! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre dievčatá strana 99 z 124

W.i.t.c.h. - sto čarodejných spôsobov ako žiť odvážne


Čarodejky ti prezradia sto čarodejných spôsobov, ako žiť odvážne a získať si rešpekt v každej situácii.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Gossip Girl - Ty víš, že mě miluješ


Vítejte v New York City v Upper East Side. Já a moji kamarádi tady bydlíme. Máme ty nejluxusnější bytečky a chodíme do chlapeckých a dívčích soukromých škol. Možná nejsme úplní andílci, ale děláme všechno pro to, abychom tak vypadali. Svou černou duši úspěšně maskujeme za ty nejlepší šaty a něžná gesta. Nadešel čas začít vyplňovat přihlášky na vysokou školu… Nepřihlásit se na vysokou školu je varianta, která pro nás nepřipadá v úvahu ani v nouzi nejvyšší. Vždyť nechodit tam by byla ta nejhorší potupa, jakou kdy může někdo z nás zažít. Znám tady pár holek, které jsou ochotné jít přes mrtvoly. Žádný tlak a stres pro ně není nepřekonatelný. Koneckonců, kdo z nás by chtěl nastoupit na vysokou jako panna?
Vypredané
7,73 € 8,14 €

Gossip Girl - Nechci víc než všechno


Vítejte v New York City ve čtvrti jménem Upper East Side Já a moji kamarádi tady bydlíme v nepopsatelně báječných bytech a městských vilách, chodíme do těch nejlepších z výběrových škol a pomalu dojídáme sladké ovoce, které nám ještě tohle vyhlášené město může nabídnout. Podívejte se s námi do otřesného světa Gossip Girl – pojďte se na nás podívat, jak se učíme být žárliví a zrádní. Své podlé plány vymýšlíme a uvádíme v život jedině na nejdivočejších večírcích v nejlepších klubech. …S a B se snad rozhodly zakopat válečnou sekeru. Ale bude to ještě chtít čas. Víte, myslím si, že se přece nemůžete dlouho zlobit na někoho, s kým jste si na základce napouštěli vanu. Nebo se pletu? Už se ale nemůžu dočkat, co spolu teď, když jsou zase spolu, budou provádět za podlosti. Ale věřte mi, že já to budu vědět jako první a vy budete hned druzí. Vždyť mě znáte, neumím držet žádné tajemství…
Vypredané
7,73 € 8,14 €

Lacná kniha Gossip Girl - Ty víš, že mě miluješ


Vítejte v New York City v Upper East Side. Já a moji kamarádi tady bydlíme. Máme ty nejluxusnější bytečky a chodíme do chlapeckých a dívčích soukromých škol. Možná nejsme úplní andílci, ale děláme všechno pro to, abychom tak vypadali. Svou černou duši úspěšně maskujeme za ty nejlepší šaty a něžná gesta. Nadešel čas začít vyplňovat přihlášky na vysokou školu… Nepřihlásit se na vysokou školu je varianta, která pro nás nepřipadá v úvahu ani v nouzi nejvyšší. Vždyť nechodit tam by byla ta nejhorší potupa, jakou kdy může někdo z nás zažít. Znám tady pár holek, které jsou ochotné jít přes mrtvoly. Žádný tlak a stres pro ně není nepřekonatelný. Koneckonců, kdo z nás by chtěl nastoupit na vysokou jako panna?
Vypredané
0,41 € 8,14 €

dostupné aj ako:

Princezná v ružovom


Mia trávi jarné prázdniny s kladivom v ruke – spolu so spolužiakmi a učiteľmi zo školy pomáha postaviť dom chudobnej rodine. Samozrejme, nechýba tam ani Michael... Po prázdninách sa Mia stáva novou posilou študentských novín, zdá sa, že rozhodujúcu skúšku z matematiky zvládne, a onedlho jej pribudne braček alebo sestrička. Všetko je dokonalé, či vlastne, takmer dokonalé. Miiným najtajnejším a najvrúcnejším želaním je stráviť večer s Michaelom na maturitnom bankete. Michael však nezdieľa jej nadšenie. Ale čo je horšie, tohtoročný banket ohrozuje štrajk reštauračných odborových zväzov!
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Jak se nechystat k maturitě


