! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 190 z 227

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

  • 1 /5

100 aktivít pre najmenších


Už od najútlejšieho veku sa dieťa učí zručnostiam, ktoré mu pomáhajú rásť. Táto kniha ponúka rôzne aktivity určené deťom do 3 rokov formou hry.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Kyslíková maska pro rodiče


Péče o dítě s Aspergerovým syndromem je pro rodiče a další blízké osoby nejen velkou zátěží, ale i výzvou pro jejich osobnostní růst. Pro rodiče může být jejich dítě zrcadlem, které odráží riziková a slabá místa jejich osobnosti, včetně jejich přístupu k sobě samým, k životu a ke druhým lidem obecně. Odborná péče o rodiče dětí s Aspergerovým syndromem by se neměla zaměřovat jen na předávání způsobů práce „jak usměrnit problémové chování dítěte“, ale měla by se orientovat také na předávání doporučení „jak pracovat sám/sama se sebou, abych se se současnými a budoucími problémy svého dítěte lépe vyrovnal/a“.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku


V knihe Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku sa dozviete: - prečo je dôležité milovať a byť milovaní, - čo očakávajú ženy a muži od lásky a od sexu, - ako nájsť skvelého partnera či partnerku a ako si udržať pekný vzťah, - čo robiť, keď nepreskočí medzi partnermi iskra, - čo robiť, keď to medzi partnermi priveľmi iskrí, - čo vzrušuje ženy a mužov a čo, naopak, ich od sexu určite odradí, - čo je ľúbostný pomer a aké sú klasické príznaky podvádzajúceho, - čo robiť so záletníkmi, - čo robiť, aby sme sa nestali neverníkmi, - ako navždy zmeniť svoj ľúbostný život, - čo majú muži urobiť, aby ženy častejšie túžili po milovaní, - čo majú ženy urobiť, aby si partner udržal či znovu získal mužnú silu - a mnoho ďalších vecí.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Na matce záleží


Maminko, - přejete si pro svého syna to nejlepší? - doufáte, že bude v životě úspěšný? - chtěla byste svému synovi lépe rozumět? - stává se, že váš syn uvažuje natolik odlišně, že si nejste zcela jistá, jak na něj reagovat nebo jak mu odpovědět? - stává se, že vás jeho "mužství" občas vyvádí z míry, obtěžuje nebo ve vás vzbuzuje odpor? - toužíte po tom, aby dokázal navazovat pevná a zdravá přátelství a aby měl dobrý vztah s vámi, až si založí vlastní domov? - doufáte, že jednou budete mít snachu, která bude zároveň vaší přítelkyní? - doufáte, že váš syn bude jednou dobrým otcem? Jestliže právě o tomto sníte, pak je kniha Na matce záleží určena vám. Za to vám ručím. Autor
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Ako naučiť deti pravidlá


Deti potrebujú, aby im rodičia určili hranice. Ale ako také výchovné hranice stanoviť a ako deti naučiť, aby dodržiavali určené pravidlá? V knihe nájdete: * Prečo deti potrebujú pravidlá a prečo nemôžu „rásť ako drevo v lese“. * Odporúčané a veku primerané pravidlá, ktoré sú už deti schopné akceptovať. * Ako pravidlá nastoliť a ako ich deťom odovzdať, aby bol ich účinok čo najväčší. * Prečo sa deti niekedy správajú nevhodne a prečo robia „napriek“. * Ako dieťaťu dodávať sebavedomie, ako deti chváliť a odmeňovať, ako v nich podporiť to najlepšie. * Kde sa rodičia dopúšťajú najčastejšie výchovných chýb a ako ich napraviť. * Prečo je dôležité byť vo výchove dôsledným a kam vedie nedôslednosť. * Pomocné rozprávkové príbehy, ktoré vášmu dieťaťu pomôžu zvládnuť niektorý z problémov (napr. ako sa zbaviť cumlíka). Autorka Annette Kast-Zahn je skúsená psychologička, ktorá napísala niekoľko bestsellerov o výchove. Táto kniha patrí medzi ne.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Kámasútra 365


