Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre dievčatá strana 117 z 125

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Barbie Tajná agentka - Knižka s plagátom (-90%)


Napínavý príbeh, hromada zaujímavostí, úžasné ilustrácie a veľký plagát – to je tá pravá knižka pre každú fanúšičku filmu Barbie – Tajná agentka. Nechaj sa vtiahnuť do vzrušujúceho deja a vydaj sa so svojou obľúbenou hrdinkou na cestu plnú neuveriteľných dobrodružstiev!
Vypredané
0,30 € 3,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Barbie vo hviezdach (-90%)


Vydaj sa na vzrušujúcu cestu do vesmíru s Barbie, ktorá žije na prekrásnej planéte vo vzdialenej galaxii. Jedného dňa však žiarivé hviezdy začínajú vyhasínať a miznúť z oblohy. To je chvíľa pre Barbie a špeciálny záchranný tím
Vypredané
0,65 € 6,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jennino trápenie (-90%)


Jenna Bloomová je skúsená táboráčka. Vždy si myslela, že je super mať v tábore aj svojich dvoch súrodencov. Tak prečo chce byť zrazu radšej sama? Bystrá, možno trochu pojašená, no vždy dobre naladená Jenna je známa svojím úžasným zmyslom pre humor a prešpekulovanými žartíkmi. No ako plynie leto, Jenna je stále viac a viac smutná, a jej žartíky sú čím ďalej, tým menej zábavné. Čo to len do nej vošlo? Možno sú rodinné putá pritesné ? alebo je vo veci čosi celkom iné?
Vypredané
0,53 € 5,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fantastická kniha pre dievčatá (-90%)


Táto kniha v sebe skrýva množstvo zábavných úloh, ktoré majú rady všetky malé dievčatá. Nájdu v nej víly, princezné, kvety i morské víly a pritom sa hravou formou zdokonalia v kreslení, poznávaní farieb, počítaní aj kreatívnom myslení. Knižka obsahuje: samolepky, modely, šablóny, úlohy Pestrofarebná kreatívna pomôcka pri prvom učení.
Vypredané
0,75 € 7,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Horseland 9 Krásne prekvapenie (-90%)


Obyvatelia Horselandu sa opäť chystajú táboriť v prírode, ale kobylka Calypso má ťažkosti. Ponúka sa tak jediné riešenie: Molly musí osedlať Chloeinho koňa! Získa Chili Mollynu dôveru, keď sa sami, stratení v divočine, budú musieť spoľahnúť iba jeden na druhého? Našťastie deti a kone nie sú jedinými obyvateľmi ranča Horseland!
Vypredané
0,60 € 5,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Barbie Tajná agentka - vyfarbuj, čítaj, nalepuj (-90%)


Prečítaj si napínavý príbeh, v ktorom sa Barbie a jej kamarátky stali tajnými agentkami. Potom si obľúbené postavičky môžeš vyfarbiť alebo nájsť samolepku a dozdobiť ňou stránku!
Vypredané
0,44 € 4,39 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kukučie mláďa (-90%)


Hrdinka tajomného príbehu s romantickým koncom je exoticky krásna, iná ako jej spolužiačky. Mama síce tvrdí, že akoby z oka vypadla španielskej prababičke, ale Tína tomu neverí. Veď aj rómska veštica jej povedala, že žije v cudzom dome a do jej života vstúpi neznáma žena. Nesmie však podľahnúť jej zvodom. Onedlho sa začnú slová veštby napĺňať.
Vypredané
0,65 € 6,48 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha W.i.t.c.h. dekorácie Taranee (-90%)


Zošit obsahuje 12 strán plných zlepšovákov, tipy a skvelé vylepšenia, ktoré dajú tvojej izbe nový vzhľad, šablóny, 2 strany samolepiek a obojstranný plagát.
Vypredané
0,50 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Proti své vůli (-90%)


