Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre chlapcov strana 18 z 86

Nagy Fociszínező


Indul a nagy fociünnep, most végre minden a fociról szól! Négyévente focilázban ég egész Európa, izgatottan várja minden kicsi és nagy szurkoló, hogy ki nyeri el a legfényesebben csillogó kupát! A nagy fociszínező bemutatja az Európa-bajnokság csapatait és helyszíneit, lélekben mi is ott lehetünk, ahol eldől a bajnoki cím sorsa. Izgalmas kalandozás fiúknak és lányoknak egyaránt a hatalmas stadionok falai között, ahol találkozhatnak a magyar labdarúgó-válogatott tagjaival és nemzetközi sztárfocistákkal. Nem hiányozhat egyetlen fociimádó asztaláról sem!
Vypredané
3,06 € 3,22 €

Bratři Lví srdce, 4.vydání


Krásný, nevídaný, strhující příběh odvahy, cti a věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek. Až ho dočtete, pochopíte, že oba jsou skutečně hodni jména bratři Lví srdce.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Anya, hagyjál már!


A tinédzserek számtalan váratlan és sokszor ijesztő dologgal szembesülnek a kamaszkor kezdetén. Stressz. Hormonok. Suli. Közösségi oldalak. Érzelmek... Rengeteg új érzés, új helyzet, új probléma. Szerencsére ebben a könyvben mindennel foglalkozunk: a jó, a rossz és a ciki dolgokkal is. A fiúk szakértői útmutatást kapnak ahhoz, hogyan igazodjanak el az őket érő testi-lelki változások között, és a szerző nem fél szóba hozni olyan témákat sem, amelyek gyakran tabunak számítanak, holott nagyon is fontos róluk beszélni. Dr. Sharie Coombes gyermek-, kamasz- és családterapeuta, aki szívesen veti be az ideggyógyászat módszereit is annak érdekében, hogy segítsen az embereknek önmaguk jobb megismerésében. Sokat dolgozott fiatalokkal és családokkal brit iskolákban és a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnál. A brit Vöröskereszt pszichológuscsapatának tagja. Ő írta ezt a könyvet.
Vypredané
8,58 € 9,03 €
  • 5 /5

Denník skvelého kamoša 2 + Čitateľský zápisník Knižkomila


Hurá na cestu! Pozýva ťa na ňu najlepší kamoš odvážneho bojka! V hlave Rowleyho Jeffersona sa zrodilo fantastické dobrodružstvo. Pridaj sa k Rolandovi a jeho najlepšiemu kamošovi barbarovi Gargovi, keď opustia rodnú dedinu a vydajú sa na veľkú výpravu. Prežijú naši hrdinovia? Zachránia Rolandovu mamku pred Bielym bosorákom? Všetko sa dozvieš v Dobrodružstve skvelých kamošov! Ak ťa zaujíma aj úplne iné dobrodružstvo, prečítaj si Denník skvelého kamoša, príbeh Rowleyho a jeho kamoša Grega Heffleyho. Pukneš od smiechu!
Vypredané
10,36 € 10,90 €
  • 5 /5

Minecraft - Kniha prežitia v Netheri a Ende


Preniknite do nebezpečných svetov Netheru a Endu! Táto oficiálna Kniha prežitia so samolepkami od tvorcov Minecraftu naučí všetkých dobrodruhov, ako prežiť v týchto desivých dimenziách i to, ako si poradiť s nebezpečným drakom z Endu.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Lacná kniha Minecraft - Kniha prežitia v Netheri a Ende (-70%)


Preniknite do nebezpečných svetov Netheru a Endu! Táto oficiálna Kniha prežitia so samolepkami od tvorcov Minecraftu naučí všetkých dobrodruhov, ako prežiť v týchto desivých dimenziách i to, ako si poradiť s nebezpečným drakom z Endu.
Vypredané
2,40 € 7,99 €

dostupné aj ako:

LEGO NINJAGO Úkol pro nindže


Městečko Ninjago je plné překvapení, která čekají na udatné nindže i jejich protivníky. Jaké dobrodružství prožijí příště? To je jen na tobě! Tato kniha ti sice nabídne začátek příběhu, jeho konec však vymyslíš ty. A bude to parádní jízda – můžeš si ho totiž sehrát na rozkládací podložce nebo v 3D kulisách, které v knize najdeš společně se dvěma minifigurkami. V pokojíčku ti tak vyroste třírozměrný svět Ninjago a ty se budeš moci ponořit do příběhů udatných nindžů hlouběji než kdy předtím.
Vypredané
14,72 € 15,49 €