Romantická komedie pro všechny, kdo si kdy přáli začít znovu... Jo O’Connorová se musí často stěhovat a měnit školu, protože její otec musí utajit totožnost. Teď se však Jo, v nové škole úžasně líbí, najde si chlapce i kamarádku. A najednou tatínek přijde s příkazem, že se musí znovu odstěhovat a Jo že musí navíc sehrát vlastní smrt. A Jo to steskem nevydrží a vrátí se do staré školy za kamarády – ale netuší, že ji náhodou zahlédnou i ostatní studenti a budou ji považovat za strašidlo… 1. pravidlo: Pokud to jen trochu jde, nepředstírejte, že jste něco, co nejste. Konkrétně řečeno, nehrajte si na mrtvolu. Jo O’Connorová strávila celý život stěhováním. Při každém nástupu do nové školy se uchyluje k různým trikům, aby zůstala co nejméně nápadná. Ovšem život ji naučí ještě jeden trik: jak zmizet úplně. 2. pravidlo: Vždycky očekávej španělskou inkvizici, i kdyby si ostatní ťukali na čelo Musejí se znovu odstěhovat. Hned teď. V noci. Jo ví, že protesty nemají smysl. Její otec je klíčovým svědkem v procesu proti těžkému zločinci. Jo však neodolá, aby naposledy nenavštívila školu, v níž byla tak šťastná. Chce se pouze rozloučit. Z toho snad nemůžou být problémy, no ne? 3. pravidlo: I kdybys spadl do sebehorší kaše, nesmíš panikařit Potíž je v tom, že Joina poslední návštěva ve škole odstartovala pověsti o jejím přízraku. Než celý ten zmatek skončí, vytvoří si nový soubor pravidel o tom, co je skutečné, co je přetvářka a – to především – co je důležité.
Vypredané
7,73 € 8,14 €

Gossip Girl 4: Protože znám svou cenu


Vítejte v New York City v Upper East Side, kde já a mí kamarádi žijeme okázale, do školy chodíme občasně a bavíme se – neustále. Podívejte se s námi do otřesného světa Super drbny – do světa žárlivosti a zrady, kde je všechno moderní, nádherné a mnohem lepší než všechno, co si dokážete představit. Je tady únor. Doba, kdy je většina měst chladná, šedá a ničemná. Ale ne tak New York. Alespoň ne můj New York. Přihlášky na vysoké školy jsou dávno podány, a tak je ne čase trochu si oddechnout. Nejlepší bude Fasion Week, který začíná zanedlouho. Přinese určitě spoustu příležitostí, na které bude třeba se skvěle obléknout, a při kterých se dá skvěle zvlčit. Dobře si to rozmyslete: Čím déle budete otálet, tím méně toho stihnete. Uvidíme se uvnitř!
Vypredané
7,73 € 8,14 €

W.i.t.c.h. - sto čarodejných spôsobov, ako si užiť večierok


Sto čarodejných spôsobov, ako si užiť večierok spolu s ostatnými hosťami, kamarátmi a vôbec ...Odhaľte tajomstvo, ako si čarodejne užiť večierok!
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Denník princeznej


Štrnásťročná puberťáčka Mia má kopu mindrákov a jej najvernejším priateľom je denníček, do ktorého si zapisuje všetky radosti i trápenia. Zdôveruje sa mu so svojím obdivom k hviezde školy Joshovi, s nechuťou k Joshovej priateľke i so zdesením, ktoré prežíva, keď sa sčista jasna dozvie, že jej ocko je knieža a ona je princezná, následníčka trónu!
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Úžasné dni školáčky Abby 3.


