! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najnovšie - Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 500 z 500

Égigérő fű


Csuda dolgok történnek a régi házban, és a titkok között nagy szerepe van százhuszonegy szalmaszálnak, amellyel csak félig lehet a málnaszörpöt kiszívni. Végül is sok titokra derül fény, és ez a nyár, melyet Misu Dezső bácsinál tölt, maga a napfény, a derű és a bizalom. Janikovszky Éva születésének 80.évfordulójára emlékezünk a kötettel.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Leckeírás hiszti nélkül


Ezt a könyvet ne olvassák azok, akik SZERETNEK LECKÉT ÍRNI! Ám ha örökké bajod van a házival, ha már az emlegetésétől is rosszul leszel, ez a könyv neked szól! Trevor Romain ugyanis pontosan tudja, milyen borzasztó lehet egy házi feladat. Ám arra is van receptje, hogyan barátkozhatsz meg vele! Mialatt lapozgatod ezt a jópofa kis könyvet, fontos igazságokra fogsz rájönni. Szóval, ne tedd vissza ezt a könyvet! Nyugi, ez NEM házi feladat! Olvasd el, és próbáld ki a benne szereplő ötleteket! Meglátod, tényleg működnek!
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Első képeskönyvem. Markolók


Ezt a kis képeskönyvet azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akiket érdekel a járművek világa. A képeket nézegetve és közösen olvasva a gyerekek megtanulhatják a különböző típusú munkagépek és a fontosabb alkatrészek nevét.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Fűzőcske: Az emberi test részei angolul


A könyvben két jól elkülöníthető színes képkockából álló sort találhattok minden egyes oldalon, amelyek logikai kapcsolatban állnak egymással. A Ti feladatotok lesz az, hogy párosítsátok a képeket.
Vypredané
7,98 € 8,40 €

A számok


Ebből a bájos rajzokkal teli, szórakoztató könyvből a gyerekek már az iskoláskor előtt megismerhetik a számokat. A leporelló lapjain a kisgyerekek megszámolhatják, melyik tárgyból, élőlényből mennyit látnak, így könnyebben és gyorsabban rögzülnek a számok.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Pán Péter


A Darling család londoni otthona csak este, elalvás előtt csitul el valamelyest, amikor a három csintalan gyerek, Vanda, Robi és Miki csöndes áhítattal hallgatják anyukájuk mesélt. Egyik este azonban a szülők vendégségbe mennek, és a nyitott ablakon át nem más röppen be, mint édesanya legutóbbi meséjének hőse: Pán Péter, a madárból emberré lett kisfiú, aki nem akar felnötté válni! A furcsa látogatás végén a testvérek elrepülnek vele Sehol-szigetre, ahol nincsenek felnőttek és nincsenek szabályok. Ám a csodálatos szigeten sincs béke, hiszen a gonosz, félkarú kalóz, Kampó kapitány örök harcot vív Pan Péterrel. J. M. Barrie világhírű, klasszikus meséje reneszanszát éli szerte a világon: kiadásunk az eredeti szöveg alapján készült átdolgozás.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

A kisvakond és az egér karácsonya


A tél és a karácsony tele van meglepetésekkel. Ha elolvasod ezt a kis könyvet, megtudhatod, hogyan tölti a karácsonyt a kisvakond és barátja egér. Színes vidám, kemény táblás képeskönyv a legkisebbeknek. A(z) A kisvakond és az egér karácsonya Könyv szerzője Zdeněk Miler, Jiři Żáček.
Vypredané
2,47 € 2,60 €

Nézd csak, miből lesz?


Színes, verses, panorámás képeskönyv az állatok érdekes világáról kisgyermekek számára, melyből megtudhatják, hogy melyik állat miből lesz. A sorozatban megjelent: Nézd csak, hol lakik? Nézd csak, miért hasznos? Nézd csak, mit eszik?
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Nézd csak, miért hasznos?


Színes, verses, panorámás képeskönyv az állatok érdekes világáról kisgyermekek számára, melyből megtudhatják, hogy melyik állat miért hasznos. A sorozatban megjelent: Nézd csak, hol lakik? Nézd csak, miből lesz? Nézd csak, mit eszik?
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Járművek: Mentőautó


Gazdagon illusztrált lapozó a legkisebbeknek, sípoló mentőautóval. Melyből kiderül miért is fontos jármű a mentőautó. A sorozat további kötetei: Vonat, Hajó, Tűzoltóautó.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Mumie z bažin


