! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 27 z 29

Náboženství


Proč Egypťané mumifikovali své zesnulé? V co věřili staří Řekové? V čem spočívá osmistupňová cesta? Proč se židé modlí u Zdi nářků? Proč muslimové putují do Mekky? Na tyto a další otázky týkající se náboženství najdete odpověď v této knize. Získáte přehled o základech náboženských učení a o jejich vnějších projevech od nejstarších dob až po současnost.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Sprievodca Bibliou pre študentov


Táto farebná publikácia je akousi vstupnou bránou k Biblii a biblickým dejom. Študenti sa môžu dozvedieť napríklad prečo v Biblii jestvujú dva zákony, akým spôsobom žili ľudia za čias Ježiša alebo čo sú to "zvitky od Mŕtveho mora" a mnoho ďalších informácií. Knižka je vhodná na čítanie doma, ale aj pre školy či cirkevné spoločenstvá. Obsahuje mapky, diagramy, fotografie.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Biblické dejiny v 365 príbehoch, zošit 8


Biblické dejiny v 365 príbehoch, zošit 8 (Príbehy 214 - 237)
Vypredané
0,10 €

Lacná kniha Biblické dejiny v 365 príbehoch, zošit 8 (-70%)


Biblické dejiny v 365 príbehoch, zošit 8 (Príbehy 214 - 237)
Vypredané
0,03 € 0,10 €

dostupné aj ako:

Efežanom


Milióny ľudí uchvátila vízia Karla Marxa o novom človeku a novej spoločnosti. Pavol predkladá ešte veľkolepejšiu víziu, píše John Stott. Vo svojom dopise Efežanom vidí ľudskú biedu hlbšie ako iba nespravodlivosť ekonomickej štruktúry a ponúka teda oveľa radikálnejšie riešenie. Nepíše o ničom menšom ako o novom stvorení.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Pre najmenších


Kniha je viazaná, celofarebne ilustrovaná, s veršíkmi alebo jednoduchými textami. Vhodné pre deti do 8 rokov.
Vypredané
1,67 € 1,76 €

V Ježiškovej škole


Knižočka v Ježiškovej škole obsahuje 23 veršíkov, 48 strán je pestro ilustrovaných. Verše vznikli v čase, keď boli aktuálne pre autorových vnukov. Nik nespadol múdry z neba,preto sa nám učiť treba. Učenie je všade v móde,v škole, doma i v prírode. Ale aj vždy keď sa hráme,i v nedeľu, keď sme v chráme. Počúvajme preto tíško,vyučuje nás Ježiško. Sú vhodné pre deti do 8 rokov.
Vypredané
1,67 € 1,76 €

Jozef a Kiko


Milá ilustrovaná kniha, ktorá sa bude každému páčiť. V úvode don Georg Ganswein, mimoriadny tajomník pápeža píše: Knihou som bol nadšený, je pravdivá a zaujímavá. Životopis pápeža sa líši od iných, pretože ho rozpráva kocúr a nestáva sa často, aby ne jaký kocúr považoval pápeža za svojho priateľa a opísal jeho život... Kniha vychádza prvá na svete, mesiac po talianskom bestsellery, ktorý si získal veľkú popularitu.
Vypredané
4,10 € 4,32 €

Biblia pre deti starý zákon


Texty Starého zákona sú verne prerozprávané podľa jednotlivých starozákonných kníh, výrazovo prispôsobené detskému vnímaniu. Súčasťou knihy sú zaujímavé vysvetlivky, určené nielen deťom. V knihe dominuje ilustrácia.
Vypredané
5,04 € 5,31 €

Kto je kto v biblii


Osudy takmer 500 biblických postáv, historické mapy a určovanie postáv.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Náboženstvá


Nenahraditeľná rodinná príručka približuje hlavné náboženské sveta, opisuje obradné miesta, objasňuje zmysel sviatkov a rituálov a vysvetľuje podstatu učenia svetových náboženstiev. Kniha je bohatý zdroj informácií, ktorý pomôže všetkým pochopiť a vysvetliť náboženské motívy a odkazy v umeleckých dielach: v literatúre, dráme, hudbe alebo maliarstve. Obrázky umeleckých diel, náboženských a kultových predmetov názorne priblížia čitateľom náboženský život celého sveta.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Vezmi ma za rúčky


