Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre chlapcov strana 81 z 85

Lesy hrôzovlády-Deltora


Krutý Pán Tieňov sa chystá vtrhnúť do kráľovstva Deltora a definitívne si podmaniť jej ľud. Jediná vec, ktorá tomu môže zabrániť, je Čarovný pás so tiedmimi drahokamami symbolizujúcimi najdôležitejšie ľudské cnosti. Klenoty však jedného dňa niekto ukradne a ukryje na temných a strašidelných miestach Deltory. Znamená to vari, že je Deltora navždy stratená pod nadvládou Pána Tieňov? V každom diele osemdielnej série je opísaná strastná cesta za jedným z ukrytých drahokamov.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Prekliate jazero-Deltora


Čarovný pás, pozostávajúci zo siedmich drahokamov, kedysi nosili králi Deltory stále pri sebe a krajina bola v bezpečí. Tento pás nesmiernej sily však niekto jedného dňa zničil a klenoty ukradol a ukryl na temných a strašidelných miestach Deltory. Kráľovstvo ovládol úkladný Pán tieňov. Uplynulo veľa rokov tmy, až konečne nastal vhodný okamih, aby sa Lief a Barda mohli vydať na nebezpečnú púť. S novou spoločníčkou Jazmínou sa im podarilo nájsť zlatý topás. Aby však dedič trónu mohol oslobodiť svoju krajinu od nadvlády Pána tieňov, treba získať späť všetkých sedem drahokamov a znova ich zasadiť do Čarovného pásu. Druhý kameň stráži hrozný strážca Prekliateho jazera, ktoré začarovala zlá a mocná čarodejnica Thegan.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Pozor, mama vybuchne !


Nicholasova mama čaká bábo, a preto sa u nich dejú čudné veci. Najprv preteky vo vymieňaní plienok, potom mama celú rodinu kŕmi len klobáskami, mama je stále väčšia a väčšia, babka sa chce odsťahovať do záhrady – celá rodina je hore nohami. A čaká ich ešte jedno veľké prekvapenie... Tretie pokračovanie príbehov o bláznivej rodine Môj oco má aligátora! a Babkin slávny útek.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Tajemné labyrinty


Staň se hlavním hrdinou knihy a sám rozhodni, jak se bude příběh vyvíjet! Můžeš se stát hrdinou, ale můžeš i zahynout. Úkol je jasný - zachránit nejlepšího přítele, ztraceného ve světě Pána labyrintů. Na každém kroku však číhá nebezpečí a tvá rozhodnutí mohou také skončit katastrofou. Vždy je však možné vrátit se zpět a zkusit jinou volbu.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Hororland


Pozor! Návštěva Hororlandu vás může vyděsit tak, že vám naskáče husí kůže po celém těle. Prohlídka tohoto lákavě vyhlížejícího parku pro milovníky hororů se totiž stává spíše nebezpečím než zábavou. Podaří se návštěvníkům vůbec uniknout ze spárů zelených Hrůzounů? A co jsou tyhle zelené příšery vlastně zač?
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Holky na hlídání


Jak je život v Hollywoodu jednoduchý, když má člověk peníze a postavení! A jak je život v Hollywoodu těžký, když jste jen holka na hlídání - na tu čekají rozmazlená děcka, snobští zaměstnavatelé a nikdy nekončící dřina. Ještěže mají Kiley, Lydia a Esme jedna druhou. Ale když jde o kluka tvých snů, můžou ti kamarádky radit sebelépe, nakonec stejně musíš naslouchat jen a jen svému srdci.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

dostupné aj ako:

Výprava za tajemstvím pyramidy


Anička a Kuba zažívají díky magickému domečku dobrodružství na místech, o kterých se ostatním dětem může jen zdát. Stačí tak málo - otevřít knihu, vyslovit přání a magický domeček je přenese do hlubin prastaré pyramidy. V bludišti chodeb narazí na lupiče a setkají se s duchem dávno zemřelé královny. Najdou cestu ven?
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Noc oživlých brokol


Kromě vymýšlení netradičních příšer si autor vyřizuje účty i s konzumním způsobem života a jeho následky. Hrdinou je Buster, který je nucen strávit týden u nepříjemné snobské tety Pauline. Ta propadla stejně jako celé město novému módnímu trendu: pěstuje podivnou kapustičku. Jenže zelenina se jedné noci zvětšila do obrovských rozměrů a začala požírat vše, co jí přišlo do cesty…
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Maska


Halloween je svátkem masek a kostýmů, tak proč nevystrašit své kamarády opravdu příšernou maskou? Skutečně se to podaří a všichni jsou vyděšeni k smrti. To nejhorší však teprve přide! Pojďte se bát s hororovým příběhem, po kterém vám zaručeně naskáče husí kůže po celém těle.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Jirka postrach rodiny


Výběr povídek o známém uličníkovi jménem Jirka, jinak také Jirka postrach rodiny. Nakladatelství BB art tímto prvním výborem začíná řadu povídkových knih od anglické spisovatelky Richmal Cromptonové, které budou postupně vycházet až do vyčerpání.. .
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Kletba egyptské mumie


