! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 203 z 227

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Ako prežiť škôlku (-70%)


Základná príručka, ktorú využijete pri výchove detí vo veku od 2 do 6 rokov. Medzi druhým a šiestym rokom prechádzajú deti viacerými zásadnými premenami, zároveň sa však každé rozvíja v rozličných smeroch rozdielnym tempom. Táto kniha vám pomôže obstáť v nasledujúcich rokoch plných detskej fantázie, citových kotrmelcov a veľkých zmien. Prináša užitočné rady a tipy, ako to všetko zvládnuť. Vaša rodičovská úloha bude totiž od tejto chvíle oveľa náročnejšia. Počas všetkého, čo vás v nasledujúcich rokoch postretne – slzičky, smiech, malé boľačky aj väčšie zranenia, spoločné čítanie alebo prebdené noci –, by ste nemali zabúdať na to, že najviac zo všetkého potrebuje vaše dieťa práve vás.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Obrázkovník pro nácvik správného chování (-70%)


I když je svět prima místo k žití, čeká a číhá zde na děti mnoho nebezpečí. Někdy jde jen o drobné nepříjemnosti, když se třeba lehce říznou o nůž nebo sbírají odpadky, ale může jít i o opravdu život ohrožující situace, když se naklánějí z oken nebo spadnou do bazénu. Tato publikace je určena především malým dětem od dvou do šesti let, které se s drobným nebezpečím setkávají denně. Užít tuto knihu ale mohou i děti mladší dvou let nebo naopak děti starší, čerství školáci. Kniha je zpracována přístupnou metodou obrázků, která je srozumitelná dětem s běžným vývojem i dětem s určitým hendikepem, například s deficitem v představivosti, dětem sociálně naivním nebo dětem s poruchou autistického spektra či s opožděným mentálním vývojem. Účelem této publikace není děti strašit, ale poučit, naučit bezpečnosti a funkční komunikaci. Kniha je vázána v kroužkové vazbě, je tak jednodušší od sebe oddělit žádoucí a nežádoucí jednání.
Vypredané
5,28 € 17,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako žiť a nezblázniť sa (-70%)


Začínajúci aj pokročilí rodičia, ktorí chcú dobre vychovávať svoje ratolesti, určite ocenia praktické rady od skúsenej autorky, ktorá o obyčajných ľudských veciach hovorí zrozumiteľne a s nadhľadom. Ponúka im riešenia rôznych situácií pri výchove od raného detstva po dospelosť. Ak rodičia pochopia, že svoje deti musia najskôr dobre poznať a že vychovávať znamená predovšetkým milovať a myslieť, dostanú odpoveď aj na otázku Ako žiť a nezblázniť sa?
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Průvodce špatným sexem (-70%)


Jste zaplaveni sexuálními příručkami, které jsou plné pozic, jež by bylo lepší ponechat hadím mužům s dlouhodobým tréninkem a zdravými zády? Jste vystrašení z ilustrací párů, jejichž dokonalé proporce vás nutí vážně se zamyslet nad otázkou, zda patříte ke stejnému živočišnému druhu? Vzchopte se. Tato knížka je protijed. Průvodce špatným sexem vám objasní vše, co potřebujete opravdu vědět.
Vypredané
0,87 € 2,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ale ja nechcem! (-70%)


Kniha, ktorá vám pomôže prekonať fázu vzdoru Ako láskavo pomôcť deťom Nejdem si umyť zuby! Chcem ešte jednu zmrzlinu! Hneď! Mnohí rodičia sú zaskočení náhlym prejavom vôle svojho potomka, ktorý súvisí s dôležitou vývinovou fázou – s obdobím začínajúcej svojbytnosti. Z pôvabného dieťaťa sa razom môže stať jačiaci uzlík nervov. Kde sa vzala takáto vzbura? Čo tým dieťa sleduje? Má jeho správanie príčinu? Je najvyšší čas uviesť na pravú mieru skostnatené predstavy o fáze získavania autonómie. Dieťa nebojuje o moc, ale dožaduje sa plnenia svojich základných potrieb. Ak to rodičia akceptujú, pomôže im to zvládnuť nejednu zložitú situáciu. Autorka, matka troch detí, opisuje, ako by rodičia mali rozumne konať v konkrétnych situáciách každodenného života a svojim deťom láskavo a s pochopením pomôcť, aby prešli turbulentným obdobím takzvanej fázy vzdoru.
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zdravie a šťastie s Marsom a Venušou (-70%)