Celofarebne ilustrovaná knižočka s veršíkmi a jednoduchými textami. Vhodná pre deti do 8 rokov, ktoré si ju s obľubou prezerajú doma, pri cestovaní, ale aj počas bohoslužieb
Vypredané
1,51 € 1,59 €

Ježíšovo narození


Ježíšovo narození tvoří jádro křesťanské tradice. Ale jaká skutečnost je základem všeobecně známého křesťanského vyprávění? Kde končí historie a začíná legenda? Autor zkoumá, co se skutečně stalo, když se podle církevní liturgie Ježíš 25. prosince narodil. Provází nás hlavními událostmi spojenými s narozením, zabývá se hvězdou oznamující narození, panenským početím, cestou Marie a Josefa do Betléma, podivuhodným zrozením ve chlévě, příchodem mágů a vražedným nařízením krále Heroda a začleňuje tento příběh do reálného historického kontextu. Aby odlišil drobty skutečnosti od legendárních přírůstků, probírá všechny doklady - zprávy o Ježíšově dětství v Matoušově i Lukášově evangeliu stejně jako dobové židovské dokumenty a prameny z klasické literatury a historie. Čtenář tak může získat jasnou představu o tom, co náleží k reálné historii a co je dílem lidské nadějeplné a tvořivé náboženské představivosti, a proniknout k hlubšímu významu novozákonního příběhu slaveného o Vánocích.
Vypredané
10,76 € 11,33 €

Biblia pre deti nový zákon


Texty Nového zákona sú pôsobivo prerozprávané formou monologických výpovedí jednotlivých postáv. Každá postava podáva udalosti zo svojho pohľadu, poznačené osobnou skúsenosťou. Texty vhodne dopľňujú vysvetlivky. V knihe dominuje ilustrácia.
Vypredané
5,67 € 5,97 €

Tvárou k zemi


Keď dvíhame tvár k Božej sláve, na tvár k zemi padáme v chvále. Chvála tvárou k zemi začína vždy postojom srdca. Človek tak veľmi túži vyvýšiť Krista, až spontánne klesá k zemi, ponižuje sa, aby ukázal svoju bohabojnú podriadenosť. Pre dušu, ktorú uc hváti Všemohúci, sa zdá, že jedinou vhodnou odpoveďou je skloniť sa v skutočnom a úplnom odovzdaní. Keď padneme na tvár v chvále, je to najlepší vonkajší znak toho, že sa v našom vnútri zjavil Boh. Medzi piesne Matta Redmana patria: Ježiš môj, Anjeli pred trónom, Tancujem, spievam si, Srdce chvály, Môžem vystúpiť, Túžim priniesť. Vedie stretnutia chvál po celom svete a je editorom stránky www.mattredman.com, ktorá je určená vedúcim chvál. Matt, Beth a ich deti Maisey a Noah žijú v západnom Sussexe v Anglicku.
Vypredané
3,78 € 3,98 €

Čo videla Bernadeta


Kreslená kniha pre deti s pekným príbehom o Bernadete.
Vypredané
1,89 € 1,99 €

100 történet a Bibliából gyerekeknek


Az Ó- és Újszövetség legfontosabb történeteit tartalmazó könyvet hagyományos stílusú illusztrációk díszítik. A könyv lapjain megelevenednek az Ószövetség izgalmas és drámai eseményei és alakjai, Ábrahámtól Salamonig. Olvashatunk Jézus életéről, tanításairól, társairól, a Megváltó haláláról és feltámadásáról. Mindezt olyan nyelven, amelyet a gyerekek könnyen megértenek és élveznek is. Mivel az egyes történetek rövidre fogottak, kiválóan alkalmasak rá, hogy a szülők esti meseként ismertessék meg őket gyermekükkel. Öt éves kor fölött ajánljuk.
Vypredané
9,47 € 9,97 €

Otázky a odpovede pre deti - Biblia: Starý a Nový zákon


Otázky a odpovede pre deti Biblia: starý a nový zákon
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Prvý krok s Ježišom


Album - pamiatka na krst.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.