! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre dievčatá strana 93 z 124

Lacná kniha Úžasné dni školáčky Abby 7. (-90%)


Abby chce doma usporiadať večierok. A nie hocijaký - chce naň pozvať všetkých piatakov, celútriedu. Lenže je to veľa detí a tak má Abby veľký problém: ako presvedčiť rodičov, aby jej dovolili pozvať k nim toľko detí? A kto jej pomôže s občerstvením? Kto s limonádami? Aké prekvapenie pripraví Abby pre rodičov aj spolužiakov? Slovenský preklad Anna Zajacová
Vypredané
0,59 € 5,93 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Splašený koník - Jazdecký chodník (-90%)


V jedno skoré ráno Jess zbadala koňa bez jazdca a za ním utekajúceho muža s ohlávkou. Keď mu Jess ochotne pomohla koníka chytiť, netušila, aké ďalekosiahle následky s množstvom nepríjemných udalostí prinesie jej pomoc.
Vypredané
0,55 € 5,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Princezná Pia (-90%)


Poznáte dievča, ktoré by netúžilo byť princeznou? Slečne menom Pia sa tento sen splní. Aspoň trochu. Počas letného jazykového pobytu v Londýne spozná Alessandra, skutočného princa. Je krásny, milý, je jej s ním dobre... Má ho však naozaj rada? Alebo ho len využíva a zahráva sa s ním, aby napálila inú Alessandrovu ctiteľku? A je tu ešte Ted, jej priateľ, ktorý na ňu čaká doma. Pia sa už sama v sebe nevyzná. Útechu nájde v starom denníku, ktorý náhodou objaví. Dočíta sa v ňom o Philippe, dievčine, ktorá pred sto rokmi žila v tom istom dome ako Pia a ktorej sa prihodilo niečo strašné. Zdá sa, že Philippin tajuplný osud sa opakuje. Aj Piu niekto prenasleduje...
Vypredané
1,30 € 12,99 €

dostupné aj ako:

W.i.t.c.h. - Hrad Jednorožec - Expedícia 4


Vo štvrtom zväzku série Expedícia W.I.T.C.H. sa čarodejky so spolužiakmi zo Sheffieldského inštitútu vydajú vlakom do Veterných vrchov, na hrad Jednorožec. Sprvoti nevinný výlet do neďalekého okolia Sheffieldu sa zmení na nebezpečnú misiu. Will, Irma, Taranee, Cornelia a Hay Lin musia rozlúštiť tajomstvo, ktoré má korene až v stredoveku.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Alica a... Dosť dobré psycho


V ostatnom čase sa dejú fakt strašidelné veci. No uznajte: začalo sa to jedným kúzlom na privolanie lásky a skončilo sa to zdeseným pobiehaním po Queen's Woods. A ďalej je tu záhadné miznutie záhradných trpaslíkov, čo sa potom objavujú na veľmi čudných miestach, a aj tie záhadné zvuky a nevysvetliteľné klop-klop-klopkanie (aj keď uznávam, že v našom rozpadajúcom sa starom dome to človeka až tak neprekvapí...). No a ešte je tu tá najčudnejšia z najčudnejších vecí: čo má vlastne Billy s mojou najlepšou kamoškou...?
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Alica a... Dosť dobrá otrava


Tešíte sa na ďalšie príbehy trinásťročnej Alice? Vaša obľúbená hrdinka si práve užíva prázdniny. Veľmi sa na ne tešila, ale namiesto toho musí riešiť problémy s nečakanou návštevou svojho strýka a jeho rodiny. Ako to všetko dopadne? Čo urobí z prázdnin štrnásťdňové spolužitie obidvoch rodín v jednom bláznivom dome plnom zvierat?
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Eli beží na pomoc


Princezná Eli miluje poníky a ani trochu ju už nebaví byť princeznou! Nenávidí cukríkovoružové šaty a nudné hodiny mávania. Radšej by jazdila na jednom zo svojich nádherných poníkov alebo dokonca čistila kráľovské maštale. Navyše ju ktosi tajne sleduje – záhadná cudzinka, ktorá nechce, aby ju niekto videl. Keď sa stratí Elin milovaný poník Jasík, princezná si je istá, že to zavinilo neznáme dievča z lesa. Vyrieši Eli túto záhadu a zachráni Jasíka, skôr než bude neskoro?
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Anna zo Zeleného domu (Klasické príbehy)


Veselé i smutné príbehy siroty Anny, ktorú si adoptujú dvaja prostí vidiečania - súrodenci Marilla a Matej Cuthbertovci. Temperamentná Anna s bohatou fantáziou a predstavivosťou spôsobí Marille a Matejovi spočiatku veľa starostí svojimi neuvedomelými výčinmi, no napokon majú z nej radosť, ich život dostane nový zmysel a čoskoro si ho už bez Anny ani nevedia predstaviť. Spisovateľka v celom rade týchto kníh naplno rozvinula svoj rozprávačský talent, fantáziu, zmysel pre humor, a tak sa Anna stáva hrdinkou všedných i nevšedných príbehov, odohrávajúcich sa na Ostrove princa Eduarda v prostredí nádhernej prírody.
Vypredané
8,67 € 9,13 €

Vianoce s Annou (Klasické príbehy)


Knižka ponúka pôvabné príbehy s témou Vianoc, prehriate ľudskou dobrotou, starými tradíciami a veselými rodinnými stretnutiami. Montgomeryová sa však nevyhýba ani údelu osamelosti a smútku, ktorý na jej hrdinov najtrpkejšie dolieha práve na Vianoce. V tejto knižke nájdete dva čarovné vianočné príbehy z Anninho života v Zelenom dome, všetky ostatné vychádzajú po prvý raz.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Eli má tajný plán - Poníky princeznej Eli