John Gray objasňuje rozdiely medzi pohlaviami a ponúka praktické riešenia, ako si udržať chemickú rovnováhu mozgu, správne sa stravovať, cvičiť, prežívať romantické vzťahy a zvládať stres. Tieto oblasti sú navzájom úzko prepojené. Mozgový chemizmus vplýva na náladu, energiu, vzťahy a stravovacie návyky. Nadmerný stres ovplyvňuje mozgový chemizmus, komunikačné schopnosti a sústredenie. Problémy vo vzťahoch nás vystavujú väčšiemu riziku depresie, stres prináša so sebou prejedanie sa. No odpovede, ako navodiť optimálny stav v týchto oblastiach, nie sú pre mužov a ženy rovnaké. A to je kľúčový prvok tejto knihy: muži a ženy potrebujú na vyváženie mozgového chemizmu osobité riešenia. Program sa sústreďuje na - vzťahy a komunikáciu, ktoré ovplyvňujú hormonálnu rovnováhu a chemickú rovnováhu mozgu - výživové doplnky na zvýšenie fyzickej, duševnej a emocionálnej pohody - stravovanie podľa pohlavia, výživu a starostlivosť o hmotnosť - základné fyzické cvičenia stimulujúce lymfatický, end
Vypredané
2,68 € 8,93 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tajemství dvou partnerů (-70%)


Název knihy je odvozen ze jména tajemného svitku rituálně předávaném egyptskému faraonovi ve 3. tis. př. n. l. Oním tajemstvím byla partnerská hra protikladů, jež je hlavním tématem knihy: vědomí - nevědomí, den - sen, rozum – city. Partnery jsou i dvě části, na které je kniha rozdělena. První, teoretická, představuje úvod do hlubinné psychologie rozšířený o řadu jiných otázek, jako např. vývoj vědomí a lidských představ o světě a našem místě v něm, přičemž psychologické pojmy jsou ilustrovány na mýtech a pohádkách. Druhá část seznamuje čtenáře s metodami, jak porozumět snům, vlastním i cizím, jak se sny dále tvořivě pracovat, aby požadavky duše došly naplnění v našem praktickém životě, a v neposlední řadě jak vnímat symbolickou mnohoznačnost skutečnosti.
Vypredané
6,57 € 21,89 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha The Big Penis Book 3D + 3D okuliare (-70%)


It’s hard to imagine a book that could beat The Big Penis Book for grabbing attention and driving sales, unless it would be those same unimaginably colossal generative units seen in breathtaking 3D. That pop-up centerfold we joked about adding? In 3D every page becomes a pop-up! This 220-page, 30 by 30 cm special edition includes 96 images from the original book, plus 8 new bonus photos, transformed into eye-popping 3-D by Jon Schnitzer and The Brain Factory, the geniuses whipping up special effects for filmmakers such as Tim Burton. There is a revised introduction, new layout, and a pair of red/blue anaglyph glasses included. Unlike other 3D pictures you may have seen, the photos in The Big Penis Book 3D do not look distorted when viewed without the glasses. The Brain Factory’s technique is so subtle it’s hard to even detect the red/blue tint in many of the black and white photos, but when you put on your glasses the parts of interest leap from the page, not in flat layers as in old-style 3D, but as thick, fully rounded, touchable contours. That this is a red-hot gift book is a no-brainer. From the dawn of 3D technology, spears, sticks, guns, and rockets have been aimed at the audience to demonstrate the realism of the effect. The special effects in The Big Penis Book 3D are no less convincing.
Vypredané
10,19 € 33,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Průvodce milenců (-70%)


Tento průvodce sexuálním životem zkoumá všechny stránky milostného života od předehry až po dráždivé hry obrazotvornosti. Najdete zde odpovědi na otázky jak zlepšit sexuální vyvrcholení, jak realizovat oblíbené erotické představy, jak překonat zábrany či kde najít opravdové vzrušení
Vypredané
1,72 € 5,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Co, kdy a jak ve výchově dětí (-70%)


Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?" Ve svém výkladu srozumitelně spojuje poznatky dnešní vědy i praktické zkušenosti vlastní i dalších psychologů a pedagogů. A jak autor sám slibuje: "Bude v tom jistě i dost mých vlastních osobních postojů a možná i libůstek, takže mi nezbývá než prosit laskavého čtenáře jednak o shovívavost a jednak o jeho vlastní tvořivé uvažování na dané téma." Kniha je určena především rodičům, ale i učitelům a vychovatelům a všem, kdo přemýšlejí o výchově a jejích možnostech.
Vypredané
2,78 € 9,26 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Araki. Tokyo Lucky Hole (-70%)


