! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Fantasy, upíri strana 86 z 124

Hraju, abych žil 4: Inferno


Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Vesmír se mění v souladu se spontánními touhami a přáními hráčů, a v Jiném světě se rodí Inferno. Dimenze obývaná arcidémony a pány pekel, jejichž úkolem bude ztrestat ty největší zločiny a zvěrstva. Na Glebových bedrech leží nejedno břímě. Dokáže si poradit i v situaci, kdy se pláně Inferna otřásají pod nohama pochodujících šiků
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Lacná kniha Divotvůrce 6: Rozvratník (-90%)


Kellen a Reichis si zvykají na život ochránců mladé královny. Tisíce kilometrů daleko se však chystá zničující válka, před kterou varovali Argosané. Z nečekaného zdroje přichází zpráva, že existuje způsob, jak by Kellen mohl zabránit staletím krveprolití na kontinentu. Musel by však být ochotný pro to zabíjet… Kellen a jeho sestra Shalla se nyní ocitají každý na jiné straně a láska ani věrnost je nemohou ochránit před volbami, které musejí učinit.
Vypredané
1,85 € 18,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Divotvůrce 6: Rozvratník (-90%)


Kellen a Reichis si zvykají na život ochránců mladé královny. Tisíce kilometrů daleko se však chystá zničující válka, před kterou varovali Argosané. Z nečekaného zdroje přichází zpráva, že existuje způsob, jak by Kellen mohl zabránit staletím krveprolití na kontinentu. Musel by však být ochotný pro to zabíjet… Kellen a jeho sestra Shalla se nyní ocitají každý na jiné straně a láska ani věrnost je nemohou ochránit před volbami, které musejí učinit.
Vypredané
1,85 € 18,49 €

dostupné aj ako:

  • 4,5 /5

Férska sága 3: Kráľovná ničoho


Dlhoočakávané strhujúce vyvrcholenie Férskej ságy! Moc sa dá získať veľmi jednoducho, zložitejšie je udržať si ju. Jude to zažila na vlastnej koži, keď sa výmenou za neobmedzené vládnutie vzdala kontroly nad skazeným kráľom Cardanom. Ako férska kráľovná vo vyhnanstve je Jude úplne bezmocná. Cardanova zrada ju vnútorne zožiera a čaká na vhodnú príležitosť, aby mohla získať späť všetko, o čo ju pripravil. Tá sa jej naskytne vo chvíli, keď sa jej dvojička, Taryn, ocitne v ohrození života. Jude si trúfne vrátiť sa na zradný férsky dvor, postaviť sa zoči-voči neutíchajúcim citom ku Cardanovi, a to všetko preto, aby zachránila svoju sestru. Elfham sa však medzičasom zmenil na nepoznanie. Schyľuje sa k vojne, a čím je Jude bližšie k nepriateľským líniám, tým väčšmi je zapletená do krvavej vojnovej politiky. Keď však začne účinkovať dávna kliatba, krajinu premkne panika a Jude si musí vybrať medzi vlastnými ambíciami a ľudskosťou…
Vypredané
13,25 € 13,95 €

dostupné aj ako:

Girls of Storm and Shadow


The mesmerising sequel to the NYT bestselling Girls of Paper and Fire The Girls of Paper and Fire did the impossible. They escaped. But out in the unforgiving wild, hunted like prey, Lei and Wren learn that the most terrifying prisons have no walls. 'Beautiful and heart-breaking and meaningful . . . Ngan's writing is stunning' Young Adult Reads Lei, the naive country girl who became a royal courtesan, is now known as the Moonchosen, the commoner who managed to do what no one else could. But slaying the cruel Demon King wasn't the end of the plan - it's just the beginning. Now Lei and her warrior love Wren must travel the kingdom to gain support from the far-flung rebel clans. The journey is made even more treacherous thanks to a heavy bounty on Lei's head, as well as insidious doubts that threaten to tear Lei and Wren apart from within. Meanwhile, an evil plot to eliminate the rebel uprising is taking shape, fueled by dark magic and vengeance. Will Lei succeed in her quest to overthrow the monarchy and protect her love for Wren, or will she fall victim to the sinister magic that seeks to destroy her?
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Rudé svitky magie - Nejstarší kletby 1


