! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Zerexsutra


Máte dlhodobý vzťah, ktorý chcete obohatiť o čerstvé zážitky? Radi skúšate nové veci a milujete dobrodružstvo? Bavia vás šteklivé príbehy plné napätia a vzrušenia, vďaka ktorým vaša predstavivosť pracuje na plné obrátky? Ak chcete naštartovať svoju kreativitu a predstavivosť, alebo byť ešte lepším sexuálnym partnerom, táto kniha je pre vás to pravé orechové. ZEREXSUTRA vás prevedie tajmi sexuálnych techník, ktoré vnesú novú iskru do vášho života.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Gyerekes gondolatok - Önismereti egypercesek szülőknek


Bármit csináljon is a gyerekem, az biztosan rólam is elárul valamit. Olykor sok mindent. Az ötévesem nem alszik el egyedül – vajon nekem van szükségem az esti összebújásainkra? Zavar, ha unatkozik – vajon én magamat haszontalannak tartom, ha nem halmozom a feladatokat? Számomra az önismeret, saját működésem gyurmázása, izgalmas és hatékony módja annak, hogy gyerekeim viselkedését és közös életünket formáljam. És milyen jó, hogy annyi más módszer és eszköz is létezik! Mert néha nemhogy önmagam boncolgatására nincs erőm, de arra sem, hogy eldöntsem, a szalámis vagy a sonkás pizzát rakjam-e a sütőbe…
Vypredané
11,84 € 12,46 €

Az a 9 hónap


A szülészet legfrissebb eredményeire építő kötetből a gyermekvárásra, a szülésre és a leendő szülők életmódjára vonatkozó minden fontos információ megtudható. A neves szerzők tanácsokat adnak a fogamzási tervvel és az orvosválasztással kapcsolatban, bemutatják a szülés lehetséges módozatait, hónapról hónapra ismertetik a várandóssággal együtt járó testi és lelki változásokat, kitérnek a terhesség alatti szexuális életre, felkészítenek a második gyermek érkezésére és az ikerterhességre – de mindez csupán töredéke annak a rengeteg kérdésnek és problémának, melyekre a könyv megnyugtató válaszokat ad. A teljesen átdolgozott kiadás újdonsága a várandósoknak szóló tornagyakorlatokat bemutató rész, az Apáknak feliratú keretesek pedig ahhoz nyújtanak segítséget, hogy a babavárás közös élmény legyen a leendő szülők számára. Az egyes fejezetekhez kapcsolódó illusztrációkon hónapról hónapra nyomon követhető a magzat fejlődése, a vajúdás, a szülés, a gyermekágyi időszak és a szoptatás idejére pedig tengernyi hasznos tanácsot kapnak az ifjú szülők. Megnyugtató válaszok a legkülönfélébb kérdésekre: • Császármetszéssel szültem az első gyermekem. Van esélye annak, hogy a második természetes úton szülessen? • Ihatok-e kávét, ha babát várok? • Árthat a mobilozás a magzatnak? • Hiányt szenved-e később a pici, ha a terhesség alatt nem iszom tejet? • Honnan lehet tudni, hogy a baba jól fekszik-e szüléskor? • Ma nem éreztem, hogy rugdosott volna a babám. Csak nincs valami baj vele? • Van-e lehetőség arra, hogy a szüléskor köldökzsinórvért vetessek le a babától?
Vypredané
20,56 € 21,64 €

Průvodce spokojeným dětským spánkem


Nemůže vaše děťátko usnout, stále se budí a vstáváte k němu každých pár minut? Přední odbornice na dětský spánek Stephanie Modellová shrnuje ve své revoluční knize ty nejlepší tipy, rady a metody, díky kterým naučíte své děti jednoduše usínat a nastavíte jim pravidelný spánkový režim.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

A születés traumája


A születés traumája néhány év híján százéves mű - romantikusan szövevényes, néhol szinte megfejthetetlen, néhol teljesen modern és ma is a legégetőbben aktuális, néhol avítt, máshol bölcs, és helyenként önmaguknak is ellentmondó felvetések és következtetések, asszociációk nagyformátumú gyűjteménye. A könyvben felvetett legmélyebb, legszebb, legtitokzatosabb gondolatok összecsengenek a pszichoanalízis azóta megalkotott más jelentős elméleti felvetéseivel. Tulajdonképpen az egész pszichoanalízisnek és magának Ranknak is fő kérdése a tudattalan mibenlétére irányul.
Vypredané
9,17 € 9,65 €
  • 5 /5

