! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Anya, taníts engem! 1. - Fejlesztési lehetőségek és játékötletek születéstől 3 éves korig


Sokféle elképzeléssel és módszerrel találkozhatunk, ha a gyerekek fejlesztésének témájában kutakodunk. Vannak szakemberek, akik úgy vélik, hogy a gyermeket hagyni kell a genetikailag programozott úton haladni, külső támogatásra semmi szükség. Mások nagyon magas elvárásokat fogalmaznak meg a gyermekfejlesztésben, és módszereikben erőteljes ráhatással próbálják a lehető legtöbbet kihozni a gyermekből. A jó megoldás minden bizonnyal a két álláspont között van. A ma és a közeljövő világa újabb és újabb kihívások elé fogja állítani a felnövekvő nemzedéket. Fontos, hogy a gyermekek már életük első éveiben sokféle ingerrel találkozzanak, ezáltal nyitottá váljanak az új dolgok befogadására, gondolkodásuk rugalmas, viselkedésük érdeklődő, hozzáállásuk kreatív legyen. A gyermekek fejlesztése a legtöbb társadalomban két síkon zajlik. Hazánkban általában két-három éves korban, a bölcsődében vagy az óvodában találkozik a gyermek először az intézményi fejlesztés módszereivel. A szülőknek az első években, később az együtt töltött időben van lehetőségük arra, hogy gyermekük fejlesztésében részt vegyenek. E kiadványban a szülők találnak a gyermekük fejlesztését, nevelését szolgáló - foglalkoztatási ötleteket (napi lebontásban), - egyéb játéklehetőségeket, - a beszédfejlődést előmozdító mondókákat, - nevelési tanácsokat, - sőt egyes játékszerek fejlesztő funkcióiról is olvashatnak. A javasolt tevékenységek a kicsi érzékelésének finomítását, kognitív és értelmi képességeinek fejlődését, viselkedésének formálását, érzelmi életének gazdagítását segítik.
Vypredané
10,73 € 11,29 €
  • 5 /5

Dojčenské recepty


Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho ovplyvňujú len z 20-tich percent. Aká je teda správna výživa pre dojča? Základom výživy malých detí je, aby boli dojčené. Príkrmy podávané po 6. mesiaci majú byť domáce, skutočné jedlo, charakterizované hravosťou a rozmanitosťou. Na pomoc sme vám pripravili zbierku receptov pre deti od 6 mesiacov do 2 rokov. Nájdete tu vyše 200 tradičných, ale aj tzv. moderných. Všetky recepty, ktoré v knihe nájdete, môžete pripraviť rýchlo a taktiež si môžete byť istí, že použité suroviny a príprava sú v súlade s odporúčaniami odborníkov. Dobrú chuť, drobček!
Vypredané
16,82 € 17,70 €
  • 5 /5

Odomykanie detského potenciálu


Knižné spracovanie kurzov a seminárov pre rodičov, deti a študentov, ktoré vedie svetovo uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomôže pochopiť, v čom vaše deti vynikajú. Odhalíte, prečo je dôležité pomôcť deťom objaviť skryté talenty a ako ich môžete z pozície rodičov podporiť v rozvíjaní ich silných stránok, aby ich začali efektívne využívať. V živote, v štúdiu a neskôr aj v práci.
Vypredané
16,14 € 16,99 €

Mama, mňam + tetovačky


Pripravili sme kuchársku knihu, ktorá sa venuje stravovania detí od ukončenia 4. mesiaca do 3 rokov. Kniha obsahuje až neuveriteľných 101 receptov, ktoré sú od najznámejších slovenských influenceriek a blogeriek, ktoré sú matkami a tieto recepty pripravujú či pripravovali svojím detičkám. Ide o prvú kuchársku knihu of mám pre mamy. Recepty v knihe sú založené na princípoch zdravého sedliackeho rozumu s využitím tradičných lokálnych surovín a surovín, ktoré sa už na Slovensku udomácnili, recepty sú bez polotovarov. Recepty sú doplnené o odborný výklad, ktorého cieľom je ozrejmiť základné princípy stravovania u detí v obdobiach ich vývoja. Odbornou garantkou a mentorkou tejto kuchárskej knihy je Silvia Horecká.
Vypredané
28,45 € 29,95 €

