Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 237 z 287

Lacná kniha Fantómová Ada a hrôzostrašná oslava (-90%)


Ada DeFantomová a jej kamaráti zažívajú ďalšie hrôzostrašné dobrodružstvá. Na Hrôzohrade práve prebiehajú prípravy Oslavy splnu a Hrôzohradnej súťaže v pečení. Z celého Anglicka prichádzajú slávni šéfkuchári a halový hájnik Zlosson sa ako zvyčajne správa veľmi podozrivo. Ako keby toho nebolo dosť, záhadná komorná Komôrková skrýva šokujúce tajomstvo a všetci zrejme zase zabudli, že sa blížia Adine narodeniny.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Závěť výstředníkova


Po přečtení závěti Williama J. Hypperbonea, výstředního milionáře, kterou v sále Auditoria přednese notář Tornbrock, se rozběhne nevídaná hra o výstředníkovo dědictví, které má připadnout tomu účastníku z vylosované »šestice« obyvatel Chicaga, který dosáhne cíle jako první. Tato »husí« hra, jejíž směry vedou napříč celými Spojenými státy, rozpřede podivuhodné soupeření, ve kterém je směr cesty určován vrhy kostek za vlastního přispění notáře Tornbrocka. Vše se ovšem zkomplikuje, když do hry zasáhne »sedmý« účastník… Kniha je vydána za kompletního ilustračního doprovodu původních černobílých a barevných rytin, v kartonovém pouzdru, s černobílým přebalem, raženou plátěnou šitou vazbou a se zlatou ořízkou knižního bloku. Součástí knihy je mapa »Ušlechtilé hry Spojených států«, která je do knižního bloku ručně vlepována a je reprodukována po více než 100. letech od 1. vydání.
Vypredané
72,62 € 76,44 €

Minecraft - A túlélők titkos könyve


EZ A HIVATALOS MINECRAFT KÖNYV A TÚLÉLŐK NEVŰ TITKOS CSOPORT ÖSSZEGYŰJTÖTT TAPASZTALATAIT TARTALMAZZA, A TÚLÉLŐK A KEZDETEKTŐL, AZ ALPHA IDEJÉTŐL JÁTÉKBAN VANNAK, EZÉRT SOKAT LEHET TŐLÜK TANULNI. "Talán felmerült benned, hogy miért nem hallottál rólunk korábban. Hát mert ENNYIRE jók vagyunk. A fedett műveletek szakértői. A félrevezetés a második nevünk. Nem vitás, a sikereink lenyűgözőek: harcoltunk a normál világ mobjaival, elbántunk az ellenséges csoportokkal, bázisokat állítottunk az Alvilágban, és többször is legyőztük a végzetsárkányt. Olvasd el alaposan ezt a könyvet, akár többször is, és akkor talán van esélyed, hogy addig kitarts, ameddig mi." A FŐNÖK
Vypredané
9,17 € 9,65 €

Visszajátszás


Az idő mendegélt az ő saját útján, amelyik nem kanyarodik és nem ér véget soha, és Dorka és Botond és Bulcsú is mendegéltek a maguk tudhatóan véges és kanyargós ösvényén. Kisvártatva csatlakozott hozzájuk kicsi Sára, hogy vele együtt hagyják maguk mögött kicsi Bulcsú kartörését, két bárányhimlőt, egy orrmandulaműtétet, tizenegy nyaralást, Dorka vesemedence-gyulladását, négy beiskolázást, három használtautó-vásárlást, egy kutya (Túró) és egy macska (Tejföl) beszerzését és egy költözködést. És volt, hogy az egymásba futó utakon mellettük mendegélt egész Magyarország, együtt haladtak el egy vértelen rendszerváltás, egy halálraítélt és kivégzett miniszterelnök rehabilitása és újratemetése, hat választás, egy ezredforduló, egy NATO és egy Európai Uniós csatlakozási ceremónia, a határon kívül és belül szorult magyarság elvi egyesítéséről tartott népszavazás, Terry Black örökbefogadási pere és egy televíziós könnyűzenei sztárcsináló döntője mellett.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Csillagfényszövők