Na základnej škole sa rozhodnú hrať obľúbenú hru Peter Pan. Všetky deti sa chcú stať hviezdami, aj malá Abby a jej priateľky Jessica a Natália. Všetky cchú získať úlohu Petra Pana alebo jeho priateľky Wendy. Abby nacvičuje s kamarátkami a je šťastná, že premiéra hry bude v ten týždeň, kedy k nim príde na návštevu stará mama Emma. Prebieha konkurz a hlavnú úlohu napodiv získava Natália, ktorá sa skôr zaujímala o chémiu. Abby ale nezíska žiadnu úlohu v hre a je veľmi sklamaná...
Vypredané
5,63 € 5,93 €

Matika a ďaľšie pohromy


Matika nemusí byť akurát najobľúbenejší predmet. Naviac s príchodom nového učiteľa hrozí Lissi prepadnutie, a perfektné kúzlo, ktoré má vyriešiť všetky ich trampoty, nefunguje tak, ako má. Vo vzniknutom zmätku sa objavujú ďalšie komplikácie... Poradí sa našim čarodejniciam zažehnať všetky hroziace nebezpečenstvá? Chalanom vstup zakázaný!
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Sestra je doňho...No nazdar!


Lissi a Tinka sa vôbec o chalanov nezaujímajú - a prečo asi, keď majú obidve dokopy štyroch pekne protivných bratov, s ktorými by nevydržal snáď ani svätý! Lenže jedného dňa sa v ich triede objaví nový chalan a veľmi skoro sa zdá, že veľkému dievčenskému kamarátstvu bude naraz koniec. Tinke sa totiž Markus veľmi páči - v jednom kuse básni o jeho oblečení, účese, úsmeve. Lissi je hnevom bez seba! Nebude sa predsa o Tinku deliť - a ešte k tomu všetkému s chalanom! Už aj tak majú dosť starostí so zvedavou spolužiačkou Gretou, ktorá objavila ich čarodejnícky dom v Krištáľovej uličke, s trošku nepodarenými skrášľujúcimi kúzlami a s blížiacou sa svadbou rodičov! Keď teda jedného krásneho dňa náhodne objaví úplne špeciálne kúzlo, neváha a vyskúša ho. Poriadne bláznivé následky však na seba nenechajú dlho čakať.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Baby na mizine


Pomóóóc! Lissi a Tinka omylom vyčarujú obrovskú hromadu črepov - a rovno na pozemku svojich protivných susedov Fukovcov. Samozrejme, že by nebol problém odstrániť škody pomocou kúzel a čarov - lenže obyčajné čarodejné tlesknutie tentoraz nestačí. Lissi a Tinka teda naliehavo potrebujú vyššie vreckové. Ako však vytiahnuť šetrnému ockovi peniaze z vrecka?
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Prievan v dome


Dobrodružstvá nevlastných sestier plné čarodejníckych zauzlení pokračujú. Sympatické čarodejnice Tinka a Lissi majú vo svojom dome privítať účastníčku študentskej výmeny. Nie je to však obyčajné dievča! Deravé čierne pančušky, károvaná minisukňa, obojok s ostňami okolo krku a navyše nijaký rešpekt k pravidlám - tak to je, prosím pekne, Alexandra Slimáková, čarodejnica na výmenu! Ako hurikán vtrhne dievčatám a ich rodine do života a poriadne ho zamieša. Čaruje, až sa hory zelenejú, a spája sa s ňou tajomstvo ...
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Akta usoužené puberťačky