Milí čitatelia, tešíme sa, že ste odvážne zobrali do rúk túto knihu, že ste sa rozhodli prečítať si alebo si len prelistovať Kámasútru 365, knihu, ktorá vzdáva hold orientálnym polohám pri sexe, či už sú to rýchlovky pri stene alebo tie najprízemnejšie polohy (doslova pri zemi), knihu, v ktorej nájdete návod na rozohriatie sa pred sexom aj na upokojenie sa a opadnutie vášní po ňom. V Kámasútre 365 sa nájde nejaká poloha pre každého z vás, či ste rozvášnení, nervózni milenci, ktorých telá sa idú spojiť prvýkrát, alebo ste pár, ktorý chce rozdúchať vášeň v dlhodobom vzťahu. Ponúkame vám 365 polôh, čiže na každý deň inú polohu (v priestupný rok si zopakujte svoju najobľúbenejšiu polohu), takže sa môžete milovať celučičký rok bez toho, aby ste zopakovali čo len jednu jedinú. Ak sa milujete raz za týždeň, táto kniha vám vydrží dlhých sedem rokov!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Muži, manželstvá a iné problémy


Je muž, ktorému chcete povedať svoje "áno", naozaj ten pravý? A stačí vôbec láska na to, aby sme boli v manželstve šťastné? Klára má za sebou zásnuby a pred sebou istotu lásky v manželskom prístave. ej dni napĺňa snívanie o dokonalej svadbe a noci trávi po boku muža svojich snov. Až kým si pomaly nezačne uvedomovať, že si nemôže byť ničím istá - a svojimi citmi už vôbec nie... Vtipne a s nadhľadom o tom, ako prežiť svadobné prípravy a ako zvládnuť syndróm šialenej nevesty. Diagnóza, ktorá spôsobuje, že sa budúca nevesta pár mesiacov pred svadbou úplne zblázni a tyranizuje celé svoje okolie, alebo začne mať pochybnosti o tom, či robí správny krok, totiž nie je žiadna sranda...
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Praktický sprievodca pre rodičov


Príchod dieťaťa na svet je radostná udalosť, ale v dnešnej dobe so sebou rodičovstvo prináša aj mnoho povinností – či už voči štátu, zamestnávateľovi, dieťaťu a rodičov k sebe navzájom. Kniha Praktický sprievodca pre rodičov je užitočnou publikáciou, ktorá vám pomôže zorientovať sa v zložitej spleti zákonov, nariadení a povinností a čo je príjemnejšie – aj možností, ako si finančne prilepšiť. Autorka je právnička a matka, sama si uvedomila, aké je niekedy namáhavé vyznať sa vo všetkých paragrafoch, ktoré súvisia so situáciami počas tehotenstva, v čase okolo pôrodu a v prvých rokoch výchovy dieťaťa. V tejto útlej knižke ich však pre vás zozbierala a podala zrozumiteľným, ľudským jazykom. Zároveň myslela aj na zložitejšie životné situácie, ku ktorým vždy pripája konštruktívne riešenie. Kniha obsahuje aj príklady rôznych dokumentov, s ktorými sa rodičia počas „vybavovačiek“ môžu stretnúť. Systematicky spracovaná publikácia vám nielen pomôže, ale mnohokrát aj uľahčí námahu.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Prečo muži robia všetko na poslednú chvíľu a ženy stihnú všetko


Vianoce sú sviatky lásky a pokoja. No už od začiatku decembra muži aj ženy prežívajú stres spojený s nákupom darčekov a zabezpečením všetkého, čo k týmto sviatkom patrí. A čím je Štedrý deň bližšie, tým väčšmi v nich stúpa nervozita. Paradoxne tak vznikajú situácie, pre ktoré by si najkrajšie sviatky roka zaslúžili skôr prívlastok sviatky večného zhonu a niekedy aj hroziacej katastrofy… Prečo ženy chcú, aby na Vianoce bolo všetko tip-top? A prečo to na prvý pohľad vyzerá, že muži iba zavadzajú, a ženy kvôli nim nestihnú všetko tak, ako si predsavzali? Allan a Barbara Peasovci vám v tejto knihe ponúkajú odpoveď, ako sa vyrovnať s predvianočným stresom a užiť si pokojné a láskyplné Vianoce!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