Ako neprísť o dieťa


Príručka prvej pomoci nie je určená výlučne matkám. Patrí do rúk a jej obsah aj do hláv otcov, starších súrodencov, starých rodičov, učiteľov, vychovávateľov, animátorov, táborových vedúcich a vôbec všetkým, ktorí sa v práci alebo vo voľnom čase pohybujú v prítomnosti detí od príchodu z pôrodnice po predpokladaný odlet z mama hotela v osemnástich rokoch. Deti sú takí malí bezpečnostní hackeri. Pri prvom vstupe do neznámej miestnosti, či je to obývačka alebo kúpeľňa, okamžite nájdu bezpečnostnú dieru v systéme. Tak ako sa v každej domácnosti vyskytuje aspoň jedna kuchárska príručka, tak by mala byť v každej domácnosti knižka o prvej pomoci. Prečítaná. Principiálne je väčšina postupov prvej pomoci skoro rovnaká pre deti aj dospelých, ale existujú isté rozdiely. Keď ich niekto nepozná a bude dojčaťu, škôlkárovi poskytovať pomoc ako dospelému, je to určite lepšie ako nerobiť nič. Ale naše zlatíčka si zaslúžia poučenú mamičku, ktorá ovláda drobnejšie aj väčšie rozdiely a tak vie odmeniť potomka poskytnutím pomoci v tej najvyššej kvalite. Je pozoruhodne nevysvetliteľné ale nesmierne rozšírené pamätať si z kurzov prvej pomoci spred 10-20 rokov len tie poznatky, ktoré už boli dávno prekonané a roky sa nepoužívajú. Zároveň dokážeme spoľahlivo zabudnúť všetko to, čo ešte stále aj po rokoch platí. Text zodpovedá najnovším poznatkom a medzinárodným odporúčaniam. Pomôže v občerstvení aktuálnych vedomostí z minulosti a rozpoznaní prekonaných zbytočností. Autori majú spolu 60 rokov skúseností v prvej pomoci a 40 rokov praxe v záchrannej službe.
Vypredané
18,81 € 19,80 €

dostupné aj ako:

Tajemství tantrického sexu


Díky tomuto zábavnému a přístupnému průvodci tantrickým milováním změníte svůj sexuální život z obyčejného na mimořádný. Kniha zkoumá různé zdroje smyslného potěšení, tantrickými technikami posílíte intimitu a prohloubíte vaše vzájemné potěšení. Průvodce tantrickým sexem představuje jednoduché postupy a cviky, které se může naučit každý. Spolu se základními principy tantrického sexu objevíte úžasné způsoby, jak prodloužit vzrušení, uspokojit svého partnera a dosáhnout vyšších stavů vědomí.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Denník nášho dieťatka


Blahoželáme vám k nákupu tohto Denníka! Vo vnútri nájdete milý a moderný dizajn, dostatok miesta na zápisy, nalepovanie fotografi í, tehotenského preukazu aj pozitívneho tehotenského testu, navyše vrecúško na pramienok vláskov. Do okienka vpredu na obálke môžete umiestniť fotografi u vášho bábätka, na stužku vlepenú do chrbta si môžete priviazať „flešku“ s rodinnými videozáznamami a zbierkou fotografi í. Vďaka tejto výbave Denníka môžete všetky krásne okamihy zo života svojho dieťatka uchovať na jednom mieste.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Nem harap a spenót - Gyereknevelés francia módra


Pamela Druckerman amerikai újságíróként került Párizsba, és a francia fővárosban lett anyuka is. A szokásos kulturális különbségek mellett így azzal is szembesülnie kellett, hogy a franciáknak bizony a várandósságról és a gyereknevelésről is egészen különleges elképzelésük van. Miközben ő maga egy új élethelyzet, az anyaság kihívásaival küszködött, őszinte megdöbbenéssel és kíváncsisággal figyelte, ahogy a francia anyukák könnyedén oldják meg a legösszetettebb helyzeteket is, legyen szó akár a kisbabák éjszakai alvásáról, akár a nagyobbak evési szokásairól vagy társas viselkedéséről. Hogyan lehetséges ez? - tette fel a kérdést Druckerman, és nem nyugodott, amíg meg nem találta a választ, hogy aztán mindazt, amire saját kárán rájött, egy rendkívül humoros és üdítő olvasmány formájában ossza meg a nagyvilággal. Könyve, a Nem harap a spenót egyik legkeresettebb gyerekneveléssel foglalkozó kötet itthon is. Az új kiadás ráadásul 100 praktikus tippel - a francia gyereknevelés legfontosabb alaptételeivel - egészül ki, hogy ezáltal még könnyebben leshessük el a francia anyák titkát.
Vypredané
10,73 € 11,29 €

