě, jak všechny recepty ještě více rozvinout a variovat. Recepty sepsala a připravila Blanka Palečková – výživová specialistka a především matka, která našla svou životní cestu v oblasti zdraví a přírodní medicíny. Vystudovala revoluční program Výchova ke zdraví v Českých Budějovicích. Pracovala jako poradce podpory zdraví pro děti s autismem, pro klienty s poruchami řeči, sluchu a hlasu. Později se sama začala věnovat poradenství v centru detoxikace podle MUDr. Jonáše. V současné době také vede praktické kurzy zdravého vaření ve škole Vaření hravě v Brně.
Vypredané
0,93 € 9,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poklady slovenskej kuchyne (2): Dolné Považie, Stredné Považie, Horné Považie (-90%)


Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty všeobecne známe a obľúbené, ale aj netradičné skvosty, ktoré autorka objavila v zapadnutých kútoch Slovenska alebo starých rodinných archívoch. Vyberiete si z jedál každodenných aj sviatočných, mäsitých aj bezmäsitých, slaných aj sladkých, ktoré nie sú len nostalgickým pohľadom na život našich predkov, ale plnohodnotnou súčasťou moderného jedálneho lístka. Pustite sa do varenia – slovenská kuchyňa má čo ponúknuť aj najväčším labužníkom!
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poklady slovenskej kuchyne: Kysuce, Orava, Turiec, Liptov, Horehronie (-90%)


Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty všeobecne známe a obľúbené, ale aj dávno zabudnuté či skvosty, ktoré autorka objavila v zapadnutých kútoch Slovenska alebo starých rodinných archívoch. Vyberiete si z jedál každodenných aj sviatočných, mäsitých aj bezmäsitých, slaných aj sladkých, ktoré nie sú len nostalgickým pohľadom na život našich predkov, ale plnohodnotnou súčasťou moderného jedálneho lístka. Pustite sa do varenia – slovenská kuchyňa má čo ponúknuť aj najväčším labužníkom!
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poklady slovenskej kuchyne: Šariš, Abov, Zemplín (-90%)


Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty všeobecne známe a obľúbené, ale aj dávno zabudnuté, či skvosty, ktoré autorka objavila v zapadnutých kútoch Slovenska alebo starých rodinných archívoch. Vyberiete si z jedál každodenných aj sviatočných, mäsitých aj bezmäsitých, slaných aj sladkých, ktoré nie sú len nostalgickým pohľadom na život našich predkov, ale plnohodnotnou súčasťou moderného jedálneho lístka. Pustite sa do varenia – slovenská kuchyňa má čo ponúknuť aj najväčším labužníkom!
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Predjedlá a zákusky (-90%)


Dokonalý začiatok alebo sladké finále? Táto kniha vám poskytne oboje: maškrty pred alebo po hlavnom jedle, ba dokonca celé menu zložené z množstva jemných malých dobrôt. Vyše 90 receptov vás unesie do lahodnej ríše vynikajúcich šalátov, krémových polievok, pikantných chuťoviek, krémov, ktoré sa vám na jazyku priam roztopia... Či sa už rozhodnete pre „rýchle, časovo nenáročné menu“ alebo „večeru s kŕdľom priateľov“ – máte si z čoho vybrať! Múdro na to: Návrhy menu s viacerými chodmi, tipy na parádne servírovanie, rady a usmernenia pri plánovaní pohostenia a nakupovaní – o tom všetkom sa dočítate v tejto knihe. Môže byť niečo jednoduchšie?
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje skvelé koláčiky (-90%)


Počas roka máme 365 príležitostí spríjemniť si život koláčikom. Táto jedinečná kniha vám ponúka skvelé recepty na sladké a slané dezerty s múkou, bez múky, s ovocím i bez ovocia, pečené i nepečené, ale aj také, ktoré sú vhodné pre maškrtníkov s potravinovou intoleranciou. Sú to koláčiky na každý deň, ich príprava je jednoduchá a rýchla, no nájdete tu aj náročnejšie recepty na slávnostné príležitosti. Niektoré už poznáte z autorkinej fb stránky Moje jedlo. Autorka v nich opäť siahla po alternatívnych a zdravých surovinách, samozrejmosťou je, že všetky sú ľahko dostupné. Tematicky je kniha rozdelená podľa ročných období a ponúka dobroty zo sezónneho ovocia a zeleniny, ale aj také, na ktorých si môžete pochutnať bez ohľadu na ročné obdobie.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Heart of the Artichoke (-90%)


Whereas the menus in "A Platter of Figs" were designed to feed eight to ten with grace and ease, the menus in this book serve four to six. There are twenty-four menus, six per season, each of them amusingly and engagingly titled and punctuated with rich mini-essays full of information and insight. The menus are bookended by a chapter on private rituals, those treats for when you're on your own in the kitchen with no one else to satisfy, and at the other end, menus for holiday feasts.
Vypredané
3,15 € 31,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 30 - Najlepšie domáce koláče (-90%)


Najväčšia a najobľúbenejšia edícia kuchárskych kníh oslavuje! V poradí už 30. kniha skvelých receptov sa venuje tomu, čo majú čitatelia časopisu Život zo všetkého najradšej – pečenie. V najnovšej knižke si na svoje prídu milovníci tort a nepečených zákuskov. Skúsenejšie gazdinky sa môžu tešiť na kapitolu venovanú zaujímavým roládam, šarlotám a rezom. Klasické i nové recepty zasa nájdu v kapitole venovanej rodinným koláčom a bábovkám. Čitateľmi overené a rokmi odskúšané recepty sú aj v posledných dvoch kapitolách – drobné koláčiky a slané koláče. Vyskúšajte a ochutnajte tie najlepšie domáce koláče v najnovšej knihe z nášho vydavateľstva.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dulce de Leche (-90%)


Martina Pintérová-Bezáková patrí medzi slovenské top foodblogerky a neznáma nie je ani divákom jojkárskeho Dobrého rána. Vo svojej prvej knihe prichádza na knižný trh s viac než 80 sladkými receptami. Publikácia by sa dala nazvať aj štýlovou knižnou cukrárňou, ktorá ponúka odpoveď na otázku, čo so sezónnym ovocím a neskrotnými chuťami. Rozhodne sa pripravte na to, že kniha Dulce de leche vás vďaka nádherným fotografiám domácich koláčikov, tort a iných sladkých pokušení vystrelí na pomyselný Olymp gurmánskeho zážitku už pri jej listovaní.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:


Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.