It started in 1978 with an ordinary coffee shop near Kyoto. Word spread that the waitresses wore no panties under their miniskirts. Similar establishments popped up across the country. Men waited in line outside to pay three times the usual coffee price just to be served by a panty-free young woman. Within a few years, a new craze took hold: the no-panties "massage" parlor. Increasingly bizarre services followed, from fondling clients through holes in coffins to commuter-train fetishists. One particularly popular destination was a Tokyo club called "Lucky Hole" where clients stood on one side of a plywood partition, a hostess on the other. In between them was a hole big enough for a certain part of the male anatomy. Taking the Lucky Hole as his title, Nobuyoshi Araki captures Japan's sex industry in full flower, documenting in more than 800 photos the pleasure-seekers and providers of Tokyo's Shinjuku neighborhood before the February 1985 New Amusement Business Control and Improvement Act put a stop to many of the country's sex locales. Through mirrored walls, bed sheets, the bondage and the orgies, this is the last word on an age of bacchanalia, infused with moments of humor, precise poetry, and questioning interjections.
Vypredané
6,59 € 21,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Klidně a pozorně jako žabka (-70%)


Děti bývají často až příliš zaneprázdněné, stejně jako dospělí. Nedaří se jim usnout, mají obavy, jsou neklidné a snadno je něco rozptýlí. Tlačítko NAPÁJENÍ je neustále zapnuté, ale kde je tlačítko PAUZA? Tato malá kniha pomůže schované tlačítko PAUZA objevit a vysvětlí, jak ho co nejlépe používat. Je nádherným úvodem do techniky mindfulness pro děti (5-12 let) a rodiče. Jednoduchým a přístupným způsobem popisuje, co je to mindfulness (česky také překládáno jako všímavost nebo plná pozornost) a jak cvičení založená na mindfulness mohou dětem pomoci - uklidnit se, - lépe se soustředit, - snadněji usnout, - zmírnit dětské obavy a strach, - zvládat hněv ad. Klidně a pozorně jako žabka je pobídkou ke společnému odpočinku a počátkem cesty, která vede k plné pozornosti v jakékoli situaci. Součástí knihy je i CD s 11 cvičeními ve formátu MP3.
Vypredané
3,60 € 11,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hry na cesty (-70%)


Rádi cestujete, ale hodiny v autě, v autobusu, či ve vlaku vám připadají příliš dlouhé? Máme pro vás řešení! Dáma, švindl, dvojičky, nebo třeba piškvorky. Více než 30 různých her, ze kterých si vybere opravdu každý. Vše, co ke hraní potřebujete, se nám vešlo do této knížečky: magnetické hrací desky, kostky, hrací kameny... Tak už na nic nečekejte a hurá na cesty!
Vypredané
3,24 € 10,79 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Desať vecí, ktoré by každé dieťa s autizmom chcelo, aby ste vedeli (-70%)


Hlboko ľudský a úprimne odborný pohľad do duše dieťaťa s autizmom Každý rodič, učiteľ, sociálny pracovník, terapeut a lekár by mal mať túto výstižnú a poučnú knižku stále poruke. S humorom a súcitom definuje desať najdôležitejších charakteristík približujúcich myslenie a city detí s autizmom. Autorkine osobné skúsenosti rodiča, spisovateľky píšucej o autizme a prispievateľky do množstva rodičovských časopisov z nej robia sprievodcu každého, kto prichádza do styku s dieťaťom nachádzajúcim sa na autistickom spektre. ................. Fantastické! Aké múdre hľadieť na svet z perspektívy dieťaťa... Pristihla som sa, že nechcem, aby už bol koniec. Annapolis, Maryland Skutočne úchvatné. Po dočítaní som cítila, že sa moje znalosti a chápanie detí, s ktorými pracujem a ktorým som zasvätila život, prinajmenšom zdvojnásobili. Rochester, New York Neoceniteľné. Mali by ju čítať vo všetkých organizáciách, ktoré pracujú s deťmi, vrátane štátnych i cirkevných škôl. Fair Lawn, New Jersey Každé slovo a každá veta sú preniknuté múdrosťou. Bend, Oregon Pomáhame znevýhodneným a oboznamujeme verejnosť i profesionálnych pracovníkov s ťažkosťami, ktorým takéto rodiny musia čeliť. Desať vecí dopĺňa chýbajúci kúsok do nášho výkladu. Grand Forks, Severná Dakota Pôsobivé. Najviac sa mi na tom páči súcit a porozumenie, aké môže preukázať len matka dieťaťa, zápasiaceho s niečím takým. Annapolis, Maryland Ellen Notbohm je odborná konzultantka a matka dieťaťa s autizmom. Pracuje ako fejtonistka v časopise Autism Asperger´s Digest. Je spoluautorkou vysoko cenenej knihy 1001 Great Ideas for Teaching and Raising Children with Autism Spectrum Disorders (1001 dobrých nápadov, ako učiť a vychovávať dieťa s poruchou autistického spektra).
Vypredané
2,70 € 8,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Orgasmus - Cesta k dokonalému uspokojení (-70%)


