! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 226 z 284

Strašidelná knihovna: Ztracený duch


Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Jednoho dne přijde silný vítr a odvane ho pryč od jeho rodiny. Zanese ho do vzdálené knihovny, kde potká Klárku – holčičku, která ho jako jediná vidí! Klárka se chce stát detektivem, a tak Kazovi slíbí, že mu s pátráním po rodičích pomůže. Stopa, po které se vydají, je přímo v knihovně. Před pár dny se totiž v jedné z místností začalo ozývat strašidelné kvílení, které děsí návštěvníky. Že by to byl někdo z Kazovy rodiny?
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Lacná kniha Pátranie s čarovným perom – Tajomstvo z minulosti (-70%)


Staň sa detektívom a pomôž Jeremymu, Líze a Tomovi vyriešiť záhady, ktoré ťa zavedú do hlbín minulosti! Pátraj po zmiznutej aztéckej soške. Vystopuj múmiu, ktorá ukradla faraónovu zlatú masku. Zachráň farmára, ktorého prenasleduje obrovský tyranosaurus. Na odhalenie páchateľa používaj zdravý rozum, bystrý úsudok a venuj pozornosť aj tým najmenším detailom. A čo je hlavné - používaj ČAROVNÉ PERO! Rozsvieť svetlo na jeho konci a rozlúšti šifry alebo odhaľ skryté stopy. Uži si skvelú zábavu pri písaní svojich vlastných tajných správ neviditeľným atramentom.
Vypredané
2,10 € 6,99 €

dostupné aj ako:

Párožrúti sa vracajú


Pokračovanie príbehov zo skrytého života párožrútov. Z Chichúňa sa stal hrdina. Opúšťa mesto a vyberá sa do Afriky hľadať svojich rodičov. Po mnohých peripetiách sa mu to podarí, ale musí prekonať nástrahy záhadného párožrúta Bona, ktorý uväznil jeho rodičov, aby sa mohol stať ponožkovým vládcom celého čierneho svetadielu. No okrem Bona sa stretne aj s mágiou, musí odhaliť tajomstvo Čiernej ponožky. Našťastie na to nebude sám, prídu za ním jeho verní kamaráti. V januári 2017 uvidíte párožrútov v kine!
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Mantyusok: Bátorság, Tomi!


Ki ne szeretne kiskutyát? Tomi is vágyik rá, de ahhoz le kell küzdenie félénkségét. Ha ez sikerül, nemcsak kutyát kap, de, bármilyen hihetetlen, vele együtt egy manót is. Kíváncsi vagy, hogyan? Mindjárt elmesélem! Végre ismét olvasható Bosnyák Viktória nagy sikerű Mantyusok- sorozata! A kötetekhez Rippl Renáta készített új és imádnivaló rajzokat, a lehető legkönnyebben olvasható betűk kialakításában pedig segítségünkre volt a diszlexiával foglalkozó Meixner Alapítvány. A meséhez otthon és az iskolában egyaránt eljátszható drámapedagógiai feladatok is kapcsolódnak. "Ritka öröm olyan történettel találkozni, ami ilyen sokoldalúan segít a gyermekeknek gyakorló szövegolvasóvá válni. Eleinte, amikor az olvasástechnika és a szövegértés még egymást támogatják, az érdeklődés hamarabb véget érhet, mint maga a szöveg. A Mantyusok története izgalmas, szókincse, nyelvezete optimális a kezdő könyvolvasóknak. Jó szívvel ajánljuk az első olvasmányok egyikének." Meixner Alapítvány
Vypredané
8,58 € 9,03 €

