! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 203 z 226

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách (-70%)


Muži a ženy jsou odlišné bytosti. Že je to v dnešní době odvážné tvrzení? Ti, kteří se vzpírají myšlence, že biologické danosti ovlivňují naše chování, tak často činí s nejlepšími úmysly, neboť chtějí oponovat sexistickým názorům. Zaměňují však pojmy rovnost a stejnost. Mnohé vztahy končí špatně, protože muži nechápou, proč se ženy nemohou chovat více jako muži, a ženy očekávají, že jejich muži se budou chovat stejně jako ony. Kniha, kterou držíte v ruce, vám pomůže k tomu, abyste vedli šťastnější, zdravější a harmoničtější život.
Vypredané
3,65 € 12,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Reálny svet zvádzania (-70%)


Kniha Reálny Svet Zvádzania je praktická príručka, ako úspešne oslovíš každú ženu, vytvoríš príťažlivosť a dôveru, zvedieš ju a vybuduješ plnohodnotný vzťah. Dám ti všetko, čo potrebuješ k tomu, aby si žil šťastne so ženou, alebo so ženami, ktoré sa ti páčia. A pritom nezáleží na tom, či je tvojím cieľom vzťah na jednu noc, alebo dlhodobý vzťah. Umenie Zvádzania podľa Milan Method je nielen o zvádzaní, ale spája sa aj s atraktívnym životným štýlom a s finančnou prosperitou. Je to jediný systém na svete, vďaka ktorému budeš pre každú ženu prirodzene atraktívny. Milan Marko – V 2006 vstúpil do tajnej spoločnosti Zvodcov Umelcov a za necelých 7 mesiacov sa stal jeden z najuznávanejších zvodcov v Európe. V Londýne a v nemecky hovoriacich krajinách zorganizoval cez 350 life bootcampov, ktoré navštívilo viac ako 3500 mužov. Stovky jeho študentov zviedlo tisícky žien, alebo žijú v šťastných dlhodobých vzťahoch. Okrem toho sa stali veľmi úspešnými v profesionálnom živote a zvýšili kvalitu svojho života.
Vypredané
3,89 € 12,97 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kámasútra pro milence 21. století - 3.vydání (-70%)


Klasické techniky pro současné milence. Exotický koktejl starověké a současné moudrosti, namíchaný z více než stovky milostných poloh, jež mají přinést vrcholné uspokojení, je bohatou inspirací, s níž do sexuálního života vnesete kouzlo Orientu. Světoznámá sexuoložka aktualizovala mistrovská díla erotické literatury - Kámasútra, Vonná zahrada, Ananga Ranga a Tao. Provádí čtenáře záludnostmi jednotlivých pozic a radí, které polohy prohloubí sexuální vnímání u muže a ženy. Propojení starobylé východní erotiky s luxusními fotografiemi je doplněno nic nezastírajícími instrukcemi a moderními sexuologickými radami.
Vypredané
5,06 € 16,87 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Věda zvaná rodičovství (-70%)


Kniha se zabývá vztahem mezi rodiči a dětmi od nejútlejšího věku až po školáky.V kapitolách o dětském mozku, pláči, spánku, špatném chování, ustavení disciplíny atd. jsou vždy uvedeny praktické rady, jak reagovat na určité způsoby chování dítěte. První praktická příručka pro rodiče, která obsahuje fakta o optimální výchově. Poznáte, jak dotek, smích a hra stimulují tvorbu hormonů podněcujících schopnost milovat život. Dozvíte se pravdu o populárních postupech péče o dítě, která vychází z posledních výzkumů.
Vypredané
0,69 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako vychovávať dievčatá (-70%)


Ten, kto hovorí , že „dievčatá sú dobručké a zlatučké“, nikdy nestretol moju dcéru. Čo s ňou mám robiť? · Moja dospievajúca dcéra je na emocionálnej hojdačke. V jednu chvíľu je veselá, no o pár minút zmení náladu, stiahne sa a nebaví sa s nami. Je to v poriadku? · Som mama a chcem byť najlepšou priateľkou svojej dcéry. Prečo to nefunguje tak, ako som si predstavovala? · Aký vplyv má na dcéru, jej vývoj a rozhodnutia jej vzťah s otcom? · Môže mi pri výchove mojej dcéry pomôcť kresťanská viera? · Aký je biblický pohľad na otázky spojené s výchovou dievčat v dnešnom kontexte? Tlak rovesníkov. Poruchy príjmu potravy. Rozhodnutia o vzťahoch, láske a sexe. Škola a vzdelanie. Životné ciele a ako ich dosiahnuť. Toto sú len niektoré otázky, ktoré dnešné dievčatá riešia. Ako sa vám, rodičom, darí viesť svoju dcéru na jej ceste od dievčatka k žene? Učíte ju robiť dobré rozhodnutia? Možno sa ešte len hrá, alebo je práve uprostred bláznivých tínedžerských rokov – vie vždy, že je vašou milovanou dcérou?
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Babička, rozprávaj (-70%)


