Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 281 z 287

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Alma és az elveszett álmok városa (-90%)


Lampbridge de Flotta a csodák városa. A magasba nyúló, furcsa üvegépületek felett léghajók úsznak, esténként pedig a gázlámpák pazar színei festik meg az utcákat határoló fogadók, üzletsorok és céhek épületeit. A mérnöki tervezés műve mind, mert ezen a tájon ők az urak. Pedig a mechanikus csodák mögött a köznapi munkákat végző mágusok azok, akik valójában Lampbridge gépezetét mozgásban tartják. Egy napon Juna, az ifjú órásinas váratlanul elbóbiskol, ezért lekési az inasvizsgáját. Városszerte egyre többen alszanak el a legkülönösebb helyzetekben, a legváratlanabb időpontokban. Lassan nyilvánvalóbbá válik, hogy a furcsa események mögött valami rejtély lapul. Történetünk mégsem itt kezdődik, hanem egy másik világban, ahol Alma, a tíz éves diáklány, szüleivel és testvéreivel Tokióba költözik, majd bérelt házuk padlásán egy különös órát talál. Vajon mi köti össze a két világot, ki suttog Alma iskolájában egy közönségesnek tűnő szekrényéből, és messze innen, miért forgatják fel Lampbridge de Flottát a város bűnbandái, a titokzatos Utazót keresve? Sikerülhet-e, a külön világban született kisfiúnak és kislánynak együtt végére járnia a rendkívüli eseményeknek? Minderre és számos más rejtélyre választ kaphat, ha elolvassa ezt a könyvet, amelyet egyaránt ajánlunk a gyerekeknek és a mesekedvelő felnőtteknek.
Vypredané
0,89 € 8,86 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hármas könyv (-90%)


Devecsery László a József Attila-díjas író, költő új gyermekkönyve már a címével, a címében meglepetést sejtet... A Hármas könyv ugyanis valóban hármas, hiszen három könyvet rejt magában az egyetlen kötet. Falatka kalandjait, Marcipán apó meséit és a Versmesélőt. Hogy kicsoda Falatka? Gyakran a szerző vállán, illetve az íróasztalán üldögél. Egy kicsit kotnyeles, s ennek köszönhető, hogy számtalan kaland részese lesz. Marcipán apónak a neve is árulkodó, cukrász bizony. Cukrász, aki a marcipán szerelmese, ezért azt gondolja, remek ötlet, ha mindent marcipánból készít. A könyvből kiderül, szerencsés-e ez valójában.... A Versmesélő néhány prózai gondolat segítségével válik egységgé, hogy a versek és a mesék valóban egymásba karoljanak. Ezzel folytatódik, illetve zárul a varázslat. Kellemes, tartalmas olvasást!
Vypredané
0,97 € 9,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Csaknem fiúmentes nyár (-90%)


Hogyan éli túl az ember a forró nyarat, ha a barátja nagyon messze van? 1.jégkockát nyalogat 2.sokat lóg a legjobb barátnőivel 3.elmegy úszni 4.szerez magának egy menő állást 5.kerüli a jóképű fiúkat 6.nem lesz szerelmes! Az első négy pont nem is okoz problémát Borinak. De mi a helyzet az ötödikkel és a hatodikkal?
Vypredané
0,97 € 9,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Gryphony 2. - A sárkányok szövetsége (-90%)


Egy titokzatos idegen érkezik Melody nagymamájának panziójába. A lány követni kezdi a jövevényt, és hamarosan szörnyű titkokra bukkan. Aggodalma csak fokozódik, amikor hű barátját, az Agravain névre hallgató griffet elrabolják. Úgy tűnik, Agravainen már csak a csoda segíthet...
Vypredané
1,05 € 10,54 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Holdvíz (-90%)