Deníček patnáctileté „usoužené“ Letty, kterou naštěstí puberta nepřipravila o smysl pro humor. Bestsellerovou britskou autorku Ros Asquithovou už měli naši čtenáři (a hlavně čtenářky) příležitost poznat: ve vtipném Průvodci usoužených puberťáků láskou se představila jako patnáctiletá Letty Chubbová. Tahle kamarádská duše a rozená radilka má vzácný dar - trable a strasti umí nadlehčit smyslem pro humor. Právě teď vám umožní nahlédnout do svého absolutně neufňukaného deníku. Až si jej přečtete, přesvědčíte se, že spousta trablů nestojí za jedinou slzičku, protože nad většinou z nich vždy bezpečně zvítězí smích!
Vypredané
8,13 € 8,56 €

Klik! Pošli to ďalej


Už vás niekedy napadlo, že svet je vlastne taký veľký internet? Napíšete mail, urobíte KLIK! a uvidíte, čo vám pribehne späť. Či vám niekto vynadá alebo vás pozve na rande. Všetko totiž záleží na tom, čo vysielate. Vesmír má totiž jednu zaujímavú vlastnosť. Na všetko, čo mu poviete, odpovie ÁNO! Vybaví všetky vaše objednávky, splní všetko, čo si prajete. Táto knižka čitateľkám ukáže, ako si do života pozývať len samé báječné veci. To najdôležitejšie, čo nám vo veku 12-18 rokov asi najviac leží v hlave, je samozrejme láska. Hneď po nej kamarátky, potom rodičia a škola. Takže sa spoločne naučíme, ako byť v každej oblasti čo najspokojnejšie, prečítame si, co zažívajú a cítia iné dievčatá, a ešte sa při tom riadne nasmejeme. A na záver sa môžete pustiť do písania denníka, ktorý nájdete na konci knižky.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Martine, vrať se


Jenže jednoho dne Martin zmizí a na stole nechá jen lístek se vzkazem: „Musím si něco zařídit. Brzy se vrátím.“ Od té chvíle se po něm slehne zem. Co ho přimělo, aby tak narychlo odjel? Proč se ani Katce nesvěřil? To jí tak málo důvěřoval? A proč neodpovídá na její esemesky? Nestalo se mu něco zlého? Katku trápí mnoho otázek. Pročítá se svým deníkem, do kterého si den za dnem zaznamenávala události na statku, a hledá v něm odpovědi. A pak najednou narazí na stopu a rozjede se Martina hledat…
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Dievčatá v sedle 4


Carole sa zoznámi s dcérou rodinných priateľov Kate Devinovou, o ktorej zistí, že je to šampiónka, ktorá získala v pretekoch na koňoch veľa cenných víťazstiev. Teraz však o koňoch vôbec nehovorí, hoci Carole horí zvedavosťou, prečo sa šikovná a úspešná Kate odvrátila od koní. Spolu s Lisou a Stevie sa rozhodnú vrátiť Kate do stajní a ku koňom. Možno im pomôže gymkhana, na ktorú sa všetci tešia...A ešte čosi: Lisu pozve na prvé rande chlapec. Ale Stevie nevie pochopiť, ako sa Lise môže páčiť - jej brat Chad!
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Dievčatá v sedle 6


Po niekoľkohodinovom vyčerpávajúcom lete dorazia Carole Hansonová, Stevie Lakeová a Lisa Atwodová na západ Spojených štátov, kde na nich čaká priateľka Kate Devinová. Už v lietadle sa spoznajú s Elim Grimesom, ktorý na ranči Devinovcov pracuje ako honec a spolu s ním a Kate si dievčatá vyskúšajú západný štýl jazdenia. Spoznávajú okolie, učia sa, ako pracovať s dobytkom a zažívajú mnohé nečakané dobrodružstvá. Jedno z prvých bolo prepadnutie banky, streľba v meste a chytanie lupičov. V tej chvíli si dievčatá mysleli, že už nič nebezpečbejšie na divokom Západe nezažijú, avšak zabudli na štrkáče, Indiánov a mnohé ďalšie nástrahy. Divoký Západ dievčatá tiež naučí, čo je to vážiť si život a ako sa vysporiadať so stratou štvornohého priateľa. Slovenský preklad Alica Činčárová
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.