Aha! Rodičovství - Sourozenci


V této dlouho očekávané knize se známá doktorka Laura Markhamová, autorka úspěšné knihy AHA! Rodičovství: Jak přestat křičet a začít s dětmi žít v harmonii, zabývá sourozeneckými vztahy. Poskytuje jednoduché, ale účinné návody, které dětem pomohou zvládat jejich emoce, vyjadřovat jejich potřeby a samostatně řešit spory. Díky těmto postupům si děti budou schopné vytvořit se svým sourozencem láskyplné pouto a vyrůst v empatické, chápající a spolupracující dospělé. Kniha obsahuje praktické a výzkumem podložené rady, jak: - si vytvořit hluboký vztah ke každému z vašich dětí, aby skutečně uvěřily tomu, že nikoho jiného nemůžete milovat více; - vytvořit láskyplné rodinné prostředí, které podněcuje smích a minimalizuje hádky; - naučit děti zdravému emočnímu sebeřízení (samostatné řešení konfliktů, které jim umožní naplnit vlastní potřeby a respektovat potřeby druhých); - pomoci dětem vypěstovat celoživotní sourozenecké pouto a prohloubit v nich vztahové dovednosti, které budou potřebovat k vytváření zdravých přátelských i pracovních vztahů a posléze i vztahů v jejich vlastních rodinách.
Vypredané
15,13 € 15,93 €

Ako komunikovať s vlastnou ženou


Kniha je určená pre muža. Kniha pre ženu je oddelená, aby muža nerozptyľoval pohľad na témy ženy, a pohľad ženy nerozptyľoval pozornosť na témy muža. Kniha Vás bude sprevádzať 20 týždenným výcvikom - kurzom. Prvých 10 týždňov sa sústredíte na svoje témy - svoju zmenu, "...to, čo mám ja v rukách." V tých ďalších 10 týždňoch sa obaja pozriete, čo máte spoločne v rukách. Často sa stáva, že v kríze manželia konajú chaoticky - raz chcú zmeniť seba, potom partnera, potom to vzdajú, potom sa naštartujú, zase niečo skúsia, potom sa sklamú - a tak dookola. Táto kniha spolu s knihou pre ženu - Ako komunikovať s vlastným mužom - Kurz pre ženu, majú za cieľ zefektívniť prácu manželov na ich vzťahu. Ideálne je, ak si kurz robíte obidvaja. Ale nie je to nevyhnutné. Možné je si kurzom prejsť aj sám, bez partnera. Na zmenu vo vzťahu stačí aj jeden. Ak zmeníte niečo v systéme fungovania vášho vzťahu, prinesie to určite inú reakciu od Vašej "polovičky". Totiž, akákoľvek zmena v systéme sa prejaví na zmene celého systému.
Vypredané
7,41 € 7,80 €

Ako komunikovať s vlastným mužom


Kniha je určená pre ženu. Kniha pre muža je oddelená, aby ženu nerozptyľoval pohľad na témy muža, a pohľad muža nerozptyľoval pozornosť na témy ženy. Kniha Vás bude sprevádzať 20 týždenným výcvikom - kurzom. Prvých 10 týždňov sa sústredíte na svoje témy - svoju zmenu, "...to čo mám ja v rukách." V tých ďalších 10 týždňoch sa obaja pozriete, čo máte spoločne v rukách. Často sa stáva, že v kríze manželia konajú chaoticky - raz chcú zmeniť seba, potom partnera, potom to vzdajú, potom sa naštartujú, zase niečo skúsia, potom sa sklamú - a tak dookola. Táto kniha spolu s knihou pre muža - Ako komunikovať s vlastnou ženou - Kurz pre muža , majú za cieľ zefektívniť prácu manželov na ich vzťahu. Ideálne je, ak si kurz robíte obidvaja. Ale nie je to nevyhnutné. Možné je si kurzom prejsť aj sám, bez partnera. Na zmenu vo vzťahu stačí aj jeden. Ak zmeníte niečo v systéme fungovania vášho vzťahu, prinesie to určite inú reakciu od Vašej "polovičky". Totiž, akákoľvek zmena v systéme sa prejaví na zmene celého systému.
Vypredané
7,41 € 7,80 €