Je to příběh dvou kamarádek, Jany a Hedviky, které právě dodělaly školu, a chystají s za pečlivě vydělané peníze na dovolenou. Jenže život muže mít i své stinné stránky, které ve své mladické zaslepenosti vůbec nebereme na zřetel nebo se je snažímě přehlížet. Ta dovolená se však nesplnila. Místo toho i díky, své zaslepené důvěřivosti se nakonec staly oběťmi obchodu s prostitucí. Jak se s celou záležitostí vypořádaly a co všechno je to stálo, se dozvíte až v samotném příběhu.
Vypredané
0,41 € 4,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fiúk kizárva! 9.: Nyár, tesók, zűrzavar (-90%)


A szülőkkel nyaralni? Valószínűleg ti is megtapasztaltátok már, hogy bizony nem mindig csupa móka és kacagás. Eleve bosszantó, hogy el kell viselni: a nyaraló társaság nem Amerikába repül, hanem majd valami helyi kempingben üdül. De hát nincs más választás: el kell fogadni, hogyan dönt az anyai-apai tanács. Tinkát és Lizit igazi sokk éri! Nem elég az indulási herce-hurca, a zűrzavar egyre fokozódik. Föltűnik "a kiradírozott" ember, neki is van családja, ráadásul kiderül, hogy az ütődött Janó Tinka mostohabátyja... Kitör a vihar, a csatározás, s a két tini boszi úgy dönt, már megint nem segíthet más, csak a varázsolás...
Vypredané
0,65 € 6,53 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Půlnoc (-90%)


Třináctiletá Violet vždycky byla ve stínu staršího okouzlujícího a panovačného bratra Willa, který dokázal být jednu chvíli milý a ohleduplný a vzápětí krutý a nemilosrdný. Nedávno se ovšem Will dozvěděl překvapivé tajemství o své minulosti a od té doby se všechno jen zhoršilo. Violet utíká do světa fantazie zaplněného nadpřirozenými postavami, které vytváří její nejoblíbenější autor Casper Dream. Když do školy přijde nová žákyně Jasmine, která se s Violet hned spřátelí, zdá se, že by se vše mohlo obrátit k lepšímu. Pomůže Jasmine své kamarádce vymanit se z Willova magického područí? Román od známé a oblíbené autorky Jacqueline Wilsonové je plný kouzel a tajuplné atmosféry.
Vypredané
0,72 € 7,23 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha ABC dětských účesů (-90%)


Vlasový příběh o lásce k našim malým princezničkám, které jako každá správná žena touží po kráse a pozornosti svých blízkých. Knížka přináší postupy a rady, jak si nejlépe poradit s neposlušnými vlasy a udržet kštici vaší malé zdravou a krásnou. Autorka Blanka Hašková není v tomto oboru žádným nováčkem. Je to jedna z nejúspěšnějších českých kadeřnic, která kromě mnoha titulů mistryně ČR reprezentovala naši republiku úspěšně i v zahraničí. Pravidelně češe velmi prestižní módní přehlídky, soutěže Miss, spolupracuje s předními fotografy a dva roky byla ústřední postavou TV pořadů Vypadáš skvěle. Je ji vidět i na internetových televizích, ale především v jejím salonu Hair Area v Praze. To není jen salon, ale zároveň líheň talentů - právě kolegové a kolegyně z tohoto salonu se výrazně podíleli na vzniku této knížky.
Vypredané
1,26 € 12,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha W.i.t.c.h. - sto čarodejných spôsobov ako prežiť v škole (-90%)


Čarodejky premieňajú školské dni na kúzelné!
Vypredané
0,56 € 5,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha W.i.t.c.h. - Jak vydržet s kluky (-90%)


Pětice čarodějek z oblíbeného komiksu pro dívky je tu opět s novou příručkou. Tentokrát vám poradí, co dělat ve společnosti kluků, jak pochopit jejich způsob myšlení a chování i jak poznat jejich tajná přání. Příručka funguje nejen na vaše „vyvolené“, ale i na bratry, spolužáky a kamarády.
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mama v podozrení (-90%)