Panthera: A hógömb fogságában


Az év legjobb magyar kalandregénye az ismert pszichológus szerző újabb regénye izgalom, nyomozás, barátság, túlélés lebilincselő olvasmány a Rumini után és az Időfutár előtt. Adva van - egy titokzatos, párduc alakú hegy (a Panthera) - egy csapat gyerek (Gekkó, Vince, Hétfejű Helga, Virág, Noémi, na és persze Kismukk, aki az egész történetet feljegyzi az utókornak) - egy kezdetektől fogva gyanús hegymászó (Meredek Johnny), egy barátnő (Lavínia), - egy kutya (Everest) - egy talpraesett portás néni (Rozika) - és egy igen furcsa szerkezet, ami bárkit és bármit tetszőleges méretűvé tesz (az Átméretező) Az egész csak egy hegymászó szakkörnek indult De hogy mi lett belőle, az kiderül Kertész Erzsi (Nem mese, Göröngyös Úti - Iskola, Labirintó) izgalmas, letehetetlen és vicces kalandregényéből! Ezt olvasd a Rumini után és az Időfutár előtt!
Vypredané
10,70 € 11,26 €

Bambi


Bambi a rengeteg legmélyén, mogyorócserjék, som-és kökénybokrok, magas juhar-meg bükkfák védte zugban született. A kis őz botladozó lábakkal indult el az erdő úttalan újain, és mind távolabb merészkedett. Bambival együtt tanul meg az olvasó önfeledten játszani és száguldani, élvezni a szabadságot. De megtanulunk félni is és keserűen tudomásul venni minden élet halandóságát. Salten költői prózája egyszerre szól gyermekekhez és felnőttekhez - mindannyiunk okulására és gyönyörűségére.
Vypredané
1,83 € 1,93 €

Star Wars - Az utolsó jedik - A galaxis hősei


Az Ellenállásnak gyorsan kell cselekednie. Csatlakozz hőseinkhez, akik az Első Rend elől menekülnek! Találkozz a bátor Rose-zal, aki Finn oldalán indul veszélyes küldetésre, és tanuld meg használni az Erőt Rey-jel együtt!
Vypredané
5,08 € 5,35 €

Az én csúcsszuper világom - Tom Gates


A nevem Tom Gates. Amikor a tanáraim nem néznek rám a GUVADT SZEMÜKKEL, akkor szeretek rajzolni, és azon gondolkozni, hogyan idegesíthetném fel DELIÁT. A tanáraim azt hiszik, hogy könnyű elterelni a figyelmemet, és nem tudok koncentrálni. Ami egy kicsit durva vád, mert épp most is NAGYON koncentrálok arra, hogy melyik édességet egyem meg először. Mmmm
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Nindzsalány


Snow-Soon Lee tizenhét éves, koreai, és Bruce Lee a példaképe. A harcművészet koronázatlan királynője nem az a bulizós típus, de ha felheccelik, akár egy vadidegen, dögös srácot is hajlandó lesmárolni a moziban, hogy bebizonyítsa, nem csak a gyilkos ütéseivel tud hatni a fiúkra. Ja, hogy a kapucnis szívtipró a dúsgazdag szenátorjelölt egy szem fia? Uppsz... Semmi vész, úgysem találkoznak többé. Vagy mégis? Ash lerázhatatlannak tűnik, és kissé paranoiás anyja a családot ért halálos fenyegetések miatt elképesztő ötlettel áll elő: azt akarja, hogy Snow legyen a suliban a fia testőre. Vajon meg tudja védeni a nindzsalány Asht a titokzatos zsarolóktól? És Snow-t ki védi meg az újabb csókoktól?
Vypredané
8,48 € 8,93 €

dostupné aj ako:

A bátyám zseni 2. kiadás


A bátyám zseni 2.kiadás
Vypredané
7,35 € 7,74 €

dostupné aj ako:

Segítség, ember!