Cvičenia pre deti


Vyrovnávacie, jogové, dýchacie a relaxačné pohybové činnosti zamerané na rozvoj správneho držania tela pre 4- až 7-ročné deti. Všetky cviky sú zobrazené na fotografiách. Cvičenia sú motivované zvieratkami, doplnené o riekanky, rozprávky, relaxačnú hudbu a praktické ukážky zdravotných cvičení a pohybových činností doma i v materskej škole. Publikácia obsahuje 12 komplexných cvičebných jednotiek s rušnou, prípravnou, hlavnou a záverečnou časťou: Zvieratká sú kamaráti, V lese, Na lúke, Pri vode, Na námorníkov, Na delfíny, V prístave, Loď vyplávala, Na šírom mori, Vysnívaný ostrov, Živor v mori a Dýchanie.
Vypredané
15,01 € 15,80 €

Lacná kniha Gyerekkel vagyok (-90%)


"Negyven pillanat, amit csak szülők érthetnek. Vagy legalábbis olyanok, akik már közelről láttak gyereket. Nagyon közelről. Mert mi, szülők (és gyereket nagyon közelről szemlélők) a sok-sok különbség ellenére mégis hasonlítunk. Hasonló csodákkal, bosszúságokkal, kedves vagy kritizáló megjegyzésekkel találkozunk. Hasonló helyzetek töltenek el büszkeséggel, vagy okoznak dilemmát, szorongást. Egyformán itatjuk fel arcunkról a meghatottság, a tanácstalanság, vagy éppen a kitörő nevetés könnyeit. Ha a kötetben magadra, vagy valamelyik családtagodra ismersz, az nem csupán a véletlen műve. Czecz Fruzsina, pszichológus és édesanya valódi szülők valódi élményeit fogalmazta rímbe – köztük a sajátjait is –, a babavárástól egészen a kamaszkorig. Téged melyik szólít meg?"
Vypredané
0,64 € 6,42 €

dostupné aj ako:

A suttogó mindent megold


A "suttogó" sorozat elso két kötetének (A suttogó titkai I. és II.) megjelenése után Tracy Hogg hihetetlenül népszeru lett szerte a világon, és rengetegen fordultak hozzá tanácsért. Összegyujtötte a leggyakoribb gondokat, és ebben a könyvében még részletesebb magyarázattal kísérve, még több példával, még gyakorlatiasabb megközelítéssel, újabb ötletekkel oldja meg oket. Az olvasók kérésének megfeleloen több benne a táblázatokban összefoglalt tudnivaló, az életkori bontás, a mintaétrend, a mintanapirend stb. Elsosorban a problémák nagy hármasára, az alvásra, az evésre és a viselkedésre összpontosít az elozo két kötetben kifejtett elvek és filozófia alapján, esetenként továbbfejlesztve vagy felülvizsgálva oket - de foglalkozik az érzelmi neveléssel, a szobatisztaságra szoktatással, a hisztivel és a különbözo félelmekkel is. Most bepillanthatunk Tracy fejébe, hogy lássuk, o hogyan elemzi a problémákat, milyen kérdéseket tesz föl, hogyan állítja össze a megoldás tervét, és arra is megtanítja az olvasót, miként igazíthatja a módszereket a saját gyermekéhez, továbbá mit tegyen, ha úgy érzi: "az én gyerekemnél ez nem válik be". Akik már járatosak valamennyire a "suttogásban", de maradt problémájuk, most elvégezhetik a mesterkurzust; akik még nem ismerik Tracy gyermeknevelési filozófiáját, azok elott most egy egészen új világ tárul föl.
Vypredané
14,10 € 14,84 €

