! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 230 z 284

Lacná kniha AGU Boj o červený diamant


Walter, kúzelníkov vnuk, začal chodiť chodiť do tej istej školy, ako Oliver a Robin. Ten objavil silu farebných guliek z Jambaru, ktoré použil pri odňati časti Kesslerovho pokladu. Kúzelník nevynechal žiadnu príležitosť pomstiť sa mu za to. Jeho slepá nenávisť takmer stála Robina a Olivera ich životy. Pri úspešnom pokuse zničiť Grappovu novú zbraň vyšlo najavo, že aj Oliver môže prechádzať do Jambaru. Kessler, otrávený jedom Esmeraldy, nedokázal pred Aguom utajiť skrýšu svojho pokladu v meste Baaš.
Vypredané
0,50 € 10,00 €

dostupné aj ako:

A vörös piramis


Anyjuk halála óta Carter és Sadie szinte idegenek egymásnak. Sadie a nagyszüleivel élt Londonban, a bátyja pedig beutazta a világot apjukkal, a zseniális egyiptológussal. Egy éjjel dr. Kane kísérletezni viszi a testvéreket a British Museumba, hátha helyre tudja hozni a család dolgait. Terve azonban félresikerül. A világra szabadítja Széthet, az egyiptomi istent, aki fogságba ejti őt, a gyerekeknek pedig menekülniük kell, hogy egyáltalán életben maradhassanak. Sadie és Carter nemsokára megtapasztalják, milyen az, amikor az egyiptomi istenek ébredezni kezdenek. Ráadásul Széth mind közül a legrosszabb kipécézte magának a Kane családot. Hogy megállítsák, a testvérek életveszélyes kalandra indulnak a világ körül, melynek során sötét titkokra derül fény. Vajon hogyan boldogul a testvérpár az egyiptomi istenek és mágusok között? És milyen szálak fűzik őket a fáraók kora óta létező titkos rendhez?
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Pasažérka


Ztratila vše, co znala a milovala… Etta se proto vydává do neznámé země, kde se seznámí s Nicholasem, který uniká z dosahu mocného rodu v Koloniích. Navíc jí začnou pronásledovat agenti usilující o její život. Etta tak zjistí, že zdědila zvláštní schopnosti, o kterých nikdy neslyšela. Aby ochránila své tajemství i svůj život, bude muset cestovat nejen mnoho mil od domova, ale i do minulosti… Nepřátelské rody se ale nevzdávají a chtějí její moc!
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Strašidlář - Mezi námi cizokrajnými strašidly


Vypravěčem pohádkových příběhů o strašidlech a příšerách z cizích zemí je domýšlivý, avšak velice sečtělý a vzdělaný severský elf. Dozvíte se od něj, jak se z tuleních žen stávají na pobřeží Skotska krásné dívky, jak se skandinávští trollové zmenšují až do trpasličí velikosti, jak nebezpečné jsou polské redunice, proradné bosorky ze Slovenska nebo škodolibé řecké harpyje. Na začátku a na konci knížky je originální mapka Evropy s výskytem cizokrajných strašidel. Můžete si tak snadno zjistit, kde které přebývá.
Vypredané
4,34 € 4,57 €

Harry Potter és a bölcsek köve


Harry Potter tizenegy éves, amikor megtudja, hogy ő bizony varázslónak született, és felvételt nyert a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Az új iskolában és a csupa újdonsággal szolgáló varázslóvilágban töltött első tanév kemény erőpróba a számára. Ráadásul nem csupán a vizsgákon kell megfelelnie, de egy életre-halálra szóló küzdelemnek is részese lesz.
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Harry Potter és a Halál ereklyéi


Amikor a tizenhetedik évét betöltő Harry - ezúttal Hagrid motorjának oldalkocsijában - utoljára hagyja el a Privet Drive-ot, az őt védő bűbáj szertefoszlik, és a halálfalók azonnal a nyomába erednek. A Főnix Rendje azon fáradozik, hogy biztos helyre szöktesse őt, csakhogy Harrynek a bujkáláson kívül egyéb tervei is vannak: Dumbledore professzortól kapott feladatát kell végrehajtania. Így a tanév nélküle kezdődik el a Roxfortban. Vajon sikerül-e a folytonos életveszély közepette teljesítenie a küldetést, amitől a végső összecsapás kimenetele függ?
Vypredané
11,31 € 11,90 €

