Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre dievčatá strana 124 z 125

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Zítra přijdu, Katy


Dívčí román o trampotách nezkušené dívky.
Vypredané
0,40 € 7,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Balíček 2ks Strach z lásky + Sama na celém světa


Balíček může obsahovat různé mixy titulů dle nabídky nakladatele.
Vypredané
0,40 € 7,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Monster High 2 - Príšera od susedov


Cleo kraľovala celej Merstonskej strednej škole, uznávali ju raritné aj obyčajské decká, aj všetci medzi tým. Lenže zrazu jej zaslúženú pozornosť kradnú Frankie a Melody, otravné nové baby, z ktorých sa jej od zlosti až lepia mihalnice. Keď Cleo dostane úžasnú ponuku na fotenie pre Teen Vogue, predpokladá, že je všetko na dobrej ceste... ale vzápätí ju kamarátky zradia pre nejaký film... film, ktorý spískali Frankie a Melody! Získa kráľovná neverných poddaných späť? Z anglického originálu Monster High, The Ghoul Next Door (Hachette Book Group, New York) preložila Elena Guričanová.
Vypredané
0,50 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tweetni mi!


Jeane Smithová je blogerka, kráľovná sekáčov a charitatívnych výpredajov. Má vlastnú lajfstajlovú značku Adorkable, pol milióna followerov na Twitteri, ale v škole ju považujú za chodiacu módnu katastrofu. Je výstredná, provokatívna, nemožná. Ani náhodou nezapadne medzi spolužiakov, na ktorých sa díva zvrchu, lebo sú nudne rovnakí – všetci sa rovnako obliekajú, rovnako myslia. Michael Lee je školská hviezda, vzorný študent, idol dievčat, skvelý futbalista, zlatý chlapec svojich rodičov. Nemajú vôbec nič spoločné. Tak prečo sa stále bozkávajú?
Vypredané
0,50 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Monster High 4 - Špicáková až za hrob


LALA Raritní si konečne vybojovali slobodu a Lala hrdo cerí tesáky. Lenže keď príde na návštevu tatko Dracula, všetko sa akosi znetopieri. Pán D. má vlastné predstavy o budúcnosti, ale ani Lala sa svojich nových práv a priateľstiev nemieni vzdať. Keď sa dozvie o úžasnej celoštátnej súťaži o mastný sponzorský príspevok a účasť v reklamnej kampani, odhodlane sa do nej zahryzne a dúfa, že tak prekazí otcove plány. V súboji otca s dcérou sa Lala snaží zachrániť spoločnú školu, aj keby ju to malo stáť život... zase. FRANKIE STEINOVÁ Frankie sa s iskrivým nadšením vrhne na šancu reprezentovať Merstonku v prestížnej reklamnej kampani. Stačí, keď v školských voľbách porazí Cleo de Nile a potom zapôsobí na dvojicu módnych návrhárov. To sa ľahko povie, keď Cleo lipne na tróne popularity ako mačací chlp na zamate. Vykašle sa Frankie na svoje zásady, aby ju – obrazne povedané – nadobro potopila na dno Nílskej priehrady? V láske a šoubiznise je vraj dovolené čokoľvek a odmena je tisícvoltová. Otázka znie, či naozaj stojí za to. MELODY CARVEROVÁ Melody prepašuje sestru na koncert do vysokoškolského klubu a z ničoho nič skončí na pódiu s kapelou, ktorá ju berie všetkými desiatimi – prípadne aj deviatimi a pol. Ako nová speváčka si získa srdcia mnohých fanúšikov. Počas jej koncertov kluby praskajú vo švíkoch a Jacksonovi zase praskajú nervy, najmä keď turné kapely ohrozí ich spoločné plány na leto. Melody si musí vybrať, lenže ako sa rozhodne, keď jej jedna možnosť prekazí životný sen a druhá zlomí srdce?
Vypredané
0,50 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hannah Montana Buď môj!


Kniha želaní so samolepkami Si zaľúbená? Žiadny strach! Potrebuješ povedať svojej najlepšej kamarátke, že je úžasná? V pohode! Môže sa na teba tvoja kamarátka spoľahnúť? Daj jej to vedieť! Vďaka šesťdesiatim štyrom skvelým pohľadniciam s hviezdami seriálu Hannah Montana môžeš poslať super želania všetkým kamarátom, svojmu miláčikovi a hoci aj panovačnému bratovi. Navyše môžeš svoje želaníčka ozdobiť viac ako stopäťdesiatimi trblietavými samolepkami
Vypredané
0,29 € 5,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slavná hvězda


Jmenuju se Elsa znám spousty vtipů a jednou ze mě bude slavná hvězda. Snažím se ze všech sil trochu svou rodinu rozveselit - ale vypadá to, že už se ani neumějí smát. Od té doby, co jsme přišli o náš krásný dům a nastěhovali nás do hotelu, všichni mě pořád jenom okřikují...
Vypredané
0,32 € 6,32 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha W.i.t.c.h. - Testy - Jaký jsi typ?


