Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre dievčatá strana 89 z 125

Až na dno


Pro Moniku je městečko, kam se s rodiči přestěhovala, naprostý zapadákov, který je snesitelný jen díky Katce a Hance. Ty dvě totiž vědí, jak na to: v sobotu se shoppuje a k tomu patří sklenka sektu. Proti strachu z písemek zabírá cuba libre a opravdová zábava se rozjíždí s cool kluky z natáčecího štábu, kteří jim nalévají zakázané drinky a kteří to umí roztočit. Bez kamarádek jsou dny dlouhé a zakrátko už Monice jedna sklenička nestačí k tomu, aby se cítila perfektně... a když ty dvě odjedou na prázdniny, aniž by se jí třeba jen zeptaly, jestli nechce jet s nimi, je její nálada na bodu mrazu. A klesá až na dno.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

První láska


Je to o třech holkách, které chodí do devítky. Můžete se dozvědět spoustu tajemství. (Já se jmenuju Sally.) Můžete zažít spoustu legrace. (Smát se budete hlavně mně.) A NAVÍC se ještě dozvíte spoustu věcí O KLUKÁCH!
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Ve tvém pokoji


Příběh začíná v momentě, kdy si dvě rodiny během prázdnin vymění domy. Molly z Los Angeles, toužící stát se módní návrhářkou, se dostává na venkov a ubytovává se v pokoji kluka, kterého nikdy nepotkala, a (panebože!) na jeho posteli je povlečení z Hvězdných válek. Naopak Charlie, pohledný kluk, který je blázen do cyklistiky všeho druhu, se ocitá v neuvěřitelně holčičím pokoji s nástěnkou plnou fotek tří kamarádek a přemýšlí, která z nich je asi Molly, jíž ten vydesignovaný pokoj patří. Molly a Charlie se poznávají přes emaily a také chat, ukazují si navzájem, co zajímá toho druhého. Sympatie narůstají, ale vzdálenost působí nejedno nedorozumění. Nakonec ale všechno dobře dopadne, všechno se vysvětlí a oba se setkají a řeknou si ta slavná slova: Miluji tě!
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Průšvihářky


Mandy se ve škole posmívají snad od prvního dne první třídy. Proto má takovou radost, když si ji drzá, suverénní a veselá Linda vybere za svou kamarádku. Máma z toho není moc nadšená, protože Linda je podle ní pěkná průšvihářka a má na Mandy špatný vliv. Zato Mandy si je jistá, že ji Linda může dostat jedině z průšvihu, a ne do něj… anebo je to naopak?
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Anglický denník Lucie H.


Lucia sa začiatkom prázdnin ocitá na mesiac v Londýne, kde okrem pamiatok a múzeí objavuje aj svoje city k anglickému susedovi Jamesovi, ale i k spolužiakovi Jakubovi, ktorý zostal na Slovensku. Po návrate z Veľkej Británie Lucia intenzívne prežíva svoju prvú lásku a aj pokročilé tehotenstvo svojej mamy. Ako sa Lucia vyrovná s maminou hospitalizáciou, láskou k dvom chlapcom naraz i s obyčajnými radosťami a starosťami, aké prinášajú letné dni, to sa dozviete v anglickom denníku Lucie H.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

dostupné aj ako:

Dívky, 15. Absolutní šílenkyně


Sehnat kluka, který by s vámi šel na ples, může být někdy pěkná fuška, zvlášť když chcete báječného společníka, a ne nějakého ňoumu. Kamarádky Zoe a Chloe se rozhodly tenhle problém vyřešit po svém. Prostě si dají inzerát. Ale pozor! Nikoli do rubriky seznámení - to by vypadaly jako nějaké chudinky, o které nikdo nestojí. Napíšou, že hledají mladé muže na skvělou víkendovou práci. Zájemci se určitě jen pohrnou a pak už stačí vybrat dva nejlepší. Jenže všechno vždycky neprobíhá tak hladce, jak by si člověk přál…
Vypredané
8,60 € 9,05 €

dostupné aj ako:

Dívčí parta o prázdninách Dylan - věčná potížistka


Dylan dostala hned dvoje kopačky. Doufá, že si hořkou bolest z rozchodů zahojí o prázdninách na Havaji, kam spolu s matkou míří za slavnou tenistkou Světlanou. Dylan se o tenis nezajímá, v kamarádství se Světlanou vidí jen příležitost, jak sbalit toho nejúžasnějšího kluka na Havaji...
Vypredané
8,44 € 8,88 €

Dívky v sedlech 35


Stefi, Carol a Lisa opět tráví prázdniny na turistickém ranči Dlouhé O, kde pro pobavení hostů vystupují ve westernovém představení. Když má být Stefi jako rukojmí unesena, její kůň Balon ji brání a stane se okamžitě hvězdou celé podívané. Stefi si divokého koně pro jeho oddanost zamiluje a rozhodne se ho pro sebe získat za každou cenu.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Lacná kniha Eugénia Levanduľová a strašný tiger (-70%)


Druhá kniha série od autorky známej zo skupiny Spice Girls. Autorka venuje príbehy skvelej a vtipnej Eugénie s neuveriteľnou fantáziou svojej malej dcére. Eugénia sa presťahovala s rodičmi do nového mesta a tým aj do novej školy, kde úspešne bojuje o svoje miesto pod slnkom – predovšetkým s namyslenou Larou. Teraz si však musí poradiť aj s hrozivo vyzerajúcim tigrom, keďže sa nevdojak pričinila o to, že ušiel z klietky.
Vypredané
1,71 € 5,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Eugénia Levanduľová a strašný tiger (-90%)


Druhá kniha série od autorky známej zo skupiny Spice Girls. Autorka venuje príbehy skvelej a vtipnej Eugénie s neuveriteľnou fantáziou svojej malej dcére. Eugénia sa presťahovala s rodičmi do nového mesta a tým aj do novej školy, kde úspešne bojuje o svoje miesto pod slnkom – predovšetkým s namyslenou Larou. Teraz si však musí poradiť aj s hrozivo vyzerajúcim tigrom, keďže sa nevdojak pričinila o to, že ušiel z klietky.
Vypredané
0,57 € 5,70 €

dostupné aj ako:

Čarodějnice školou povinné 3


Nové ztřeštěné kousky a neuvěřitelné příhody copaté Mildred a jejích přátel, kteří nastupují do druhého ročníku. Ačkoli se snaží, aby se tentokrát velkým obloukem vyhnula všem malérům, hned první den se dostane do křížku s Ethel Svatouškovou a ta ji jednoho dne ze msty promění v žábu. Jill Murphyová příběh nejen napsala, ale i ilustrovala výstižnými a zábavnými obrázky.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Heidi - Život na Poľane


V tejto knižke má Heidi takmer anjelské poslanie, každému je naporúdzi, pomáha, kde sa dá, je trpezlivá a láskavá, ale i detsky hravá a zvedavá.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Heidi - Na cestách


Nastupovať! Vlak na nikoho nečaká. Heidi sa spolu s priateľkou Klárou pohodlne usadia a nechajú sa unášať na svojej prázdninovej ceste do ďalekých miest Nemecka a Francúzka. Paríž ich víta svojimi malebnými uličkami, útulné reštaurácie lákajú netradičnými špecialitami francúzskej kuchyne a tajomné zákutia Boulognského lesíka ponúkajú vzrušujúce okamihy. V nádhernom pobrežnom meste Nice čaká naše priateľky opäť veľa nezabudnuteľných zážitkov. Ale nie vždy nám život prináša len šťastie a radosť, občas sa prihodí niečo, s čím sme ani vo sne nerátali. Aj Heidi zažije nepríjemnú udalosť, pri ktorej sa tlačia slzy do očí. Ale neboj sa, všetko dobre dopadne, ak budeš Heidi sprevádzať na jej ceste do New Yorku. Tak už rýchlo vkĺzni medzi riadky, lebo ti utečie vlak!
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Luisa a Lotka


