Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najnovšie - Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 2 z 287

Csalás Olümpiában - Idődetektívek 10. 2. kiadás


Krimi az ókori Görögországból 9 éves kortól Izgalmas krimi Kalandos utazás a múltba Hiteles történelmi háttér Szószedet a korszak jellemző kifejezéseivel Függelék a történelmi tényekről Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatják a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek... A Tempusz ezúttal i. e. 532-be, az ókori Hellászba repíti kis hőseinket, valamint elmaradhatatlan segítőjüket, az egyiptomi Kija macskát. Az idődetektívek lelkesen ismerkednek a versenyek lázában égő Olümpia városával, és szerencséjükre közelről követhetik Krotóni Milón felkészülését, aki birkózásban tör a győzelemre. Ám Milón családjában néhány különös baleset történik, így felébred a szörnyű gyanú: valaki tisztességtelen eszközökkel akarja befolyásolni a versenyek eredményét. Lehet, hogy egy mindenre elszánt vetélytárs a tettes? A merész időutazók gondoskodnak róla, hogy kiderüljön az igazság: leleplezik, ki az, aki megcsúfolja a játékok tisztaságát. A sorozatot a gyerekek mellett a történelem- és az irodalomtanárok figyelmébe is ajánljuk, hiszen általa könnyedén megszerettethető az olvasás, és a nebulók történelemismerete is észrevétlenül gyarapodik.
U dodávateľa
7,96 € 8,38 €

Kleopátra és a kobra - Idődetektívek 7. 2. kiadás


Krimi az ókori Egyiptomból 9 éves kortól Izgalmas krimi Kalandos utazás a múltba Hiteles történelmi háttér Szószedet a korszak jellemző kifejezéseivel Függelék a történelmi tényekről Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatják a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek... A három kis időkalandor és lángelméjű macskájuk, Kija történelmi nyomozásai folytatódnak! Ezúttal Alexandriába, időszámításunk előtt 30-ba repíti őket a Tempusz. A szépséges Kleopátrát holtan találják hálótermében. Valóban kobramarás okozhatta a halálát? Vagy esetleg több embernek is érdekében állt eltenni láb alól a Nílus titokzatos királynőjét? A mindenre elszánt idődetektívek utána akarnak járni a rejtélynek, s a nyomok egy méregkeverő házába vezetik őket. A sorozatot a gyerekek mellett a történelem- és az irodalomtanárok figyelmébe is ajánljuk, hiszen általa könnyedén megszerettethető az olvasás, és a nebulók történelemismerete is észrevétlenül gyarapodik.
U dodávateľa
7,96 € 8,38 €

Caesar és a nagy összeesküvés - Idődetektívek 18. 2. kiadás


Krimi a Római Birodalom korából 9 éves kortól Izgalmas krimi Kalandos utazás a múltba Hiteles történelmi háttér Szószedet a korszak jellemző kifejezéseivel Függelék a történelmi tényekről Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatják a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek... Rómában járunk, időszámításunk előtt 65-ben. Egy gyújtogatás, egy mérgezés, egy gyilkosság rémiszti Róma lakosságát - talán valaki meg akarja akadályozni, hogy Julius Caesart uralkodóvá és főpappá válasszák? A bátor idődetektívek - Julian, Kim és Leon - egy választási hadjárat közepébe csöppennek, melyben Caesar ellenfelei egyáltalán nem viselkednek tisztességesen... A sorozatot a gyerekek mellett a történelem- és az irodalomtanárok figyelmébe is ajánljuk, hiszen általa könnyedén megszerettethető az olvasás, és a nebulók történelemismerete is észrevétlenül gyarapodik.
U dodávateľa
7,96 € 8,38 €

Hannibál, az elefántok ura - Idődetektívek 13. 2. kiadás


Krimi az ókori Rómából 9 éves kortól Izgalmas krimi Kalandos utazás a múltba Hiteles történelmi háttér Szószedet a korszak jellemző kifejezéseivel Függelék a történelmi tényekről Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatják a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek... I. e. 218-ban járunk - Hannibál karthágói hadvezér harcba indul a Római Birodalom ellen. Mivel tengeri támadással lehetetlennek tűnik legyőzni Rómát, taktikát változtat: seregével megpróbál átkelni az Alpokon. Amikor a harcosokat megtámadják a farkasemberek, az idődetektívek nyomozni kezdenek... A sorozatot a gyerekek mellett a történelem- és az irodalomtanárok figyelmébe is ajánljuk, hiszen általa könnyedén megszerettethető az olvasás, és a nebulók történelemismerete is észrevétlenül gyarapodik.
U dodávateľa
7,96 € 8,38 €