A Jégvarázsló kastélyában


Merlin, a varázsló és Morgan le Fay nyomtalanul eltűnt Camelotból! Jacknek és Annie-nek a Jégvarázsló birodalmába kell utaznia, hogy felkutassa őket. Egykettőre rájönnek, hogy a Jégvarázsló ellopta a Hatalom Varázspálcáját Merlintől, és nem hajlandó visszaadni, amíg a gyerekek vissza nem szereznek számára valamit, amit réges-régen elcserélt... Vajon kibírják a testvérek a fogvacogtató hideget és a hóviharokat? Megmenekülnek a fogukat vicsorgató sarki farkasoktól, és sikerül kiszabadítaniuk a barátaikat?
Vypredané
5,40 € 5,68 €

Harry Potter és a Tűz Serlege


Harry Potter vakációja a szokásosnál jobbnak ígérkezik: részt vehet a varázsvilág legnagyobb sportünnepén, a Kviddics Világkupán. Ám az egybegyűltek szórakozása korántsem alakul felhőtlenül: baljós történések zavarják meg az eseményt. A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába visszatérő diákok azonban hamar elfeledkeznek a meccsről, mivel kiderül, hogy ez évben a Roxfortban rendezik meg a Trimágus Tusát. Harry csak szurkolni készül a bajnokoknak, ám váratlanul maga is köztük találja magát. A próbák életveszélyesek, így gyanítható, hogy aki tudtán kívül benevezte Harryt a tusára, az bizony az életére tör.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Harry Potter és a titkok kamrája


Harry Potter, aki éppen egy éve tudta meg magáról, hogy varázslónak született, Dobby figyelmeztetése ellenére tovább folytatja tanulmányait a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. Mivel lekési a különvonatot, barátjával, Ronnal együtt egy repülő autón érkezik tanulmányai színhelyére. S a java csak ezután következik! Hamarosan bebizonyosodik, hogy Dobby nem a levegőbe beszélt, amikor óvni próbálta őt.
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Harry Potter és a Főnix Rendje


Harry Potter nem hitte volna, hogy egyszer ő fogja megvédeni basáskodó unokatestvérét, Dudley-t. Ám amikor fényes nappal dementorok támadnak kettőjükre, ez történik. De számos más vészjósló esemény is mutatja, hogy a varázsvilág békéjét sötét erők fenyegetik. Harry nincs egyedül az ellenük vívott küzdelemben: a Főnix Rendje egy titkos főhadiszálláson szervezi a Sötét Nagyúr elleni harcot, ami minden fronton zajlik. Harry például kénytelen különórákat venni Piton professzortól, hogy ki tudja védeni Voldemort erőszakos behatolásait a tudatába.
Vypredané
12,20 € 12,84 €

Harry Potter és az azkabani fogoly


Harry Potter szokásos rémes vakációját tölti Dursley-éknél, ám a helyzet úgy elfajul, hogy Harry elviharzik a Privet Drive-ról. Így köt ki a Kóbor Grimbuszon, ami elviszi őt abba a világba, ahová egész nyáron vágyott. Az Abszol úton ijesztő hírek járják: az Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett börtönből megszökött egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába tart. Harry pedig egy véletlen folytán tudomást szerez róla, hogy az illető az ő nyomát követi.
Vypredané
10,70 € 11,26 €

Harry Potter és az Félvér Herceg


A Voldemort elleni harc állása aggasztó; a baljós jeleket már a muglikormány is észleli. Szaporodnak a rejtélyes halálesetek, katasztrófák. Harry azt gyanítja, hogy esküdt ellensége, Draco Malfoy is a halálfalók jelét viseli. Az élet azonban háborús időkben sem csak harcból áll. A Weasley-ikrek üzleti tevékenysége egyre kiterjedtebb. Szerelmek szövődnek a felsőbb évesek között, a Roxfort házai pedig továbbra is versengenek egymással. Harry Dumbledore segítségével igyekszik minél alaposabban megismerni Voldemort múltját, ifjúságát, hogy rátaláljon a Sötét Nagyúr sebezhető pontjára.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Lacná kniha Petr Pan (-70%)


Wendy se vydává do kouzelné Země nezemě, kde společně s Petrem Panem zážívá vzrušující i nebezpečná dobrodružství. Slavný příběh o chlapci, který nechtěl vyrůst, umocňují krásné ilustrace Manuely Adreani.
Vypredané
4,99 € 16,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Petr Pan


Wendy se vydává do kouzelné Země nezemě, kde společně s Petrem Panem zážívá vzrušující i nebezpečná dobrodružství. Slavný příběh o chlapci, který nechtěl vyrůst, umocňují krásné ilustrace Manuely Adreani.
Vypredané
0,83 € 16,63 €

dostupné aj ako:

Kdo ukradl Jigglypuffa?