Szigeti Dorka édesapja a számítógépe mellett ül, és éppen egy fantasy könyv címlapján dolgozik, amikor egy különleges fényjelenségtől kísérve egy pillanat alatt eltűnik. Dorka igazi Megfigyelő, a világ csodáinak szemlélője, ezért aztán nem lepődik meg, amikor pár héttel később budapesti lakásukban a hálószoba ajtaja nem az előtérbe vezet át, hanem a képzelet mágikus dimenzióiba. A lány kíváncsian belép a rá váró hihetetlen mesevilágba, és ott ragad. Mivel azt hiszi, hogy az édesapja is ide került, elhatározza, hogy felkutatja és majd együtt tér vele haza. Világjárásai közben királynője lesz egy országnak, parancsolója egy griffhadseregnek, új családra tesz szert, és megismerkedik a mindenség legfontosabb lényeivel: a csillagfényszövőkkel. Kiderül számára, hogy a feladat nem csupán édesapja megtalálása, hanem valami sokkal-sokkal nagyobb baj elhárítása. De vajon van-e annyi kitartása, fantáziája, ereje egy tizenhárom éves kislánynak, amennyivel megmentheti az egész világot?
Vypredané
10,11 € 10,64 €

Lotta naplója - Nyúlözön


Lotta vagyok, tíz éves, viszonylag normális kislány. Legalábbis sokkal normálisabb vagyok, mint a szüleim és a két idétlen öcsém. Ezért sem értem, hogy miért történik velem az utóbbi időben annyi furcsaság. Például, hogy mögöttem a táblán egyszer csak megjelenik egy ciki mondat, és a kedvenc ételem hirtelen brokkoli ízű lesz. Fúúj! Vajon az indiai furulya az oka, amit anyától kaptam ajándékba? Pedig nincs is időm foglalkozni vele. Ugyanis mindenképpen szeretnék egy háziállatot. És már van is tervem, hogyan szerezzek egyet. Csak ez a béna furulya ne állna mindig az utamban...
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Detektívna kancelária LasseMaja 4: Záhada v ZOO-obchode


Zvieratká v obchode pre chovateľov sa necítia dobre. Sú unavené, ospalé, ani dobroty v miskách ich nelákajú. Že by im ktosi pridával do krmiva nejakú otravu? Pán Valdemar, majiteľ obchodu, je už zúfalý. Navyše poštár tvrdí, že v noci sa z obchodu ozýva psí brechot. To predsa nie je možné – veď Valdemar o žiadnom psovi nič nevie! Lasse a Maja majú pocit, že si na obchod spolu s policajným komisárom musia okamžite posvietiť.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Az orrszarvú dühe


Beck Grangert a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkba hívja szülei egy régi barátja, hogy segítsen megfékezni az orrszarvúkra leselkedő kegyetlen orvvadászokat. Beck úgy tudja, csupán egy videót kellene leforgatniuk, amelyben felhívja a figyelmet e kipusztulás szélére sodródott állatfajra, ám amikor megérkezik nagybátyjával, rá kell döbbennie, hogy a feladat veszedelmesebb, mint gondolta. A párosra ugyanis alattomos csapda vár...
Vypredané
10,69 € 11,25 €

Büszkeség és balítélet


Szerelmek és félreértések klasszikus meséje a XVIII. század végi Angliából. Az öt Bennet nővér élete a férjkeresés jegyében zajlik: anyjuk megszállottan próbálja biztosítani számukra a megnyugtató jövőt valami pénzes - lehetőleg rangos - férfiú mellett. Csakhogy a jó eszű és éles nyelvű Elizabeth szélesebb perspektívákban gondolkozik, és ebben apja is támogatja őt. Amikor Mr. Bingley, a módos agglegény beköltözik az egyik szomszédos birtokra, felbolydul a Bennet-ház élete. A férfi előkelő londoni barátai és a vidékre vezényelt nyalka, ifjú katonatisztek közt bizonyára számos udvarlója akad majd a lányoknak. A legidősebb lány, a derűs és gyönyörű Jane, úgy tűnik, meghódítja Mr. Bingley szívét. Ami Lizzie-t illeti, ő megismerkedik a jóképű és látszólag igencsak dölyfös Mr. Darcyval, és máris kezdődik a nemek ádáz csatája. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Elizabeth nem várt házassági ajánlatot kap a Bennet-vagyont öröklő unokatestvértől, és amikor Mr. Bingley váratlanul Londonba távozik, magára hagyva a kétségbeesett Jane-t, Lizzie Mr. Darcyt teszi felelőssé a szakításért. Ám egy Lydiával kapcsolatos családi válsághelyzet hamarosan ráébreszti hősnőnket arra, hogy mindvégig balul ítélte meg ezt a büszke férfit... Eredeti hangú, máig modern, magával ragadó történet, melyben magunkra ismerhetünk.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Egy hatodikos nindzsa naplója


