Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 286 z 287

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Roald Dahl csodálatos világa


Mi volna, ha létezne egy briliáns ötletekkel, csodálatos szereplőkkel és színes képekkel teli könyv, amelynek minden részletét Roald Dahl világa ihlette? Hát, ez az a könyv. Olvassátok el Twit asszony madárpitereceptjét, fedezzétek fel Vonka Vilmos aranybilétáját, és élvezzétek Trunchbull kisasszony fegyelmezési módszereit. Roald Dahl világa tele van csodás szereplők szokatlan leveleivel, furcsa tárgyakat fotózó kíváncsi fényképészekkel és elképesztő esetekről tudósító újságkivágásokkal - és mindezeket Quentin Blake mesés képei kísérik. Minden korú emberlénynek lehengerlő szórakozás!
Vypredané
1,06 € 21,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sedem divov sveta - Stratení v Babylóne


Ešte nedávno bol Jack McKinley obyčajný trinásťročný chlapec a netušil, že trpí vzácnou genetickou poruchou. Vďaka nej má úžasné nadprirodzené schopnosti, s ktorými sa ale jeho telo nedokáže vyrovnať. Jackovou jedinou nádejou je nájsť sedem stratených schránok, ktoré poslední vládcovia Atlantídy ukryli v siedmich divoch starovekého sveta. Len tieto schránky obsahujú magickú silu, ktorá ho môže zachrániť, a zároveň zabrániť koncu sveta.
Vypredané
0,75 € 15,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vědma - 2. vydání


Hrdinou prvního dílu šestidílného příběhu Tajemství nesmrtelného alchymisty Nicolase Flamela byl sám alchymista, ve druhém dílu se více zviditelnil John Dee, další nesmrtelný, o kterém se můžete dočíst i v seriózních vědeckých spisech. Nyní, ve třetím dílu, patří obdiv alchymistově ženě, která má schopnosti, které jí oba jmenovaní muži mohou jen závidět. Madame Perenella Flamelová je opravdu výjimečná. Ti, co již s dvojčaty prožili první dva díly, ale i ti, kteří tento příběh teprve objevili, se mohou těšit na setkání s novými, ale i již známými nesmrtelnými hrdiny. Není nouze o bitvy a dobrodružství, které doprovázejí velké úsilí o záchranu lidstva. Více však ani prozradit nesmíme, snad jen skutečnost, že i pátý den našich známých protagonistů je velmi rušný.
Vypredané
0,82 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Neuveriteľné dobrodružstvá uja Fera


V liptovskej dedinke, učupenej pod majestátnymi hrebeňmi Nízkych Tatier, ktoré sú, mimochodom, poriadne vysoké, sa niekoľko rokov po svetovej vojne dejú čudesné veci. Vedeli by o nich rozprávať súperiace bandy miestnych šarvancov. Mnohé nám prezradí jeden z priamych účastníkov týchto chlapčenských dobrodružstiev. Vyrozpráva nám, ako družina Neporaziteľných vyrazila do veľkej bitky, získala ťažký guľomet z druhej svetovej vojny, podnikla nebezpečnú výpravu do starého mlyna, ako šarvanci pigali gramore a nastražili pascu na dvojitého agenta, ako vstal jeden čarodejník z hrobu i ako Neporaziteľní objavili zlatý poklad, z ktorého sa však jedna zlatá tehlička kamsi záhadne stratila...
Vypredané
0,42 € 8,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velká cesta Malého pána 2. vydání