Sbírka úplně nových testů pro tebe a tvoje kámošky. Pomůžou ti například zjistit, jak čelíš životním situacím, jak moc jsi ostýchavá, co je na tobě nejkrásnější atd.
Vypredané
0,36 € 7,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Gossip Girl - Lhala bych ti


Podívejte se s námi do světa Super drbny - do světa, kam se ty nejlepší botičky dovážejí ze Španělska, kouzelné šatičky se z té nejlepší bavlny šijí na míru a bez zrady a žárlivosti v létě nemůžete vyjít na ulici. Ty nejhorší vlastnosti jsou těmi největšími skvosty. Je čas svázat si vlasy do volného culíku - jede se totiž do Hamptons! Z S a B jsou teď múzy jednoho slavného návrháře. Shodou okolností jeho dům sousedí s N-ovým letním vězením… Jsem zvědavá, jak dobré sousedské vztahy se mezi těmito sousedy rozvinou. A co je to za zprávy, které ke mne doléhají o V? Snad v sobě neodhalila novou tvář? Kdo bude další? D?! Nikdy neříkej nikdy… Vaše Super drbna.
Vypredané
0,45 € 9,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čtyřicet pravidel lásky


Ella Rubinsteinová má manžela, tři dospívající děti a přijemný domov, zkrátka vše, co by z ní mělo dělat sebevědomou a spokojenou ženu. Přesto však Ella cítí ve svém životě prázdno - prázdno, které bylo kdysi vyplněné láskou. A tak když Ella čte rukopis o básníkovi Rúmím ze třináctého století a Šamsovi z Tabrízu a jeho čtyřiceti pravidlech života a lásky, rozhodne se změnit od základů svůj život a vydá se na cestu za tajemným autorem a jeho dílem. Cesta naplněná súfistickým mysticismem zavede Ellu i čtenáře do exotického světa, kde víra a láska jsou podrobeny srdce drásajícím zkouškám.Ella Rubinsteinová je světově uznávaná autorka srovnávaná s Paulem Coelhem.Zajímavé téma lásky a středověké náboženské mystiky.Čtivě napsaný příběh, plasticky vykreslené postavy a prostředí.
Vypredané
1,17 € 23,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dobré manželky


Ak ste si aj vy obľúbili Meg, Beth, Jo a Amy, štyri `malé ženy` z knižky s rovnomenným názvom, a ich priateľa Laurieho, v tomto jej pokračovaní môžete sledovavať ich ďalšie osudy - rodinný život Meg, ktorá sa vydáva ako prvá, literárne úspechy a pády Jo, meniaci sa duševný svet citlivej Beth, napĺňanie ambícií Amy a, samozrejme, ich lásky. Akú cestu budú musieť prejsť, kým sa z nich stanú `dobré manželky`?
Vypredané
0,28 € 5,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Keď ťa zasiahne láska - Kniha pre zamilované dievčatá


„Prvá láska je ako písomka z matematiky. Objaví sa, keď ju najmenej očakávaš. Nepripusti, aby ťa prekvapila a prepadla nepripravenú. Prečítaj si túto knihu a dozvieš sa, ako máš riešiť všetky ľúbostné problémy.“ To sú slová z pera srbského novinára a satirika Bojana Ljubenovića, autora jedinečnej knižky Keď ťa zasiahne láska – Kniha pre zamilované dievčatá. Čo majú robiť, keď ich zasiahne prvá láska? Ako sa vyrovnať so svojimi vlastnými pocitmi a vnútorným zmätkom? Ako sa vyznať v citoch, ktoré dievča vlastne vôbec nepozná? Len tuší, že sa s ňou niečo deje, niečo nezvyčajné a krásne, no zároveň sa toho bojí. Kniha jej pomôže zistiť, ako padnúť do oka svojmu vyvolenému, ako sa správne píše ľúbostná báseň, čo sú ľúbostné korenia, aký dôležitý je spojenec v podobe najlepšej kamošky, ale aj to, ako sa správne trpí a že prvá láska rozhodne nebude aj posledná.
Vypredané
0,75 € 14,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Míša v síti


Míša Marešová miluje počítače a většinu svého času tráví na sociálních sítích. Je to pro ni zábava, ale také únik z reality. Chybí jí máma, která zemřela při porodu, a také táta, který je věčně na služebních cestách. Život mladé dívky se radikálně změní, když k nim do školy nastoupí nová učitelka Anna Vránová. Míša s ní svádí urputné boje, ale zároveň k ní cítí podivnou příchylnost. Mladou slečnu čeká šokující zjištění. Ještě předtím se však zaplete do dramatické situace, kdy se její kamarádka Bára přes internet dostane do spárů pedofila. V tom ji přece Míša nemůže nechat…
Vypredané
0,54 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nechcem byť to nové dievča (Moje pravidlá - iba pre baby 2)