Otvorená kniha na zaznamenávanie spomienok vašej babičky od detstva po súčasnosť. Babička bude môcť sama alebo s vašou pomocou vypĺňať knižku a odpovie tak celý rad starostlivo vybraných otázok. Napríklad: čím chcela byť, keď bola malá; akí boli jej rodičia a prarodičia; kde sa hrávala; kedy stretla dedka – svojho muža; čo spolu zažili; ako babička vnímala historické udalosti; čo sa podľa nej zmenilo od čias jej mladosti... Sprievodné obrázky a dobové fotografie pomáhajú prebudiť spomienky. V knižke je priestor na pridanie vlastných fotografií. „Babička, rozprávaj“ je unikátnym darčekom pre všetky babičky a zároveň pre celú rodinu, ktorá si tak uchová vzácne spomienky svojich najbližších pre ďalšie generácie.
Vypredané
6,87 € 22,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Otec a dcéra (-70%)


Otec a dcéra je kniha z úspešnej série už vydaných kníh o výchove Mama a dcéra, Mama a syn. Ako vychovať zo svojej malej princeznej dievča a ženu, ktorá bude odvážna a zároveň plná nehy a lásky? Buď súčasťou života svojej úžasnej dcéry. Stále s ňou tancuj. Uč ju, aby bola odvážna, nebojácna a sebavedomá v každej situácii. Táto knižka ukrýva veľké pravdy o výchove dcéry. Je plná hodnotných, jasných a múdrych slov. Hovorí o úcte a dôvere. O jednorožcoch, o športe i o chlapcoch. A tiež o radosti a zodpovednosti, ktorá je spojená so skutočnosťou, že si jej prvým mužom v živote. Na každej strane knihy je jeden výrok, ktorý je veľmi pekne graficky spracovaný. Výroky sú rozdelené podľa období v živote dievčaťa.
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Toto mali čítať naši rodičia (-70%)


Všetci sme raz boli deťmi. A všetci sme si mysleli, že keď vyrastieme, budú z nás tí najlepší a najtolerantnejší rodičia. Ale naozaj sme sa poučili z vlastných skúseností? Táto kniha hovorí o tom, ako si vytvoriť plnohodnotný vzťah so svojím dieťaťom. Poradí, ako toto intímne puto posilniť, a upozorní na neviditeľné hrozby, ktoré ho môžu oslabiť. Autorka, skúsená psychoterapeutka, vysvetlí dôležitú spojitosť medzi našou vlastnou výchovou a našimi rodičovskými schopnosťami. Veď aj keď si to neuvedomujeme, naučené vzorce správania máme v sebe hlboko zakorenené. Kniha je skvelým pomocníkom na ceste k lepšej komunikácii a porozumeniu vlastných detí. Pretože láska bez správnych slov v rodičovstve občas nestačí. Autorka vo svojom bestselleri vysvetľuje, na čom skutočne záleží vo vzťahu rodičov a detí. Kniha donúti rodičov zamyslieť sa nad sebou a poskytne im hodnotné podnety. Koncept, ku ktorému Philippa Perryová dospela na základe mnohoročnej praxe, zahŕňa okruhy: Ako naša výchova ovplyvnila náš vzťah k vlastným deťom Ako sa učíme z vlastných chýb (a ako ich môžeme napraviť) Ako sa zbaviť negatívnych vzorov správania Ako zaobchádzať s impulzívnymi pocitmi Ako sa naučiť navzájom komunikovať s úctou
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako si užívať život (-70%)


Uvažovali ste niekedy, prečo sa deň čo deň v dopravnej zápche unúvate chodiť do práce? Má vaša práca vôbec nejaký zmysel? Alebo prečo je kultúra, ktorú prijímate, väčšinou len plytký brak a gýč? Preletela vám hlavou myšlienka, že azda predsa len existuje lepší, slobodnejší a šťastnejší život? Ak prikyvujete, potom je táto kniha určená vám. Tom Hodgkinson poctivo študuje dejiny, literatúru aj filozofiu, hľadá v nich inšpiráciu a predkladá projekt jednoduchšieho a slobodnejšieho spôsobu života. Kniha plná praktických tipov a inšpiratívnych úvah vás naučí zahodiť putá obáv, byrokracie, dlhov, nezmyselných vládnych nariadení, protivných domácich prác, supermarketov a mnohých ďalších nepríjemností, ktoré vám bránia v rozlete. Ste pripravení užívať si život? Prečítajte si túto knihu a zistite to!
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Neschopná matka (-70%)