Hororový příběh, z kterého vám zaručeně naskáče husí kůže po celém těle, vás zavede do ztracené komnaty jedné z egyptských pyramid, plné zachovalých mumií. Proč ale jsou tak zachovalé? A jaké další záhady pyramida skrývá? A je něco pravdy na tom, že je zakletá? Titul z nové edice Husí kůže.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Výprava na Měsíc


Anička a Kuba zažívají díky magickému domečku dobrodružství na místech, o kterých se ostatním dětem může jen zdát. Stačí tak málo - otevřít knihu, vyslovit přání a magický domeček je přenese na Měsíc. Vzhůru na výpravu, dobrodružství začíná! Ale pozor, nikdo neví jestli nejsou Měsíčňané nebezpeční a kde jsou ukryty další nástrahy a překážky.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Mladý samuraj kniha 3. Cesta draka


Japonsko je ve válce, občanské válce. Daimjó Kamakura Katsura má v úmyslu stát se šógunem, vrchním vojenským velitelem Japonska. Je pevně odhodlán, že na cestě k moci ho nikdo a nic nesmí zastavit – ani nenapadnutelný Masamoto a jeho samuraj. Jack, který
Vypredané
2,15 € 2,26 €

Na mori s Horácom Nelsonom


Ktorý chalan by nechcel byť kapitánom? Alebo aspoň prežiť dobrodružné prázdniny na lodi brázdiacej vlny šíreho mora? Výnimkou nieje trinásťročný Samo Malec a jeho šesťročný brat Ondro. Keď vyrážajú so svojím a psom Horácom do Chorvátska, kde majú stráviť dva týždne na plachetnici Vagabond, sú plní očakávania vzrušujúcich zážitkov...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Neoficiálny sprievodca Harry Potterom


Fanúšikovia Harryho Pottera, pozor! Nevyhnutná pomôcka k všetkým knihám a filmom o Harrym Potterovi je tu práve pre vás. Obsahuje základné údaje i drobné zaujímavosti, zamotané teórie o románikoch a ponúka nápady na zamyslenie, ako sa celé dobrodružstvo obľúbeného hrdinu nakoniec skončí. Toto predsa musí vedieť každý!
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Jaroslav Foglar v hádánkách a vzpomínkách


Přesto, že legendární spisovatel Jaroslav Foglar vyvíjel bohaté veřejné aktivity, své soukromí si velmi chránil. Ačkoli svým literárním dílem i desítkami let vedení oddílu Hoši od Bobří řeky přispěl ke vzniku hlubokých přátelství v několika generacíc h chlapců i děvčat, sám paradoxně až do seniorského věku na skutečné životní přátelství štěstí neměl. Autor nám nabízí mozaiku jedinečných vzpomínek na slavného spisovatele a představuje nám ho tak, jak ho nikdo neznal. Knihu doprovází mnoha druhy há danek a křížovek, které jsou s tématem většinou spojeny.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Sám v hotelu


Vypredané
0,60 € 0,63 €

Sandokan Pomstitel krásnej Suramy


Historicko-dobrodružný román, ktorého dej sa odohráva v Indii. Drahocenný šálagram mal byť uložený vo veľkej Karijskej pagodea starostlivo skrytý na mieste, o ktorom vedel iba radža, jeho ministri a kňazi. Bola to vlastne skamenelina predhistorického hlavonožca nautilusa, patriaceho do veľkého kmeňa mäkkýšou. Tento čierny kamienok sa tešil v celej Indii obrovskej vážnosti a úcte, lebo skrýval v sebe Višnuov vlas.
Vypredané
0,60 € 0,63 €

Lacná kniha Sandokan Pomstitel krásnej Suramy (-70%)


Historicko-dobrodružný román, ktorého dej sa odohráva v Indii. Drahocenný šálagram mal byť uložený vo veľkej Karijskej pagodea starostlivo skrytý na mieste, o ktorom vedel iba radža, jeho ministri a kňazi. Bola to vlastne skamenelina predhistorického hlavonožca nautilusa, patriaceho do veľkého kmeňa mäkkýšou. Tento čierny kamienok sa tešil v celej Indii obrovskej vážnosti a úcte, lebo skrýval v sebe Višnuov vlas.
Vypredané
0,19 € 0,63 €

dostupné aj ako:


V kategórii knihy pre chlapcov nájdete široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a túžby chlapcov všetkých vekových skupín.

Kategória pre chlapcov je naplnená vzrušujúcimi príbehmi, dobrodružstvami a inšpiráciou, ktoré oslovujú ich zvedavosť, vášeň a túžbu objavovať nové svety. Od kníh o superhrdinoch a akčných dobrodružstiev, po príbehy o športových úspechoch, vedeckých objavoch a osobnom raste, ponúkame knihy, ktoré zaujmú každého chlapca.

Sú tu príbehy o hrdinoch, športových legendách, prírode, vesmíre a mnohých ďalších fascinujúcich témach. Knižná kategória pre chlapcov ponúka nielen zábavu, ale aj vzdelávanie a rozvoj. Sme presvedčení, že čítanie môže byť skvelým spôsobom, ako podporovať fantáziu, tvorivosť a sebadôveru chlapcov.