Princezná Eli miluje poníky. Rada pomáha v kráľovských maštaliach alebo jazdí na svojich štyroch nádherných tátošoch. Odvtedy, čo sa Eli naučila jazdiť na malom shetlandskom poníkovi Tienikovi, už poriadne vyrástla. Keď na ňom teraz sedí, ťahá nohy po zemi. Preto kráľ nariadi Tienika predať, ale s tým sa Eli nedokáže zmieriť. Musí vymyslieť tajný plán, ako obľúbeného poníka zachrániť, lenže čas neúprosne uteká.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Eli na tajnej výprave - Poníky princeznej Eli


Princezná Eli zbožňuje svoje štyri poníky, na ktorých môže jazdiť po celom okolí paláca. Keď však kráľ v perfektne udržiavanej záhrade objaví stopy kopýt, chce Eli potrestať. Nevinná Eli sa rozhodne chytiť skutočného páchateľa. Jediný spôsob, ako to urobiť, je vydať sa na strašidelné dobrodružstvo pod hviezdnou oblohou.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Eli hľadá strašidlá - Poníky princeznej Eli


Ďalší príbeh princeznej Eli a jej poníkov. Jazdiť na niektorom z nich alebo dokonca čistiť kráľovské maštale ju baví oveľa viac, než chodiť na čaj k premiérovi alebo zabávať hlúpych návštevníkov paláca. Keď však Eli jedného dňa cvála po lese, jej smelý poník zrazu zaspätkuje a odmietne ísť ďalej. Vari zbadal ducha? Túto záhadu musí princezná vyriešiť stoj čo stoj.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Alica a... Dosť dobrí kamoši


Tešíte sa na ďalšie trampoty hrdinky? V ďalšom dosť dobrom príbehu rieši Alica problémy so svojou najlepšou priateľkou Sandie, ktorá sa k nej začne z ničoho nič správať čudne. Do toho jej začne každý deň volať Kyrin nápadník! Ako má Alica v tomto blázinci vymyslieť niečo `kloudného` na Maškarný ples? Vtipný text je písaný formou denníka.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Alica a...Dosť dobrá haluz


Vaša dosť obľúbená kamarátka Alica je opäť tu! Práve rieši zásadné otázky: Prečo sa chalani tak líšia od báb? Je možné len tak sa s nimi kamarátiť alebo sa to nakoniec vždy zvrhne na chodenie? Kto by však stál o babu s rôsolovitým bruchom? S tým sa musí rýchlo niečo urobiť! Riešením môže byť kurz brušných tancov. Lenže chystané vystúpenie na verejnosti bude asi poriadny trapas!
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Kúzla na trápnych rodičov - Chalanom vstup zakázaný!


To je hrozné! Existujú vôbec na svete trápnejší rodičia než tí Tinkini a Lissini? Grit behá v priliehavom trikote a v parochni z vianočných reťazí, Boris zas varuje ich spolužiakov pred nebezpečným účinkom mobilných telefónov... S tým musia sestry čarodejnice rozhodne niečo robiť. Ešte šťastie, že Klub čarodejníc práve vypísal súťaž v tvorbe nových zaklínadiel. Netrvá dlho a zaklínadlo na zmiznutie trápnych rodičov je na svete. Tinka a Lissi však netušia, kto v skutočnosti za súťažou stojí. Klub čarodejníc to totiž nie je...
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Alica a.... Dosť dobrý stresík


Akoby šibnutím čarovného prútika sa v škole v Crouch Ende objavila skupina úžasných francúzskych chlapcov. (O. k., nebolo to kúzlo, ale výmena študentov. Áno a prišlo aj pár dievčat.) Ali a väčšina ich amies sa usilovne snaží dostať k nim čo najbližšie, aby ich mohli osloviť svojou zlou francúzštinou. Až na Jen, ktorá však zrazu zmizla! (Páni!) A Alica má opäť plné ruky práce!
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Alica a.... Dosť dobrý chalan


Alica má prázdniny, ale zažíva týždeň horší než výlet k zubárovi: ona má plno práce s utešovaním Billyho po rozchode s jeho láskou; Kyra sa rozhodla, že sa stane filmovou hviezdou a Jazmína si našla novú životunebezpečnú záľubu. Navyše Linn, alias princezná Nadurdenka, je až podozrivo milá... No to všetko je nič oproti príšernému prekvapeniu, ktoré pre Sandie pripravili jej rodičia!
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Baby v akcii. To je husté - Chalanom vstup zakázaný


To je strašné! Lissi a Tinka majú veľa starostí. Musia zastaviť vyvádzanie záhadnej gorilej bytosti, a navyše sa otec s mamou stále hádajú, ešte aby sa tak rozpadla rodina. Na dovŕšenie všetkého sa koncom týždňa koná školský ples a Tinka si nemá čo obliecť! Nedá sa nič robiť, tu pomôžu vari už iba kúzla a čary! Hor sa do akcie! Chalanom vstup zakázaný!
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Alica a.... Dosť dobrý chaos


A zase tá Alica... A zase kopa nových zážitkov. Alfie, Alfie, Alfie... je taký krásny, ako len chalan môže byť. A nielen krásny, ale aj super, veď vďaka nemu sa Jazmína stala miestnou celebritou! A okrem toho si tí dvaja vynikajúco rozumejú. Tak prečo to Linn tak vyviedlo z miery? A prečo ma zožiera žiarlivosť? No, moje dve sestričky si budú musieť veľa vecí vysvetliť. Aspoňže s ockom a mamičkou je všetko opäť v poriadku, nie? Ehm, nie tak celkom...
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.