! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Veda a technika strana 12 z 17

Veda nie je nuda


Prečo vyhynuli dinosaury? Ako vznikne sopka? Prečo zívame? Môžeme sa prejsť po Jupiteri? Kedy vznikol prvý počítač? Táto kniha je určená všetkým, ktorých zaujíma veda a všetko okolo nej. Vychádza z otázok zo všetkých možných vedeckých odborov, ktoré položili sami detskí čitatelia. Prináša poznatky z mnohých rôznych oblastí – astronómie, fyziky, prírodných vied, technológie, histórie... Odpovede pripravili novinári, ktorí sa danými odbormi zaoberajú. Sprevádzajú ich názorné a vtipné obrázky s komiksovými bublinami.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Věda není nuda


Proč vyhynuli dinosauři? Jak vznikne sopka? Proč zíváme? Můžeme se projít po Jupiteru? Kdy vznikl první počítač? Tato kniha je určena všem, které zajímá věda a vše kolem ní! Vychází z otázek ze všech možných vědeckých oborů, které položili sami dětští čtenáři. Přináší poznatky z mnoha různých oblastí: astronomie, fyziky, přírodních věd, technologie, historie… Odpovědi připravili novináři, kteří se danými obory zabývají. Doprovázejí je názorné a vtipné obrázky s komiksovými bublinami.
Vypredané
6,22 € 6,55 €

Stroje Leonarda da Vinci


Znáš slavného renesančního génia Leonarda da Vinci? Věděl jsi, že kromě toho, že namaloval slavnou Monu Lisu, byl da Vinci i fenomenálním vynálezcem? Slož si a hraj si s modely dvou strojů, které da Vinci navrhl, katapultu a kuše, a všimni si, jak každý detail tvých modelů věrně napodobuje originál navržený velkým Leonardem! Přečti si knihu a dozvíš se více o zajímavém životě a myšlenkách italského génia.
Vypredané
22,28 € 23,45 €

Škola létání


Vítejte ve škole létání. Dozvíte se zde mnoho zajímavého z historie létání. Zveme vás na výpravu, která začíná v dávných časech před dinosaury a vede přes zlatou dobu letectví až do dnešních dnů. Cestou se naučíte tvořit překrásné létající modely včetně různých ptáků, dravců, rostlin, letadel, a dokonce i vesmírné lodi poháněné proudovým motorem. Každý z nich je doplněn úžasnými informacemi, takže se při stavbě modelů můžete poučit o jejich historii a podstatě z vědeckého hlediska. Knížku vytvořil spisovatel, kreslíř a bavič Mike Barfield. Nabízí soubor těch skutečně nejlepších vystřihovánek pro kluky a holky, které fascinuje létání.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Miért? - Tudomány


A Miért? Tudomány választ ad minden elképesztő kérdésre, amit a gyerekek fel szoktak tenni a természettudományokkal kapcsolatban. Hogyan robban fel a tűzijáték? Miért van egyes állatoknak bundája? Miért látszik kéknek a Föld? Hogyan repu¨lnek az emberek? Ez a színes és izgalmas könyv tele van hihetetlen adatokkal és bámulatos képekkel a mágnesekről, az ősmaradványokról, az emberi testről és sok másról!
Vypredané
12,23 € 12,87 €
  • 4,8 /5

Leonardo Da Vinci - Fantastické vynálezy


Kniha predstavuje šesť najznámejších vynálezov Leonarda da Vinci - ornitoptéru, obrnený bojový voz a samohybný vozík či mechanického rytiera, leva a vtáka - opísaných a názorne zobrazených prostredníctvom jeho originálnych textov a úžasných kresieb. Leonardove najvizionárskejšie mechanické stroje pred očami čitateľa znova ožijú v celej svojej kráse vďaka trojrozmerným modelom - majstrovským dielam z papiera. Publikácia vychádza pri príležitosti 500. výročia narodenia tohto všestranného renesančného génia.
Vypredané
16,10 € 16,95 €

Füles bookazine - Hihetetlen tudomány


140 oldalnyi érdekes tény és adat. Csodás tények, képek és illusztrációk sokasága!
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Lacná kniha Stephen Hawking (Génius) (-90%)


Jmenuji se Stephen Hawking a navzdory mé chorobě jsem se stal jedním z nejvýznamnějších vědců nedávné doby. Studoval jsem černé díry i vznik vesmíru a přicházel jsem s originálními teoriemi. Seznamte se s mou vědeckou prací o vesmíru a fyzice a objevte, že i věda může být skutečně fascinující.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Seeing Stars