Zolit, a milliomos egyetemista ficsúrt, aki eddig burokban nevelkedett, sokkolja a hír: "örökölt" egy 17 éves lánytestvért apja, a néhai KGB-tiszt után. A két tinédzser kapcsolatát nagyban befolyásolja, hogy külön nőttek fel, nem is tudva egymásról. A báty tanácstalan, hogyan viszonyuljon a hányatott sorsú, öntörvényű kis vadóchoz, aki egyből felforgatja az ő nyugodt életét. És ha ez nem lenne elég, olyan érzelmek kezdenek fellángolni benne, amelyek őt is meglepik. Amikor a lány minden addiginál nagyobb zűrbe keveredik és eltűnik Brazíliában, a fiú kénytelen otthagyni mindent és Noémi után eredni, majd a Polícia korruptságát látva maga kutatja fel a húgát. Vajon képes felnőni a feladathoz, és egyedül megmenteni őt? Túlélik a testvérek könyörtelen megpróbáltatásaikat távol az otthonuktól, vagy elbuknak az alvilággal, a természeti erőkkel, illetve az önmagukkal vívott harcban, hogy beteljesedjék a családi karma?
Vypredané
1,06 € 10,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Varázslatos szerelem (Véletlen sorozat 3. rész) (-90%)


Légy óvatos azzal, mit is kívánsz! Lehet, hogy minden valóra válik... Most, hogy Erin megtudta az igazságot a lányokról, akik kiközösítették, és a fiúról, akit szeret, úgy érzi, az érettségi előtti idő egyre gyorsabban fogy. Amíg egykor még a nyári szünet előtti napokat számolták vissza, most már ténylegesen az utolsó napjaikat töltik Blackwellben. Szülei, Sam és Julianne attól félnek, hogy most, hogy végre megtalálták Erint, mégis el kell engedniük őt, a feszültség pedig csak egyre nő azóta, hogy Erin rájött, ki is ő valójában. Weston egyre rosszabbul érzi magát, ahogyan telnek a nyári napok, hiszen a lány, akit gyerekkora óta szeret, más főiskolára megy, mint ő. A legnagyobb félelme, hogy ez azt jelenti, elválnak útjaik. Miközben próbálja a legjobbat kihozni a maradék időből, és elérni, hogy minden maradandó emlékük legyen, folyamatosan kétségek között őrlődik. Rájön, hogy a remény olyan, mint a folyós homok: minél jobban szenved ő, annál gyorsabban süllyed Erin.
Vypredané
0,89 € 8,93 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A káprázatos küldetés (-90%)


Florianna de Rosa királynőnek nyoma veszett, és vele együtt eltűnt három különleges tárgy is: az Ezer varázslat könyve, a Kristálygömb és a Suttogó Pálca. Én, a Félelem és Gáncs Nélküli Lovag útra kelek, hogy megmentsem királynőmet és megkeressem a három varázserejű tárgyat. Sietnem kell, mert ha rossz kezekbe kerülnek, az a Fantázia Birodalmának pusztulásához vezet!
Vypredané
1,48 € 14,84 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Artemis Fowl - Stratená kolónia 5.diel (-90%)


To by nebol ARTEMIS FOWL, aby sa zase do niečoho nezaplietol. A opäť to súvisí s problémami Spoločenstva škriatkov. Časové kúzlo, ktoré udržiavalo démonov v inej dimenzii, sa čoraz rýchlejšie rozpadáva. Démoni sa tak bez varovania zjavujú na Zemi. Keby sa o tom dozvedeli ľudia, utajenie Spoločenstva škriatkov by bolo ohrozené. Preto sa škriatkovia usilujú predvídať ďalšie zjavenia. No ani geniálny kentaur Kopyto nevie rozlúštiť potrebnú časovú rovnicu. Lenže vie, na koho sa môže obrátiť o pomoc. A tak sa Artemis Fowl a jeho priateľka elfka Hela Krátka stretnú v divadle na Sicílii, aby boli svedkami ďalšej návštevy démona na Zemi. Okrem nich však v divadle čaká na príchod démona aj dvanásťročná Minerva...
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Artemis Fowl - Opalin podvod 4. diel (-90%)


Kriminálny génius Artemis Fowl sa vracia... a s ním aj jeho skvelá a nebezpečná protivníčka Opal Koboiová. Artemis sa spočiatku vôbec nepamätá na svet škriatkov a vracia sa na svoje nezákonné chodníčky. V Mníchove sa chystá ukradnúť slávnu impresionistickú maľbu z Medzinárodnej banky. Nevie, že jeho stará nepriateľka Opal utiekla z väzenia - a na svojom mieste zanechala klon. Teraz pripravuje pomstu všetkým, ktorí jej ublížili, vrátane Artemisa.
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Otecko píše pamäti (-90%)