"A nevem Chase Cooper, hatodik osztályba járok és nindzsa vagyok. Nemrég kerültem új iskolába, ahol nem ismerek senki mást, csak Zoét, az unokatesómat (bá ő talán épp a menők közé tartozik). Csak egy átlagos, béna srác voltam, amíg egy csapat nindzsa be nem vett a klánjába. Ám komoly bajba keveredtem, ami felkészületlenül ért... Ezt a naplót (vagy krónikát, ahogy apa nevezné) azért írom, hogy figyelmeztessek másokat, nindzsának lenni veszélyes. Azt mondják, a történelem ismétli önmagát... nos, ha rajtam múlik, nem." Vidám és izgalmas történet fiúknak és lányoknak. Csap le rá, ha jót akarsz!
Vypredané
5,51 € 5,80 €

A mosómedve, aki ki akarta mosni a világot


Egy különös, Messzi-messzi Nagyvárosban újra fenyeget a vég... A Földet gonosz úrmosómedvék támadják meg, hogy végre tisztára mossák Mángorló nevű mosógép-anyahajójukkal. Emma és Tesla, na meg furcsa barátaik persze szeretnék megakadályozni ördögi csutakolótervüket. Tesla felébreszti klónjait, és színre lép Szotyola néni, a rettegett öreg néni... Űrcsaták, furcsa találmányok és még több kaland vár rád, mint amit A majdnem halálos halálsugárban már átélhettél. Te csak ülj, mint a moziban, és olvass! A képregényeiről, az IBBY-díjáról és a Lencsilányról méltán híres Lakatos István "legőrültebb" képesregénye folytatódik!
Vypredané
7,66 € 8,06 €

Měsíc v sedle


Strhující román od autorky populární série Kůň za dolar! Dívka na útěku před zákonem. Kluk, který chce zachránit svému tátovi život. Měsíc trvající koňský závod v tom nejnáročnějším terénu na západě Ameriky, který oba chtějí vyhrát. Zvítězit ale může jen jeden. Bude štěstí přát Alex, nebo Willovi? Kdo z nich vydrží nesmírně náročný měsíc v sedle? A jak s tím vším zamíchají jejich vzájemné city? Projeďte s nimi v koňském sedle nespoutanou divočinou amerických národních parků!
Vypredané
10,25 € 10,79 €

Rumini kapitány


Megérkezett a nyolcadik Rumini! Galléros Fecó csatlakozik a Kartács-tengerre tartó Szélkirálynőhöz, hogy elrabolt kisfia és Sajtos Rozi nyomába eredjen. Újra együtt hát a legénység! De egy végzetes baleset során Rumini és Fecó eltűnik, később a Szélkirálynő is vég?veszélybe kerül, ráadásul nem kevesebb, mint három gonosz keresztezi hőseink útját: Pengecsőr báró, André de Majré és Vipera. Bár a helyzet gyakran válik reménytelenné, hőseink mégis mindig megtalálják a kiutat, néhol a szerencse, máskor jó szándékú barátok segítségével. Földön, vízen, levegőben zajlanak a váratlan és sorsfordító események, amelyek megállíthatatlanul sodorják a jól ismert tengerészeket az utolsó nagy megmérettetés felé. Kálmán Anna különleges rajzain opálbálnák, amandina pintyek, mérgezett karmú baglyok és nyílméregbékák kelnek életre, akik mind fontos szerepet játszanak a történet alakulásában. És hogy hogyan lesz Ruminiből kapitány? Ez is kiderül a sorozat legújabb részéből!
Vypredané
15,30 € 16,10 €

Balla Adrienn 4.


Alig járt a graffitis ügy végére, Adrienn máris megkapja a következő és egyben legfurcsább pendrive-ot, egyetlen mondatattal és egy szelfivel megpakolva. Adriennek mindössze ennyi információ alapján kell rájönnie, mit jelent az üzenet, és amikor sikerül megfejtenie, olyan eseményekre derülhet fény, amiket már mindenki lezártnak hisz. Janó közben megint célkeresztbe kerül: most az irodalomtanárával gyűlik meg a baja, aki csalással vádolja. Csakhogy ez a látszólag hétköznapi konfliktus elindít egy folyamatot, aminek a vége beláthatatlan. És persze ott vannak még az Adrienn édesapja ügyével kapcsolatos tanúvallomások. A lánynak döntenie kell: megteszi?e a legfontosabb lépést, ráadásul felbukkan valaki, akire végképp nem számított
Vypredané
10,15 € 10,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Měsíc v sedle (-90%)