75 stratégia boldog és sikeres gyerekek neveléséhez


"Nélkülözhetetlen kézikönyv szülők számára." ? Csíkszentmihályi Mihály Mit tegyünk, ha a gyerekünk nem akar elindulni a játszótérről? Hogyan fegyelmezzünk hatékonyan? Miért nem előnyös, ha úgy dicsérünk: "Ügyes vagy!"? Mindannyian jó szülők szeretnénk lenni ? de hogyan csináljuk? Ez a könyv egy lényegre törő útmutató, amely konkrét ötletekkel, praktikus módszerekkel segít a gyereknevelés mindennapi kihívásainak leküzdésében, miközben támpontokat ad a gyerekek szociális és érzelmi fejlődéséhez is. Dr. Erica Reischer pszichológus és nevelési tanácsadó kutatások és klinikai tapasztalatok alapján foglalja össze a gyereknevelés 75 legfontosabb stratégiáját, amelyet nemcsak szülők, de nagyszülők, tanárok és gyermekgondozók is használhatnak. Segítségükkel erős kötelékeket tudunk kialakítani, kezelni tudjuk a nehéz helyzeteket, és boldog, jó természetű, felelős felnőtté nevelhetjük a gyerekeinket.
Vypredané
10,73 € 11,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A suttogó titkai 1. - A csecsemő gondozása és nevelése (-70%)


Suttogónak eredetileg azt nevezték, aki különleges képessége folytán pusztán türelemmel és halk szavakkal lecsillapít egy megvadult lovat. Tracy Hoggnak ilyen rendkívüli tehetsége volt a síró kisbaba megnyugtatásához, ezért hívják őt is suttogónak a hálás szülők. Az Amerikában hihetetlenül népszerű szerző könyvéből Ön is mindent megtudhat, amit egy csecsemő gondozásáról és neveléséről tudnia kell. Legjobb, ha először a várandóssága alatt olvassa el, hogy megismerkedhessen Tracy alapelveivel, melyek a leghatékonyabb hagyományos és modern nevelési módszereket ötvözik, és ha ezekre támaszkodik, voltaképpen bármilyen problémát orvosolhat majd. Ha a baba megszületett, már tudni fogja, mitől eszik és alszik jól, miért sír, mitől nyugszik meg, milyen "szórakozásra" vágyik, és hogyan lehet elejét venni annak, hogy az egész családot az uralma alá hajtó kis zsarnok váljék belőle. Sok más mellett azt is tudni fogja, hogyan szoptassa és/vagy tápszerezze, fürdesse és masszírozza, mikor és mivel kezdje meg a szilárd étel bevezetését; és nem utolsósorban: hogyan birkózzon meg a gyermekágyi depresszióval, miként szervezze meg az életét és törődjön önmagával. Külön erénye a könyvnek, hogy kitér az iker- és koraszülésből, valamint az örökbefogadásból adódó kérdésekre is, érdekessége pedig a baba- és az önismereti teszt, amelyek sokkal több tanulsággal szolgálnak, mint gondolnánk!
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

7 let našeho děťátka


Tento deník s krásnými obrázky renomované ilustrátorky dětských knih Báry Buchalové bude provázet vaše děťátko od dne narození do jeho 7 let. Do deníku můžete zaznamenat přelomové okamžiky - první samostatné krůčky, první slůvka či den, kdy se vyklubal první zoubek. Drobné radosti, velké výzvy. Kam jste jeli na výlet, jaké kamarády jste poznali, které písničky se naučili... Váhové i růstové přírůstky, očkování, ale i úplně běžné každodenní zážitky. Je to příležitost, jak nezapomenout na dětství vašeho dítěte. Dnem narození vašeho děťátka vše začíná a tento den ožije i deník 7 let našeho děťátka. A po letech, až bude popsaný, jej můžete svému dítěti věnovat - jako zpětný pohled do jeho dětství. Deník ale také může být prvním dárkem, který dáte své kamarádce, dceři nebo snaše k narození miminka. Jak tento deník používat? Každý den má 7 řádků a 7 malých okének. Každý řádek je určen pro jeden rok, jehož letopočet si předepíšete do okénka. Až 31.prosince dojdete na konec deníku, vraťte se na začátek a 1. ledna začněte na dalším řádku.
Vypredané
15,67 € 16,49 €
  • 5 /5