Minecraft - Sprievodca na prežitie v oceánoch


Podmorské hlbiny sú plné rôznej formy života, vzácnych pokladov, ale aj nebezpečných mobv. Všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste morské dno preskúmali a prežili v ňom, nájdete v tejto knižke. Naučí vás dýchať pod vodou, kde hľadať bohatú korisť a ako si poradiť s desivými mobmi. Ste pripravení?
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Lacná kniha Minecraft - Sprievodca na prežitie v oceánoch (-70%)


Podmorské hlbiny sú plné rôznej formy života, vzácnych pokladov, ale aj nebezpečných mobv. Všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste morské dno preskúmali a prežili v ňom, nájdete v tejto knižke. Naučí vás dýchať pod vodou, kde hľadať bohatú korisť a ako si poradiť s desivými mobmi. Ste pripravení?
Vypredané
3,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lionel Messi


V zemi jménem Argentina se jednoho červnového dne roku 1987 narodil malý chlapeček. Když mu byly čtyři roky, dostal k narozeninám od své milované babičky fotbalový míč. A tento dárek mu navždy změnil život. Od té doby toužil po jediném - hrát fotbal každý den a stát se výborným fotbalistou. Ten malý klučina se jmenoval Lionel Messi a dnes je jedním z nejlepších hráčů všech dob. Pojďte si přečíst jeho příběh, poznejte jeho rodinu a seznamte se s jeho úspěchy. Čeká na vás krásné fotbalové dobrodružství.
Vypredané
6,64 € 6,99 €
  • 5 /5

Cristiano Ronaldo


Vydejte se za krásným fotbalovým dobrodružstvím. Hrdina našeho příběhu se jmenuje Cristiano Ronaldo a možná jste ho už viděli v televizi, je totiž zářivou fotbalovou hvězdou. Ale znáte jeho skutečný životní příběh? Cristiano, rodák z ostrova Madeira, vyrůstal v chudé rodině. Jako dítě neměl ani pořádný míč, kopal si jen s hadrovým balónem. Díky talentu a píli se však neustále zlepšoval a po čase o něj projevily zájem velké kluby. A tím započala jeho cesta, která vedla z malého ostrova až do Realu Madrid.
Vypredané
6,64 € 6,99 €
  • 5 /5

Deník malého Minecrafťáka 6


ZAVERECNÝ DIL DOBRODRUZSTVI MALEHO VESNICANA MINUSE, BOJOVNIKA PRIPRAVENEHO ZACHRANIT SVET MINECRAFTU! Jakmile Alizée odešla, zůstal jsem stát přikovaný jako železný golem a přemýšlel nad vším, co jsem se právě dozvěděl. Jestli je to všechno pravda, znamená to, že nás čekají těžké časy. Pro mě. Pro ni. Na našich ramenou spočívá odpovědnost nejen za naši vesnici, ale také za celý svět. Minuse ani Alizée ani ve snu nenapadlo, že by se na své cestě za Věčnou kovárnou mohli setkat se svými kamarády. I je totiž vyslal starosta na zvláštní misi... Jde tu totiž o čas. Zdá se, že Ten Bez Očí shromažďuje velkou armádu a chystá rozhodující útok. Minus se mu společně se svými přáteli musí postavit a dokázat, že jsou skvělými bojovníky, na které se svět Minecraftu může spolehnout.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Fotbalová hvězda - gamebook


Fotbalový gamebook pro kluky! Tomovi se splnil sen - vybrali si ho k profíkům, a tak bude letos poprvé hrát první ligu! Jak se má ale v novém prostředí chovat, když každé rozhodnutí má své následky? Má poslouchat taktické rady trenéra, nebo se předvést a hrát sám na sebe? Má nafilmovat penaltu, nebo se držet zásad fair play? Má se před tréninkem pořádně vyspat, nebo si vyrazit s kamarády? Všechna tahle rozhodnutí teď záleží jenom na tobě.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Môj prísne tajný zápisník