A graphically stunning, comprehensive introduction to the constellations This artful and accessible introduction to constellations equips readers with the information they need to locate, name, and explain all 88 internationally recognized constellations. Each cluster of stars is featured alongside the "story" (mythological or historical) behind its naming, tips on how to find it, what times of year it is visible, and key stars and asterisms within its grouping. Complete with star maps and a glossary, this keepsake volume of visual reference and beauty is perfect for inquisitive young stargazers. Colors are brighter than they appear - printed in pure Pantones. Book jacket features foil stamping and laser-cut pinholes. Ages 7-10
Vypredané
21,80 € 22,95 €

Vonatok csodálatos világa


Egy olyan színes képekkel, fotókkal illusztrált képes könyvet tart kezében az ifjú olvasó, amely a múlt és a jelen vonatait mutatja be a ló vontatta vonattól a mai szuper gyors, modern vonatokig.
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Hogyan működik? - Technika az otthonunkban


A Ravensburger népszerű Mit? Miért? Hogyan? című gyermekkönyvsorozatának 14. kötete a háztartási eszközök világába kalauzolja az óvodásokat és a kisiskolásokat. Felfedezhetik, otthonunkban milyen eszközök könnyítik meg mindennapi életünket, hogyan működnek azok a gépek, amelyeket lakásunkban, például a konyhában vagy a fürdőszobában használunk. Megismerhetik többek között a vízcsap, a vécétartály, a mosógép, a hűtőgép, a mosogatógép, a hajszárító, a fúrógép, a porszívó és a központi fűtés részeit és működését.
Vypredané
13,18 € 13,87 €
  • 3 /5

Moja veľká kniha odpovedí - Ako to funguje?


Ako sa lietadlo udrží vo vzduchu? Prečo máme kosti? Odpovede na tieto a na mnohé iné fascinujúce otázky sa ukrývajú pod odklápacími obrázkami v tejto knižke. Hľadaj jednu odpoveď za druhou a objavuj svet. Táto veľká kniha je plná vysvetlení, ako veci okolo nás fungujú.
Vypredané
9,49 € 9,99 €
  • 5 /5

Domáce laboratórium


Domáce laboratórium ti prezradí, ako vytvoriť úžasné projekty len s použitím bežne dostupných materiálov. Prekvap rodičov i kamarátov, vytvor pôsobivý projekt do školy alebo sa jednoducho len tak pohraj s vedou a odhaľ jej tajomstvá! Vyrob si vybuchujúcu sopku, preskúmaj hustotu látok, vytvor si vlastný kvapeľ, usporiadaj preteky s autíčkami a veľa ďalšieho – Jednoduché inštrukcie krok za krokom, za každým experimentom je vedecké vysvetlenie.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Program STEM - Mágia čísel a výpočtov


Science Technology Engineering Maths Program STEM Matematika je jazykom vesmíru – všetkého, čo nás obklopuje. Dokážeš to vylúštiť ako skutočný matematický génius? Zahraj sa s číslami bingo, priprav si na základe výpočtu chrumkavé čokoládové keksíky, zhotov 3D pyramídu, vytvor si vlastné mozaikové dielo a ešte všeličo iné! Táto mimoriadna kniha ponúka viac ako 30 fantastických aktivít, množstvo pozoruhodných informácií a pútavých obrázkov, vďaka ktorým sa staneš prvotriednym počtárom. Objav mágiu čísel a výpočtov!
Vypredané
7,51 € 7,90 €
  • 5 /5

Malý vedec 3


Táto kniha je určená pre všetkých, ktorí si chcú overiť zákony fyziky a chémie jednoduchými experimentmi, ktoré je možné zrealizovať nielen v škole, ale i doma. Nájdete v nej pokusy prehľadne rozčlenené do nasledujúcich oblastí: vlastnosti predmetov sila, tlak, teplo, energia, elektrina, elektrický prúd, magnety, svetlo, chemické reakcie, pozorovanie zmien. Kniha k vám prichádza v sprievode ďalších dvoch častí venovaných pútavým a zábavným pokusom, pri ktorých sa určite nebudete nudiť. A nebojte sa, nebude to ako v škole, zaručujeme vám, že táto fyzika a chémia sú skutočne zábavné. Veď niektoré uvedené experimenty vyzerajú skôr ako kúzla, a nie ako nejaké vedecké pokusy! S týmito knihami nazriete do tajomstva vedy a veľa z toho, čo sa potom dozviete napríklad v škole, vám bude o mnoho jasnejšie a zrozumiteľnejšie. Možno, že po vyskúšaní niektorých experimentov, vy budete poučovať vašich rodičov, učiteľov či spolužiakov. Zistíte, že všetko, čo sa učíte v škole, má aj svoje praktické využitie a to môže byť niekedy veľmi zábavné. Pozvite svojich kamarátov a ukážte im, že fyzika a chémia rozhodne nie sú nudnými vedami!
Vypredané
6,64 € 6,99 €
  • 5 /5