Mi történne, ha az állatok beszélni tudnának? Alighanem jól megmondanák a véleményüket rólunk, emberekről. Ebben a könyvben negyvenöt állat beszél, morog, kacag, kiabál, és bizony csak kevesen dicsérik az embert. Miért is tennék? Ugyan miért rajongana egy béka azért a vigyori gyerekért, aki befőttesüvegbe zárja? Vagy miért integetne bájosan a fóka annak a kétlábúnak, aki fegyvert fog rá? És vajon ki ne lenne ideges a farkas helyében, mikor mindig a szemére vetik, hogy megette Piroskát meg a nagymamát? Semmi kétség: nehéz az állatok élete, és ezen egyedül az ember segíthet. Mégpedig azzal, hogy szereti őket. De nemcsak a szívével, hanem az eszével is. Már ha van neki. Vigyázat! Állati szövegek!
Vypredané
7,35 € 7,74 €

Az anyu én vagyok! - A PetePite párja


Amikor Mesi meglátja, hogy a macska felkergeti a kutyát a fára, rögtön tudja, hogy tudós nagyapja kísérlete sikerült: a kutya és a macska „helyet cseréltek”. De a Tata igazi célja nem az, hogy állatokkal kísérletezzen. Ő sokkal többre vágyik! Szerinte két ember csak úgy ismerheti, értheti meg egymást igazán, ha személyiséget – lelket – cserélnek, legalább egy kis időre. De ki lesz az a két ember, aki ezt vállalja? Mesi anyukája, a komoly tanárnő hallani sem akar ilyen őrültségről. Mesi pedig, aki az ötödikes lányok csapatában focizik, inkább a híres futballsztár, David Beckham bőrébe szeretne bújni. Az izgalmas, humoros és érzelmes regény a többszörös díjnyertes PetePite című könyv párja. Abban a történetben apa és fia, ebben anya és lánya cserélnek személyiséget. És a világ most is a feje tetejére áll…
Vypredané
7,35 € 7,74 €

Gamebook 2: Děsivá noc keltů


Vercingetorix (82-46 př. n. l.) byl náčelníkem galského kmene Arvernů a sjednotitelem všech Galů, který proslul jako udatný bojovník. Ze všeho nejdřív to však byl malý kluk, který se musel vypořádat se ztrátou svého táty. A právě v tohoto kluka se proměníš v naší knížce a budeš bojovat proti spiklencům. Zažij si vlastní dobrodružství! Máš rád dobrodružství, ale chceš o svém osudu rozhodovat sám? Potom tohle je pro tebe ta pravá knížka. Jen ty rozhoduješ kam se bude tvůj příběh ubírat. Gamebook je kniha a hra v jednom. Je pro každého, kdo chce zažít své vlastní dobrodružství. Hráče čeká boj s nepřáteli, magií i časem a hlavně každý má možnost ovlivnit, kam se bude ubírat osud jeho hrdiny. Není k tomu potřeba nic jiného než kniha - gamebook a dvě kostky.
Vypredané
3,97 € 4,18 €

Gamebook 4: Výprava za knížetem Čechů


Zažij si vlastní dobrodružství! Máš rád dobrodružství, ale chceš o svém osudu rozhodovat sám? Potom tohle je pro tebe ta pravá knížka. Jen ty rozhoduješ kam se bude tvůj příběh ubírat. Gamebook je kniha a hra v jednom. Je pro každého, kdo chce zažít své vlastní dobrodružství. Hráče čeká boj s nepřáteli, magií i časem a hlavně každý má možnost ovlivnit, kam se bude ubírat osud jeho hrdiny. Není k tomu potřeba nic jiného než kniha - gamebook a dvě kostky.
Vypredané
3,97 € 4,18 €

dostupné aj ako:

Oskare, plav!


Povídačka o malém tvrdohlavém Oskarovi. Přijme výzvu naučit se plavat? Absolvujte s ním malé dobrodružství ve světě papírové Antarktidy, která se před vámi otevřením knihy doslova rozprostře! Součástí kreativního balení je také: 15 ks kartiček Myriorama Zapojte fantazii, sestavte si vlastní podmořskou krajinu a vyprávějte nové příběhy. Na výběr máte nespočet variant!
Vypredané
28,13 € 29,61 €
  • 5 /5

Az elveszett távirányító (Első bé 3.)


Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar „olvasni tanulok”-sorozatot építünk. A Pagony legkiválóbb szerzői írnak a sorozatban: Berg Judit, Finy Petra és Gévai Csilla után most Igaz Dóra folytatja a sort az idő közben második osztályba lépett Pali történetével. Pali szuper távirányítós autót kapott a születésnapjára! Legszívesebben azonnal megmutatná a barátainak. Bár az iskolába nem szabad játékot vinni, Pali mégis becsempészi az autót a terembe. Csakhogy a távirányító a második szünetre nyomtalanul eltűnik! A gyerekek az egész iskolát átkutatják, végül mégis a legváratlanabb helyen bukkannak az elveszett távirányítóra. Ráadásul a tanár néni sem haragszik, sőt…
Vypredané
8,00 € 8,42 €

Mantyusok 2: Ki van a zsebemben?


Van, aki csöndes, visszahúzódó gyerek, és kevés barátja van. Ám egy különleges esemény (meg egy rémült manó) mindent megváltoztat. Kíváncsi vagy, miért dugdos Fanni rántott húst a kabát-zsebébe? És amikor a csúfolódók belenéznek, miért nem találnak ott semmit? Szeretnéd tudni, miként lesznek az undok osztálytársakból a legjobb barátok? Szívesen elmesélem... Végre ismét olvasható Bosnyák Viktória nagy sikerű Mantyusok-sorozata! A Meixner Alapítvánnyal közösen kialakítottunk egy kezdő olvasókat és diszlexiával küzdő gyerekeket is segítő betűtípust, hogy a könyv még könnyebben olvasható legyen. A meséhez otthon és az iskolában egyaránt eljátszható drámapedagógiai feladatok kapcsolódnak. "A Mantyusok története izgalmas, szókincse, nyelvezete optimális a kezdő könyvolvasóknak. Ritka öröm olyan történettel találkozni, amely ilyen sokoldalúan segít a gyermekeknek gyakorló szövegolvasóvá válni." Meixner Alapítvány "A mese végén bemutatott játékokkal célunk a szociális és kommunikációs kompetenciák fejlesztése és bővítése." Csájiné Knézics Anikó és Koósné Sinkó Judit
Vypredané
8,58 € 9,03 €

Rémes vendégek


Bármi Áron kalandjai egy SZÖRNYen izgalmas történettel folytatódnak! Az iskolába beszabadult űrpolip nem az egyetlen probléma, amivel Áronnak és barátainak szembe kell néznie. Miközben az Albert Einstein tehetséggondozóban minden a feje tetejére áll, magát a Földet is veszély fenyegeti. Még szerencse, hogy feltűnik a színen a rejtélyek övezte cseretanár, a nagy Waldo... Vagy ez mégsem akkora szerencse???
Vypredané
2,67 € 2,81 €

El fogsz tűnni


"El fogsz tűnni. Mint Anna macskája. Elrabolnak vagy köddé válsz. Melyiknek örülnél jobban?" Végre nem kell suliba járni, mert kirándulni megy az osztály! Ám a hatodikból páran egy ártatlannak tűnő tréfára készülnek: kiszöknek éjszaka az erdőbe, és lepedőbe öltözve, kísértetként huhogva megijesztik két osztálytársukat. Egy "igazi" kísértet közbelépésével azonban a kaland komolyra fordul, és három gyereknek valóban nyoma vész az egykori remeteségben. A diákok nem mernek szólni a kísérő tanároknak, hiszen tilosban járnak, inkább maguk derítik ki, hova tűntek a többiek. Az osztályban leosztott szerepek átértékelődnek, mert a sikerhez mindenkire szükség van. Az izgalmas éjszakai kaland során azonban nem csak az álkísértetről kerül le végül a csuklya, de mindenkinek szembe kell néznie a saját félelmeivel is. A hatalmas szakmai és közönségsikert elért Az osztály vesztese után végre itt van Wéber Anikó következő, még izgalmasabb könyve!
Vypredané
7,63 € 8,03 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.