! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Starostlivosť o dieťa, zdravie dieťaťa strana 33 z 39

Veľká kniha o matke a dieťati - 12.prepracované vydanie


Najpredávanejšia kniha vo svojom žánri na slovenskom trhu prináša jasné, jednoduché a overené riešenia otázok týkajúcich sa gravidity, pôrodu a starostlivosti o dieťa od prvých dní po narodení do troch rokov.
Vypredané
15,77 € 16,60 €

Výchova dítěte - 220 rad pro rodiče


Inspirujte se radami odborníků, jak zvládnout výchovu dětí a připravit jim šťastné dětství. 220 neocenitelných doporučení vám pomůže, když je vaše dítě neklidné, když má strach, nechce spát nebo když se vzteká.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Naše dieťa od narodenia až do dospelosti


Obsahovo nezvyčajne rozsiahla kniha sa zaoberá všetkými okolnosťami v živote dieťaťa od prenatálneho obdobia až po vyšší školský vek. Prvá časť prináša všeobecnejšie informácie o starostlivosti o dieťa v rôznych obdobiach jeho veku, v ďalších častiach sa podrobne rozoberajú najrozličnejšie detské ochorenia typické pre daný vek, očkovania, psychologické problémy detí a niektoré typické problémy v škole. V závere sa autor stručne zmieňuje o zvláštnych okolnostiach života v rodine – napr. s postihnutým či adoptovaným dieťaťom, po rozvode a pod.
Vypredané
24,88 € 26,19 €

Lacná kniha Naše dieťa od narodenia až do dospelosti (-70%)


Obsahovo nezvyčajne rozsiahla kniha sa zaoberá všetkými okolnosťami v živote dieťaťa od prenatálneho obdobia až po vyšší školský vek. Prvá časť prináša všeobecnejšie informácie o starostlivosti o dieťa v rôznych obdobiach jeho veku, v ďalších častiach sa podrobne rozoberajú najrozličnejšie detské ochorenia typické pre daný vek, očkovania, psychologické problémy detí a niektoré typické problémy v škole. V závere sa autor stručne zmieňuje o zvláštnych okolnostiach života v rodine – napr. s postihnutým či adoptovaným dieťaťom, po rozvode a pod.
Vypredané
7,86 € 26,19 €

dostupné aj ako:

Slovník dětského světa


Praktický slovník, který pomáhá objasnit mnohé každodenní střety mezi rodiči a dětmi. Kniha je určena zvláště rodičům dětí ve věku 2 až 7 let. Napsala ji zkušená psycholožka a matka 3 dětí na základě svých bohatých zkušeností jak pracovních, tak
Vypredané
6,20 € 6,53 €

Hry pro maminky s dětmi


V důležitém období raného dětství tráví většina dětí nejvíce času s matkou. Na ní velmi záleží, její role poskytuje ohromné výchovné možnosti i odpovědnost. Matka by neměla mít důležitější povinnost než přetvářet okolí dítěte v oázu bezpečí, lásky a důvěry. Jako zdroj nápadů maminkám poslouží tento soubor tradičních i nových her a hříček určených dětem už od jejich narození.
Vypredané
10,94 € 11,52 €

Našemu sluníčku


Cvičíte se svými nejmenšími? Tato jedinečná publikace MUDr. Věry Kleplové vám poradí jak na to. Kniha se podrobně věnuje cvičení s dětmi od plenek až po školní lavice. Autorka vychází z odborných poznatků načerpaných vlastní mnohaletou praxí právě při práci s rodiči a dětmi. Kniha je koncipována jako pomocník a rádce, jednotlivé kapitoly jsou členěny podle věku dítěte a doprovázeny nejen popisnými ilustracemi Dobromily Pilné, ale také obrázky a básničkami. Dále upozorňuje rodiče, ve kterých situacích je lépe obrátit se na odborníka. Za každou cvičební jednotkou je vložena stránka, na kterou si rodiče mohou dělat poznámky a přidat vlastní fotogrfie dítěte. Neobyčejný průvodce pro vás i vaše dítě, který společné cvičení představuje jako skvělou zábavu a ke kterému se i po letech rádi vrátí nejen rodiče, ale i děti.
Vypredané
10,22 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Masáže dětí a kojenců


Postup při masáži, masáže jednotlivých částí těla, masáže v těhotenství a masáže novorozence, masáže u nemocných dětí. Názorné a přehledné uvedení do techniky masáží dětí a kojenců určené ať už pro výukové kurzy, pro profesionální pracovníky i pro samotné rodiče.
Vypredané
7,46 € 7,85 €

dostupné aj ako:

The New Contented Little Baby Book


The Contented Little Baby Book, based on Gina Ford's personal experience of caring for over 300 babies, was first published in 1999. It quickly established Gina as an influential new authority on baby and childcare issues and has remained one of the bestselling parenting books in the UK. This completely revised edition of The New Contented Little Baby Book contains the most up-to-date advice available to parents. Using the feedback from numerous readers and website members, Gina has been able to develop and elaborate on the information in her first book, while clearly setting out her philosophy on simple feeding and sleeping routines. By creating routines that match a growing baby's innate natural rhythms, Gina prevents the hunger, overtiredness and colic that can lead to excessive crying. Babies who are settled into Gina's gentle routines are happy and contented because their needs for food and sleep are appropriately met and they should sleep for their longest spell at night from an early age. With detailed, prescriptive information on everything parents need to know, this book includes chapters on: - Preparation for the birth - How the routines evolved and the benefits of following a routine - Milk feeding in the first year - Understanding your baby's sleep - Establishing a routine - Introducing solid food in line with government and World Health Authority guidelines - Common problems in the first year. Whether you are expecting your first child, or are experiencing difficulties with an older baby, this comprehensive guide contains all the expert guidance you need to help your baby feed and sleep well.
Vypredané
13,78 € 14,50 €

Kojení


Kojení může být snadné, pohodlné a příjemné. I přesto se až 40 % novopečených maminek setkává již v porodnici s problémy, 30 % dokonce i po propuštění z porodnice. Většina obtíží a neúspěchů při kojení je výsledkem nejen špatné informovanosti a nedostatku praktických zkušeností matek, ale i některých zdravotníků – přitom velká dávka podpory a povzbuzení spolu s přesnou informací může matce pomoci počáteční obtíže překonat. Jak si tedy poradit s nejčastějšími problémy? Lze překonat různé překážky a omezení v kojení? Ucelená publikace z pera českých odbornic na výživu kojenců na tyto a mnohé další otázky spolehlivě odpoví. Navíc přináší například i kapitolu o působení léků ve vztahu kojení, uvádí přehled hlavních léků a jejich indikací při kojení. Nezapomíná ani na důležité téma výživy kojící matky, v němž upozorňuje na rizika z nedostatečné výživy a nabízí orientační hodnocení výživy s následným výživovým doporučením pro kojící ženy. Vše doplňuje barevná obrazová příloha.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Hry a pohádkové cestování


Kniha plná celé řady originálních a nápaditých her na téma cestování spojených s pohádkovými příběhy je věnována učitelům MŠ a ZŠ, ti určitě přivítají a rychle využijí náměty k hrám s dětmi od 5 do 8 let. Kniha předkládá poutavé a zajímavé nápady na trávení volného času s dětmi, které dosud nebyly publikovány. Motivy jsou čerpány z dobře známých pohádkových příběhů, proto se děti s nimi rychle a rády ztotožní. Knihou provází dva cestovatelé, šašek Vašek a šašek Smíšek, kteří se v této knize vydali pohádkovým vláčkem do Světa her, pohádek a fantazie. Při tomto putování objeví nové úkoly, hry, soutěže a výtvarné činnosti, poznají nové příběhy, veršovánky a říkadla. Jedinečné náměty pro tvořivou práci učitelů dokonale rozvíjí dětskou fantazii, představivost a myšlení. Děti s nimi zažijí spoustu legrace a zábavy.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Řešíme problémy s výchovou dětí a dospívajících


Kniha nabízí rodičům, prarodičům, učitelům, vychovatelům a dalším laikům i odborníkům pečujícím o děti a dospívající praktické rady na cestách výchovy. Jejím hlavním cílem je nabídnout rodičům vodítko při jednání s dětmi, a to v kontextu rodinného systému, v němž autor knihy přihlíží i k potřebám rodičů samých, neopomíjí je ani nesnižuje. Výchovu pojímá jako náročný úkol, který není nutné zvládat bezchybně, naopak doporučuje, aby se rodiče poučovali z chyb a čerpali z nich podněty pro další výchovu. Na konkrétních situacích pak představuje osvědčené strategie a postupy při řešení nejrůznějších konfliktů, jež staví především na pozitivně orientované komunikaci a konstruktivním diskutování.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Lacná kniha The New Contented Little Baby Book (-50%)


