Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Koľko je hodín?


Pracovné zošity z edície Zlaté hviezdy ponúkajú mnohé cvičenia, ktoré uľahčia učenie. Pútavo usporiadané stránky, vhodné a veselé obrázky, ako aj zlaté hviezdičky a medaily uľahčia učenie a premenia ho na hru.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Najmilšie zvieratká


Najmilšie zvieratká prinášajú príbeh psíka Rexa, dobrosrdečného kamaráta, ktorý znáša pokarhania za to, čo vyviedli iné zvieratká. Kým sa im Rexo snaží pomôcť, predstaví nám všetkých zvieracích priateľov rodiny Novákovcov. Popri sledovaní Rexových starostí sa deti naučia nakresliť jednotlivé zvieratká, napríklad nezbedného kocúrika, vyplašeného zajka či spokojné prasiatko.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Lienkine dobrodružstvá


Lienkine dobrodružstvá rozprávajú o stratenej lienke Lenke, ktorú odvial vietor a pri hľadaní cesty domov na ďatelinové políčko nájde nových priateľov. Deti budú sledovať Lenkine dobrodružstvá a zároveň sa naučia nakresliť postavičky z tohto príbehu, napríklad pracovitého čmeliaka, sympatického motýľa či čarovného jednorožca.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Moje krôčiky od kreslenia k písaniu


Navazuje na sešit Moje první krůčky s tužkou v ruce. Obsahuje cvičení na rozvoj zručnosti důležitých pro jednoduché zvládnutí psaní, které vychází z přirozené záliby dětí v kreslení. Dítě procvičuje základní tahy a tvary - body, čáry, obloučky, vlnovky, kolečka a další.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Kam zmizol Pišta? Na mliečnu dráhu


Ak sa spoločne s kocúrom Pištom a jeho mačacími kamarátmi vypravíte do vesmíru, čaká na vás množstvo záhad, hier a hlavolamov. Hľadanie správnych riešení učí deti logicky a kombinačne myslieť a rozvíja ich pozornosť, postreh a tvorivé schopnosti. Jednotlivé úlohy sa sústreďujú predovšetkým na základné zručnosti, zamerané na rozvoj zmyslového vnímania, myslenia a reči - rozoznávanie farieb, precvičovanie jednoduchýh počtov, orientáciu v priestore, rozvíjanie slovnej zásoby alebo triedenie predmetov podľa rovnakých vlastností. Knižka je určená predovšetkým pre čitateľov od piatich do deviatich rokov; menšie deti budú potrebovať pomoc rodičov, staršie ju už môžu čítať a riešiť úlohy samé.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Po stopách kudy šel sněžný muž


Tajemný příběh bude odhalen po vyluštění křížovek a spojovaček.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Já už to umím... a co TY? 3


Chcete, aby vaše dítě rozvíjelo svou fantazii, tvořivost a logický úsudek? Pořiďte mu sešit plný zábavných úkolů, her se slovy, doplňovaček i jednoduchých početních příkladů. Michal už to také umí! První ze čtyřdílné série sešitů pro nejmladší školáky.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Já už to umím... a co TY? 1


Chcete, aby vaše dítě rozvíjelo svou fantazii, tvořivost a logický úsudek? Pořiďte mu sešit plný zábavných úkolů, her se slovy, doplňovaček i jednoduchých početních příkladů. Michal už to také umí! První ze čtyřdílné série sešitů pro nejmladší školáky.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Evropské dějiny


V edici Očko vychází třetí svazek - velikostí malý, ale s velmi praktickými informacemi, opravdu do malé kapsy, vlastně jakýsi tahák. Přináší chronologicky data nejdůležitějších událostí evropských dějin od pravěku až po současnost. Nenahradí učebnici, ale lze jej využít jako pomůcku při hodinách dějepisu, zdroj rychlé informace. Doplněno kontrolními otázkami.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Táboříme! Stručně a přehledně


Stručná a přehledná příručka do kapsy, rady a typy na letní tábor nebo i na výlet.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Obrázkový slovník pre deti