A működő család


Minden család számára a leglényegesebb kérdés: hogyan alakítsuk át szeretetteljes érzéseinket szeretetteljes viselkedéssé? Az ugyanis, hogy szeretjük egymást, még távolról sem jelenti, hogy jól ki is jövünk egymással. Jesper Juul dán családterapeuta e könyvével abban kíván segíteni, hogy a fenti kérdésre megtaláljuk saját, legegyénibb válaszainkat. Kiindulópontja igen egyszerű: az egyértelmű szülői viselkedés élhető és kezelhető családi viszonyokat teremt. Bár nincs tökéletes szülő, ahogyan tökéletes gyerek sincs, ha szülőként világossá tesszük korlátainkat és motivációinkat, gyerekeink öntudatos felnőttekké válhatnak. Juul úgy véli, hogy a legfontosabb az egyenlő méltóság elvének tiszteletben tartása: mindenkinek óvnia kell gyereke, társa és a saját méltóságát. Az általa elemzett kérdések - dac, kötelesség, határok, agresszió, táplálkozási rendellenességek - olyan problémák, amelyek elől a szülők ki sem tudnának térni. Szemléletének birtokában azonban felmentést adhatnak maguknak számos teljesen értelmetlen és idejétmúlt, gyerekneveléssel kapcsolatos felfogás érvényesítése alól.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Három értekezés a szexualitásról


A nagy analitikus, Sigmund Freud számtalan gyakorlati esetből, megfigyelésből levont általános következtetéseit, szintéziseit rögzíti ez a kis kötet, amely három "értekezést" tartalmaz a legizgalmasabb tárgykör, a szexualitás témájában. Az első A nemiség tévútjai címet viseli. Ebben mai szemmel is kivételesen tárgyilagos modorban fejti ki a kérdés természetes vagy kóros vetületét - mennyiben változat, mennyiben betegség. Második és harmadik értekezése a gyermeki és a serdülőkori szexualitást elemzi. Sok, ma már közkeletűvé vált fogalom kap itt először világos értelmezést (szorongás, elfojtás, szublimáció stb.).
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Připravte své dítě do života


Kniha pro rodiče, kteří chtějí své dítě dobře připravit na život v měnící se společnosti 21. století. Zatímco dřívější generace rodičů mohly reálně vycházet z toho, že se jejich dětem určitě povede lépe než jim samotným, dnes se taková vyhlídka pomalu vytrácí. Tušíme, že naše děti vyrůstají do světa, ve kterém budou vypadat základní kategorie naší kultury – povolání, vědomosti, úspěch, učení, stáří, manželství a rodina – naprosto jinak než v posledních 150 letech. My, ale především naše děti, se tak pouštíme do riskantnějšího, individualističtějšího, nepokojnějšího, ale také rozmanitějšího světa, ve kterém se hraje podle komplexnějších pravidel. Poradíme vám, jak rozvíjet v dítěti osm základních vlastností, které mu pomohou překonat většinu nových životních překážek - flexibilitu, komunikativnost, mediální kompetenci, kreativitu, týmový duch, schopnost řešit konflikty, organizační schopnosti a odolnost vůči stresu. V této knize vám podrobně a srozumitelně vysvětlíme jak dosáhnout toho, aby si vaše dítě tyto klíčové dovednosti osvojilo.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Jak být dobrým rodičem


Snad každý otec a matka chtějí, aby byli nazýváni dobrými rodiči. Fakt je, že ač na řízení auta potřebujeme složit zkoušky k oprávnění řízení vozidla a vlastně většina profesí vyžaduje nějakou průpravu, rodičem se může stát kdokoli, kdo je k tomu biologicky vybaven. Výchova bez lásky se mění v drezuru. Kniha velmi populární autorky světového formátu, původem z Moravy, která žije a pracuje v Německu, ukazuje, jak děti vychovávat k síle, samostatnosti, budovat v nich zdravé sebevědomí a zároveň jistotu citového zázemí, které mají v rodičích. Vše v životě má své místo – a to odměna i trest. I toto lze v této krásné publikaci nalézt. Ale i mnoho dalších stylů výchovy, o nichž by bylo dobré vědět.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Příběhy lásky