Ethan, Devin a Gianna jsou nadšenými trenéry Pokémonů. Jednoho dne jejich pohodu naruší neznámý útočník, který se vloupal do místního pekařství a ukradl várku drahocenných koblih a k tomu jim ještě zabral i dobře střežený gym. Jediná stopa se nachází v Devinově Pokédexu a ukazuje, že by na vině mohl být někdo z týmu Valor. Dokáže se tým Mystic semknout, rozkrýt všechny záhady a ubránit svůj gym?
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Miú és Vau nagy kalandja


Miú nagyon unatkozik: semmi másra nem vágyik, csak egy igazi, izgalmas kalandra. Olyanra, ami valami egészen jelentéktelen aprósággal kezdődik, majd abból egy újabb, kicsit fontosabb dolog következik, ami aztán egy különös véletlenhez vezet... és így tovább: az események sora csak nő és dagad egyre, mígnem elérkezik a várva várt nagy kaland! A macskával ellentétben Vau nyugalmat szeretne. Minden figyelmét a készülő makettnek szentelné, amit születésnapi ajándéknak szán. Ennek érdekében egy végzetes egyezségbe is belemegy, azonban a remélt béke helyett hamarosan egy kaland kellős közepén találja magát. Mindannyiunk kedvenc kutya-macska párosa ezúttal az erdőbe indul, ahol találkoznak a titokzatos Morgó Medvével, kincset keresnek, bajbajutottakon segítenek és maguk is bajba kerülnek - ahogy ez az igazi nagy kalandokban szokás.
Vypredané
9,19 € 9,67 €

Játék a tűzzel


"Aikor már azt hitték, hogy sikerült megmenteni a világot... - Na, megölöd? - kérdezte Kean. - Meg - bbólintott Skrupulus. Kicsit habozott, aztán elővette a fegyverét a kabátja mélyéről. - Sajnálom, Valkiria - mondta. - Ne szólj hozzám - vágta rá Valkiria. - Csak tedd, amit tenned kell. Valkiria széttárta a kabátját, Skrupulus pedig a mellkasának szegezte a pisztolyt. - Bocsáss meg, kérlek - sóhajtott Skrupulus, majd meghúzta a ravaszt." (részlet a könyvől) Valkiria és Skrupulus azt hitték, hogy a világ végre egy biztonságos hely, de aztán megtudják, hogy a rettegett sorozatgyilkos, Vindictus Báró kiszabadult a börtönből. Írországot ellepik a vérszívók, egyre több a halott, ráadásul kiderül, hogy mindenki Valkiriát akarja eltenni láb alól. A nyomozópárosra életük legnagyobb kalandja vár, de azt egyikük sem sejti, hogy a legnagyobb veszély a közvetlen környezetükben fenyegeti őket... A 35 nyelven megjelent, hátborzongatóan vicces világsiker folytatódik!
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Harry Potter - Hermione Granger - Képes kalauz


Hermione Granger szinte soha sem szegi meg a szabályokat - kivéve, természetesen, ha meg kell mentenie barátait és szembe kell szállnia a Sötét Nagyúrral, Voldemorttal. A nyolc Harry Potter film alatt, barátaival, Harry-vel és Ronnal átélt kalandjai során Hermione bölcsességről és bátorságról tesz tanubizonyságot, titokban Százfűlé-főzetet készít, megmenti Sirius Black-et az időnyerő segítségével és megalapítja Dumbledore Seregét. Éld át újra ezeket a pillanatokat a lányról, aki bebizonyította, hogy a mugli születésűek közül is kikerülhetnek minden idők legtehetségesebb boszorkányai és varázslói.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Harry Potter - Képes kalauz


Harry Potter olyan ajándékot kapott a tizenegyedik születésnapjára, amiről még csak nem is álmodhatott: kiderült, hogy varázsló, sőt, felvételt nyert a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába! Éld át újra Harry kalandjait, attól a pillanattól kezdve, hogy először elindult az Abszol úton, egészen addig, amíg végül egy feledhetetlen csatában megküzdött a Sötét Nagyúrral, Voldemorttal. A könyv tele van érdekes fotókkal, idézetekkel és minden fontos információval, amit a kis túlélőről tudni érdemes.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.