Knihu Jiřího Stacha a Lenky Uhlířové vydalo nakladatelství Meander v roce 2008. Jedinečný příběh doplněný o autentické fotografie ze světa Malého Pána získal mnohá ocenění včetně nominace Magnesia Litera na Objev roku. Režisér Radek Beran příběh zpracoval jako loutkový film za pomoci Výtvarníka Františka Antonína Skály. Ve filmu Malý Pán, který přijde do kin letos na jaře, budou nitě a drátky přiznané, takže divák uvidí, jak se loutky vodí. Žádná animovaná kouzla, jen reálně vytvořené kulisy a rekvizity. Velký vliv na režiséra Berana měla i tvorba Jana Švankmajera. Právě u příležitosti uvedení filmu do českých i slovenských kin připravujeme druhé vydání knihy, která se stala prvotní inspirací pro film, avšak také samostatným dílem, který pohyblivý obraz v mnohém doplňuje. Malý pán si žije spokojeně ve svém malém světě, a když má dost nudlí, nikam se zvlášť nežene. Jenže má sen, a se sny bývají jak známo jen samé potíže — nenechají člověka (ani malého) v klidu. Malý pán po probuzení překvapeně zjišťuje, že mu něco schází. A tak nerad opouští svůj útulný domov a vydá se na cestu, aby tomu přišel na kloub. Kdo ví, co na konci své velké cesty najde?
Vypredané
0,54 € 10,79 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Předtuchy


Napínavý thriller pro dospívající. Grace zemřela matka a musí nyní žít se svou tetou a bratrancem. Trpí podivnými předtuchami, nedokáže se s ními vypořádat – neví, jestli se výjevy, které vidí, odehrávají v minulosti, přítomnosti či budoucnosti. Pak náhle zmizí její nejlepší kamarádka Emily a Grace zjistí, že její neblahé předtuchy jsou jediným klíčem k jejímu nalezení...
Vypredané
0,18 € 3,59 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ohnivá kázeň


O štyristo rokov po jadrovom výbuchu, ktorý zničil civilizáciu aj prírodu, sa stal zo Zeme primitívny svet. Hoci sa radiácia stratila, z neznámeho dôvodu sa rodia iba dvojčatá. Jedno dvojča je vždy alfa – po všetkých stránkach telesne dokonalé; a druhé omega – postihnuté väčšími či menšími deformáciami. Spoločnosti vládne Koncil álf, ktoré si privlastnili to málo zdrojov, čo zostalo na svete, zatiaľ čo omegy odvrhujú a vypaľujú im na čelo značky. Alfy hlásajú svoju nadradenosť, no napriek všemožnému úsiliu nevedia uniknúť pred krutou skutočnosťou: keď zomrie jedno z dvojčiat, zahynie aj druhé. Cass je vzácny typ omegy postihnutej jasnovidectvom. Zatiaľ čo jej brat Zach získa moc v alfskom Koncile, ona sa odváži snívať najnebezpečnejší sen zo všetkých: sen o rovnosti. Za to, že si predstavuje svet, v ktorom by si boli alfy a omegy seberovné, má ju na muške Koncil aj hnutie odporu omeg.
Vypredané
0,70 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Záhadné zmiznutie modrého kľúča


Vo svete ľudí sa volám Valentína Čerešňová. Mám 9 rokov a som iná. Svet tak ako ho vidím ja, vidia všetci ostatní inak. Pozemšťania ma označujú za autistku, samotárku, podivínku. Ale v tom svojom svete, na planéte SVETLO, som mimoriadne obľúbená detektívka. Odborníčka, ktorá zatiaľ rozlúštila každú záhadu! Poriadne tvrdým orieškom je pre mňa záhadné zmiznutie vzácneho modrého kľúča. Podarí sa mi vyriešiť aj túto záhadu? Pomôžu mi moji verní kúzelní kamaráti? Bude to nesmierne ťažké, lebo mne i mojim blízkym kladú nemalé prekážky zlý pavúk ZI-ZI a jeho zákerní pomocníci. Táto kniha je pútavá vďaka napínavým príbehom, plná zábavných ilustrácií a poučných hádaniek, ktoré pomáhajú aj samotnému čitateľovi vyriešiť záhadu zmiznutia čarovného modrého kľúča. Je to zaujímavá interaktívna kniha pre deti od 7 rokov.
Vypredané
0,65 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malý zázrak