Otecko malého Mumintrolla vo svojich pamätiach spomína na svoju búrlivú mladosť plnú nádherných snov a veľkých činov. Opisuje, ako utiekol zo sirotinca a odvážne sa vybral do sveta, ako sa spoznal s novými kamarátmi, s ktorými sa vydal na nebezpečnú plavbu na neznámy ostrov. Rozpráva o stretnutí s podmorskou obludou, aj o tom, ako sa zmenil jeho život, keď v búrke zachránil budúcu Mumintrollovu mamičku. Tak zakončil hrdinské činy svojej mladosti. Otecko sa usadil v krásnom údolí, postavil pekný domček a založil muminovský rod, ktorý potom prežíval svoje vlastné podivuhodné dobrodružstvá.
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Blue Lily, Lily Blue - Kék liliom (-90%)


Blue Sargentnek szerencséje volt. Életében először olyan barátokra lelt, akikben megbízhat, akik nem vetik ki maguk közül. A hollófiúk befogadták őt, és jóban-rosszban kitartanak mellette. A szerencsével azonban az a legnagyobb baj, hogy forgandó.
Vypredané
1,07 € 10,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovensko – krajina plná tajomstiev - Vodné dobrodružstvá 2 (-90%)


Ďalšia dobrodružno-náučná kniha zo série "Slovensko – krajina plná tajomstiev" predstavuje Slovensko cez jeho prírodné bohatstvo – vodu. Slovensko je druhou krajinou na svete s najväčšou zásobou pitnej vody. Cieľom publikácie s podtitulom "Vodné dobrodružstvá 2" je hravým spôsobom naučiť čitateľov vnímať vodu inak. Prostredníctvom dobrodružných príbehov malého Miška, ktorý spolu so svojím otcom - lodným kapitánom navštívi vybrané lokality Slovenska, sa čitateľ oboznámi s rôznymi formami a spôsobmi využitia vody. Text je koncipovaný tak, aby motivoval k uvedomeniu si hodnoty vody a k zamysleniu, ako sa o toto prírodné dedičstvo treba starať, aby sa zachovalo aj pre nasledujúce generácie. Kniha je obohatená o ilustrácie s výpravno-náučným charakterom. Pridanou hodnotou ilustrácií sú zobrazené detaily objektov v prierezových pohľadoch, ktoré bežný pozorovateľ pri návšteve danej lokality nemá možnosť vidieť. Jazykové a vyjadrovacie prostriedky v texte sú nastavené pre deti so slovenským materinským jazykom vo veku 8 – 10 rokov. Dvojjazyčné spracovanie textov, ktoré sa vhodne prelínajú, umožní čitateľovi dobre sa orientovať v texte a budovať kvalitnú slovnú zásobu v oboch jazykoch. Formát, font a celkové spracovanie knihy sú volené tak, aby vyhovovali aj čitateľom v staršom veku.
Vypredané
1,98 € 19,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako šlohnúť Rimanovi Dunaj (-90%)


Maxo po letných prázdninách pokračuje vo svojej počítačovej hre Záhadná cesta do minulosti. V druhom leveli musí podľa pokynov šlohnúť Rimanom Dunaj, aby sa jeho Slovania mohli dostať do vnútrozemia a osídľovať ho. Táto úloha je pre Maxa veľmi náročná, rovnako náročný a zložitý je aj jeho vzťah k Viole, ktorú ľúbi, a k spolužiakovi Julovi Bachratému, ktorý ho šikanuje. Maxo má však statočné srdce a bystrú hlavu. Aj sprievodca počítačovej hry bielovlasý starec mu pripomína, že bez boja niet víťazstva, a Maxo sa tejto myšlienky drží.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mica (-90%)