Úspěšní autoři Cassandra Clare a Wesley Chu přicházejí s dalším příběhem lovců stínů, který je zároveň první knihou nové série. Její děj sleduje velkého čaroděje Magnuse Banea a Aleca Lightwooda na jejich cestách po světě po skončení velké války. Magnus Bane si nepřál nic jiného než dovolenou — luxusní výlet po Evropě po boku lovce stínů Aleca Lightwooda, který se navzdory vší nepřízni osudu nakonec stal jeho přítelem. Jakmile se však ubytují v Paříži, navštíví hrdinu dávná přítelkyně s informací o kultu zvaném Karmínová ruka, který uctívá démona a usiluje o vyvolání chaosu. Vše nasvědčuje tomu, že tento kult založil Magnus sám. Před spoustou let. Jen jako vtip. Dvěma přátelům nyní nezbývá než začít po Karmínové ruce a jejím novém, tajemném vůdci pátrat po celé Evropě, aby zasáhli dřív, než kult napáchá ještě větší škody.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Court of Wings and Ruin


The tempestuous third book in the high-fantasy series from global #1 bestselling author Sarah J. MaasFeyre has returned to the Spring Court, determined to gather information on Tamlin's manoeuvrings and the invading king threatening to bring her land to its knees. But to do so she must play a deadly game of deceit - and one slip may spell doom not only for Feyre, but for her world as well. As war bears down upon them all, Feyre must decide who to trust amongst the dazzling and lethal High Lords and hunt for allies in unexpected places. And her heart will face the ultimate test as she and her mate are forced to question whether they can truly trust each other. Sarah J. Maas's books have sold more than nine million copies and been translated into 37 languages. Discover the sweeping romantic fantasy for yourself.
Vypredané
12,04 € 12,95 €

Court of Thorns and Roses


Passionate, violent, sexy and daring ... A true page-turner - USA TodayThe tantalising start to a seductive high-fantasy series from global #1 bestselling author Sarah J. MaasFeyre is a huntress. And when she sees a deer in the forest being pursued by a wolf, she kills the predator and takes its prey to feed herself and her family. But the wolf was not what it seemed, and Feyre cannot predict the high price she will have to pay for its death ... Dragged away from her family for the murder of a faerie, Feyre discovers that her captor, his face obscured by a jewelled mask, is hiding even more than his piercing green eyes suggest. As Feyre's feelings for Tamlin turn from hostility to passion, she learns that the faerie lands are a far more dangerous place than she realized. And Feyre must fight to break an ancient curse, or she will lose him forever. Sarah J. Maas's books have sold more than nine million copies and been translated into 37 languages. Discover the sweeping romantic fantasy for yourself.
Vypredané
11,40 € 12,95 €

Letopisy dračích jezdců


Osud si Jaevidem nešťastně pohrál. Napůl elf a napůl člověk nezapadá do žádného světa, dokud mu náhodné setkání s drakem nezajistí místo v Blybrigu, akademii pro bohaté a urozené. Jaeův případ je totiž výjimečný – už několik desetiletí si žádný drak nevybral jezdce z vlastní vůle. Jaeova výcviku se ujme Sile, muž s nevypočitatelnou povahou a tajemnou minulostí.
Vypredané
12,01 € 12,64 €

dostupné aj ako:

The Strangeworlds Travel Agency


'Assured, witty and inventive. This debut has "future classic" written all over it.' - The Guardian Pack your suitcase for a magical adventure! Perfect for fans of The Train to Impossible Places and Pages & Co. At the Strangeworlds Travel Agency, each suitcase transports you to a different world. All you have to do is step inside . . . When 12-year-old Flick Hudson accidentally ends up in the Strangeworlds Travel Agency, she uncovers a fantastic secret: there are hundreds of other worlds just steps away from ours. All you have to do to visit them is jump into the right suitcase. Then Flick gets the invitation of a lifetime: join Strangeworlds' magical travel society and explore other worlds. But, unknown to Flick, the world at the very centre of it all, a city called Five Lights, is in danger. Buildings and even streets are mysteriously disappearing. Once Flick realizes what's happening she must race against time, travelling through unchartered worlds, seeking a way to fix Five Lights before it collapses into nothingness - and takes our world with it. A magical adventure for 9+ readers that will take you to whole new worlds.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Lacná kniha Marvel: Kniha plná faktů (-90%)


Z které planety pochází Groot? Kdo naučil Doctora Strange mystickým uměním? Jak Black Widow získala své superschopnosti? Tohle a mnoho dalšího se dozvíte v unikátní knize Marvel: Kniha plná faktů. Otestujte si své znalosti multivesmíru Marvel, soupeřte se svými přáteli a objevte více než 500 úžasných informací o svých oblíbených hrdinech a hrdinkách.
Vypredané
0,90 € 8,99 €

dostupné aj ako:

Dvě temné vládkyně


Královna Katharina čekala na korunu celý život. Když ji však teď konečně má, královstvím se šíří nespokojené hlasy. Navíc si není jistá, zda její dvě sestry zemřely, nebo pro ni představují hrozbu. Mirabella a Arsinoe jsou skutečně naživu, ale navštěvuje je přízrak proslulé Modré královny. Jules stojí před těžkou volbou: Má vést armádu proti Katharině? Chystá se povstání, s nímž má Modrá královna možná společného víc, než by kdokoli hádal… nebo čekal.
Vypredané
15,67 € 16,49 €
  • 3 /5

Deti cti a pomsty


Po megaúspešnom debute, prvej časti fantasy/young adult trilógie prichádza mladá americká spisovateľka s nigérijskými koreňmi Tomi Adeyemi s pokračovaním ságy! Druhá časť trilógie s názvom Deti cti a pomsty je podobne ako jednotka nabitá akciou. Do kráľovstva Orisha sa vrátila mágia, ale svojim obyvateľom nepriniesla mier. Naopak - na scéne sa objavili nové druhy mágie, mocnejšie, než si kto dokázal predstaviť, a naši hrdinovia musia zistiť, ako sa s tým vysporiadať. Navyše im neustále ide o život, pretože kráľovská rodina ešte nepovedala posledné slovo, našla si nových spojencov a je pevne rozhodnutá za každú cenu obnoviť staré poriadky v krajine. Nové posily si však nájdu aj madžiovia a s ich pomocou sa im podarí znásobiť svoje schopnosti. Do poslednej chvíle však nie je jasné, kto má navrch, lebo situácia je neprehľadná a na povrch sa dostávajú tajomstvá z minulosti, ktoré môžu priniesť pokoj, ale aj spôsobiť ďalšie rozbroje... Strhujúce fantasy je ešte viac nabité akciou a prekvapivými zvratmi deja ako jednotka. Jedineční hrdinovia, dramatické súboje a sila priateľstva a odvahy... knihu nepustíte z ruky, kým nedočítate posledný riadok!
Vypredané
1,90 € 22,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Holubice a had


Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je. Reid zaslíbil duši církvi jakožto chasseur a dosud žil podle jediného přikázání: nenecháš čarodějnici naživu. Jeho cesta se s Louinou nikdy neměla zkřížit, ale zákeřný úskok je nečekaně spojí ve svátosti manželství. A byť je hranice mezi láskou a nenávistí tenká, mohou na ní shořet oba.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Disney Princess Cinderella: So, This Is Love


The 9th installment in the New York Times best-selling A TWISTED TALE series asks: What if Cinderella never tried on the glass slipper? Unable to prove that she’s the missing princess, and unable to bear life under Lady Tremaine any longer, Cinderella attempts a fresh start, looking for work at the palace as a seamstress. But when the Grand Duke appoints her to serve under the king’s visiting sister, Cinderella becomes witness to a grand conspiracy to take the king?and the prince?out of power, as well as a longstanding prejudice against fairies, including Cinderella’s own Fairy Godmother. Faced with questions of love and loyalty to the kingdom, Cinderella must find a way to stop the villains of past and present . . . before it’s too late. For more twisted adventures, try the other books in the A TWISTED TALE series: A Whole New World by Liz Braswell Once Upon a Dream by Liz Braswell As Old As Time by Liz Braswell Reflection by Elizabeth Lim Part of Your World by Liz Braswell Mirror, Mirror by Jen Calonita Conceal, Don't Feel by Jen Calonita Straight On Till Morning by Liz Braswell Unbirthday by Liz Braswell Go the Distance by Jen Calonita What Once Was Mine by Liz Braswell
Vypredané
18,00 € 18,95 €

Missing of Clairdelune


When our heroine Ophelia is promoted to Vice-storyteller by Farouk, the ancestral Spirit of Pole, she finds herself unexpectedly thrust into the public spotlight. Now that her powers?and the threat they present to the secretive denizens of this new world?are known to all, she is forced to reveal the nefarious plots that have been brewing beneath the golden rafters of Citaceleste and to throw herself into the political machinations of the Pole. In this perilous situation, the only person she may be able to trust is Thorn, her enigmatic fiancé. As one after another influential courtier vanishes in suspicious circumstances, Ophelia again finds herself unintentionally implicated in an investigation that will lead her to see beyond Pole’s many illusions to the heart of the formidable truth.
Vypredané
11,35 € 11,95 €