Titkos jelek Pompejiben - Idődetektívek 22. 2. kiadás


Krimi a római korból 9 éves kortól Izgalmas krimi Kalandos utazás a múltba Hiteles történelmi háttér Szószedet a korszak jellemző kifejezéseivel Függelék a történelmi tényekről Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatják a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek... Pompeji - időszámításunk előtt 80-ban. Mérgezett bor a vendéglőben, gyilkossági kísérlet a fürdőben: a város tekintélyes polgáraira mostanában számos veszély leselkedik. Az idődetektívek lépésről lépésre követik a tetteseket, de közben ők maguk sincsenek biztonságban. A sorozatot a gyerekek mellett a történelem- és az irodalomtanárok figyelmébe is ajánljuk, hiszen általa könnyedén megszerettethető az olvasás, és a nebulók történelemismerete is észrevétlenül gyarapodik.
U dodávateľa
7,96 € 8,38 €

Disney - Sorsfordító történetek - Szállnék már


Mi lett volna, ha Merida eszi meg a boszorkány varázssütijét? Merida tisztában van azzal, hogy a DunBroch klán hercegnőjének lenni számos kötelezettséggel jár, abba azonban nem tud belenyugodni, hogy olyasvalakihez menjen feleségül, akit sohasem látott. A harcias hercegnő küzd a hagyományok ellen, ám édesanyja, Elinor királyné minden erejével ragaszkodik hozzájuk. A lány az erdő mélyén egy kunyhóra bukkan, ahol egy boszorkánytól varázserejű süteményt kap, amely teljesen megváltoztathatja az édesanyját. A folyton lázadó Merida azonban úgy dönt, hogy inkább ő maga eszi meg a bűvös finomságot... és a múltba repül, ahol a saját, vele egyidős anyukájával találja szemben magát, aki egy tőrt tart a torkához, mert kémnek hiszi. Abban az időben a szülei klánjai ugyanis esküdt ellenségek voltak. Vajon sikerül időben kibékítenie a két családot? Vagy a szülei ezúttal nem is szeretnek egymásba? Végül elfogadja a sorsát, vagy sikerül megváltoztatnia azt?
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Život a smrt Maxmiliána Drápa


Třicet let stará mrtvola na půdě činžovního domu. Sebevražda kvůli nesmírně cenné známce, Modrému mauriciu. Mirek, Jarka, Jindra, Červenáček a Rychlonožka žijí v domnění, že případ smrti Maxmiliána Drápa je minulost. Jenže po roce je najednou všechno jinak. Co když to byla vražda? A je vůbec možné vyřešit případ, který se stal před více než třiceti lety? Rychlé šípy tentokrát čelí protivníkům, kteří zůstávají skrytí a špinavou práci nechávají na jiných. Nepřátel je víc, než je zdrávo…
U dodávateľa
17,57 € 18,49 €

Kadiaľ okolo galaxie 2


Držte si klobúky, prichádza druhý diel novej série od autorky bestselleru Ako si vycvičiť draka Cressidy Cowell Kadiaľ okolo galaxie. Môžete sa tešiť na nebezpečné cestovanie vesmírom a zakázanú mágiu. V príbehu z iného sveta sa stretnete s rodinou s magickým tajomstvom a s dieťaťom s veľkým darom. Malý a bezmocný magický tvor stratený ďaleko od domova vedie štyri deti O'Hrdinovcov-Smithovcov do nového dobrodružstva naprieč galaxiami. Snažia sa ho dostať späť na ľadom pokrytú planétu, kam patrí, a cestou dokázať rodičom, že sa dokážu správať zodpovedne. Keď sa však vydajú na tajnú misiu, nebezpečenstvo nedá na seba dlho čakať. Podarí sa deťom dostať magického tvora bezpečne domov, uniknúť jedovatým snežným hadom, čarodejníckej kliatbe a bande bojových robotov a nájsť cestu späť?
Na sklade > 5Ks
13,56 € 15,95 €

dostupné aj ako:

Arnošt Goldflam: Strašidelné Brno, 2. vydání


Když se do brněnských ulic a uliček začne vkrádat tma, probouzejí se strašidla i staré legendy! Skoro každá zdejší památka nebo místo má své děsivé příběhy – a málokdo je zná tak dobře jako Arnošt Goldflam. Jaká tajemství skrývá orloj na náměstí Svobody, park v Lužánkách nebo Kapucínský klášter? To nyní zjistíte i vy, milí čtenáři, a věřte, že až se příště půjdete projít Brnem, už se na něj nebudete dívat stejnýma očima.
U dodávateľa
13,29 € 13,99 €

A száz óra háza


Helena élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, amikor váratlanul Cambridge-be, a híres egyetemvárosba költöznek, mert az édesapja óraművesnek szegődött egy különös, ám nagyon gazdag ember hátborzongató házában. Egy házban, ahol az órák uralkodnak. És egyiknek sem szabad megállnia... soha. Egy talpraesett gyerekcsapat, egy beszélő papagáj, lenyűgöző találmányok, és egy titok, amely három család életét is tönkreteheti.
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

Šťastné a krvavé Vánoce, 2. vydání


Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot, v útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí. Jen dva dny před Vánocemi tu dojde k hrůzostrašné krvavé nehodě, ze které se však nakonec vyklube úkladná vražda. Podaří se jim odhalit pachatele dřív, než bude po Vánocích?
U dodávateľa
15,67 € 16,49 €

