! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Trestné právo strana 24 z 24

Penológia


Vypredané
15,69 € 16,52 €

Trestný zákon


Úplné znenie zákona č. 300/2005 Z. z. k 1. januáru 2009. Publikácia je určená najmä aplikačnej praxi (sudcom, prokurátorom, advokátom, príslušníkom Policajného zboru), ale aj študentom právnických fakúlt.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Trestné právo hmotné 1+2 učebnica


Prvý zväzok (všeobecná časť) obsahuje ucelený systém poznatkov z trestného práva hmotného. Zohľadňuje zásadné zmeny v slovenskom trestnom práve, ktoré vznikli schválením rekodifikovaného Trestného zákona, najmä novú kategorizáciu trestných činov, oko lnosti vylučujúce protiprávnosť, nový systém sankcií a postup pri ich ukladaní. Druhý zväzok (osobitná časť) reaguje na novú systematiku osobitnej časti Trestného zákona. Sú v ňom s dôrazom na nové skutkové podstaty trestných činov rozobraté a vysvet lené jednotlivé znaky skutkových podstát trestných činov a najdôležitejšie pojmy pre pochopenie a zvládnutie danej problematiky. Učebnica je určená najmä študentom, všetkým tým, ktorí majú záujem o získavanie teoretických poznatkov z trestného práva, ako aj právnikom v aplikačnej praxi.
Vypredané
18,14 € 19,09 €

Trestné právo je odvetvie práva, ktoré sa zaoberá normovaním a riešením trestných činov a ich následkov v spoločnosti. Toto právo stanovuje, čo je v danej jurisdikcii považované za trestné činy, definuje sankcie a postupy pre trestné stíhanie a sudcovský proces.