Inspirujte se životy, které změnila láska. Láska není pouhý pocit. Láska je volba, pro kterou se můžeme rozhodnout úplně všichni. Gary Chapman, autor bestselleru Pět jazyků lásky, vybral a okomentoval příběhy "obyčejných" lidí. Především platí, že má-li nám láska vydržet, máme-li zvládnout veškeré tlaky a složitosti života, musí být láska něco víc než jen cit. Musí to být něco, co děláme. Musíme ji konkrétně projevit v manželství, v rodině, mezi přáteli a známými, ba dokonce i mezi nepřáteli.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Nie sú úžasné? Keď spia...


Táto útla knižka je plná energie. Autorke sa biblické učenie o výchove podarilo vpratať do šiestich krátkych kapitol. Výsledkom je výnimočne prospešná knižka, ktorú by si mal prečítať a zvládnuť každý rodič. V knihe nájdete šesť kľúčových myšlienok: prijať, vyvarovať sa chýb, komunikovať, napomínať, hodnotiť a mať bázeň pred Bohom.
Vypredané
2,69 € 2,83 €

Vaříme a pečeme zdravě bez lepku pro děti


Hledáte bezlepkové recepty na oblíbená jídla vašeho dítěte? Potřebujete odbornou pomoc při zavádění bezlepkové diety? V této knize najdete spolehlivého průvodce džunglí potravin. Dozvíte se navíc, jak zajistit dítěti i přísun dostatečného množství důležitých živin. Bezlepkový jídelníček může zahrnovat i müsli, sendviče, polévku s domácí zavářkou, zeleninovou pizzu, vídeňský řízek a spoustu jiných dobrot. Váš malý mlsoun bude nadšený! > Více než 70 receptů bez hotových moučných směsí > Vzorový týdenní jídelníček pro dobrou kondici > Srozumitelný výklad nejdůležitějších informací
Vypredané
8,07 € 8,49 €

Cesta vášně


Robert, hlavní postava tohoto románu, veterán z Vietnamu, je charismatickým učitelem. Své nekonvenční a provokativní učení o vášnivé lásce, sexu a otevírání srdce nepředává na posvátných místech či prostorách, ale po hospodách, barech a na divokých večírcích. V určité fázi života se můžeme dostat do bodu, kdy přes veškerou snahu jen přešlapujeme na místě a k tomu, abychom se posunuli dopředu, potřebujeme pomoc duchovního učitele. Robert takovým učitelem je. S brutální otevřeností mluví ke všem, kdo mají odvahu slyšet, o cestě k Bohu prostřednictvím lásky a sexu. Cesta vášně nám nabízí možnost sledovat postupné zrání žáka pod vedením pozoruhodného mistra a získat inspiraci pro naši vlastní cestu. Autor je znám jako tvůrce bestselleru Cesta pravého muže.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Otroci sexu


Kniha vznikala několik let za spolupráce sexuologů. Mapuje takřka veškeré úchylky, které se v populaci vyskytují, včetně těch veřejnosti zcela neznámých. Neobvyklé příběhy deviantů jsou psané formou detektivek a za každou z nich je vložen komentář sexuologa, psychiatra (PhDr. Weis, MUDr. Uzel, Doc. Hynek aj.) či právníka. Kniha začíná dějinami masturbace, která je pro všechny devianty klíčová, a pokračuje netradičními formami erotického uspokojení, dále neškodnými deviacemi (fetišismus aj.) až po nejzávažnější sexuálně motivované trestné činy - znásilnění a vraždy. Zabývá se i našimi nejznámějšími sadistickými vrahy - Hojer, Straka, Mrázek.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Erotická předehra


Okořeňte svůj milostný život vzrušujícími erotickými předtavami. Probuďte svou fantazii prostřednictvím nápadů z této knihy a dosáhnete orgasmu jako nikdy dříve.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.