Malý Timmy – Fotbalová superstar


Malý Timmy Cahill se hrozně chce dostat do školního fotbalového týmu. Je tu ovšem jeden problém – pokaždé ho někdo obere o míč, podrazí mu nohy nebo ho odstaví od míče. Možná prostěnení dost vysoký , aby mohl s ostatními hrát… Tim potřebuje vyrůst a to rychle! A pak, zrovna když to nejvíc potřebuje, objeví, že umí něco úžasného! Dostane se Tim do týmu?
U dodávateľa
10,25 € 10,79 €

Antis: Psí hrdina


První a jediný válečný hrdina se čtyřmi packami, který prokazatelně létal v bojových misích. To je Antis, pes s duší dobrodruha a také ten nejvěrnější přítel. Spolu se svým páníčkem, československým letcem Václavem Robertem Bozděchem, se vylízal z nejedné patálie. Jejich jedinečný příběh, odehrávající se na pozadí druhé světové války, teď nabývá komiksovou podobu.
U dodávateľa
11,39 € 11,99 €

Kočičí válečníci: Síla tří 3 – Vyhnanci


Životy tří učedníků a zároveň vnoučat Ohnivého měsíce řídí tajná věštba, ale jen jedno z nich o ní má tušení. Příslib síly, k níž vede klíč ukrytý v dávné minulosti, Sojkotlapku uchvacuje natolik, že se rozhodne vydat do hor – do lovišť Kmene tekoucí vody. I Cesmíntlapku a Lvíčkotlapku hory přitahují. Jejich masivy toho ale možná skrývají víc, než si všechny tři kočky dokázaly představit...
U dodávateľa
13,29 € 13,99 €

Boj o ostrov


Boj o ostrov je první knihou Arthura Ransoma v sérii prázdninových dobrodružství dvou skupin dětí, které si říkají Vlaštovky a Amazonky. Spíše ve své fantazii než ve skutečnosti bojují o Ostrov divokých koček, na němž chtějí všichni tábořit. Ostrov leží uprostřed jezera, kde se Vlaštovky i Amazonky učí plachtit a setkají se tu i s „opravdovým“ pirátem – kapitánem Flintem.
U dodávateľa
18,99 € 19,99 €

Tajemství Velkého Vonta (sběratelské vydání)


Po neklidném bezvládí ve Stínadlech zvítězilo vontské hnutí Žlutý květ. Velkým Vontem se stal Vláďa Dratuš, ale v poslední době s ním cosi není v pořádku – chová se čím dál nervózněji, a navíc se šíří zvěsti, že přišel o ježka v kleci. Kdo je tajemný Cizinec, který Vláďu v poslední době navštívil, a co mu chtěl? Rychlé šípy musejí záhadě přijít na kloub dřív, než Stínadla opět zachvátí chaos… Třetí svazek stínadelské trilogie ve sběratelské úpravě vychází s ilustracemi Marko Čermáka.
U dodávateľa
18,99 € 19,99 €

Najhoršie príšery na svete


Ak sa vám zdá, že po najhorších deťoch, učiteľoch a zvieratkách na svete vás už nič neprekvapí, ste na príšernom omyle. Z najnovšej knihy obľúbeného svetoznámeho britského komika a autora detských kníh Davida Walliamsa totiž číhajú najhoršie príšery na svete! Bojíte sa duchov, zombíkov, upírov a múmií? Tak to ju radšej ani neotvárajte! No ak milujete smiech, napätie a príjemné mrazenie, ste na správnej adrese. Zoznámite sa s bezhlavým duchom, čo zbožňuje kolotoče, zažijete útok zombíkov a konečne odhalíte pravdu o Lochnesskej príšere. Ale pozor, po prečítaní tejto knihy hrozí, že budete chcieť spávať už len pri rozsvietenej lampe!
Na sklade > 5Ks
12,00 € 13,95 €

dostupné aj ako:

City Spies 2. - Ködváros


A City Spies sorozat második része! Fedőneve: Sydney A sikeres párizsi bevetés után a brit titkosszolgálat kamaszokból álló kémcsapata, a City Spies újabb küldetésre készül. Sydney a terepmunka és a robbantások specialistája. A vadóc lány örömmel épül be egy tengeri kutatóexpedícióra induló diákcsapatba, a feladata két magas rangú arisztokrata lány védelme. De a bevetés nagyon nem a tervek szerint alakul. Ráadásul egy titkos családi ügy felgöngyölítése közben a kémcsapat egy MI6-en belüli áruló nyomára bukkan. A nyomok Oxfordon keresztül San Franciscóba vezetnek, ahol veszélyes magánakciókkal, kettős ügynökökkel és összeesküvésekkel teli kaland veszi kezdetét. Mert miközben ők nyomoznak, utánuk is nyomoz valaki. A kémek következő bevetése Kínában lesz.
U dodávateľa
11,50 € 12,11 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.