Szülés utáni depresszió - Előzmények és következmények


"Gratulálok, olyan szép kisbaba! És egészséges! Na, tessék már örülni!" Igazán boldognak kellene lennie, másnak nem jön össze a gyerek, maga meg itt összeomlik!" "Még hogy szülés utáni depresszió! Létezik ilyen egyáltalán, nem csak hiszti meg ijedtség?" Sokan vélekednek így, amikor egy kismama szülés után nem képes felhőtlenül örülni a kis jövevénynek, csupa szorongás, aggodalom, egyfolytában sír, panaszkodik. Pedig a szülő nők tíz-tizenöt százalékánál előfordulnak ilyen hangulatzavarok. Baj akkor van, ha a szűkebb környezet, a család nem ismeri fel vagy nem tudja elfogadni ezt a helyzetet. Mert így természetesen kezelni sem képes! Dr. Belső Nóra gyakorló pszichiáter legújabb könyvében a szüléssel kapcsolatos testi-lelki történéseket, az anya és az egész család számára merőben új élethelyzeteket, a perinatális depresszió tüneteit, okait és következményeit írja le és elemzi. Sorra veszi, hogy ilyenkor milyen természetes reakciókra lehet számítani, és mi az, ami már túllép a "normalitás" keretein. Tanácsot ad, mikor érdemes szakemberhez fordulni, és hogyan segítheti-támogathatja a környezet nemcsak az anyát, de az apát is. Mama-, papa és bababarát könyve egyfajta útmutató azok számára, akik felelős módon szeretnének gyereket, akik nagyobb buktatók és zökkenők nélkül kívánják "végigcsinálni" azt a bizonyos kilenc hónapot, megélni a Nagy Napot, átvészelni az új helyzetben óhatatlanul kitörő viharokat, feldolgozni az esetleges veszteségeket. Hogy a gyerek születése valóban áldás és öröm legyen.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

The Museum of Broken Relationships


What to do with the fragments of a love affair? A postcard from a childhood sweetheart. A wedding dress in a jar. Barbed wire. Silicone breast implants. Red stilettos, never worn. These objects and many others make up the inspiring, whimsical, sometimes bizarre, and always unforgettable population of the real-life Museum of Broken Relationships. A decade ago, two lovers were struggling through their own painful breakup, desperate to heal their heartbreak without destroying the memory of the love they had shared. Then, an idea struck: they would create a communal space, a kind of refuge for - and cathartic celebration of - the everyday objects that had outlasted love. These items, along with the anonymous, intimate stories each piece represented, quickly captured hearts and imaginations across the globe. As word spread, the tiny museum became a worldwide sensation. Collected here are 203 of the best, funniest, most heartwarming and thought-provoking pieces that offer an irresistible experience of human connection. The Museum of Broken Relationships is a poignant celebration of modern love - and a must-read for anyone who has ever loved and lost.
Vypredané
19,48 € 20,50 €

Lacná kniha Mama a dcéra (-90%)


Keď sa stretne niekoľko desiatok mám a dajú dokopy rady o výchove svojich dcér, tak je pritom zábava, dá sa na papier múdrosť vychádzajúca zo srdca, a navyše opadne pritom stres z toho, že nie všetko musí byť vždy dokonalé a ideálne. Ver.sk vám predstavuje skvelý knižný titul, ktorý vás môže odteraz sprevádzať počas celého obdobia výchovy vašej dcéry. Zistíte, že tak nejak podobne sú na tom mamy vo vašej blízkosti alebo aj kdekoľvek inde vo svete.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Album prvňáčka


Uchovejte si vzpomínky a sledujte krok za krokem vývoj, důležité momenty i úspěchy vašeho prvňáčka. Vlepujte fotografie a zapisujte do alba zajímavé postřehy od prvního dne ve škole. Zaznamenáte tak všechny důležité momenty i pokroky, které s malým školákem během 1. třídy společně prožijete.
Vypredané
8,73 € 9,19 €
  • 5 /5

