! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 28 z 29

Moja prvá knižka o Ježišovi


Knižka približuje čitateľom život Pána Ježiša jednoduchým textom a milými ilustráciami. Je výbornou pomôckou pre rodičov a všetkých, ktorí sa venujú malým deťom pri ich náboženskej výchove.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Veľká kniha o svätých


V tejto bohato ilustrovanej knihe určenej najmä mladým čitateľom ožívajú pred nami pútavé osudy známych i menej známych svätcov, praotcov, prorokov a anjelov, aby nám prostredníctvom svojho života i pôsobenia prezradili tajomstvo, ako sa máme priblížiť k Bohu a ľuďom. Pestrá mozaika životných príbehov mnohých svätcov a svätíc nám približuje krásne príklady viery, statočnosti a odvahy nasledovať Ježiša aj v najťažších životných situáciách. Mladý čitateľ má takto možnosť dozvedieť sa, čo znamená jeho meno, kto je jeho patrónom, a spoznať osudy svätcov, ktorí majú v našej kresťanskej tradícii mimoriadny a nasledovaniahodný význam. Na konci jednotlivých príbehov o svätých možno nájsť podobu ich mena v mnohých európskych jazykoch. Knihu dopĺňa register s menami ďalších svätých aj zoznam domáckych podôb slovenských mien s odkazom na príslušných patrónov.
Vypredané
11,40 € 12,00 €
  • 5 /5

Modlitebná knižka pre deti


Obsahuje základné modlitby a základné pravidlá kresťanského života, ako aj sprievodné slovo k jednotlivým častiam svätej omše a vysvetlenie sviatostí.
Vypredané
5,70 € 6,00 €
  • 1 /5

Moje prvé sväté písmo


Knižka približuje malým čitateľom Sväté písmo jednoduchým textom a milými ilustráciami.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Zázraky Pána Ježiša/ The Miracles of Jesus


Biblia pre deti po slovensky a anglicky.
Vypredané
15,20 € 16,00 €

Kráľ nad kráľmi sa narodil


Kniha sprístupňuje deťom a mládeži atmosféru kresťanských Vianoc na Slovensku, ako ich zažil sám autor. Približuje poéziu príprav na tieto najkrajšie sviatky v roku, ako aj ich prežívanie v rodinnom kruhu či v širšom spoločenstve. Jej súčasťou sú znotované vianočné piesne a koledy. Môže povzbudiť najmladšiu generáciu k tomu, aby sa usilovala nadväzovať na túto tradíciu a dať terajšim Vianociam žiadúcu duchovnú i kultúrnu tvár.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Biblia pre deti


BIBLIA PRE DETI obsahuje nielen výklad dejín, modlitieb a piesní, ale aj poznanie ľudstva v prvých dvoch storočiach nášho letopočtu. Vhodná je aj pre mladšie deti, farebné obrázky.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Dobrodružstvá pracovitého oslíka


Životopis svätého Josemaríu Escrivá de Balaguer, zakladateľa Opus Dei, zaujme každého, nielen dieťa. Opisuje sa v ňom svätcovo detstvo, mladosť, keď sa rozhodoval odpovedať na Božie povolanie stať sa kňazom, ale i ďalšie roky naplnené intenzívnym vnútorným životom mladého kňaza, ktorý sa časom stal duchovným otcom mnohých ľudí po celom svete. Kniha, okrem pútavých a výnimočných ilustrácií, nesie formou vhodnou aj pre deti dôležité posolstvo, ktoré isto osloví nejednu vnímavú dušu.
Vypredané
8,99 € 9,46 €

Môj pamätník k prvému svätému príjmaniu


Prvé sväté prijímanie patrí k najslávnostnejším chvíľam v živote dieťaťa. Táto kniha sa stane trvalou spomienkou na slávnostný deň, keď deti prijmú Pána Ježiša v Oltárnej sviatosti do svojich čistých sŕdc. Priateľstvo s Pánom Ježišom je jedno z najcennejších. Želáme všetkým deťom, aby sa nikdy tohto krásneho priateľstva nevzdali a nech im vydrží po celý život.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Chrám múdrosti


Spoznávanie Svätého písma je vložené do dobrodružného príbehu dvoch malých detí. Matúš a Veronika spolu s mníchom Gabrielom prechádzajú výnimočnou katedrálou. Mních Gabriel vymaľoval okná výjavmi zo Starého i Nového zákona. Deti sa spolu s ním podrobne zoznamujú so zjavenou pravdou v chráme múdrosti. Kniha obsahuje nádherné ilustrácie a text je vhodne doplnený obsažnými vysvetlivkami, z ktorých sa poučia nie len deti. Je vhodným darčekom pre prvoprijímajúce deti a výbornou pomôckou pri náboženskej výchove detí. V roku 2006 získala ocenenie ZKVS ako víťazný titul v kategórii detskej literatúry.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Veľká kniha otázok a odpovedí o Bohu