Autorka známej série Denník princeznej pokračuje aj v druhej časti knihy MOJE PRAVIDLÁ - IBA PRE BABY príbehom Allie. Allie sa neteší na prvý deň v novej škole. Bude síce chodiť do triedy s kamarátkami Erikou, Caroline a Sophie a učiteľka sa jej veľmi páči, no aj tak má obavy, ako v škole zapadne. Dokonalý začiatok nového života má jeden háčik - Rosemary! Drsná spolužiačka, čo sa hrá len s chalanmi a nemá rada dievčatá, si ju okamžite vezme na mušku a chystá sa ju dokonca zbiť. Allie sa radí so všetkými svojimi blízkymi a každý jej hovorí niečo iné. Oco - nech ju trafí rovno do nosa, strýko - nech ju odstraší, mama zas vraví, že všetko treba povedať učiteľke. No Allie má svoje vlastné pravidlá. Ako si s tým teda poradí?
Vypredané
0,40 € 7,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Oksa Pollocková - Prekliate putá 4


Brána do bájnej zeme Edefie sa otvorila a Oksa s spolu s Utečencami vstúpila na jej územie, aby sa pokúsila oživiť Srdce dvoch Svetov a zachrániť tak život na Zemi. Obete však boli kruté – Dragomíra musela zomrieť a milovaní, čo nemali pôvod v Edefii, museli zostať vo Vonkajšku. Medzi nimi na smrť chorá Oksina mama a najlepší kamarát Gus. Pred Oksou stoja nadľudské úlohy – zachrániť obidva Svety, ktoré sa zmietajú v katastrofách a najsť v Edefii liek pre umierajúcu mamu a smrteľne chorého Gusa. Pomôže jej záhadný milovaný Tugdual, alebo sa napokon stane jej úhlavným nepriateľom...? Oksa vyšla z komnaty Plášťa ako nová Vznešená Edefie. Jej krutí nepriatelia zúrivo bojujú o nadvládu v Edefii a za každú cenu sa chcú zmocniť Vznešenej, ktorá jediná im môže otvoriť Bránu do Vonkajška. Ľudstvo je opäť ohrozené...
Vypredané
0,70 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Setkání v Londýně


Poté, co Lada napodruhé neuspěje u zkoušky z anglické literatury, rozhodne se přerušit studia a odjet pracovat jako au pair do Velké Británie. Chytne se hned první příležitosti. Ukáže se však, že pan Caleb Aflalo chce po ní trochu víc než jen úklid. Lada se ale prvního neúspěchu nezalekne a brzy už má nové místo. Postupně se učí nové věci, poznává Londýn, sbližuje se s kamarádkami, které rovněž přijely do Londýna za prací, seznamuje se s mnoha dalšími mladými lidmi. Jednoho dne pozná v klubu velice charismatického mladíka, který ji doslova lapí do své sítě. Madid je Peršan, a i když není ortodoxní muslim, odlišnost kultur se záhy projeví.
Vypredané
0,40 € 7,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šance pro dvě srdce


Druhý ročník Obchodní akademie jede na hory na týdenní lyžařský výcvik. A u toho nemohou chybět dva kamarádi, příležitostní lyžařští instruktoři. Pro mládež. Dva nerozluční kamarádi Erik s Davidem jezdí každoročně na hory jako lyžařští instruktoři. I tentokrát je i jejich svěřence čeká týden plný zajímavých událostí, napětí a nečekaných odhalení. Zatímco David, který se rád sází, se vsadí, že hned za dva dny dostane nejhezčí holku ze třídy, Erik zůstává věrný své přítelkyni. Souhra podivných událostí však jeho zásadovost naruší.
Vypredané
0,40 € 7,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Před láskou se neutíká


Příběh určený dívkám se odehrává v průběhu jedné silvestrovské noci, kdy chce mladý muž požádat svou dívku přesně o půlnoci o ruku, netuší ale, jaké překážky bude muset překonat, aby svůj úmysl uskutečnil.
Vypredané
0,40 € 7,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Najlepší priatelia sa spoznávajú


Život je pestrý, prináša radosti i trápenia. To dobre vedia aj Chloe, Sinead, Jasmin, Nick a Sanjay, ktorých náhoda spojí v jednej triede strednej školy v Leedse. Stanú sa z nich najlepší priatelia a onedlho do ich osudov zasiahne láska. Najskôr sa dotkne svetáckej Chloe, ktorá sa túži stretnúť s vysnívaným Jackom z letných prázdnin. Keď sa s ním nedokáže spojiť, temperamentná Sinead to svojsky vyrieši. Práve ona nachádza rady na problémy svojich priateľov, zato ťažšie spĺňa vlastné predstavy. Medzitým sa o Chloe začne väčšmi zaujímať príťažlivý Nick. Hoci mu doteraz nič nevyšlo podľa predstáv, zrazu sa stane niečo neočakávané. Navyše karty zamieša zamilovaná Sinead, ktorá sa snaží, aby si Nick všímal práve ju. Aj snedá Jasmin a nesmelý Sanjay sa čoraz väčšmi zblížia a rozmýšľajú, akoby mohli byť čo najviac spolu. Svoju lásku chránia pred rodičmi do poslednej chvíle…
Vypredané
0,25 € 4,95 €

dostupné aj ako:


Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.