! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Náboženstvo - ostatné strana 141 z 141

Šrímad Bhágavatam. Zpěv 3. Status quo. (Díl 1 - kap. 1-12)


Śrímad-Bhágavatam: s původními sanskrtskými texty, přepisem do latinského písma, českými synonymy, překlady a podrobnými výklady. Status quo. Zpěv 3
Vypredané
8,67 € 9,13 €

dostupné aj ako:

Rimanom


Vypredané
0,31 € 0,33 €

Jézus nyomában


Az egyik legismertebb Jézus-kutató és egy zseniális régész együtt kutatja az ókori szövegeket és köveket, hogy megrajzolja Jézus eddigi legteljesebb portréját. John Dominic Crossman és Jonathan L. Reed a bibliakutatás és a régészet legjavát egyesítve ás le a Biblia és az ókori világ legkorábbi rétegeibe, a legjelentősebb modern felfedezéseket használva ablakul Jézus életére és azokra a küzdelmekre, melyek során tanai megfogantak. Ezt a lenyűgöző és igen olvasmányos utazást gazdag képanyag egészíti ki, mely segít abban, hogy kövessük a Jézus nyomában járó két vezető szaktekintélyt.
Vypredané
7,91 € 8,33 €

Bátor lelkek


Gyakran, amikor "rossz" dolgok történnek velünk, szenvedéseink értelmetlennek tűnhetnek. Legnehezebb feladataink mögött azonban számos rejtett cél bújhat meg, melyeket - a szerző kutatásai szerint - még azelőtt terveztünk el, hogy megszülettünk. Valóban lehetséges, hogy mi választjuk meg életkörülményeinket, kapcsolatainkat és az életünkben bekövetkező eseményeket? A szerző életében értelmet és célt keresve rátalált a születés előtti életterv felfedezésének útjára, mely alapjaiban változtatja meg a sorsról és szenvedésről alkotott fogalmainkat. A könyvben meghökkentő történetek olvashatók, melyek komoly, életüket nagyban átrendező felismerésekhez, ezáltal a számukra szükséges gyógyuláshoz, s teljes szellemi valójuk átéléséhez vezettek el embereket. Ezek olvasása során fény derül arra, hogy a sorsunkat meghatározó eseményeket mi magunk tervezzük el a születésünk előtt, hogy azok fejlődésünket szolgálják, meghatározva ezzel életünk célját és értelmét. Ezúton jutunk el a szellemi felébredéshez, mely által szenvedéseinkre többé nem úgy tekintünk, mint értelmetlenül kínzó sorscsapásokra, igazságtalan, életünket "feleslegesen" megkeserítő fájdalmakra - bár azokra önmagában már a könyv olvasása is enyhülést hoz.
Vypredané
10,78 € 11,35 €

Gambit Mahatmu I+II


Vypredané
18,00 € 18,95 €

Lacná kniha Pochybnost


Autor rozoberá sedem druhov pochybností. Neporozumenie podstate a dôležitosti pochybností v každodennom živote vedie často k únave, vyčerpaniu a v konečnom dôsledku k oslabeniu, viery. Kniha popisuje okolnosti, za ktorých pochybnosti vznikajú, rozobe rá ich mechanizmus a ukazuje na riešenia, ako je možné sa s pochybnosťami vysporiadať tak, aby viedli k upevneniu viery a nie jej deštrukcii.
Vypredané
0,15 € 2,99 €

dostupné aj ako:


V kategórii literatúry Náboženstvo nájdete širokú paletu kníh zameraných na duchovný rozvoj, náboženské učenie a vieru. Náboženská literatúra ponúka hlboké pochopenie rôznych náboženských tradícií, filozofie a duchovnosti.

Nájdete tu knihy, ktoré sú základom rôznych náboženstiev, ako sú Biblia, či Korán ale aj diela duchovných vodcov, ako je dalajláma. Tieto knihy a texty sú zdrojom múdrosti, duchovnej inšpirácie a hĺbkokých poznatkov o viere a náboženských systémoch.

V kategórii náboženskej literatúry nájdete knihy, ktoré posilňujú vašu vieru, pomáhajú vám objaviť duchovnú stránku života a prispievajú k vášmu osobnému rozvoju.