Od nemožnej k atraktívnej Zmestím sa ešte niekedy do svojich nohavíc? Ako to, že tá mamička na ihrisku vyzerá tak príťažlivo len niekoľko týždňov po pôrode? Kde zoberiem čas na behanie po parku, keď sa starám o bábätko? Bábätko môže dramaticky zmeniť váš život (a vaše telo). Stravovanie a cvičenie je zrejme to posledné, na čo myslíte, keď sa staráte o malý batôžtek šťastia. Zmocňuje sa vás nespokojnosť, pochybnosti o vlastných schopnostiach, pocit bezmocnosti a ťažko hľadáte motiváciu. Stačia však malé krôčiky na to, aby ste vhodným stravovaním a účinným cvičením opäť získali svoje stratené krivky a rýchlo, bezpečne a úspešne sa zbavili tehotenských kilogramov. Optimistický a nenásilný prístup Kate Cookovej povzbudzuje čerstvé mamičky, aby vzali veci do vlastných rúk a zbytočne sa netrestali za občasné prehrešky. Šikovné tipy a riešenia, rady týkajúce sa stravovania a skutočné príbehy mamičiek spolu s praktickými cvičeniami Lucy Wyndhamovej-Readovej dajú nemožným mamičkám v krátkom čase švih.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 5 × P - Prvá pomoc pri partnerských problémoch (-70%)


Každý radí: Nehádajte sa! S dodatkom: Keby sa to tak dalo... Nová rada znie: Hádajte sa! Dodatok k tejto novej užitočnej rade je obsahom knihy, ktorú práve držíte v rukách. Aj vy sa čudujete, ako ste si ešte včera hrkútali samé nežné slovíčka, a dnes by ste sa už pre hociktoré najradšej navzájom „zamaškrtili“? Partneri sa najčastejšie rozhádajú pre financie, deti, jedlo, príbuzných, zlozvyky toho druhého a rozhodovanie, čo s voľným časom. Sex je len výnimočne predmetom hádky, lebo sex sa vyhádať nedá. Zato sex s inými, teda nevera, je smrteľná kolízia, ktorá prekoná všetky predošlé. No práve z nevery je cesta, hoci neľahká, k novej rovnováhe vo vzťahu. Poďme pekne po poriadku...
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako naučiť deti pravidlá (-70%)


Deti potrebujú, aby im rodičia určili hranice. Ale ako také výchovné hranice stanoviť a ako deti naučiť, aby dodržiavali určené pravidlá? V knihe nájdete: * Prečo deti potrebujú pravidlá a prečo nemôžu „rásť ako drevo v lese“. * Odporúčané a veku primerané pravidlá, ktoré sú už deti schopné akceptovať. * Ako pravidlá nastoliť a ako ich deťom odovzdať, aby bol ich účinok čo najväčší. * Prečo sa deti niekedy správajú nevhodne a prečo robia „napriek“. * Ako dieťaťu dodávať sebavedomie, ako deti chváliť a odmeňovať, ako v nich podporiť to najlepšie. * Kde sa rodičia dopúšťajú najčastejšie výchovných chýb a ako ich napraviť. * Prečo je dôležité byť vo výchove dôsledným a kam vedie nedôslednosť. * Pomocné rozprávkové príbehy, ktoré vášmu dieťaťu pomôžu zvládnuť niektorý z problémov (napr. ako sa zbaviť cumlíka). Autorka Annette Kast-Zahn je skúsená psychologička, ktorá napísala niekoľko bestsellerov o výchove. Táto kniha patrí medzi ne.
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bojová píseň tygří matky (-70%)