Knižka ponúka všetkým deťom, ktoré chcú vedieť viac. 44 dvoj s pestrými výjavmi z istého prostredia (pole, dvor, dom, byt, obchod, cesta, letisko...). Na okraji  sú malé obrázky a názvy predmetov patriacich do tohto prostredia. Deti predškolského aj včasného školského veku si vďaka tejto vydarenej didaktickej pomôcke môžu hravou formou rozvíjať pozorovacie schopnosti a poznatky o okolitom svete a rozšíria si aj slovnú zásobu. Malého školáka zároveň môže naučiť používať register, ktorý mu pomôže pri vyhľadávani konkrétnych slov.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Ponorky VPV


Originálny sprievodca po fascinujúcom svete podmorských plavidiel. Dočítate sa, ako ľudia vynašli ponorky, ako fungovali ich prototypy zo 16. storočia i ako fungujú moderné ponorky dnešných čias. Zistíte, ako žijú ľudia na ich palubách, ako ich riadia, aby sa vyhli zrážke s podmorskými prekážkami, či ako určujú ich polohu. Dozviete sa, kam sa turisti vyberajú v ponorkách za dobrodružstvom, ale aj to, ako budú vyzerať ponorky budúcnosti. Nechýbajú ani vzrušujúce bojové príbehy z ponorkovej vojny. Farebné fotografie a kresby názorne približujú konštrukciu ponorky a najrozmanitejšie predmety, ktoré súvisiživotom a plavbou pod morskou hladinou.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Kone


Kone, už dlhé tisícročia pomocníci a spoločníci ľudí, pútajú pozornosť dnešného človeka tým viac, čím silnejšie ho obmedzuje technická civilizácia. Táto knižka vám sprostredkuje pestrý svet koní zo všetkých uhlov pohľadu. Spoznáte stavbu a reč ich tela, predkov dnešných koní či využitie týchto ušľachtilých zvierat na rozličné účely v minulosti i v súčasnosti. Uvidíte bojové kone v ich pestrých postrojoch, dozviete sa, prečo kone klopia uši, ako možno odhadnúť ich vek podľa zubov či aký je rozdiel medzi anglickým a kovbojským sedlom. Prostredníctvom farebných fotografií sa oboznámite s hlavnými plemenamní,ale aj s poníkmi, oslami, mulmi, divými oslami či zebrami. Zaiste vás zaujmú aj obrázky kočov, povozov a konských postrojov, sprevádzané zaujímavým výkladom.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Gorily, opice, ľudoopy


V rukách držíte skvelého informačného sprievodcu životom veľkých ľudoopov, opíc a ostatných primátov. Úžasné farebné fotografie goríl, orangutanov, makakov, paviánov, lemurov a mnohých ďalších druhov primátov poskytujú jedinečný pohľad na niektoré najinteligentnejšie živočíchy planéty. Dozviete sa, prečo sú gorily horské v ohrození, ako sa dorozumievajú šimpanzy, prečo lemur kata máva chvostom a ešte oveľa viac...
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Slony


Slony a ich svet sú pre nás exotickým tajomstvom. Prostredníctvom znamenitých farebných fotografií a zasväteného sprievodného textu máte v tejto knižke možnosť preniknúť do prostredia afrických a ázijských slonov. Spoznáte ich pôvod, mnohomiliónový vývin, telesnú stavbu, osobitosti správania i nezvyčajnú inteligenciu, uvidíte ich pri výchove mláďat a odhalíte tradície, ktoré sa na tieto hrubokožce viažu v ľudských dejinách. Dozviete sa aj to, ako sa slony pozdravujú, prečo chodia po špičkách i aké dôležité sú tieto obrovské tvory v prírode. Po prečítaní tejto nesmierne zaujímavej publikácie určite väčšoceníte nebezpečenstvo, ktoré slonom v súčasnom svete hrozí. Prepáčte, titul je vypredaný.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Ľudské telo


