Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Kresťanstvo strana 216 z 218

Liturgia hodín na posvätenie času


Liturgia hodín na posvätenie času obsahuje ranné chvály, modlitbu cez deň,vešpery a kompletórium z liturgických období i zo sviatkov svätých. Dielo je určené pre všetkých záujemcov, aby sa mohli spoločne modliť modlitbu celej Cirkvi. Terajšia podoba liturgie hodín v reči ľudu je príťažlivá a zrozumiteľná pre všetkých veriacich. Je to verejná a spoločná modlitba Božieho ľudu. Liturgiou hodín Cirkev oslavuje Boha a ďakuje mu za dielo vykúpenia.
Vypredané
28,50 € 30,00 €

Stretol som anjela - červená


Darčeková publikácia plná nádherných fotografií a vzácnych myšlienok od známych filozofov, spisovateľov a svätcov. Je vhodná ako malá pozornosť či povzbudenie na ceste životom alebo ako prejav vďaky. V sérii Perly ducha ďalej vyšli: Vďaka za priateľstvo Milému človeku Teš sa zo života
Vypredané
3,04 € 3,20 €

Modlitby šeptem


Žádné "hotové modlitby" nedokáží nahradit prosby a chvály, jež vycházejí ze srdce. Mohou však modlitebníka obohatit a posílit. Sbírka přináší modlitby mučedníků z římských amfiteátrů i nacistických žalářů, modlitby králů i reformátorů, řeholníků i géniů, modlitby přes všechny konfesní hranice.
Vypredané
6,70 € 7,05 €

Nevyhnutnosť modlitby


Autor, majster duchovného života, nás slovom a ešte viac životom pozýva k tomu druhému, čo skutočne len zdanlivo odporuje túžbe človeka po úspechu a zisku - k rozhovoru a životu s Bohom. Sľubuje nám nesmierny zisk a nepredstaviteľné dobrodružstvo - tu na zemi život hľadania a poslušnosti Božej vôli, po smrti večnosť takú krásnu a dobrú, akú si nevieme ani prestaviť. Prečítaj si a vyber!
Vypredané
0,76 € 0,80 €

Mystéria křesťanská aneb o kosmogonikcém tajemství Velikonoc


Pronikavý rozbor velikonočních obřadů zaměřený na zasvěcení do tajemstvíVzkříšení jakožto spásy světa jeho znovustvořením: "Spása duše souvisí snápravou, přerodem lidské "přirozenosti". Uvidíme, že o "přírodu" a"přirozenost" v těchto obřadech jde především. V mysterijní zkušenostisplývá přirozenost duše s přirozeností veškerenstva a spása vlastní sespásou světa. Obé se setkává v 'srdci přirozenosti', které - tak jakoNoemova Archa či Archa Úmluvy - zachraňuje, uchovává a chrání kosmickýřád stvoření, zatímco svět sám dochází své obnovy skrze tajemný průchodnestvořenem, otevřený Kristovým Zmrtvýchvstáním. Událostí Vzkříšenípovstává svět ze svého nebytí - tak jako fénix z vlastního popele."
Vypredané
4,49 € 4,73 €

dostupné aj ako:

Výnimočné biblické ženy komplet 5 ks


Všetkých 5 kníh o výnimočných biblických ženách: Tamara, Rachab, Rút, Betsabe a Mária, môžete získať ako balíček za zvýhodnenú cenu.
Vypredané
21,60 € 22,74 €

Kategória "Kresťanstvo" je zameraná na literatúru a texty, ktoré sa týkajú kresťanskej viery, histórie, kultúry a duchovného rozvoja. Táto kategória zahŕňa široký rozsah kníh a materiálov, ktoré môžu osvetliť a pomôcť hlbšie pochopiť kresťanskú vieru a jej vplyv na svet. Tu nájdete texty od biblických komentárov a teológie až po duchovnú literatúru a biografie dôležitých postáv v dejinách kresťanstva.