Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Náboženstvo strana 436 z 440

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Nový zákon Žalmy, Prísloví


Český ekumenický překlad textu Nového zákona, Knihy žalmů a Knihy přísloví. Toto vydání nemá odkazy ani poznámkový aparát a každý verš začíná na samostatném řádku.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Autorita a moc Božího slova


Autorita a moc Božího slova Jak Bible, tak Ježíš Kristus jsou označováni jako Boží slovo. Bible je Boží psané slovo, Ježíš je Boží osobní slovo. Náš vztah s prvním určuje náš vztah s druhým. Když se zamyslíme nad slovem autorita, rozpoznáme, že kořen tohoto slova je autor. Pouze autor se může zaručit za autoritu svého textu. Stejně tak se i my musíme ptát Autora, Ducha Svatého, jestliže chceme poznat: * Ježíšův postoj ke Starému zákonu * Jak Ježíš autorizoval Písmo * Několik způsobů, jak Ježíšův život naplnil Písmo * Boží slovo jako dvojsečný meč * Devět působení Božího slova
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Obrátenie


Podľa toho, ako cirkevný zbor funguje, sa veľa dozvieme o tom, čomu verí o spasení človeka. Keď si zbor skutočne osvojil biblické učenie o obrátení, bude volať ľudí k pokániu a viere – nielen k jednorazovým rozhodnutiam, terapeutickému uzdraveniu či mravnému životu. Táto krátka kniha má za cieľ pomôcť zborom správne vidieť rozdiel, ktorý biblická doktrína o obrátení prinesie v učení, evanjelizácii, učeníctve, členstve a v každej inej práci v rámci zboru.
U dodávateľa
7,51 € 7,90 €

A Krónikák 1. és 2. könyvének magyarázata


A szerző a magyarázat elkészítésében nem azt a célt látta maga előtt, hogy lehetőleg minden magyarázati irányt ismertessen és egymással szembesítsen. A megszabott terjedelem sem kedvezett egy ilyenfajta feldolgozásnak. Sem nem azt kívánta a magyarázatban taglalni, hogy hogyan és milyen forrásokból készülhetett el a Krónikák könyve. A mű összességét és egységét kívánta látni és értelmezni. Sikeresen mutatta fel magyarázatában az összefüggéseket és azt a célt, hogy a Krónikák könyvében miért vannak például a nemzetségtáblázatok, vagy más részek, megtalálva és értelmezve azt a szándékot, hogy miért készítették a Krónikák könyvét a Királyok könyvében már lejegyzett események újra említésével és újra értelmezésével. Akik a forrásokra való felosztás taglalását keresték ebben a munkában, hiányosnak találták. A szerző célja azonban nem is ez volt. A megszabott terjedelemben olyan magyarázatot kívánt adni, amely a könyv azon tartalmát tárja fel, amely a könyv egészének célja volt elkészültekor, és amely fontos tanulsággal és tanítással szolgál korunk számára is és minden nemzedék számára.
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Je hlavných hriechov sedem?


Nie som prvý ani posledný, ktorý sa postavil na tenký ľad. Odvážiť sa písať o hriechoch, a k tomu ešte "hlavných", je asi viac ako len odvaha.
U dodávateľa
6,18 € 6,50 €

KáPéZetka důvěry s biblickými muži


Biblické postavy zažívaly situace, kdy se zdálo, že dál už cesta nevede. Že je to totální konec. A přesto, když čteme jejich příběhy dál, vidíme, jak mocně Bůh v jejich životech zasáhl. Podobný pocit bezvýchodnosti zažíváme i my. Zkusme se na svoje životy podívat z Boží perspektivy. Z pohledu ne oné bezvýchodné situace, ale z pohledu jejího konce. A svěřme to všechno v naději do rukou Bohu, Otci.
U dodávateľa
3,09 € 3,25 €

Pre nich som sa stal číňanom + CD


Neraz nás napadla myšlienka, čo môžeme a máme dať čínskemu ľudu, ktorý vyrástol a žil v duchovnom svete Konfucia. Pri šúdiu sme narazili na Konfuciov výrok, že človek, ktorý sa sprieči najvyššej bytosti, ktorá sa po čínsky volá "Pán neba", a urazí ju, ten sa potom už nadarmo modlí, lebo narušil prirodzený súlad stvorenstva... Vzhľadom na ľudskú slabosť to vyznavačov konfucianizmu neraz viedlo k beznádejnosti, ba až k zúfalstvu. Vtedy sa nám ujasnilo, že Čína potrebuje Ježiša Krista. Potrebuje poznať pravdu o vtelení Božieho Syna, ktorý svojou dobrovoľnou obetou vykúpil ľudstvo z hriechu, ohlasoval zmierenie a odpustenie viny, ktorý každému dáva možnosť obnoviť súlad s Bohom, so svetom i so spoločnosťou... Dôraz na túto pravdu pri misionárskom apoštoláte sme našli aj v čínskych spisoch pátra Freinademetza. P. Štefan Zloch SVD, misionár v Číne
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

A belső ember erősítése


Az önállóság fejlődése; "Ártatlan" hazugságok; Bűnbak és bűnbakképzés; Beszéljünk a beszédről!; Az erőszak sodrásában; Személyiség, szerep, hiteleség; Kiút a depresszióból; Munka-alkoholizmus; "Ne legyünk kiskorúak!" - ilyen és ehhez hasonló témákat jár körül rövid, olvasmányos, lelkigondozói jellegű írásaiban a szerző. A lélektani és hitbeli kérdések párhuzamain keresztül közelíti meg egyéni, hitbeli, családi és közösségi életünk valós élethelyzeteit és problémáit, hogy így segítse olvasóiban "a belső ember erősítését".
Vypredané
2,16 € 2,27 €

Szalézi Szent Ferenc


A kötetben Szalézi Szent Ferenc életéről olvashatunk.
Vypredané
1,78 € 1,87 €

Otče náš


Vypredané
1,99 € 2,09 €

V kategórii literatúry Náboženstvo nájdete širokú paletu kníh zameraných na duchovný rozvoj, náboženské učenie a vieru. Náboženská literatúra ponúka hlboké pochopenie rôznych náboženských tradícií, filozofie a duchovnosti.

Nájdete tu knihy, ktoré sú základom rôznych náboženstiev, ako sú Biblia, či Korán ale aj diela duchovných vodcov, ako je dalajláma. Tieto knihy a texty sú zdrojom múdrosti, duchovnej inšpirácie a hĺbkokých poznatkov o viere a náboženských systémoch.

V kategórii náboženskej literatúry nájdete knihy, ktoré posilňujú vašu vieru, pomáhajú vám objaviť duchovnú stránku života a prispievajú k vášmu osobnému rozvoju.

Prečítajte si najznámejšie diela kresťanstva, buddhizmu, islamu, judaizmu či východných náboženstiev.