Strhující román od autorky populární série Kůň za dolar! Dívka na útěku před zákonem. Kluk, který chce zachránit svému tátovi život. Měsíc trvající koňský závod v tom nejnáročnějším terénu na západě Ameriky, který oba chtějí vyhrát. Zvítězit ale může jen jeden. Bude štěstí přát Alex, nebo Willovi? Kdo z nich vydrží nesmírně náročný měsíc v sedle? A jak s tím vším zamíchají jejich vzájemné city? Projeďte s nimi v koňském sedle nespoutanou divočinou amerických národních parků!
Vypredané
1,08 € 10,79 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Balla Adrienn 4.


Alig járt a graffitis ügy végére, Adrienn máris megkapja a következő és egyben legfurcsább pendrive-ot, egyetlen mondatattal és egy szelfivel megpakolva. Adriennek mindössze ennyi információ alapján kell rájönnie, mit jelent az üzenet, és amikor sikerül megfejtenie, olyan eseményekre derülhet fény, amiket már mindenki lezártnak hisz. Janó közben megint célkeresztbe kerül: most az irodalomtanárával gyűlik meg a baja, aki csalással vádolja. Csakhogy ez a látszólag hétköznapi konfliktus elindít egy folyamatot, aminek a vége beláthatatlan. És persze ott vannak még az Adrienn édesapja ügyével kapcsolatos tanúvallomások. A lánynak döntenie kell: megteszi?e a legfontosabb lépést, ráadásul felbukkan valaki, akire végképp nem számított
Vypredané
0,53 € 10,68 €

dostupné aj ako:

O smrti smrťoucí


Švédská spisovatelka píše pro děti o tom, že život je konečný a lidé časem umírají. Těžké téma je zobrazeno překvapivě svižně a s milým humorem, zároveň i s něhou a důstojností. Kniha je plna kouzelných obrázků a nebude děti lekat ani strašit. Je určena čtenářům přibližně od 5 do 12 let a také jejich rodičům, prarodičům a vychovatelům jako branka, která dětem otevře nelehké téma smrti.
Vypredané
10,72 € 11,28 €

A Képzeletbeli Utazók Klubja


Hajnalodik és kezdetét veszi Kilmore Cove történetének leghosszabb napja. Miközben az eső mindent szürke fátyolba burkol, az öböl nyugalmát robbanások zaja, fel-felvillanó fények és csattanások törik meg. Korántsem arról van szó, hogy vihar tombol Kilmore Cove felett! Spencer kapitány legendás hajójának, a Mary Greynek nyolc ágyúja lövi a falut. Ebben a kétségbeejtő helyzetben a Covenant ikreknek egyedül kell szembeszállniuk minden ellenségek legfélelmetesebbikével. Még Ulysses Moore sincs a közelben, pedig ő az egyetlen, aki képes lenne legyőzni Spencert... A Képzeletbeli Utazók Klubja "Kettő az őrszem, ki a tengert vigyázza, szeszélyes, rettentő, fegyverük a lándzsa. Három a jó barát, ki ellenük kiállna, orcáját feléjük egyik se kínálja." (Ulysses Moore)
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Prvorozený


Úžasný román se zvířecími hrdiny, inspirovaný Voláním divočiny a Lvím králem. Straka Maggie žije na ranči v Montaně. Jednoho dne uvidí vlka, což ji velmi překvapí. V Montaně a vlastně na celém americkém západě se totiž vlci neukázali celá desetiletí. A tenhle vlk jménem Safír je navíc výjimečný. Je to nádherné stvoření s neobvyklým modravým odstínem srsti. Maggie se rozhodne, že mu bude dělat společnici. Safír se připojí ke skupině dalších tří vlků. Společně založí smečku v nádherném údolí Lamar v Yellowstonském parku - a Safír pojmenuje svého prvorozeného syna právě po tomhle údolí. Lamar začne záhy projevovat nesmírnou touhu po poznání okolního světa. A Maggie tomuhle zvláštnímu mladému vlkovi postupně propadne. Spolu zvládají nástrahy života v divočině a jejich pouto se ještě upevní. Tor Seidler vykresluje dojemný a věrohodný portrét života ve vlčí smečce, kde je k přežití třeba spousta odříkání i velká dávka štěstí.
Vypredané
11,56 € 12,17 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.