Pokračovanie `vtipného príbehu o vážnych životných veciach` pod názvom Perfektná mama, ktorý vyšiel v minulom roku. Možno ho však čítať aj samostatne. Hrdinka Esmie si už vyhliadla perfektnú druhú mamu (prvá zomrela pri jej narodení) a robí všetko pre to, aby u nich ostala. V zápale pre vec však vyvolá až komické situácie, v ktorých sa ocitne jej otec - detektív i nová mama.
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Drobná vítězství (-90%)


Dětství je nejkrásnější část života, myslí si většina dospělých. Desetiletá Barča má ale trochu jinou zkušenost. Nejdříve ztratila svého milovaného tatínka a hned poté se její život změnil tak, že se veselá holčička změnila na úplně nešťastné stvoření. Trvalo pak celou řadu měsíců, než vybojovala řadu drobných vítězství a všechno se konečně začalo pomalu obracet k lepšímu. Veselé i trochu smutné vyprávění plné koní a pejsků je určeno především nejmenším čtenářkám od osmi let.
Vypredané
0,84 € 8,41 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A vámpírmenyasszony (-90%)


A nyári szünidő kellős közepén Milla és Sugar izgalmas feladatot kap: Milla anyukája, Valery Elven megkéri a két kislányt, hogy segítsenek neki régi barátnője, Ljuba esküvőjének megszervezésében. A feladat szokás szerint nem könnyű: Ljuba ugyanis vámpír! A helyzetet tovább bonyolítja, hogy míg Ljuba jó vámpír, a kastély pincéjében alszik egy őse, aki kifejezetten rosszindulatú. Sajnos Oliver elköveti azt a hibát, hogy véletlenül felébreszti... "Ljuba már felvette a gyönyörű esküvői ruhát, amit Sugar tervezett neki, és éppen a tükör előtt álldogált, miközben Brünhilda bájos, virágos kalapkában ide-oda röpködött körülötte, és csőrével igazgatta a fátylát. Tényleg tündérien szép volt, annyira, hogy a két kislánynak még a lélegzete is elakadt, amikor meglátták. Hová tűnt az egykori küzdősportbajnok, a terepszínű ruha és a bakancs? - Tökéletesen nézel ki, Ljuba! - jelentette ki Milla. De Sugar, aki ugyan büszke volt első önállóan tervezett ruhájára, még nem volt teljesen elégedett. Valami hiányzik... de micsoda? - A csokor! Hiszen arról teljesen elfeledkeztem! - kiáltott fel váratlanul. Csettintett az ujjával, mire Ljuba kezében megjelent egy vörös rózsákból kötött csokor, melyet egy szalag fogott össze."
Vypredané
1,07 € 10,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Za hlasem srdce (-90%)


Hetty Featherová zažila nemálo dobrodružství a vzrušujících zážitků – i velkou tragédii. Po smrti své milované maminky zase zůstane na světě sama. Čeká ji však zatím nejtěžší úkol – najít svého otce. Hetty se ale bojí, že nikdy nebude doopravdy nikam patřit. I po tom, co se setká se svou láskou z dětských let, Jemem, Hetty nepřestává toužit po dobrodružství – zvlášť když se znenadání objeví jedna okouzlující postava z její minulosti. Leží tedy před Hetty vzrušující budoucnost? Může odhodit své staré jméno a vydat se za hlasem svého srdce? Třetí díl trilogie o Hetty Featherové Pro čtenářky od deseti do patnácti let.
Vypredané
1,17 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ever After High - Čarofarebné hry (-90%)


Šťastne až naveky je až za deviatimi horami... Aký je tvoj príbeh? Objav ho v tejto knihe skvelých čarofarebných hier. Dokonči rýmovačky, upeč si palacinky so zakliatymi jablkami a hlavne sa dobre bav!
Vypredané
0,23 € 2,30 €

dostupné aj ako:


Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.