! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Vesmír, veda a technika strana 7 z 7

Encyklopedie motocyklů


Využijte příležitost seznámit se s nejslavnějšími, nejkrásnějšími, nejstaršími, nejdražšími i nejnovějšími motocykly z celého světa. Kniha poskytuje úplný encyklopedický přehled značek, konstruktérů a výrobců jednostopých strojů, a to v abecedním pořadí. Text doplňují stovky archivních i speciálně pořízených fotografií.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Lacná kniha Johannes Kepler (-90%)


Německý matematik a astronom je spojován především s novým pohledem na uspořádání okolního světa. Již jako student se seznámil s Koperníkovou heliocentrickou představou a ve svém raném díle (1596) Mysterium cosmographicum vyložil stavbu naší planetár ní soustavy pomocí pěti pravidelných těles. Keplerovo jméno jistě znáte ze zákonů o pohybu planet, které odvodil především z pozorování Marsu Tychonem Brahe. Méně víme všichni o tom, že ovlivnil základy mnoha dalších oborů: infinitezimálního počtu, n umerických metod, geometrie, topologie, optiky, akustiky, teorie hudby. Více než 20 ze svých prací dokončil v Praze v letech, která strávil u dvora císaře Rudolfa II. Ale o tom všem si můžete podrobně přečíst v této knize.
Vypredané
0,40 € 4,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Scientifica (-90%)


Múdra a elegantná kniha austrálskych autorov určená ľuďom, ktorí tušia úžasný záber a fascinujúcu hĺbku poznania súčasných prírodných vied, ale nikdy nemali čas a odvahu prizrieť sa im zbližša. Scientifica im priblíži najdôležitejšie výsledky vedeckého výskumu z oblasti matematiky, astronómie, geológie, fyziky, chémie, medicíny a biológie. Píše sa v nej o objavoch a vynálezoch, ktoré pripravili cestu modernej technike, vysvetľujú sa základné koncepcie vedeckých princípov a sprostredkuje obraz fyzikálneho sveta od hviezd nad hlavou až po pôdu pod nohami, ako nám ho predkladá dnešná veda. Zaujímavo a prístupne, s prísnym rešpektovaním vedeckých faktov a v sprievode bohatého ilustračného materiálu, ktorý miestami vyráža dych.
Vypredané
5,99 € 59,90 €

dostupné aj ako:


Otvorte dvere do vesmíru, zázrakov vedy a neustále sa vyvíjajúceho sveta techniky s našou fascinujúcou ponukou encyklopédií. V tejto kategórii nájdete knihy, ktoré sú pokladnicou poznania pre všetky vekové kategórie a úrovne zvedavosti. Od detailných atlasov hviezdnej oblohy po zrozumiteľné prehľady najnovších technologických pokrokov, naše encyklopédie ponúkajú hodnotné informácie podporené najnovšími vedeckými výskumami.

Ponorte sa do stránok, ktoré sú plné fascinujúcich faktov a štúdií o vesmíre, oživujúce nekonečné príbehy galaxií a čiernych dier. Alebo sa naučte o míľnikoch vo vede a technike, ktoré formujú náš súčasný a budúci svet. Každý titul je navrhnutý tak, aby poskytoval bohaté vizuálne a textové poznatky.