Vypusti tie tajomstvá zo svojej nepokojnej mysle! OBSAHUJE: zaujímavé fakty úžasné aktivity veľa priestoru na písanie a kreslenie Pomôž životnému prostrediu zodpovedným triedením odpadu. Symbol preškrtnutého odpadkového koša znamená, že tento výrobok a batérie nesmieš vyhodiť do domáceho odpadu, lebo obsahujú látky, ktoré môžu poškodzovať životné prostredie a zdravie. Prosím, keď budeš vyhadzovať tento výrobok alebo batérie z neho, použi na to určené zberné miesta alebo recyklačné nádoby.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Lacná kniha Sen na dosah 2. vydání (-90%)


Za stavu 1:2 v neprospěch svého mužstva hlavní hrdina knihy úmyslně zahodí penaltu, protože ví, že faulován nebyl. Tímto okamžikem se začíná odvíjet výjimečný příběh chlapce, který trpí za svou životní fair play. Nové vydání sportovního románu zkušeného autora Lubomíra Mana má přesah do dalších oblastí lidského života. Jde o samostatný díl dvouknihy, jejíž druhý díl nazvaný Hrrr na ně! byl označen Světovou knihou roku 2003.
Vypredané
1,65 € 16,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malý Mikuláš 1 (-70%)


Poznáte už malého Mikuláša? Doma je to hotový anjelik. No napriek tým najlepším úmyslom sa okolo neho vždy strhne mela. Mikuláš a jeho priatelia vedia vždy urobiť ten správny dojem. Nechápu len, prečo ich pred návštevou ministra schovali do pivnice. Určite by bol minister na nich pyšný! Veď aj školský inšpektor stisol ich učiteľke ruku so slovami: „Máte všetky moje sympatie, slečna. Až dnes som pochopil, koľko sebaobetovania si vyžaduje naša práca. Len tak ďalej! Odvahu! Bravó!“
Vypredané
2,99 € 9,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zostroj si 3D lokomotívu - kniha + 3D model


Spoznaj dejiny, prevádzku a technológiu železničnej dopravy. Ako sa vyrábali staré lokomotívy? Z akých častí pozostáva vagón? Ako rýchlo sa pohybujú moderné vlaky? Naskoč do vlaku a cestou navštív mnohé divy jedného z najbežnejších dopravných prostriedkov na svete! Zostroj si 3D model a prezri si všetky detaily krásnej lokomotívy.
Vypredané
0,80 € 15,90 €

dostupné aj ako:

Minecraft Sprievodca farmárčením


V móde prežitia potrebujete neustále dostatok jedla a iných užitočných predmetov. Každý správny prieskumník vie, aké dôležité je zostrojenie vlastného farmárskeho systému. Tento oficiálny Sprievodca farmárčením v Minecrafte vás naučí všetko od základného pestovania plodín, chovu zvierat a nepriateľských mobov až po generovanie užitočných kociek.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Roblox - Najlepšie adventúry


Roblox je plný vzrušujúcich neprebádaných svetov a nebezpečných úloh. Odvážni bojovníci nech sa radšej poriadne pripravia na každú cestu. Táto príručka je perfektným spoločníkom počas všetkých výprav, na ktorých budete unikať z prísne stráženého väzenia, odvracať jadrovú katastrofu či bojovať s nebojácnymi beštiami. Je v nej mnoho užitočných informácií, tipov, trikov a rozhovorov s tvorcami hier. Túto knihu si musí prečítať každý Robloxian.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

V kategórii knihy pre chlapcov nájdete široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a túžby chlapcov všetkých vekových skupín.

Kategória pre chlapcov je naplnená vzrušujúcimi príbehmi, dobrodružstvami a inšpiráciou, ktoré oslovujú ich zvedavosť, vášeň a túžbu objavovať nové svety. Od kníh o superhrdinoch a akčných dobrodružstiev, po príbehy o športových úspechoch, vedeckých objavoch a osobnom raste, ponúkame knihy, ktoré zaujmú každého chlapca.

Sú tu príbehy o hrdinoch, športových legendách, prírode, vesmíre a mnohých ďalších fascinujúcich témach. Knižná kategória pre chlapcov ponúka nielen zábavu, ale aj vzdelávanie a rozvoj. Sme presvedčení, že čítanie môže byť skvelým spôsobom, ako podporovať fantáziu, tvorivosť a sebadôveru chlapcov.