25 krátkych príbehov, ktoré sa skutočne stali mačkám v mestečku Liptovský Hrádok. Hlavnými hrdinami sú Mica a jej mačiatko, biely kocúrik Ťuťo, ktorý sa narodil hluchý. Jeho hendikep mu ale vôbec neprekáža v šantení. Dobrodružstvá mačiek opisuje Zuzka, ktorá do Hrádku chodí na prázdniny za starou mamou a ujom. Niekedy prinesie aj psíka Tima: Máme päťročného pudlíka Tima a Tuťo bol ešte malé mačiatko, keď sme s ním prišli k starej mame. Tešila som sa, ako ich zoznámim a skamarátia sa. Ako to dopadlo? A prečo Ťuťo rád chodil na WC? Kam zmizla klobása a aká zvláštna vec sa prihodila Mici? Viac vám už prezradí Zuzka, tak pozorne počúvajte.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Titkok szigete - Kalandjáték zseniális fejtörőkkel (-90%)


Mentsd meg a Hoakes-szigetet! Henry Hoakes rendkívüli szigetén beszélő állatok várják a látogatókat. Henry azonban nyomtalanul eltűnt, és egyedülálló vidámparkja veszélyben van - meg kell állítani az aljas üzletembereket, akik le akarják rombolni. Ez a füzet segíthet kideríteni, mi történt Henryvel... Oldd meg a fejtörőket, és keresd a nyomokat! Készen állsz életed legnagyobb kalandjára? Ne késlekedj! Csak te segíthetsz!
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Podivuhodné putovanie púšťou alebo Tri P (-90%)


Podivuhodné putovanie fascinuje prvákov, ôsmakov aj dospelých. Kniha sa hodí ako darček ku koncu školského roka, na prázdniny či dovolenku alebo hodnotný darček na prvé sväté prijímanie. Zuzana Holasová (*1950) je majsterka mýtu, archetypu, symbolu. Aj preto si jej bestseller Tri P (v češtine Popoupo) vyslúžil prirovnania k Narnii. Do dobrodružného príbehu detí, ktoré sa ocitli v inej realite, autorka zakódovala veľké myšlienky o dočasných lákadlách zla a trvalej kráse dobra. Od prelomu 80. a 90.?rokov napísala 11?detských kníh, ktorých poetika je vzdialená od prvoplánovosti a gýča. Podivuhodné putovanie fascinuje prvákov, ôsmakov aj dospelých, ktorí majú chuť učiť sa od púšte, ako chutí voda, a od vody, ako nestratiť tvár.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príbehy Dona Quijota (-90%)


Cervantesov satirický román o rytierovi Donovi Quijotovi patrí k najslávnejším dielam španielskej stredovekej literatúry. Schudobnený šľachtic sa rozhodne vzkriesiť zašlú slávu rytierskeho stavu tým, že sa stane potulným rytierom, ktorý napráva krivdy a pomáha vdovám a sirotám. Prerozprávané príbehy V. Hulpacha sú adresované čitateľom od 10 rokov. Ilustrácie Dušana Kállaya sú prísľubom, že dielo sa stane skvostom detskej literatúry. Preložila Mária Števková Ilustroval Dušan Kállay
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Traja pátrači 3x (76, 77, 78) (-90%)


!!! TROJNÁSOBNÉ DOBRODRUŽSTVO !!! TRAJA PÁTRAČI 3 x v jednej knižke! Nové, doteraz do slovenčiny nepreložené vydania pôvodných anglických titulov od autorov -- Megan Stine a H. William Stine V prvom príbehu - Záhada plačúcej truhly -- k našim Trom pátračom dokonca pribudne štvrtý, ktorý je v Rocky Beach na prázdninách. A všetci majú čo robiť, aby rozmotali záhadu okolo strašidelnej truhly s tromi lebkami, čo za mesačných nocí vraj ronia slzy. V druhom príbehu - Záhada chystanej vraždy -- hrozí Trom pátračom smrteľné nebezpečenstvo, tak ako Júlii, dcére kráľa hydinových špecialít v južnej Kalifornii. Júlia sa po čudnej autoenhode na nič nepamätá, iba zo sna vydesene opakuje, že má zomrieť veľmi veľa ľudí. Tretí príbeh - Záhada filmového hororu -- je spojený s nakrúcaním druhej časti úspešného hororu. Do popredia vystupuje Peter Crenshaw, ktorý si zo začiatku trúfa sám vyriešiť záhadné zmiznutie hlavného herca. Tento zvláštny únos však vysvetlí až "geniálny" Jupiter.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:


V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.