! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre dievčatá strana 100 z 123

Dóóóst dobrý vánoce


Oblíbená dívčí hrdinka Alice má pro vás speciální vánoční příběh. Hádky se sestrami nebo podraz od kamarádky? Tak to období radosti a pohody moc nepřipomíná. No snad už letos dostane Ali pod jmelím pusu, ale bez krknutí, prosím! Pro dívky od 9 let.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Musíme sa stretnúť


Tínedžerka Dinnie najprv žije v Amerike veľmi zvláštnym spôsobom – takmer každý mesiac sa sťahuje na iné miesto, lebo otec ustavične mení zamestnanie. Potom ju však tety odvedú na „druhý koniec sveta“, do internátnej školy vo Švajčiarsku. Tam sa začína jej nový život i priateľstvo s Guthriem...
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Mary Poppinsová - 2. vydanie


Mnohí ste už iste počuli o podivuhodnej vychovávateľke, ktorú k Jane a Michalovi jedného dňa privial východný vietor. Stojí zato prežiť ich úžasné dobrodružstvá: cestu okolo sveta za jednu minútu, návštevu neobyčajnej zoologickej záhrady, desiatu so strýkom zaveseným na strope a ďalšie.
Vypredané
8,84 € 9,30 €
  • 5 /5

Perfektná mama


Táto knižka rozpráva o vážnych veciach, o rodine a priateľoch, ale je plná humoru a nečakaných situácií. Jej hrdinke zomrela mama, keď ona bola ešte bábätko. Má síce dobrého otca, ktorého jej spolužiaci závidia, lebo je detektív. Naša hrdinka sa však rozhodne, že mu nájde úžasnú priateľku a sebe a bratovi perfektnú mamu.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Dóóóst dobrej hepáč


Vaše dóóóst dobrá Alice má opět pořádně zamotanou hlavu. Rodiče její nejlepší kamarádky Sandie nečekaně oznámí záměr odstěhovat se z Londýna a Sandie vůbec nevypadá, že by ji to mrzelo. Také nejstarší sestru Linn to táhne z domova a chce jít po maturitě studovat do Skotska. Zdá se, že Alici již nic dalšího nemůže překvapit, když vtom B?lly zjistí, pro koho jeho zraněné srdce vlastně bije, a nová láska je na světě!
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Ségry v průšvihu


Tinka a Lissi se dostávají do pěkného průšvihu. Díky programu čarodějné výměny se k nim na týden nastěhovala jiná mladá čarodějnice, která vnáší do beztak chaotické rodiny ještě větší zmatek. Navíc se nedokáže obejít bez kouzel a obě sestry mají strach, že se jejich rodiče dozví, že jsou čarodějnice. Podaří se Tince a Lissi odvrátit blížící se katastrofu?
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Stella a ...Šíleně tajná aférka


Oblíbili jste si šílené příběhy vaší kamarádky Stelly? Seznamte se také s Megan. Megan vpadne do Stellina života jako granát a obě děvčata si můžou užít spoustu legrace. Tedy, užily by si, kdyby nezačaly průšvihy s tou šíleně tajnou aférkou. Na jednu Stellu toho bude až dóóóst. Přečtěte si nový příběh edice Stella a ...
Vypredané
6,65 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Princezná v zácviku


Princezná za predsedníčku! ... konkrétne za predsedníčku študentskej rady. Všetko to má na svedomí Lilly, Miina najlepšia kamoška a manažérka jej kampane. Takto si Mia úspešný štart do druhého ročníka veru nepredstavovala, aj keď si podľa Grandmére aspoň nacvičí vládnutie v praxi. Veď jedného dňa bude musieť zasadnúť na trón Genovijského kniežatstva. Mia má však ako zvyčajne iné, oveľa vážnejšie problémy. Druhácka geometria nie je o nič ľahšia ako prvácka algebra a šokujúca dvojka z prvej úlohy z angličtiny Miou otrasie. Navyše jej jediná pravá láska Michael chodí na vysokú na opačnom konci mesta – má vôbec zmysel vstávať ráno do školy? Akoby toho nebolo dosť, Lana jej pri obede škodoradostne pošepne, čo vysokoškoláci očakávajú od svojich dievčat... No vážne, to už je aj na princeznú v zácviku dosť!
Vypredané
6,28 € 6,61 €

O čom snívajú víly


Čarovná cesta do krajiny víl je druhým príbehom o priateľstve maličkých víl s dievčatkom. Pôvabná knižka rozpráva o malej Terezke, jej starej mame a o dvoch priateľkách – vílach. Tie sa jej ukážu vždy vtedy, keď leží vo veľkej starkinej posteli.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Ségry na mizině


Tinka a Lissi jsou v pěkné bryndě. Při čarodějné nehodě rozbily protivným sousedům všechny sklenice a ti teď po nich požadují rychlou náhradu škody. Jenže obě sestry dočasně přišly o kouzelné schopnosti a k tomu je vyšetřuje kontrolor z Klubu čarodějnic! Navíc nečekaně dorazila příšerná teta Naddi i s nudným strýcem a dělají všem ze života peklo. Jak v téhle situaci vylákat z táty vyšší kapesné? Vzhůru do akce! Klukům vstup zakázán!
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Stella a ... Šíleně nadutá Rachel