Aj ja som CHLAP 2.0


Kniha Aj ja som CHLAP 2.0 ti odhalí, ako môžeš na sebe pracovať, zvýšiť svoju hodnotu po všetkých stránkach a stať sa celkovo schopnejším a príťažlivejším chlapom, aby si pritiahol do svojho života lepšiu ženu, príležitosti a ľudí. Táto kniha je pre tých, ktorí chcú od života niečo viac. Je pre ľudí, ktorí sa nechcú baviť o nudných témach s nudnými ľuďmi, vstávať unavení do svojho nudného a priemerného života po boku ženy, kde iskra už dávno vyprchala a sú iba spolubývajúcimi, jedia priemerné jedlo, pozerajú telku, vyzerajú priemerne, majú priemernú prácu, večer idú spať a ráno sa to opakuje celé odznova. Toto, myslím, nie je tvoja vízia života, aký chceš prežiť, nemám pravdu? APLIKOVANÍM INFORMÁCIÍ A RÁD Z TEJTO KNIHY DOSIAHNEŠ ZLEPŠENIE V DESIATICH SMEROCH: 1. Zvýši sa tvoje sebavedomie a budeš si viac veriť v akejkoľvek situácii. 2. Na druhých budeš pôsobiť okúzľujúco a budú ťa pokladať za charizmatického, vďaka čomu na nich získaš väčší vplyv. 3. Zlepšíš svoj image, ženy sa budú za tebou otáčať a budeš získavať viac komplimentov. 4. Budeš vyzerať a cítiť sa vo svojom tele oveľa lepšie a príťažlivejšie. 5. Staneš sa neotrasiteľným, získaš viac istoty a tvoja hlava ťa nebude viac sabotovať. 6. V tvojom okolí bude viac atraktívnych žien, z ktorých si budeš môcť ty vyberať. 7. Ľudia ťa budú pokladať za hodnotnejšieho a budú chcieť byť v tvojej spoločnosti. 8. Objavíš svoju vášeň, tvoj život získa zmysel a začneš sa venovať niečomu, čo budeš milovať. 9. Budeš mať viac peňazí, vďaka čomu získaš slobodu pre seba a tvojich blízkych. 10. Budeš sa vedieť baviť s kýmkoľvek o čomkoľvek s úplnou ľahkosťou, staneš sa fantastickým spoločníkom a vždy budeš vedieť, čo povedať. Všetky tieto (a ďalšie) zlepšenia dosiahli už tisíce chlapov, ktorí navštevovali môj blog chlap20.sk, prečítali si moje knihy Príťažlivosť a Ako ju získať alebo absolvovali niektorý z mojich prémiových programov, či živých tréningov, a zaviedli naučené informácie do praxe. Si pripravený? Dnes je rad na tebe... PREČO BY MALI KNIHU ZÍSKAŤ AJ ŽENY? -Táto kniha je primárne určená chlapom a komunikujem priamo k nim. -Avšak musím (aj po predchádzajúcich skúsenostiach s mojimi predošlými knihami Príťažlivosť a Ako ju získať) povedať, že si z nej mnohé odnesú aj ženy. -Kniha je zameraná na zvyšovanie hodnoty, aby si človek pritiahol do svojho života lepšieho partnera, príležitosti a ľudí a zvyšuje ju cez oblasti ako Sebavedomie, Vystupovanie, Obliekanie a Image, Výzor, Myslenie, Ženy, Sociálny status, Vášeň, Peniaze a Komunikácia. -Každá z týchto kapitol dá niečo aj ženám (a kapitolu Ženy si môžu otočiť na mužov). -A určite má každá žena vo svojom okolí chlapa: partnera, brata, syna, kamaráta, známeho, ktorému by sa takáto kniha hodila a pomohla mu. ČO HOVORIA ČITATELIA? "Spravil si zo mňa sebavedomého a žiadaného chlapa, objavil som samého seba a čo ženy cítia. Všetko, čo píšeš, som si vždy reálne aj odskúšal a je to na 1000% odskúšaná pravda." - Pavol "Budem úprimný: od marca som mal 5 sexuálnych partneriek, niekoľko báb, s ktorými som sa bozkával a práve sa mi rysuje vzťah. NIČ a opakujem NIČ z toho by som nedosiahol, nebyť tvojej knihy, ktorá mi radikálne otvorila oči a zmenia moje správanie." - Majky "Páči sa mi, že neučíš triky, ako oklamať, ohúriť ženy, ale kladieš dôraz na to, aby sme sa zamysleli nad sebou a riešili v prvom rade seba." - Ivo "Ženy sa samé od seba za mnou na ulici otáčajú, oslovujú ma a dokonca, keď mi už kamarátky povedali, že som sa zmenil k lepšiemu, že sa im dokonca páčim ako chlap, tak to už je čo povedať." - Vlado "Som ešte stále na začiatku, ale zmeny sú bádateľné už teraz. V práci ma začali vnímať trochu ináč, získal som nejaký ten rešpekt. Som viac sebavedomý a otvorený k ľuďom. Moja komunikácia sa zmenila. Aj so ženami som zaznamenal posun. Som rád a vďačný, že som vôbec niečo také, ako je Chlap 2.0, objavil." - Matej
Vypredané
16,06 € 16,90 €

dostupné aj ako:

Hiszti - Minitréning szülőknek egy elviselhető dackorszakért


Berg Judit Hisztimesék kötete a gyerekeknek, Hiszti című új könyvünk a szülőknek segít átvészelni a dackorszakot. Ha eleged van a hisztikből, ha fogalmad sincs, mit kezdjél velük, ha már mindent kipróbáltál, de semmi sem az igazi, ha a gyereked kirohanásai megmérgezik a családi légkört, vagy ha még előtted áll mindez, de azt csiripelik a madarak, hogy jobban teszed, ha a legrosszabbra készülsz, akkor neked szól a könyvem. A hiszti és a dackorszak valóban a leginkább kiborító része a gyereknevelésnek - viszont igen fontos szerepet játszik az önállóság, az akarat és az érzelmi intelligencia fejlődésében. Igen, valóban arról próbállak meggyőzni, hogy a hiszti, ez az idegesítő jelenség, ami meg tudja keseríteni a kisgyerekesek mindennapjait, nem pusztán púp a hátunkon, hanem igazi kincs. Könyvemet úgy állítottam össze, hogy ne csak olvasni kelljen, hanem csinálni is. Minden fejezet végén találsz benne feladatokat, gondolkodnivalót. Ha úgy vesszük, ez egy hisztikezelő minitréning, melynek elvégzése után gyermeked részéről kevesebb és enyhébb dührohamra számíthatsz. Messziről jöttem. Ezt a könyvet nemcsak családokkal foglalkozó szakemberként írtam, hanem indulatkezelésből kezdőként még gyatra, de végül ötös alára vizsgázott anyukaként, s ajánlom neked, együttérzéssel és szeretettel. Pethő Orsolya pszichológus és fejlődni képes anya
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Mámou s Boží pomocí


Být mámou je úžasné a náročné zároveň. Naštěstí na tento úkol nejsme samy. Tato kniha je plná jak příkladů z Bible, tak i příběhů ze života, které dokládají, že Bůh nám dokáže poskytnout vše, co k výchově svých dětí potřebujeme. Ať už si nevíte rady s tím, jak s láskou vést děti ke kázni, jak se za ně modlit, jak se nebát toho, že uděláte chybu, či jak zvládnout každodenní rodinný shon, kniha Mámou s Boží pomocí vám pomůže následovat Ducha svatého a přijmout Boží milost, sílu a povzbuzení ve chvílích, kdy ho nejvíce potřebujete. Quin Sherrerová a Ruthanne Garlocková jsou několikanásobnými matkami a babičkami. Společně napsaly patnáct knih o mateřství, modlitbách a duchovním boji. V češtině vyšly dva jejich bestsellery: Jak se modlit za své děti a Jak se modlit za své blízké.
Vypredané
10,67 € 11,23 €
  • 5 /5

Aha, ja rastiem!


Desať zázračných týždňov v duševnom i telesnom vývine vášho dieťaťa počas prvých 20 mesiacov jeho života. Celosvetový bestseller, viac než 2 milióny predaných kníh, ktoré vyšli v 25 jazykoch. Kniha, ktorá sa stane nepostrádateľným pomocníkom pre súčasné i budúce mamičky, pretože do starostlivosti o dieťa vnáša pokoj a radosť. Sprievodca správaním dieťaťa počas desiatich zázračných týždňov. Kniha opisuje 10 magických, zázračných a náročných týždňov v živote novorodenca, dojčaťa i batoľaťa v prvých 20 mesiacoch života. Ponúka návod ako počas nich najlepšie podporiť a stimulovať duševný i telesný vývin dieťaťa a ako zvládnuť a prekonať, z pohľadu rodičov, jeho nevysvetliteľné zmeny nálady, stravovacích návykov a spánku. Kniha podporuje a zároveň upokojuje rodičov, predovšetkým matky, v starostlivosti o svoje dieťa, prináša odpovede na jeho bezdôvodný plač, nepokojné správanie i horší spánok. Pre každé magické obdobie odporúča primerané aktivity, zábavné hry i vhodné hračky, ale upozorňuje aj na nové zručnosti a schopnosti, ktoré sa u dieťaťa objavia vždy po prekonaní náročného obdobia.
Vypredané
18,91 € 19,90 €