Vitajte v Domove pre neposlušné a nechcené tvory, v ktorom vládne zlá slečna Pleslivá. Ľstivá darebáčka verí, že jej malí zverenci žijú iba preto, aby jej slúžili a trpeli. Prízemkovia – napoly zvieratá a napoly ľudia – tvrdo drú v školských laviciach aj v továrni a nesmú sa hrať, šantiť, naháňať, dokonca ani spievať. Malý zázrak, jedenásťročný líščí chlapec s jedným uchom a nevinným srdcom, ktorý má namiesto mena na krku iba štítok s číslom trinásť, doteraz nič iné ako sirotinec nepoznal. Nepamätá si, kto je ani odkiaľ pochádza. Vďaka nečakanému prejavu odvahy si získa náklonnosť vtáčieho prízemka Čačky. A od nej dostane najosamelejší obyvateľ domova dva úžasné dary: skutočné meno – Artuš, ako slávny kráľ – a priateľstvo na život a na smrť. Vďaka Čačkinej dômyselnosti sa im podarí ujsť zo sirotinca a prežijú dobrodružstvo, ktoré ich zavedie do veľkého sveta a napokon aj na cestu za Artušovým pravým osudom. Pre čitateľov od 10 rokov.
Vypredané
0,60 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príbehy strojvodcu Tobiáška


Tomáš Tepper (1950, rodák z Rimavskej Soboty, vysokoškolský pedagóg, vedec, básnik, spisovateľ a prekladateľ. Napísal niekoľko kníh pre deti, ktoré venoval svojim dvom vnukom – Tobiáškovi a Samkovi. Od roku 1968 žije a pôsobí v Prahe. A o čom je vlastne jeho nová knižka? Strojvodca Tobiáško a jeho posádka zažijú na cestách s malým, ale výkonným parným vláčikom neuveriteľné dobrodružstvá. Stretnú sa s tancujúcim slonom a jeho priateľmi z cirkusu Bambílius, odletia pre mesačné kamene parnou raketou na Mesiac, nečakane vyhrajú veľké športové hry a nasýtia hladnú obryňu Kláriku, ktorá zablúdila na Zem až z Jupitera. Príbehy strojvodcu Tobiáška sú ilustrované pôsobivými výtvormi Marie Švestkovej (1968), ktorá má k detskej knihe vrúcny vzťah vďaka šesťročnej dcére. Nimi chce inšpirovať deti k tomu, aby aj ony vzali do rúk pastelky, plastelínu, papier, sušienky, foťák... a vytvárali vlastné lustrácie.
Vypredané
0,60 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Meno hviezdy - Tiene Londýna 1


Rory Deveauxová, sympatická tínedžerka z Louisiany, sa s rodičmi presťahovala do Anglicka a nastúpila do internátnej školy v Londýne. Meno Jack Rozparovač jej nič nehovorí až do chvíle, kým sa po meste neroznesie strašná správa. Ktosi sa zahral na tohto päťnásobného záhadného vraha z devätnásteho storočia a svoju obeť zabil brutálnym spôsobom presne ako on. Kým sa Rory zoznamuje s novými kamarátmi, so zvláštnosťami anglického spôsobu vzdelávania aj s ďalšími novinkami – napríklad že Angličania milujú zapekanú fazuľu, hokej a že waleština znie ako reč čarodejníkov –, „rozparovačománia“ zachváti celý moderný Londýn. Polícia je bezradná, nemá stopy ani svedkov. Rory na okamih zazrela muža, ktorý je podľa polície hlavný podozrivý, ale nikto iný si ho nevšimol. Prečo ho vidí iba ona? A prečo si ju vybral za nasledujúcu obeť? Vraha treba zastaviť za každú cenu, ale nie je to nad Rorine sily? Z anglického originálu The Name of the Star (G . P . Putnam ’s Sons, An Imprint of Penguin Group (USA) Inc., New York 2011) preložila Diana Ghaniová.
Vypredané
0,55 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kto si trúfne na Peťa