Veselý, nevšední příběh dvou devítiletých děvčat, která se náhodně poznají o prázdninách na táboře. Zjistí, že jsou vlastně sestry-dvojčata, která žila po rozvodu rodičů odděleně v jiných městech. Zprvu jsou na sebe naštvané a uražené, ale brzy se sk amarádí a spiklenecky se dohodnou na tajné záměně. Každá tedy odjíždí k druhému rodiči s nadějí na jejich smíření, a tím způsobí nejednu spletitou i humornou situaci... Copánky a kudrny se prostě rozhodly vzít osud do svých rukou! Oblíbená knížka m noha čtenářek byla pro svou nápaditost, vtip i nestárnoucí námět několikrát zfilmována.
Vypredané
7,73 € 8,14 €

Dívka, 16: Šílené utrpení


Jess má konečně kluka a před sebou prázdniny, které hodlá strávit jen a jen s ním. Maminka jí ovšem udělá čáru přes rozpočet, když oznámí, že pozítří odjíždějí na rodinnou dovolenou. Společně s babičkou (a urnou se zpopelněným dědečkem) podniknou o kružní jízdu po památkách a pak se zastaví na pár dní u Jessina tatínka. Za normálních okolností by Jess skákala radostí navštívit tátu v jeho domě u moře si přeje už dávno ale proč s tím musí máma přijít zrovna teď? Jess je naprosto zoufalá a vů bec si neumí představit, jak tyhle prázdniny přežije. Ale žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří, a Jess nakonec čeká nejedno báječné překvapení.
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Flirt But Don't Fall in Love


Holly má zlomené srdce. Spolu se svými kamarádkami se rozhodne, že už nikdy kvůli žádnému klukovi neztratí hlavu! Čeká je nádherné období plné večírků a flirtování, ale kdo ví, jestli svůj slib opravdu dodrží? Anglicky snadno a rychle, ale jen pro ho lky!
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Nina malá alchymistka 3-Hadie znamenie


Alchymistky, pozor! Nina sa vracia v ďalšej knihe plnej napínavých dobrodružstiev! Karkon daroval zradnému starostovi Benátok zlatú baňu v Peru, kde ho uctievajú ako hadieho boha. Starosta je čarodejník čiernej mágie, živí sa mačkami s hadím znamením, pochádzajúcimi z Ostrova svätého Klimenta, a vďaka čarovnej zmesi sa môže meniť na hada. Nina ho musí premôcť a vyslobodiť tretie akránum. Podarí sa Nine poraziť Karkona a jeho služobníkov a priviezť všetky mačky naspäť do Benátok?
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Ako na chalanov? - Všetko o láske


Chlapci sú bytosti z inej planéty. Aspoň to tak niekedy vyzerá. Je jedno, či sú to nepríjemní spolužiaci, temperamentní futbalisti alebo ten sladký chalan z vedľajšieho domu – chlapci jednoducho fungujú inak. Prečo im treba stále nadbiehať? Na aké dievčatá chlapci letia? A prečo nikdy nezavolajú? Táto kniha ti odpovie na  všetky tajné otázky a prezradí ti aj to, čo dievčatá odjakživa chcú o chlapcoch vedieť. Prináša skvelé tipy, ako baliť chalanov, a ponúka veľa úprimných odpovedí aj na tie najtrápnejšie otázky.
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Anne auf Green Gables


Der Jugendbuch-Klassiker um das liebenswerte Waisenkind Anne, das auf der Farm Green Gables aufwächst, hat schon ganze Generationen begeistert! In der Fortsetzung sorgt Anne als Sechzehnjährige im Städtchen Avonlea für Aufregung - nostalgische Unterhaltung für Jung und Alt. Annes zeitlose Geschichten sind jetzt auch in der Netflix-Serie Anne with an E zu sehen. Was sollen die Cuthberts nur mit der quirligen Anne anstellen? Der lebenslustige Rotschopf stellt ihr sonst so beschauliches Leben ordentlich auf den Kopf. Dank ihres hitzigen Temperaments stolpert Anne von einer Katastrophe in die nächste! Aber zum Glück schafft sie es, auch die unmöglichsten Situationen irgendwie zu meistern. Enthält die Bände "Anne auf Green Gables" und "Anne in Avonlea".
Vypredané
10,44 € 10,99 €

Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.