Holky POZOR! Stella je opět tady a s ní i nechutně trapná a namyšlená Rachel se svojí partičkou. Společně dávají Stelle najevo, že kamarádit s ní je pod jejich úroveň. Ale jak to tak vypadá, i Rachel má svoje soukromé problémy a její vlastní kamarádky ji najednou začnou ignorovat. Má ji Stella pomoci? Je to vůbec dobrý nápad? Dočtete se v pokračování edice Stella a ..
Vypredané
6,65 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Klub putovných džínsov - Prvé lásky


Tínedžerky Carmen, Bridget, Tibby a Lena sú priateľky od narodenia. Spoznali sa vďaka svojim mamám, ktoré spolu chodili na tehotenský aerobik a čakali deti v tom istom mesiaci. Dievčatá sa priatelia ešte aj teraz, keď sa ich mamy už veľmi nestretávajú. Na konci školského roka sa však aj ony musia načas rozlúčiť. Lena ide na prázdniny do Grécka, Bridget do futbalového tábora v Mexiku, Carmen do Južnej Karolíny za otcom, len Tibby zostáva doma a chystá sa brigádovať v obchode. Pred odchodom sa všetky stretnú u Carmen a Tibby jej v šatníku objaví džínsy, ktoré kúpila v second-hande. Pôvodne ich chcela vyhodiť, ale ostatným dievčatám sa páčia, a tak si ich vyskúšajú a neveria vlastným očiam. Aj keď majú rozličné postavy, džínsy dokonale sedia všetkým štyrom. Tak sa rozhodnú stretnúť večer v telocvični, kam chodievali ich mamy, a založia Klub putovných džínsov, ktorý má vlastné stanovy a prísne pravidlá. Dohodnú sa, že si zázračné džínsy budú posielať a potom na ne napíšu svoje prázdninové
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Alica a.... Dosť dobrá žúrka


Tak vidíte, tešila som sa na posledný týždeň školy a tú super zábavu, čo nás čaká – napríklad beh na dobročinné účely alebo predprázdninový školský večierok... Rozhodne oveľa viac zábavy než obvykle. Verte-neverte, ale viac som sa mýliť nemohla. Cha! Vážne nie. Napríklad grilovanie u susedov sa skončilo bitkou o párky, na Kyru som takmer musela zavolať spolok na ochranu zvierat, z pretekov v behu som si užila len chvíľku čaptania a, aha, nesmiem zabudnúť na ten trapas, keď sme na žúrke hrali fľaškovú.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Dóóóst dobrý mejdlo


Pojďte zažít legraci na konci školního roku, prázdninovou grilovací party u sousedů, která skončila bitkou o párky. Nebo pojďte s Alicí zjistit, jaký trapas se dá zažít při závodu v běhu a taky, když na mejdanu hrajete flašku...
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Ako Maťo s Klinčekom hľadali rybník


Viete, čo je to nebeský rybník? Ak nie, prezradia vám to nerozluční kamaráti z večerníčkov slimák Maťo a škriatok Klinček. Nezabudnuteľní hrdinovia, ktorí na televíznych obrazovkách zabávali niekoľko generácií detských divákov, dodnes nestratili nič na svojej popularite. Tentoraz prichádzajú v knižnej podobe a predstavujú sa v novom príbehu, ktorý nepoznajú ani ich najväčší fanúšikovia, pretože zatiaľ nemá filmovú podobu. Stačí sa začítať a dozviete sa nielen to, čo je nebeský rybník.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Princezná na večierku


Princezná sa chce zabávať Mia je odhodlaná na jar si užívať, a to i napriek tomu, že študentská rada, ktorej predsedá, je na mizine. Našťastie (alebo nanešťastie, podľa toho, z ktorej strany sa na to pozeráte), grandmere má dôkladný plán, ako zároveň vyzbierať peniaze, urobiť z Mie divadelnú hviezdu a dať ju dokopy s vhodným mladíkom (nie jej frajerom). Niet sa teda čo čudovať, že Michael, jej životná láska, si o nej zrejme myslí, že je psychopatka, alebo ešte horšie: že nie je večierkový typ. Je možné, aby Mia, budúca hviezda divadelných dosák, predsedníčka študentskej rady a budúca panovníčka Genovie, sa nevedela zabávať?
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Maličký jazvec - Luckine zvieratká


Hlavným hrdinom je maličký jazvec. Lucka ho náhodou nájde opusteného v lese, kam rada chodí s priateľkou Betkou. Na svojich potulkách dievčatá objavia aj starú chatrč a pokúsia sa zistiť, kto v nej býva. Súvisí toto tajomstvo s opusteným jazvecom a podarí sa im divé zvieratko zachrániť?
Vypredané
4,89 € 5,15 €

Lacná kniha Maličký jazvec - Luckine zvieratká (-70%)


Hlavným hrdinom je maličký jazvec. Lucka ho náhodou nájde opusteného v lese, kam rada chodí s priateľkou Betkou. Na svojich potulkách dievčatá objavia aj starú chatrč a pokúsia sa zistiť, kto v nej býva. Súvisí toto tajomstvo s opusteným jazvecom a podarí sa im divé zvieratko zachrániť?
Vypredané
1,55 € 5,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Maličký jazvec - Luckine zvieratká (-90%)


Hlavným hrdinom je maličký jazvec. Lucka ho náhodou nájde opusteného v lese, kam rada chodí s priateľkou Betkou. Na svojich potulkách dievčatá objavia aj starú chatrč a pokúsia sa zistiť, kto v nej býva. Súvisí toto tajomstvo s opusteným jazvecom a podarí sa im divé zvieratko zachrániť?
Vypredané
0,52 € 5,15 €

dostupné aj ako:


Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.