Orgasmus je stále jen těžko dosažitelnou metou řady žen, takže pro mnohé z nás hrátky v ložnici končí zklamáním. Teď je čas dát to do pořádku! Tato otevřená a poučná kniha plná nejžhavějších tipů může být vaší nejlepší přítelkyní, která vám vysvětlí, jak dostat přesně to, co chcete. Najdete v ní naprosto všechno, co potřebujete vědět: Fyziologické, emoční a duševní faktory přispívající ke skvělému sexu a intenzivnímu orgasmu. Jak prozkoumat své tělo a porozumět svým sexuálním potřebám. Různé druhy orgasmu. Zábava se sexuálními pomůckami a erotická předehra. Nejsmyslnější polohy. Zadržování orgasmu, dokud nejste oba připraveni. Vytváření důvěry a budování citových pout.
Vypredané
3,49 € 11,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sex bez zábran (-70%)


Nancy Friday patří k nejkontroverznějším postavám sexuální revoluce. Její kniha My Secret Garden (česky Moje tajemná zahrada, 1998) z roku 1973 se stala bestselerem. V Sexu bez zábran se věnuje tabuizovaným erotickým fantaziím a tužbám, které dnes díky bezbřehým možnostem, jež nabízí internet, mohou lidé lépe rozvíjet nebo sdílet s někým dalším.Při čtení knihy se, slovy jedné americké recenze, „budete trochu červenat a zrychlí se vám tep... Je to vzrušující četba. Ale copak život není vzrušující? A pokud ten váš není, čtěte pomalu.“
Vypredané
4,22 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje prvé dva roky (-70%)


Na pamiatku sem môžete nalepiť obrázok z ultrazvuku, pramienok vláskov, nemocničnú menovku .. a ďalšie. Všimnete si, ako sa bábätko vyvíja v troch mesiacoch, potom v šiestich a v deviatich mesiacoch. Samozrejme, nemôže chýbať miesto na fotografie, od tlačky ručičky a nožičky. Nasledujú zápisy z prvej oslavy narodenín, darčeky, hostia. A kde sme to boli na prvých prázdninách? Knižku zakončíme druhou oslavou narodenín Vášho bábätka a nesmú chýbať fotografie Vášho drobčeka ani najlepších kamarátov a tiež "jeho" obľúbené veci!
Vypredané
3,28 € 10,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Těhotenský deníček (-70%)


Praktická a hezká knížka vás provede celým těhotenstvím. Pro každý týden v ní najdete dvojstranu s kalendářem a spoustou místa pro vaše osobní poznámky. K tomu vždy patří nejdůležitější informace k jednotlivým fázím těhotenství a vše podstatné o vývoji vašeho děťátka a o specifi kách vašeho zdravotního stavu. Navíc zde najdete rady o tom, jak jíst a být v pohodě. A samozřejmě také doporučení, co si máte nachystat na první dny s miminkem. Zůstane vám krásná připomínka vašeho těhotenství!
Vypredané
2,77 € 9,22 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Řeč těla lásky (-70%)


Co je to vlastně láska? Tuto otázku si lidé kladou už tisíce let, přesto uspokojivá odpověď stále neexistuje. Autoři probírají vztahy mezi partnery od základní otázky, jak najít toho pravého, až po krátkodobé milostné aférky. Vysvětlují, proč vznikl sex, láska i zamilovanost, v které části mozku láska sídlí, jak je to s mimomanželským sexem nebo proč si muži a ženy s láskou spojují odlišná očekávání. Nabízejí rovněž strategie, jimiž lze svou tržní hodnotu v očích potenciálních partnerů zvýšit. To vše dělají se svým typickým humorem a štiplavou nadsázkou, protože dobře vědí, že pár výstižných slov často znamená více než dlouhá řada čísel. A jak zní jejich recept na spokojené partnerství? Chcete-li být šťastná s mužem, musíte ho hodně chápat a málo milovat. Chcete-li být šťastný s ženou, musíte ji hodně milovat a vůbec se nesnažit ji pochopit. A nezapomeňte: Existují dvě teorie, jak se hádat se ženami. Ani jedna nefunguje. Allan a Barbara Peasovi jsou světoznámými odborníky na problematiku řeči těla. Pocházejí z Austrálie a vydali řadu mezinárodních bestsellerů, které se prodávají v milionech výtisků. V Portálu vyšla jejich Řeč těla a Řeč těla na pracovišti.
Vypredané
3,29 € 10,95 €

dostupné aj ako:


Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.