„Panebože,“ Bob se prudce zastavil a zalapal po dechu. „Co to bylo?“ „Mumie z bažin!“ odpověděl Just. Mrtvé tělo z prehistorické doby železné naštěstí odpočívá jako exponát ve skleněné vitríně muzea. Ale jak se zdá, právě v době Petrovy noční služby se strašidelná mumie probudí a bloudí prostorami muzea. Na zmrtvýchvstání mumifikovaného těla Justus, Peter a Bob pochopitelně nevěří, přestože indicie dokazují pravý opak. Tři mladí detektivové objeví v muzeu právě v této expozici dlouhý nápis, jehož slovům vůbec nerozumějí. Co znamená šestnáct záhadných veršů? Znamenají mnoho! V muzeu je po nocích rušno a dějí se tam věci nečekané. Jde z nich strach. Nakonec jsou záhadné verše srozumitelné a překvapení je veliké. Co se v muzeu stalo? Jaké tajemství bylo skryto v sousedství mumifikovaného těla?
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Együtt lenni jó


Ha olyan könyvet keres, amelyik örömteli szeretetteljes együttlétet kíván teremteni Ön és gyermeke között, akkor jól választott! Olyan verseket, meséket, dalokat, feladatokat, játékokat gyűjtöttünk össze, találtunk ki, amelyek nemcsak a gyermekek ismereteit, gondolkodását, készségeit fejlesztik, hanem olyanokat is, amelyek lehetővé teszik, hogy jobban megismerjék óvodáskorú, iskolába készülő gyermekeiket, örömeikkel-bánataikkal, sikereikkel-kudarcaikkal, ügyességükkel-ügyetlenségükkel, érzelmi biztonságtudatukkal-bizonytalanságaikkal együtt. Célunk, hogy az Együtt lenni jó... cím valódi, átélt élménnyé váljon szülő és gyermek számára egyaránt, az egyre mélyebb és szeretetteljesebb biztonságteli kapcsolat kiépülésével, amely egyben "gyógyír" is lehet a problémák, nehézségek, megoldásában. (A szerzők)
Vypredané
8,93 € 9,40 €

Járművek: Hajó


Gazdagon illusztrált lapozó a legkisebbeknek, sípoló hajóval. Melyből kiderül miért is hasznos a hajó. A sorozat további kötetei: Vonat, Hajó, Tűzoltóautó.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Légyturmix a gróf úrnak


Transzegéria. Olyan sűrű köd van ott, hogy az orra hegyéig sem lát az egér, lakói pedig bűzlenek a fokhagymától! A hely pedig a rejtélyektől. Miért fél mindenki a kastély lakóitól? Mi az a vörös ital, amit a gróf és vendégei fogyasztanak? Miért nappa l alszanak és nem éjszaka? Miért nincs matrac az ágyakban? Ezekre a kérdésekre és még számos különös eseményre hőseinknek kell fényt deríteniük! A sorozatban megjelent kötetek: 1. A nevem Stilton, Geronimo Stilton 2. Nosztregerusz titokzatos kézira ta 3. Sajtsárga lakókocsi 4. El a mancsokkal, te sajtképű! 5. Az eltűnt kincs rejtélye 6. A metró fantomja 7. Négy egér a Fekete dzsungelben 8. A titokzatos sajttolvaj 9. A világ legőrültebb maratonja 10. Négy egér a vadnyugaton 11. Játékok könyve 12 . A Smaragdszem titka 13. A kalózmacskák hajója.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Ráró és Pejkó: Az ajándék póni


A kifestő sorozat kötetei egy-egy kedves történetet mesélnek el Annáról, Gáspárról és a pónikról. Miközben kiszínezik a rajzokat, a gyerekek maguk is elmondhatják a mesét. A sorozat kötetei: Az ajándék póni; Kiscsikó születik; A kirándulás; A lovaglólecke.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Játékos füzet: Hóember


Ez a 32 oldalas foglalkoztató füzet kiváló szórakozás a gyerekek számára. Megfigyelést fejlesztő, elgondolkodtató, betűkirakó és logikai játékok követik egymást. Kicsik és nagyok, kövérek és soványak, szépek és csúnyák: rengeteg kis hóember tart veled a szórakoztató feladványok során.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Nézd csak, hol lakik?


Színes, verses, panorámás képeskönyv az állatok érdekes világáról kisgyermekek számára, melyből megtudhatják, hogy melyik állat hol lakik. A sorozatban megjelent: Nézd csak, mit eszik? Nézd csak, miből lesz? Nézd csak, miért hasznos?
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Ugri-Bugri mesekönyve


Ugri-Bugri egy nagyon csintalan kis nyuszi. Mindig próbál szót fogadni a mamájának, de ha elragadja a játék heve, vagy csak éppen rettenetesen kíváncsi, abból bizony kalamajka adódhat. Kísérd el Ugri-bugrit a kirándulásra, vagy lesd el, mit készít Anyák napjára, mert bizony ő kifogyhatatlan az ötletekből, így történeteiből te is sokat tanulhatsz.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Fantáziaország


A gazdagon illusztrált mesekönyv történetei az erdő izgalmas világába kalauzolják a kis olvasókat.
Vypredané
8,55 € 9,00 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.