Peťo patrí k tým, ktorí to nemajú práve na ružiach ustlané. Decká v triede sa mu neustále posmievajú a robia mu zle. Keďže nemá žiadnych kamarátov, v jeden deň, keď opäť uteká pred rozzúrenými chalanmi, sa ukryje v parku. A práve tam stretne svojich záchrancov a najlepších kamarátov. Chodí ku nim vždy, keď má voľno. Spolu sa hrajú, športujú a rozprávajú si vtipné príhody. Raz, keď sa ide s nimi znova stretnúť, uvidí niečo strašné. Park je celý hore nohami. Okupujú ho bagre, kamióny a robotníci s pílami. Jeho priatelia sú v nebezpečenstve. A nie len oni, ale aj celá planéta Zem! V tom okamihu sa stáva Peťo jediný, ktorý môže všetko zmeniť. Nájde v sebe dostatok odvahy a sily? Má vôbec na to? Dychberúci príbeh nesúci obrovské posolstvo je určený všetkým, ktorí sa chcú dozvedieť, ako sa to všetko skončí a ako by sa to skončiť mohlo
Vypredané
0,38 € 7,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Odkaz na buku


Hlavnými protagonistami rukopisu sú dve dievčatá a dvaja chlapci, ktorí sa vyberú na celkom obyčajný bicyklový výlet na hrad Strečno, pričom si všimnú buk s nápisom vyrytým niekedy dávno. Poznajú to podľa toho, že nápis je zarastený kôrou a dátum je napísaný rímskymi číslicami. A okrem toho je tam francúzske meno René. To natoľko zaujme výletníkov, že začnú nápis nielen lúštiť, ale aj prehľadávať okolie, a hľa, nájdu medailón, v ktorom je portrét mladej ženy s chlapčekom. Odtiaľ sa v horúčkovitom pátraní, hľadaní stôp i nadobúdaní poznatkov (pod hradom Strečno je obelisk na pamiatku francúzskych partizánov, čo bojovali za našu slobodu) odvíja ďalší pútavý dej. Ten sa obohacuje pri buchtách u prababky, pamätníčky dávnych dejov. Tá majiteľa medailónu francúzskeho partizána Reného nielen poznala, ale mala vedomosť i o medailóne: na fotografii v ňom bola Reného žena a syn. René totiž s pradedkom bojoval medzi našimi partizánmi proti nacistickému okupačnému vojsku, a tam pri onom buku s nápisom padol. A keďže náš štvorlístok si kladie otázku, čo sa stalo s tým chlapčekom a ženou z medailónu, a sú to decká dnešných vynálezov, pomocou facebooku sa im podarí nájsť Reného syna. A bientôt, Denis, píšu mu, keď sa im ozve, že určite príde navštíviť miesto, kde jeho otec zahynul.
Vypredané
0,35 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Hamuváros


Clary Fray másra sem vágyik, csak hogy végre ismét normális életet élhessen. De vajon mi számít normálisnak, ha valaki démonokat pusztító Árnyvadász, az édesanyja varázslattal előidézett kómában fekszik, és egyszerre vérfarkasok, vámpírok meg tündérek nyüzsögnek körülötte? Clary szívesen töltene több időt legjobb barátjával, Simonnal, csakhogy az Árnyvadászoktól nem szabadulhat - főleg nem jóképű, ámde bosszantó, újonnan megtalált bátyjától, Jace-től. Clary csakis úgy segíthet édesanyján, ha felkutatja a rossz útra tért Árnyvadászt, Valentine-t, aki talán őrült, bizonyosan gonosz - ráadásul az édesapja. Amikor a Végzet Ereklyéi közül a másodikat is ellopják, a félelmetes Inkvizítor Jace-t gyanúsítja. Lehet, hogy a fiú tényleg elárul mindent, amiben hitt, és az apja mellé áll? Cassandra Clare lendületes, sziporkázó és végtelenül lebilincselő regénye szórakoztató, vad utazásra visz. Azt fogod kívánni, bárcsak sose érnél az út végére.
U dodávateľa
12,26 € 12,90 €

Nyár, nagyi, net


Berci nem akar nyáron sem karatetáborba, sem nyelvtanfolyamra menni. Igazából nincs semmi máshoz kedve, mint számítógépezni. A szülői ítélet: egy szünidő a nagyinál, vidéken, jó levegőn. De mi történik, ha kiderül, hogy nagyinak egy egészen szuper tabletje van, és egyáltalán nem is haragszik a számítógépezésért?
U dodávateľa
6,75 € 7,11 €

