! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Bájky a povesti strana 22 z 22

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Trnová dívka


Druhé přepracované vydání příběhů severoamerických Indiánů, které vybral a přeložil Jáchym Topol. Kniha je doprovozena množstvým barevných ilustrací a zasvěceným doslovem etnoložky Markéty Křížové.
Vypredané
0,82 € 16,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Skřítkové a víly v pověstech a na zahradě


Skřítkové, permoníci, gnómové, hospodáříčci, špírkové a diblíci, ale také vodníci a vodní žínky, studánkové rusalky, lesní panny i bílé paní nebo podzemní rytíři - tyto zástupy dalších bytostí naši předkové dobře znali. V knize se za nimi vypravíme do říše pověstí, abychom se s nimi blíže seznámili, a podíváme se na další bytosti živlů, na víly či sylfy a salamandry. Nakonec se budeme věnovat tomu, co pro ně můžeme udělat dpma i na zahradě.
Vypredané
0,68 € 13,63 €

dostupné aj ako:

Tajemné podzemí


U dodávateľa
11,52 € 12,13 €

Staré slovenské povesti I. (modré)


Prvý diel zbierky ľudových rozprávok, ktorých korene siahajú ďaleko do minulých storočí. V zbierke sa pokúsili načrieť najmä do tých záznamov zo starej ľudovej tvorby, ku ktorým sa zberatelia a editori bližšie nedostali. Tak si môžete prečítať rozprávky ako: Anča a čert, Chudobní manželia, Múdra dcéra, ... Podľa ľudových povestí prerozprával a zostavil: Jozef Michaláč Originálna ručná umelecká knihárska práca.
U dodávateľa
26,60 € 28,00 €