Milujme naše deti so zámerom


Svieži pohľad na časom overené rodičovstvo. Milujme naše deti so zámerom vnáša princípy Božieho Kráľovstva a prebudenia do stratégie rodičovstva. 2. list Korinťanom 3,17 nám hovorí: "Kde je Duch Pánov, tam je sloboda." Väčšina spôsobov rodičovstva a výchovy sa zameriava na to, aby sa deti naučili poslúchať a byť pod kontrolou svojich rodičov a dospelých. Boh nás však nechce kontrolovať, chce, aby sme uchopili pravú slobodu i zodpovednosť, ktorá s ňou prichádza. Sme to my sami, kto sa musí naučiť kontrolovať. Táto kniha učí rodičov viesť svoje deti k tomu, aby dokázali manažovať svoju vlastnú slobodu, ochraňovať svoje srdce, túžby a vzťahy.
Vypredané
10,45 € 11,00 €

Čtvrtý trimestr


První tři měsíce s novorozeným dítětem jsou náročným obdobím. Tento holistický průvodce nabízí praktické rady, které novopečeným matkám pomohou vzpamatovat se z porodu a nenásilně se přenastavit na život s nemluvnětem. Zabývá se změnami na tělesné, citové, vztahové i duchovní úrovni – a usnadňuje ženám důležitý životní přechod.
Vypredané
17,81 € 18,75 €
  • 4,4 /5

Psychológia pre milujúcich rodičov


Tri psychologičky, vedkyne a mamy píšu o prvom roku života bábätka prakticky a ľudskou rečou, podložené svetovými výskumami. Nechať dieťa plakať, alebo ho brať hneď do náručia? Koľko a ako bábätko stimulovať? Čo robiť, aby dobre spalo? Čo prežíva bábo? Čo ho stresuje? Ako mať múdre dieťa? Čo je najdôležitejšie v prvom roku pre to, aby sme dieťatku postavili základy pre šťastný život?
Vypredané
18,05 € 19,00 €

Mondj nemet!


A Móra családi iránytű legújabb kötete a gyereknevelés során jelentkező határok kijelöléséhez nyújt segítséget. Mi a legjobb módszer az időkorlátok felállítására, az étkezési és az elalvási szokások megváltoztatására? Asha Phillips a téma elsőszámú szakértőjeként az egyes korosztályok szerint tagolva válaszolja meg ezeket az égető kérdéseket. Egyre több gyerekről hallani, akiket összeférhetetlen viselkedésük miatt el kell tanácsolni az óvodából vagy az iskolából. Mit tehetnek ez ellen a szülők? Hol húzzák meg a határokat, és hogyan tartassák be azokat? Mi a legjobb módszer az időkorlátok felállítására, az étkezési és az elalvási szokások megváltoztatására? Asha Phillips a téma elsőszámú szakértőjeként az egyes korosztályok szerint tagolva válaszolja meg ezeket az égető kérdéseket a baba születésétől a kamaszkor végéig. Asha Phillips gyermekpszichiáter saját praxisában gyerekek, családok és párok számára vezet terápiát. A Tavistock Klinika óraadó tanára, külföldön is rendszeresen tart előadásokat. Londonban él férjével és két lányával.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Lacná kniha Psychológia pre milujúcich rodičov (-70%)


Tri psychologičky, vedkyne a mamy píšu o prvom roku života bábätka prakticky a ľudskou rečou, podložené svetovými výskumami. Nechať dieťa plakať, alebo ho brať hneď do náručia? Koľko a ako bábätko stimulovať? Čo robiť, aby dobre spalo? Čo prežíva bábo? Čo ho stresuje? Ako mať múdre dieťa? Čo je najdôležitejšie v prvom roku pre to, aby sme dieťatku postavili základy pre šťastný život?
Vypredané
5,70 € 19,00 €

dostupné aj ako:


Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.