Když Amy Chuová, Američanka čínského původu, před několika lety vydala svou zpověď, kterou nazvala "Bojová píseň tygří matky", stala se záhy zřejmě nejslavnější matkou na světě. Její kniha, která byla přeložena do několika desítek jazyků, vyvolala okamžitý poprask a dodnes nepřestává podněcovat vášnivé debaty na téma výchovy dětí. Jak vychovávat dítě? Jak moc přísní na své ratolesti máme být? Jaké nároky na ně máme klást? Který výchovný model je lepší - ten západní, liberální, který klade důraz na individuální, citlivý přístup k osobnosti dítětě, anebo tvrdý čínský dril spojený s bezpodmínečným respektem k rodičovské autoritě? Jak čtenář po přečtení knihy zjistí, odpověď na tyto otázky zdaleka není tak jednoznačná, jak by se mohlo zdát. Amy Chuová, matka dvou dcer a úspěšná profesorka práv na jedné z renomovaných amerických univerzit, má jasno: svým dětem prospěje jen tehdy, když na ně bude v duchu čínské tradice nesmlouvavě přísná, když je bude od malička cepovat, bude neústupná a především je bude důsledně vést k maximálním výkonům a nedovolí jim cokoli vzdát. Přitom se nijak se nenechá odradit tím, že ve svých dětech vyvolává odpor a nevoli, neboť, jak sama říká: "Mým cílem jakožto rodiče je připravit je na budoucnost - nikoli se jim zalíbit." Autorka velmi otevřeně a zároveň s jistou dávkou nadsázky a sebekritického humoru vypráví, že její dvě dcery musely mít ve všech předmětech kromě tělocviku jedničky, nesměly účinkovat ve školních představeních, musely hrát na hudební nástroj, přičemž si nemohly vybrat žádný jiný než housle nebo piano. Děti samy nerozhodují o tom, jakým mimoškolním aktivitám se budou věnovat a do jakých kroužků budou chodit. Televize, hraní videoher nebo přespávání u kamarádek jsou samozřejmě striktně zapovězeny… Chuová líčí dramatické scény, hádky, křik a pláč, které její metody vyvolávají, ale současně ukazuje, jaké plody její důsledná "tygří" výchova k úspěchu přináší. Po nekonečných hodinách dřiny strávených u piana se z její dcery Sophie stane virtuózní pianistka, která již ve čtrnácti letech koncertuje v Carnegie Hall… Autorčino vyprávění i její argumenty jsou natolik přesvědčivé, že každého rodiče, byť se mu metody, které Chuová uplatňuje, zdají přehnané, ba drastické, začne při četbě knihy nahlodávat pochybnost: Nemají tygří matky nakonec vlastně pravdu? Není náš západní liberální západní přístup pouze snazší a pohodlnější? Není snad pravdou, že čínský výchovný model skutečně plodí daleko více úspěšných dětí než ten západní? Není pouhou iluzí představovat si, že svým dětem nejvíc prospějeme tím, že jim poskytneme velkou míru volnosti v rozhodování, budeme "respektovat jejich osobnost", nebudeme je omezovat, budeme je především podporovat v tom, co je baví, budeme empatičtí, shovívaví a nebudeme na ně klást přehnané nároky? A není to náhodou tak, že naše úzkostlivá starost, aby byly především "šťastné", jim nakonec v životě možná žádné štěstí nepřinese?
Vypredané
0,69 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dar lásky (-70%)


Bezvýhradnú lásku dychtivo sľubujeme na svadbách, no len zriedka ju praktizujeme v skutočnom živote. V dôsledku toho v našom domove romantické nádeje často vystrieda sklamanie. No nemusí to tak zostať. Dar lásky je 40-dňová výzva pre manželov a manželky, aby pochopili bezvýhradnú lásku a začali žiť podľa jej pravidiel. Či už vaše manželstvo visí na vlásku, alebo je zdravé a silné, úlohy, ktoré pred Vás kladie táto kniha, sú cestou, ktorú treba absolvovať. Je čas, aby ste spoznali kľúče k skutočnej dôvernosti a vytvorili dynamické manželstvo. Veľa šťastia. Láska... všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa a všetko vydrží. ( 1Kor 13, 7)
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Psychológia pre milujúcich rodičov (-70%)


Tri psychologičky, vedkyne a mamy píšu o prvom roku života bábätka prakticky a ľudskou rečou, podložené svetovými výskumami. Nechať dieťa plakať, alebo ho brať hneď do náručia? Koľko a ako bábätko stimulovať? Čo robiť, aby dobre spalo? Čo prežíva bábo? Čo ho stresuje? Ako mať múdre dieťa? Čo je najdôležitejšie v prvom roku pre to, aby sme dieťatku postavili základy pre šťastný život?
Vypredané
5,70 € 19,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A suttogó titkai 1. - A csecsemő gondozása és nevelése (-70%)