Príťažlivosť 2. vydanie


Čo je Príťažlivosť? Kniha Príťažlivosť nie je len ďalšia kniha o tom "ako zbaliť ženu”. NIE je to o balení žien - aj keď princípy a metódy z tejto knihy ti pomôžu zbaliť VIAC žien ako ktorákoľvek technika či trik, ktoré si doteraz skúšal. NIE je to o dostávaní žien do postele - aj keď si vďaka spomenutým princípom a metódam bude chcieť s tebou užiť viac žien, ako si si doteraz vedel predstaviť. Príťažlivosť je tá tajná ingrediencia, ktorá chýba väčšine dnešných chlapov. Je to tá "iskra" či "chémia", ktorú ženy tak zúfalo hľadajú a potrebujú. Vďaka nej bude pre teba možné získať kamarátku, po ktorej už tak dlho túžiš, ale pomôže ti aj v tom, aby ťa ženy od prvého momentu, ako sa spoznáte, vnímali v úplne inom svetle. A to najlepšie na tom je, že k tomu, aby si bol pre ženy príťažlivý, nepotrebuješ mať milióny na účte, bavoráka v garáži, kocky na bruchu a dokonca ani výzor Taliana. V tomto momente máš vo svojich rukách tie najlepšie koncepty vytvárania osobnej príťažlivosti, ktoré dokážu z teba spraviť Magnet pre ženy. Autor Michal Kopecký je zakladateľom najpopulárnejšieho slovenského blogu o mužoch, ženách a vzťahoch akozbalit.sk a autorom prémiových kurzov, ktorými do dnešného dňa prešla vyše tisícka chlapov. Michalovím cieľom je pomôcť chlapom stať sa o niečo schopnejšími a príťažlivejšími a priniesť tak ženám lepšie zážitky. Verí, že keď budú chlapi makať na sebe, na svojom sebavedomí, hodnote, charizme a komunikácii, budú priťahovať ženy úplne prirodzene a nebudú ich musieť naháňať, nasilu baliť a skúšať na ne rôzne naučené triky a finty “baličov”. Nenaháňaj ženy! Nauč sa ich priťahovať úplne prirodzene a staň sa MAGNETOM NA ŽENY! Aplikovaním informácií a rád z tejto knihy dosiahneš zlepšenie v desiatich smeroch: Budeš oveľa šťastnejší a spokojnejší so sebou samým a so životom celkovo Začneš sa cítiť uvoľnene a sebavedomo aj pri krásnych a atraktívnych ženách Zvýši sa tvoje sebavedomie a sebahodnota Budeš pre ženy oveľa zaujímavejší a začnú na teba myslieť a premýšľať nad tebou Začneš priťahovať lepšie a kvalitnejšie ženy Prestaneš riešiť odmietnutia a začneš si ich užívať Ty si začneš vyberať, s ktorou ženou chceš tráviť čas Budeš viac naplnený tým, kto skutočne si, bez rôznych masiek, hier či manipulačných techník Budeš si užívať viac sexu ako kedykoľvek pred tým A začneš byť pre ženy vhodný aj ako partner do vzťahu Všetky tieto (a ďalšie) zlepšenia dosiahli už tisíce chlapov, ktorí navštevovali môj blog akozbalit.sk alebo absolvovali niektorý z mojich prémiových programov. Už si čakal dosť! Teraz je rad na tebe…
Vypredané
12,26 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Budu maminka


Jaké to bylo, když jste byla těhotná? Teď, kdy každý váš krok vede vaše břicho, se vám možná zdá, že na tohle období nikdy nezapomenete. Bohužel pravda je taková, že kvůli vašemu pupíku se zmenšuje všechno kolem, včetně vaší paměti. Porodíte a najednou vám přijde líto, kolik detailů vám z ní vypadlo. A co teprve za pár let! Nemusíte podléhat tlakům moderní doby, která vám velí chodit plavat, cvičit jógu a dopřávat si masáže. Ale jednu věc udělejte. Pořiďte si tenhle deník. Přečtěte si, jak právě vypadá vaše miminko a co každý týden dělá. A pak pište, malujte, vystřihujte, lepte a počmárejte ho vším, co si chcete zapamatovat z těch čtyřiceti týdnů, kdy jste dva v jedné. Cílem tohohle zápisníku a interaktivního průvodce v jednom je to, aby vás bavil a přinášel radost nejen vám, ale třeba i vašemu dítěti, až mu ho jednou předáte jako dárek.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Proč muži lžou a ženy pláčou


Proč muži lžou? Proč si myslí, že musí mít vždy pravdu, a vyhýbají se závazkům? A proč ženy prosazují svou pláčem a do úmoru probírají jedno a totéž téma? Rozdíly mezi muži a ženami, nedorozumění a konflikty jsou i v jednadvacátém století součástí života stejně, jako tomu bylo v době, kdy se Adam poprvé pohádal s Evou. Publikace světoznámých autorů nabízí srozumitelný, humorný a někdy i lehce šokující pohled na největší záhady týkající se obou pohlaví.
Vypredané
11,56 € 12,17 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.