Kingdom of Exiles


Eragon meets Furyborn in this gripping first installment of an epic new YA fantasy series I will not fall. I will not flee. I will not break. As a Charmer, Leena Edenfrell can tame the rare magical beasts that inhabit her world. When she's falsely accused of using her magic to charm a human, she's exiled and forced to sell her beloved creatures to survive. It's heartbreaking work, but if she can just make it through the next week, she'll have everything she needs to prove her innocence and return to the only home she's ever known. That is, until she learns that the Charmer's Council has sent Noc, the realm's deadliest assassin, to find her. And Noc will stop at nothing until she's dead. Determined to evade capture, Leena offers the dangerous hunter a deal: four magical beasts in exchange for her life…beasts with powers strong enough to break the curse that's killed everyone he's ever loved. Noc needs Leena. Yet as these unlikely allies cross the realm in search of mythical creatures, Leena can't help but feel that Noc is hiding something-and that, no matter how hard she fights, her time may soon be running out. Thrilling, intense, and impossible to put down, Kingdom of Exiles is perfect for readers looking for: - books like Sarah J. Maas' Kingdom of Ash and Kalyn Josephson's Storm Crow - high fantasy with paranormal and romance elements - multidimensional characters and expert world-building - a unique premise and a plot to die for
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Lacná kniha Opál - Lux 3 (-90%)


NIKTO NIE JE AKO DAEMON BLACK Keď sa rozhodol, že mi svoje city dokáže, netrepal len tak do vetra. Už o ňom nepochybujem. Podarilo sa nám zdolať ťažké obdobie, no spontánne sa objavujú ďalšie prekážky. Ani on však nedokáže ochrániť svojich blízkych pred nebezpečenstvom, ktoré ich čaká, ak sa pokúsia vyslobodiť milovaných. Po tom všetkom už nie som rovnaká Katy ako kedysi. Zmenila som sa. Neviem presne, čo sa z toho nakoniec vykľuje. A počas toho, ako odhaľujeme pravdu o tajnej organizácii, ktorá je zodpovedná za mučenie a testovanie hybridov, si čoraz viac uvedomujem, že nepoznám hranice svojich schopností. Smútok zo straty niekoho blízkeho vo mne naďalej tlie a pomoc prichádza z toho najmenej pravdepodobného zdroja. Z priateľov sa stávajú úhlavní nepriatelia, ani to nás však nezastaví. Aj keby sa náš svet mal rozsypať ako domček z karát. Spolu sme silnejší... a oni to dobre vedia.
Vypredané
1,35 € 13,50 €

dostupné aj ako:

Čtyři mrtvé královny


Šestnáctiletá Keralie vypadá jako neviňátko, je však jednou z nejschopnějších zlodějek a lhářek v Quadaře. Varin je naopak poctivým občanem, pro nějž má pravda cenu zlata. Kdyby Keralie tušila, že krádeží na objednávku zaplete sebe i jeho do spiknutí, které skončí smrtí královen všech čtyř regionů Quadary, tu práci by nevzala. Už je ale pozdě. Mohou ještě zkusit ulehčit svému svědomí a vraha vypátrat, ale ten je stále o krok napřed. A jde i po nich...
Vypredané
13,29 € 13,99 €

V knižnej kategórii Fantasy a upíri objavíte fascinujúce svety plné magie, nadprirodzených bytostí a nekonečných dobrodružstiev.Ak hľadáte dobrodružstvo, napätie a vzrušenie, chcete sa ocitnúť vo fantastickom svete plnom kúziel a čarovných bytostí alebo v temnej a zvodnej ríši upírov, táto kategória je určená práve pre vás.

Kategória Fantasy vám otvára bránu do svetov plných imaginácie, kde sa stretávate s epickými príbehmi, hrdinami a zradami. Od klasických fantasy príbehov boja medzi dobrom a zlom až po originálne a vynaliezavé svety, knihy prinášajú úžasné dobrodružstvá, kúzla a fantáziu.

Ak vás láka tajomný a temný svet upírov, knihy v kategórii upíri vám poskytnú dobrodružstvá plné napätia, vášne a temnoty. Vstúpte do sveta bytostí noci. Tieto knihy vám prinášajú upírske príbehy o láske, boji proti temnotám a hľadaní rovnováhy medzi ľudskosťou a neprekonateľnou túžbou po krvi. Budete sa pohybovať medzi svetlom a tienistými stránkami upírskeho života, pričom odhaľujete ich tajomstvá a vzdorujete neodolateľnému pokušeniu.

K najznámejším autorom fantasy príbehov a príbehov o upíroch patria Joanne K. Rowling, Cassandra Clare, Soman Chainani, Sarah J. Maasová, Stephenie Meyer.