Cieľom tejto knihy je:tvorivým spôsobom sprístupniť deťom základné pravdy kresťanstva;povzbudiť rodičov k tomu, aby trávili čas so svojimi deťmi a rozprávali im o Bohu; inšpirovať rodičov a učiteľov praktickými návodmi a nápadmi;pomôcť deťom, rodičom a učiteľom porozumieť Svätému Písmu; priblížiť Sväté Písmo jednoduchým a prirodzeným jazykom; podporiť rast viery v súčasnom duchovne i morálne zmätenom, neistom svete.
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Môj maličký misál


Modlitbičky pre deti v kostole
Vypredané
5,04 € 5,30 €

Miért üres a sír?


Virágvasárnaptól húsvéton át pünkösdig - ebben a néhány mozgalmas hétben világraszóló események történtek... Olvasd el, ki árulta el Jézust, hogyan halt meg, és miért nem találtak a barátai senkit a sziklasírban, ahová temették! Jól figyelj, mert a t örténetek után rengeteg rejtvény is megoldásra vár.
Vypredané
4,08 € 4,29 €

Modlitebná knižka pre deti


Celofarebne ilustrovaná knižočka s veršíkmi a jednoduchými textami. Vhodná pre deti do 8 rokov, ktoré si ju s obľubou prezerajú doma, pri cestovaní, ale aj počas bohoslužieb.
Vypredané
2,53 € 2,66 €

Moje prvé sväté písmo


Moje prvé Sväté písmo vyšlo ako prvá knižočka v sérii prerozprávaných príbehov z Biblie. Prijateľným spôsobom sprístupňuje deťom vo veku od 5 do 10 rokov najdôležitejšie udalosti z dejín spásy. Začína stvorením sveta a končí zoslaním Ducha Svätého.
Vypredané
2,34 € 2,46 €

Objav svoje krídla


Si mladý človek, plný nádejí a očakávaní. Si krásne dievča, si krásny chlapec, lebo máš čisté srdce a túžiš ho naplniť láskou a šťastím. Nie je také jednoduché vybrať si z ponuky dnešného sveta. Ako na to? Pomôcť ti môže aj kniha príbehov, ktoré napísal sám život. Príbehy sú plné napätia i dojatia, ale i obyčajne ľudskej lásky a statočnosti. Po prečítaní jednotlivých príbehov ostaň chvíľu v tichosti, zober si z nich krídla a vzlietni …
Vypredané
1,99 € 2,09 €

Lacná kniha Ježíšovo narození (-90%)


Ježíšovo narození tvoří jádro křesťanské tradice. Ale jaká skutečnost je základem všeobecně známého křesťanského vyprávění? Kde končí historie a začíná legenda? Autor zkoumá, co se skutečně stalo, když se podle církevní liturgie Ježíš 25. prosince narodil. Provází nás hlavními událostmi spojenými s narozením, zabývá se hvězdou oznamující narození, panenským početím, cestou Marie a Josefa do Betléma, podivuhodným zrozením ve chlévě, příchodem mágů a vražedným nařízením krále Heroda a začleňuje tento příběh do reálného historického kontextu. Aby odlišil drobty skutečnosti od legendárních přírůstků, probírá všechny doklady - zprávy o Ježíšově dětství v Matoušově i Lukášově evangeliu stejně jako dobové židovské dokumenty a prameny z klasické literatury a historie. Čtenář tak může získat jasnou představu o tom, co náleží k reálné historii a co je dílem lidské nadějeplné a tvořivé náboženské představivosti, a proniknout k hlubšímu významu novozákonního příběhu slaveného o Vánocích.
Vypredané
1,13 € 11,33 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jozef a Kiko (-90%)


Milá ilustrovaná kniha, ktorá sa bude každému páčiť. V úvode don Georg Ganswein, mimoriadny tajomník pápeža píše: Knihou som bol nadšený, je pravdivá a zaujímavá. Životopis pápeža sa líši od iných, pretože ho rozpráva kocúr a nestáva sa často, aby ne jaký kocúr považoval pápeža za svojho priateľa a opísal jeho život... Kniha vychádza prvá na svete, mesiac po talianskom bestsellery, ktorý si získal veľkú popularitu.
Vypredané
0,43 € 4,32 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.