! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Geografia, geológia, mineralógia strana 12 z 12

Lacná kniha Geografický místopisný slovník světa (-90%)


Slovník obsahuje 9200 hesel států, závislých území, měst, obcí, hor a pohoří, nížin, moří a oceánů, řek, jezer ostrovů a jiných geografických objektů z celého světa i z území České a Slovenské republiky. Hesla jsou doplněna stručným přehledem historického a kulturního vývoje, informacemi o archeologických nálezech, architektonických a dalších zajímavostech. Podrobně jsou zpracována hesla států (mapa, hospodářské a historické údaje, atd.). Slovník bude neocenitelnou pomůckou jak pro studenty, pedagogy, žurnalisty a překladatele, tak pro zájemce z řad široké veřejnosti.
Vypredané
0,55 € 5,46 €

dostupné aj ako:

Vápence Slovenska 1. časť


Vápence sú takou bohatou a rozmanitou skupinou, že ich bolo potrebné rozdeliť. Tento zväzok "Vápence Slovenska - I. časť" obsahuje biohermné, krinoidové, sladkovodné, ooidové a onkoidové vápence. Zväzok "Vápence Slovenska - II. časť" bude zahrňova ť plytkovodné mikritové vápence, pelagické mikritové vápence a červené hľuznaté vápence. Milan Mišík, Daniela Reháková
Vypredané
6,27 € 6,60 €

O čom hovoria naše vrchy


Čítanie neznámych stránok kamennej kroniky Zeme patrí k najzávratnejším dobrodružstvám, aké môže človeku poskytnúť len poznávanie veľkolepých tajomstiev prírody.
Vypredané
14,38 € 15,14 €

Kategória literatúry Geografia, geológia a mineralógia prináša poznatky o našej planéte Zemi a jej rozmanitých geografických, geologických a mineralogických javoch. V tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám umožnia objaviť fascinujúci svet zemepisu, štúdia zemského povrchu, štruktúry Zeme a vzácnych minerálov.

Tieto knihy ponúkajú širokú škálu tém, od fyzického a ľudského zemepisu, cez geologické procesy a vývoj Zeme, až po štúdium minerálov a drahých kameňov. Zistíte viac o zemských vrstvách, tektonických doskách, sopečnej činnosti, formovaní reliéfu, vodných systémoch a klíme.

Taktiež budete mať prístup k informáciám o geografickom rozšírení rôznych živočíchov a rastlín, biodiverzite, kultúrnych aspektoch rôznych regiónov sveta a vplyve ľudských činností na životné prostredie.

Kategória literatúry Geografia, geológia a mineralógia je určená pre študentov, výskumníkov, cestovateľov a všetkých zvedavých, ktorí túžia rozšíriť svoje vedomosti o svete, v ktorom žijeme. Knihy v tejto kategórii vám poskytnú cenné informácie, ilustrácie a príklady, aby ste lepšie porozumeli zemským procesom, geografickým javom a minerálnemu bohatstvu našej planéty.