The Contented Little Baby Book, based on Gina Ford's personal experience of caring for over 300 babies, was first published in 1999. It quickly established Gina as an influential new authority on baby and childcare issues and has remained one of the bestselling parenting books in the UK. This completely revised edition of The New Contented Little Baby Book contains the most up-to-date advice available to parents. Using the feedback from numerous readers and website members, Gina has been able to develop and elaborate on the information in her first book, while clearly setting out her philosophy on simple feeding and sleeping routines. By creating routines that match a growing baby's innate natural rhythms, Gina prevents the hunger, overtiredness and colic that can lead to excessive crying. Babies who are settled into Gina's gentle routines are happy and contented because their needs for food and sleep are appropriately met and they should sleep for their longest spell at night from an early age. With detailed, prescriptive information on everything parents need to know, this book includes chapters on: - Preparation for the birth - How the routines evolved and the benefits of following a routine - Milk feeding in the first year - Understanding your baby's sleep - Establishing a routine - Introducing solid food in line with government and World Health Authority guidelines - Common problems in the first year. Whether you are expecting your first child, or are experiencing difficulties with an older baby, this comprehensive guide contains all the expert guidance you need to help your baby feed and sleep well.
Vypredané
7,25 € 14,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovník dětského světa (-50%)


Praktický slovník, který pomáhá objasnit mnohé každodenní střety mezi rodiči a dětmi. Kniha je určena zvláště rodičům dětí ve věku 2 až 7 let. Napsala ji zkušená psycholožka a matka 3 dětí na základě svých bohatých zkušeností jak pracovních, tak
Vypredané
3,27 € 6,53 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovník dětského světa (-90%)


Praktický slovník, který pomáhá objasnit mnohé každodenní střety mezi rodiči a dětmi. Kniha je určena zvláště rodičům dětí ve věku 2 až 7 let. Napsala ji zkušená psycholožka a matka 3 dětí na základě svých bohatých zkušeností jak pracovních, tak
Vypredané
0,65 € 6,53 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha The New Contented Little Baby Book (-90%)


The Contented Little Baby Book, based on Gina Ford's personal experience of caring for over 300 babies, was first published in 1999. It quickly established Gina as an influential new authority on baby and childcare issues and has remained one of the bestselling parenting books in the UK. This completely revised edition of The New Contented Little Baby Book contains the most up-to-date advice available to parents. Using the feedback from numerous readers and website members, Gina has been able to develop and elaborate on the information in her first book, while clearly setting out her philosophy on simple feeding and sleeping routines. By creating routines that match a growing baby's innate natural rhythms, Gina prevents the hunger, overtiredness and colic that can lead to excessive crying. Babies who are settled into Gina's gentle routines are happy and contented because their needs for food and sleep are appropriately met and they should sleep for their longest spell at night from an early age. With detailed, prescriptive information on everything parents need to know, this book includes chapters on: - Preparation for the birth - How the routines evolved and the benefits of following a routine - Milk feeding in the first year - Understanding your baby's sleep - Establishing a routine - Introducing solid food in line with government and World Health Authority guidelines - Common problems in the first year. Whether you are expecting your first child, or are experiencing difficulties with an older baby, this comprehensive guide contains all the expert guidance you need to help your baby feed and sleep well.
Vypredané
1,45 € 14,50 €

dostupné aj ako:

Materstvo - druhé najstaršie povolanie


Úsmevná kniha populárnej americkej fejtonistky Ermy Bombeckovej (1927 – 1996) podáva trochu odlišný pohľad na materstvo, než na aký sme zvyknutí. Či ste práve na materskej dovolenke, alebo máte deti odrastené, pri čítaní nasledovných príbehov zistíte, že aj na takúto „serióznu“ tému sa dá pozerať z humornej stránky.
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Dieťa - Otázky a odpovede


Odpovede na stovky otázok týkajúcich sa každej stránky starostlivosti o novorodenca...
Vypredané
15,73 € 16,56 €

Prvá pomoc u detí


Praktická príručka prináša stručný prehľad najčastejších úrazov a stavov, ktoré si vyžadujú okamžitú a účinnú pomoc. Určená je predovšetkým rodičom malých a dospievajúcich detí.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Táto kategória je určená pre rodičov a starých rodičov, ktorí sa zaujímajú o zdravie a starostlivosť o svoje deti. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytujú informácie, rady a nástroje na podporu zdravia a celkového blaha vašich detí.

Kategória "Starostlivosť o dieťa, zdravie dieťaťa" je plná kníh, ktoré sa zameriavajú na zdravý životný štýl, výživu, riešenie zdravotných problémov a rady týkajúce sa starostlivosti o deti. Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú správnou výživou, imunitou, fyzickým a duševným vývojom, zvládaním chorôb a úrazov, prevenciou a mnohými ďalšími aspektami týkajúcimi sa zdravia a starostlivosti o deti.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na knihy, ktoré vám poskytnú rady o výžive a jedálničkoch pre deti, o starostlivosti o novorodenca, batoľatá a predškolákov, ako aj o riešení bežných zdravotných problémov a chorôb, s ktorými sa deti môžu stretávať. Tieto knihy vám môžu pomôcť pochopiť potreby vášho dieťaťa, poskytnúť mu zdravú výživu a starostlivosť a zabezpečiť jeho dobré fyzické a duševné zdravie.