Holdezüst, vérarany


"Szerelem, harc, szövetség Vámpírnak lenni jó – kivéve, ha a kedvesed egy vérfarkas. Peter és Andrea éli a fiatalok életét, randiznak, szakítanak, ám egyszer egymással találkoznak. De nem sejtik, hogy kicsoda a másik, és túl későn jönnek rá. A szerelem azonban dacol a törvénnyel, nem tűr határokat. Ketten megalapítják a renegát falkát. Csakhogy a város kényes egyensúlya felborul. Vámpírok és vérfarkasok összecsapnak, de a saját kolóniákon belül is elindul a hatalmi harc. Ki lesz az új vezető? Hogy éled túl a testvéreid bosszúját? Lehet-e a szeretni valakit, aki ennyire más? Tarts velünk az izgalmas körjátékban, ahol a szerelem és a halál kéz a kézben jár. Sajátos hangulatú, izgalmas, lendületes történet némi humorral és éppen csak annyi romantikával megfűszerezve, amennyi elég ahhoz, hogy fenekestül felfordítsa egy város életét – nap és hold alatt."
U dodávateľa
10,17 € 10,71 €

Amikor ezt olvasod, én már nem leszek


Daelyn az iskolai kegyetlenkedések céltáblája, tele van lelki sérülésekkel, komplexusokkal. Egy sikertelen öngyilkossági kísérlet miatt nem tud beszélni, a némaság magánya veszi körül. Szeretne elmenekülni az iskolától, a szüleitől, az életétől Korábbi öngyilkossági kísérletei kudarcot vallottak, de miután rátalál egy honlapra, amely öngyilkosságot tervezők számára készült, már tudja: ezúttal sikerrel jár majd. 23 napja marad, hogy esetleg változtasson a döntésén. És rögtön az első napon találkozik valakivel: egy különös fiúval, aki barátkozni szeretne vele, aki segíteni akar rajta. Megkezdődik a visszaszámlálás.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Nagy Póniszív-olvasókönyv


Póniszív felriadt álmából. - Huhuhu! - Egy gyöngybagolypár repült el a ménes felett. - Sárkányok a nyírfaerdőben! Huhuhu! Mindjárt ideérnek, meneküljünk! Sárkányok? Itt nálunk? Lehetetlen, gondolta Póniszív. - Utánanézek, mi történt! - kiáltotta a ménesnek, és sietve elrohant. A kis vadpóni, Póniszív és a barátai fantasztikus kalandokat élnek át az erdőben. Egy vörösbegy veszélybe kerül, az aranyos kisrókák, Snikk, Snakk és Snukk kalandra vágynak, a méhek különleges versenyt rendeznek. És amikor feljön a hold, a ménes nyugovóra tér... 33 mese elalváshoz, vasárnap reggelekre vagy esős délutánokra.
U dodávateľa
18,37 € 19,34 €

Suri a Kata Sebrané spisy


Suri a Kata – zdánlivě dva obyčejní školáci, ale ve skutečnosti geniální mozky se stoprocentní úspěšností v řešení i těch nejzapeklitějších detektivních příkladů! Ze své tajné podzemní základny vybavené tou nejmodernější technikou vyrážejí do terénu, aby zbavili svět zlodějů a podvodníků. A protože už vyřešili pěknou řádku zločinů, nastal čas vydat knižně první část jejich detektivních zážitků v komiksové podobě. V Sebraných spisech se dozvíte například, kdo byl pachatelem velké vlakové loupeže, kdo se pokusil okrást kouzelníka, jak zmizela antigravitační pilulka nebo proč dopadla soutěž krásy fiaskem. Dozvíte? Možná ano, pokud přijdete na správné řešení! A abyste si své mozkové závity mohli procvičit ještě víc, ke každému případu máme připraveny další logické hry a hříčky.
U dodávateľa
11,56 € 12,17 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.