Suttogónak eredetileg azt nevezték, aki különleges képessége folytán pusztán türelemmel és halk szavakkal lecsillapít egy megvadult lovat. Tracy Hoggnak ilyen rendkívüli tehetsége volt a síró kisbaba megnyugtatásához, ezért hívják őt is suttogónak a hálás szülők. Az Amerikában hihetetlenül népszerű szerző könyvéből Ön is mindent megtudhat, amit egy csecsemő gondozásáról és neveléséről tudnia kell. Legjobb, ha először a várandóssága alatt olvassa el, hogy megismerkedhessen Tracy alapelveivel, melyek a leghatékonyabb hagyományos és modern nevelési módszereket ötvözik, és ha ezekre támaszkodik, voltaképpen bármilyen problémát orvosolhat majd. Ha a baba megszületett, már tudni fogja, mitől eszik és alszik jól, miért sír, mitől nyugszik meg, milyen "szórakozásra" vágyik, és hogyan lehet elejét venni annak, hogy az egész családot az uralma alá hajtó kis zsarnok váljék belőle. Sok más mellett azt is tudni fogja, hogyan szoptassa és/vagy tápszerezze, fürdesse és masszírozza, mikor és mivel kezdje meg a szilárd étel bevezetését; és nem utolsósorban: hogyan birkózzon meg a gyermekágyi depresszióval, miként szervezze meg az életét és törődjön önmagával. Külön erénye a könyvnek, hogy kitér az iker- és koraszülésből, valamint az örökbefogadásból adódó kérdésekre is, érdekessége pedig a baba- és az önismereti teszt, amelyek sokkal több tanulsággal szolgálnak, mint gondolnánk!
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Svetadiely lásky (-70%)


Autorka tejto neobvyklej knižky je obratnou rozprávačkou "obyčajných" príbehov, ktorá však rada rúca najrôznejšie tabu a skutočným i neskutočným postavám dovoľuje, aby nám prehovárali rovnod do duše. Rozprávanie, plné farieb, vôní, dráždivej zmyselnosti a humoru v duchu Felliniho filmov originálne kombinuje fikciu s realitou a dotýka sa strún znajúcich kdesi hlboko v každom z nás.
Vypredané
1,05 € 3,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mami, oci, bojím sa (-70%)


„Ako zvládnuť náročné obdobie? Ako komunikovať s deťmi o koronavíruse? Ako im pomôcť zvládnuť obavy a vysvetliť pravidlá? Príbehy v knižke Mami, oci, bojím sa pomáhajú deťom pochopiť to, čo cítia a ponúkajú im riešenia a odpovede na ich otázky. Nájdete v nej odporúčania a rady, ako upokojiť dieťa, ale aj to, ako s ním komunikovať tak, aby cítilo vaše prijatie, pochopenie a lásku.“ PaedDr. Petra Arslan Šinková, detská psychologička „Pandémia koronavírusu zasiahla všetkých a ešte viac prehlbuje sociálne nerovnosti a zhoršuje situáciu mnohých zraniteľných skupín. Uvedomujeme si však a aj z praxe vieme, že následky pandémie majú aj iný dopad – zasiahli myseľ a psychiku rodičov aj detí. Mnohí rodičia sa stali zo dňa na deň učiteľmi, deti, zvyknuté na detský kolektív a kamarátov, ostali doma, socializácia bola obmedzená aj v rámci rodín, mnohí svojich blízkych nevideli dlhé týždne, zaplavili nás obavy, neistota, strach. Koronavírus ovplyvnil deti aj rodičov a práve príbehy a ilustrácie v tejto knihe im ukážu, ako zahnať úzkosť a obavy, navedú na správnu cestu, ako zvládnuť náročné chvíle, ale aj ako odpovedať na detské otázky, zbaviť ich strachu a pomôcť im, aby pochopili situáciu.“
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dar lásky pre rodičov (-70%)


Každý rodič sa občas pýta sám seba, či pre svoje deti robí naozaj to najlepšie, či ich dobre pripravuje na život a vzťahy, či im vhodným spôsobom prejavuje lásku... Cieľom tejto knihy je pomôcť zaneprázdneným mamám a otcom naplno ľúbiť svoje deti, tešiť sa z nich a zároveň ich sprevádzať všetkými obdobiami života. Ponúka štyridsaťdňový program, prostredníctvom ktorého môžu rodičia získať svieže impulzy a začať vnímať svoje deti a vzťahy s nimi v novom svetle. Povzbudivé myšlienky a rady autorov sa opierajú o múdrosť citátov z Biblie, a tak ponúkajú nielen ľudský, ale aj duchovný pohľad na výchovu v láske a pre Lásku. VAŠE DETI NIE SÚ BOŽÍM DAROM LEN PRE VÁS, SÚ AJ DAROM PRE BUDÚCE GENERÁCIE. Pre rodičov nie je nič krajšie ako intenzívny vzťah s vlastnými deťmi a vedomie, že v ich živote zakorenila láska a všeľudské hodnoty.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:


Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.