! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Bájky a povesti strana 22 z 22

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Skřítkové a víly v pověstech a na zahradě


Skřítkové, permoníci, gnómové, hospodáříčci, špírkové a diblíci, ale také vodníci a vodní žínky, studánkové rusalky, lesní panny i bílé paní nebo podzemní rytíři - tyto zástupy dalších bytostí naši předkové dobře znali. V knize se za nimi vypravíme do říše pověstí, abychom se s nimi blíže seznámili, a podíváme se na další bytosti živlů, na víly či sylfy a salamandry. Nakonec se budeme věnovat tomu, co pro ně můžeme udělat dpma i na zahradě.
Vypredané
0,68 € 13,63 €

dostupné aj ako:

Tajemné podzemí


U dodávateľa
11,52 € 12,13 €

Staré slovenské povesti I. (modré)


Prvý diel zbierky ľudových rozprávok, ktorých korene siahajú ďaleko do minulých storočí. V zbierke sa pokúsili načrieť najmä do tých záznamov zo starej ľudovej tvorby, ku ktorým sa zberatelia a editori bližšie nedostali. Tak si môžete prečítať rozprávky ako: Anča a čert, Chudobní manželia, Múdra dcéra, ... Podľa ľudových povestí prerozprával a zostavil: Jozef Michaláč Originálna ručná umelecká knihárska práca.
U dodávateľa
26,60 € 28,00 €