Mimoriadne zaujímavá knižka vás prevedie po každom zákutí ľudského tela. Spoznáte najmenšie čiastočky, z ktorých sa skladá, aj stavbu a fungovanie jednotlivých orgánov. Uvidíte, ako kostra, svaly a šľachy spolupracujú pri každom pohybe, oboznámite sa so systémom dýchania, kvného obehu a trávenia. Presvedčíte sa, že nervová sústava je vlastne dokonalá komunikačná sieť a aký unikátny orgán je mozog. Nepochybne vás zaujme aj prehľad bádateľov, ktorí prispeli k poznaniu ľudského tela. Zasvätený text názorne ilustrujú verné obrázky anatómie nášho organizmu v tých najmenších detailoch.Prepáčte, titul je vyprý.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Vtáky VPV


Vzrušujúca a prehľadná kniha o jedinečnom svete vtákov. Dozviete sa, ako sa vtáky vyvinuli z pravekých predkov i ako sa maskovaním chránia pred nepriateľmi, zažijete ich svadobné obrady, spoznáte ich neuveriteľné lovecké či manévrovacie schopnosti aj rekordérov vtáčej ríše. Uvidíte, ako sa liahnu mláďatá, a zúčastníte sa na ich dospievaní deň po dni. Získate základné charakteristiky niektorých čeľadí a naučíte sa rozpoznávať vtákov počas letu podľa obrysu. Odhalíte, ako pozorovať tieto plaché zvieratá aj ako ich prilákať do záhrady. Pútavý text a vynikajúce farebné fotografie peria, krídel,tier, vajec, hniezd, práve vyliahnutých mláďat a ďalších jedinečných situácií zo sveta operencov poskytujú unikátne svedectvo o ich vývoji, správaní a živote.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Orol


Bohato ilustrovaný a poučný sprievodca fascinujúcim svetom dravcov celého sveta. Dočítate sa o stavbe ich tela, výchove mláďat, mimoriadnych leteckých štýloch, loveckých technikách a vynikajúcich zmysloch. Spoznáte jednotlivé druhy dravcov od majestátneho orla cez supy, kondory, sokoly, sovy a mnohé iné. Dozviete sa aj to, aký význam im pripisovali dávne civilizácie, ako ich využívali naši predkovia, zúčastníte sa aj na výcviku dravých vtákov. Pútavý text sprevádzajú vynikajúce farebné fotografie týchto nádherných operencov vo vzrušujúcich a jedinečných okamihoch v ich každodennom prostredí.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Autá


Kniha je výpravným portrétom najpopulárnejšieho dopravného prostriedku našich čias. Ponúka fotografie vozidiel najvýznačnejších svetových značiek, na schematických znázorneniach približuje spôsob konštrukcie moderného automobilu a fungovanie jeho jednotlivých častí. Súčasťou diela je aj prehľad histórie automobilu a zdokonaľovania jeho konštrukcie. Uvidíte rezy áut a motorov, spoznáte, ako sa robí návrh dizajnu súčasných superautomobilov, dozviete sa, ako šoféri kedysi chladili motor či prečo autá potrebujú prevodovku. Prehľadný a obsažný text sprevádzajú fascinujúce obrázky tátošov na štyroch kolesáchs minulých i prítomných.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

V knižnej kategórii encyklopédií pre deti a mládež nájdete nekonečné množstvo poznatkov a objavovania, ktoré posilnia zvedavosť detí a podnietia ich záujem o svet okolo nich.

Naša zbierka encyklopédií pre deti a mládež je plná farebných stránok a fascinujúcich faktov, ktoré príťažlivým spôsobom oživujú vzdelávanie. Tieto knihy sú navrhnuté tak, aby oslovili rôzne vekové skupiny a prispeli k rozvoju poznatkov, schopností a záujmov detí.

S pomocou týchto encyklopédií  deti objavia nové svety, odkryjú tajomstvá prírody, spoznajú históriu, objavia rôzne kultúry a zoznámia sa so životom našej planéty. S bohatými ilustráciami, zaujímavými faktami a jednoduchým jazykom sa knihy stávajú živým sprievodcom do sveta vedomostí.

Nájdete tu encyklopédie zamerané na rôzne témy vrátane prírody, vesmíru, zvierat, histórie, technológií, vedy a mnoho ďalších. Všetky knihy sú prispôsobené veku a záujmom detí, aby boli čitateľsky prístupné a zábavné.

Nájdete tu encyklopédie o prírode, histórii, ľudskom tele, geografii a svete, vede a technike, aj o vesmíre.