! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Prvé kroky s počítačom 9.vydanie


K tomuto titulu existuje nové vydanie z roku 2007: Prvé kroky s počítačomAj najväčší expert na osobné počítače či špičkový programátor musel niekedy vo svojom živote spraviť prvé kroky prvé kroky s počítačom, príslušenstvom, programami či s inte rnetom. I ja som tieto korky pred pätnástimi rokmi absolvoval a pamätám si, že mi to vôbec nešlo. V podobnej situácií sú dnes každým rokom desaťtisíc ľudí, ktorí si sadajú po prvý raz v živote za počítač. Táto kniha vo svojich predchádzajúcich vydan iach znamenala prvá pomocnú ruku pre veľkú časť z nich. Na Slovensku sa jej predalo 5 000 výtlačkov a stala sa tak zrejme najrozšírenejšou počítačovou knihou u nás. Už ôsme vydanie Prvých krokov je opäť podstatne prepracované. Je určené pre užívateľ ov moderného počítača, ktorý zodpovedá štandardu roku 2003. Znamená to, že je vybavený operačným systémom Windows XP, ME, Windows 98 či Windows 2000 a má aj ďalšie moderné atribúty: balík kancelárskych programov, zvyčajne Office 2000 či Office XP, ov láda moderné príslušenstvo a môže byť pripojený na internet. Čo táto kniha spĺňa? Je predovšetkým písaná pre úplného začiatočníka, pre človeka, ktorý pri počítači v živote nesedel a nič o ňom nevie. Môže byť akéhokoľvek vzdelania či profesného zamer ania, môže to byť žena, muž či študent. V knihe ho predovšetkým naučíme s počítačom a jeho programami pracovať a v menšej miere aj o nich niečo vedieť. Dá sa to prirovnať k vodičskému kurzu vedenému avšak príjemnou a vľúdnou formou. Naučíte sa riadi ť počítač, vedieť približne, čo je vo vnútri a poradiť si, keď sa stane niečo neobvyklé. Nestanete sa ešte skúseným a rutinovaným používateľom, ale už sa určite nebudete počítača báť a budete schopný s ním spraviť základné úlohy: spustiť ho, nainšta lovať operačný systém a programy a všetko opäť vypnúť. Naučíte sa s počítačom komunikovať, zadávať mu príkazy a rozumieť jeho správam. Vytvárať dokumenty (listy, tabuľky, kresby,...), uložiť a tlačiť ich. Spoznáte internet a elektronickú poštu. A to nie je zas tak málo.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

PRECHAZIME NA MS WINDOWS 2000


V první kapitole najdete stručný popis nového systému a důvody, proč přejít na Windows 2000. Druhá kapitola se obšírněji věnuje instalaci a zejména upgradu z Windows NT 4.0. Kapitola třetí popisuje konfiguraci serveru Windows 2000 a jednotlivé konfi gurační metody, důraz přitom klade na práci s Microsoft Management Console, kterou budete zřejmě v praxi při správě systému používat nejčastěji. Konfiguraci disků, oddílů a svazků najdete v kapitole čtvrté. Pro chod Windows 2000 jsou nejdůležitější s lužby DHCP a DNS. Proto se jim podrobně věnují samostatné kapitoly pět a šest. Práce se zřejmě nejvýznamnější novinkou Windows 2000 Active Directory je popsána v posledních třech kapitolách od instalace přes konfiguraci a vytváření logické i fyzi cké struktury až po správu uživatelů pomocí skupinové politiky. Kniha je určena všem profesionálům, kteří dosud měli na starosti správu, technickou podporu, školení nebo vývoj pro Windows NT a nyní je totéž čeká v organizacích přecházejících nebo z važujících přechod na Windows 2000. Protože pro úspěšný upgrade a poznání nového systému není účelné procházet stohy kompletní dokumentace navíc v době, kdy tato literatura není ještě k dispozici, je kniha Přecházíme na Windows 2000 psána přímo s o hledem na tyto čtenáře, jimž shrnuje vše podstatné, co potřebují znát. Dílo z pera zkušeného odborníka na technologie Microsoftu, který pracuje s novým systémem již od nejranějších beta-verzí, je zaměřeno ryze prakticky, takže po pochopení nového pří stupu již budete moci se sítí Windows 2000 pracovat podle konkrétních návodů, tipů a rad.
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Ponorte sa do sveta techniky s našou špecializovanou kategóriou kníh "Hardware". Od základných príručiek pre začiatočníkov až po pokročilé technické manuály pre profesionálov, náš výber pokrýva všetky aspekty hardvérovej technológie. Získajte podrobný pohľad na komponenty počítača, vývoj mobilných zariadení, sieťových riešení a ďalších hardvérových inovácií.

Či už ste nadšenec, študent, technik alebo inžinier, naša kolekcia Vám ponúka hĺbkové znalosti a praktické rady týkajúce sa montáže, údržby, optimalizácie a opravy rôznych hardvérových zariadení. Objavte tajomstvá mikročipov, dosiek a konektorov, a buďte vždy v kroku s najnovšími technologickými trendmi.

Zaobstarajte si knihy, ktoré Vám pomôžu pochopiť a využívať plný potenciál vašich technických zariadení, a vydajte sa na fascinujúcu cestu objavovania hardvérovej techniky.