Malý vedec 2


Táto kniha je určená pre všetkých, ktorí si chcú overiť zákony fyziky a chémie jednoduchými experimentmi, ktoré je možné zrealizovať nielen v škole, ale i doma. Nájdete v nej pokusy prehľadne rozčlenené do nasledujúcich oblastí: pohyb, zotrvačnosť, sily akcie a reakcie, gravitácia, kvapaliny, vzduch, svetlo, zvuk, sledovanie premien, elektrina, magnetizmus. Kniha k vám prichádza v sprievode ďalších dvoch častí venovaných pútavým a zábavným pokusom, pri ktorých sa určite nebudete nudiť. A nebojte sa, nebude to ako v škole, zaručujeme vám, že táto fyzika a chémia sú skutočne zábavné. Veď niektoré uvedené experimenty vyzerajú skôr ako kúzla a nie ako nejaké vedecké pokusy! S týmito knihami nazriete do tajomstva vedy a veľa z toho, čo sa potom dozviete napríklad v škole, vám bude omnoho jasnejšie a zrozumiteľnejšie. Možno, že po vyskúšaní niektorých experimentov, vy budete poučovať vašich rodičov, učiteľov či spolužiakov. Zistíte, že všetko čo sa učíte v škole má aj svoje praktické využitie a to môže byť niekedy veľmi zábavné. Pozvite svojich kamarátov a ukážte im, že fyzika a chémia rozhodne nie sú nudnými vedami!
Vypredané
6,64 € 6,99 €
  • 5 /5

Malý vedec 1


Táto kniha je určená pre všetkých, ktorí si chcú overiť zákony fyziky a chémie jednoduchými experimentmi, ktoré je možné zrealizovať nielen v škole, ale i doma. Nájdete v nej pokusy prehľadne rozčlenené do nasledujúcich oblastí: voda, rastliny, vzduch, teplo, sledovanie premien, svetlo, zvuk, elektrina. Kniha k vám prichádza v sprievode ďalších dvoch častí venovaných pútavým a zábavným pokusom, pri ktorých sa určite nebudete nudiť. A nebojte sa, nebude to ako v škole, zaručujeme vám, že táto fyzika a chémia sú skutočne zábavné. Veď niektoré uvedené experimenty vyzerajú skôr ako kúzla, a nie ako nejaké vedecké pokusy! S týmito knihami nazriete do tajomstva vedy a veľa z toho, čo sa potom dozviete napríklad v škole, vám bude omnoho jasnejšie a zrozumiteľnejšie. Možno, že po vyskúšaní niektorých experimentov, vy budete poučovať vašich rodičov, učiteľov či spolužiakov. Zistíte, že všetko, čo sa učíte v škole, má aj svoje praktické využitie, a to môže by niekedy veľmi zábavné. Pozvite svojich kamarátov a ukážte im, že fyzika a chémia rozhodne nie sú nudnými vedami!
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Science - A Children's Encyclopedia


Get children excited about science with this essential, encylopedic introduction to physics, chemistry, and biology. What makes a firework bang? How do plants use sunlight to make food? What is the mysterious force that makes a magnet cling to your refrigerator? With astonishing images, simple graphics, and crystal-clear text Science A Children's Encyclopedia will explain the answers to all these questions, and many, many more. Find out how chemistry begins with matter - the stuff we and our world are all made of - and the building blocks of atoms, so super-small there are about one million, million atoms on the dot of this "i". The science of physics explains forces, energy, light, electricity, and magnetism. Forces are the hidden power behind everything on Earth, and the Universe beyond. It's the force of gravity that keeps you stuck on Earth's surface, so it's pretty important to understand. Biology is all about how living things work, from tiny germs, to giant trees, to you! Did you know your amazing body has more than 1,000 parts, including bones, muscles and other organs? Packed with the essential information that every curious child needs to understand how our extraordinary world works, Science A Children's Encyclopedia should be in every family library.
Vypredané
25,18 € 26,50 €

Příběh chytrého města


Kniha se snaží přiblížit nejmladším čtenářům, jak lze v budoucnu chytře využít moderní technologie pro lepší život. Dědeček vezme zvídavého Honzíka a jeho kamarády na výlet do Třebíče, kde narazí na chytré využití moderních technologií, např. na tzv. chytré parkování, chytrou lavičku, elektromobil, elektrokolo... Podívají se také do ekotechnického centra Alternátor, kde pomocí zajímavých modelů získají představu o ekologickém a hospodárném využití technologií.
Vypredané
6,64 € 6,99 €