Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Leporelá, krabičky, puzzle knihy strana 329 z 332

Lacná kniha Lokomotívka Ivka


Čo všetko stihne od samého rána malá zelená lokomotíva Ivka?
Vypredané
0,21 € 4,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Noemova Archa a další biblické příběhy


Bohatě ilustrované pohádkové knížky s pěti puzzle uvnitř dávají ideální prostor pro interaktivnímu učení.
Vypredané
0,73 € 14,56 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vražda jako společenská událost + CD


Upozorňujeme, že se na stránkách knihy nezabýváme technikou vraždy, ani neposkytujeme návody, jak si vytvořit dokonalé alibi. Pozornost nevěnujeme ani morálním aspektům vraždy, nefilozofujeme nad tím, zda je správné někoho zavraždit. Pokud vás však zajímá, co si obléct, rozhodli-li jste se zavraždit v divadle prezidenta, jakou zbraň zvolit, když chcete na koncertě klasické hudby zavraždit ministra či jak postupovat při vraždě v restauraci, jste na správné adrese. Z naší knihy se dovíte vše, co potřebujete vědět o oblékání, chování a zvyklostech v základních společenských prostředích. Poradíme vám, co říkat před vraždou nebo po ní, jak zacházet s mrtvolou či jak po vraždě společenské prostředí opustit. Věříme, že se naše kniha stane užitečným pomocníkem nejen pro zájemce o vyspělou společenskou vraždu, ale také pro čtenáře, kteří si chtějí rozšířit škálu vlastního společenského vystupování, případně očekávají, že sami budou zanedlouho zavražděni.
Vypredané
0,94 € 18,71 €

dostupné aj ako:

Najkrajšie rozprávky bratov Grimmovcov - leporelo


Hravá knižka pre malých objaviteľov so šiestimi známymi rozprávkami bratov Grimmovcov Toto veľkoformátové leporelo s ukrytými predmetmi na detailných obrázkoch rozpráva najznámejšie rozprávky bratov Grimmovcov: Červená čiapočka, Snehulienka, Šípová Ruženka, Janko a Marienka, Vlk a sedem kozliatok a Kocúr v čižmách. Každej rozprávke je venovaná jedna dvojstrana. Pomocou lišty s obrázkami v dolnej časti strany môžete v rozprávkach vyhľadávať ústredné postavy a predmety a zároveň prerozprávať príbeh. Ak si už detaily rozprávok nepamätáte, na poslednej dvojstrane nájdete ich krátke zhrnutia. Obrázkové leporelo pre všetkých detektívov a milovníkov rozprávok. Hľadajte a nájdite postavy, miesta a predmety z rozprávok bratov Grimmovcov. Leporelo má jednoduchú formu, obsahuje krásne ilustrácie a prirodzeným spôsobom rozvíja pozorovacie schopnosti detí a rozširuje ich slovnú zásobu. Ilustrovala Tessa Rath. Pre deti od 2 rokov Z nemeckého originálu preložila Denisa Stareková.
Predpredaj
11,31 € 11,90 €

Sfúkni svetielka - Jednorožec Polárka


Jednorožec Polárka oslavuje v Lese prianí so svojimi priateľmi narodeniny. Deň nádherne ubieha a už je večer! Stmieva sa, objavujú sa prvé hviezdy, je čas ísť spať. Najprv sfúkni sviečky a potom odprevaď Polárkiných hostí, škriatkov, do ich domčekov. Koho ešte v Lese prianí stretnete? A dostane sa Polárka aj do svojho brlôžteka? Na každej dvojstrane nájdeš svetielka, ktoré zhasneš tak, že na knihu fúkneš. Vyskúšaj si to a prečítaj si čarovný rozprávkový príbeh o jednorožcovi!
Predpredaj
14,16 € 14,90 €

The Gecko and the Echo Board Book


An adorable board book edition of this flamboyantly funny tale about the love we give to the world - and the love that comes echoing back. From the creators of the multi-award-winning, bestselling The Lion Inside. Goldy wants one thing, and one thing only - to be a STAR. On the sunny island this gecko calls home, it's always THE GOLDY SHOW, morning 'til night. But when you're dazzled by the limelight, it's easy to lose sight of the world around you. And when Goldy's performance starts to go wrong, the little gecko discovers that friendship means so much more than fame. Because when you treat the world with love, then love will come echoing back. This funny and touching rhyming story is perfect for sharing, reminding us all that treating others with kindness makes the whole world a better and happier place.
U dodávateľa
10,40 € 10,95 €

If I had a kangaroo


The newest board book instalment of the bestselling If I had a… series imagines what life would be like with a super-bouncy kangaroo for a pet. With rollicking rhymes and bold illustrations, our creative protagonist imagines the hopping highs and lows of having a kangaroo for a pet. Being an ace on the cricket pitch is a breeze, but hold on to your stomach during the school run – it’s pretty bumpy being bounced around in a pouch! The book winds down to little girl drifting off to sleep, perfect for bedtime reading.
U dodávateľa
9,45 € 9,95 €

Bluey: I Love My Family


Bluey and Bingo share all the reasons why they love their family! From croc-catching to Horsey Rides, Bluey and Bingo discover that the Heeler family is full of laughter, playing, dancing and most importantly, love. Want more Bluey? Also available: Bluey: All About Bingo Bluey: Mini Bluey Bluey: Hammerbarn
U dodávateľa
9,45 € 9,95 €

Mláďatká


Na sklade 1Ks
8,54 € 8,99 €

Sleduj cestu: Prechádzka po lese


Hravé čítanie pomôže pochopiť a spoznať lesné zvieratá a ich okolie. Drážky pre prsty, okienka a úchvatné ilustrácie predstaví deťom tento fascinujúci svet!
U dodávateľa
10,36 € 10,90 €

Tekergető - Színek


Milyen színű az eper? Na és a kiscsibék? Nézz körül, mennyi minden kék! Minden oldalpáron van egy ujjal kitekerhető meglepetés: forgatáskor kinyílik és előbújik egy másik kép. Ez teszi különlegessé a könyvet.
Vypredané
8,55 € 9,00 €

Pilný bagr


Pilný bagr má na staveništi spoustu práce. Je silný a rád pomáhá svým kamarádům. Čtěte si o tom, komu nakládá písek a komu zase cihly, a říkejte, co vidíte na obrázcích.
Vypredané
3,03 € 3,19 €

Šikovný traktor


Šikovný traktor se musí na farmě pěkně otáčet. Jezdí po poli, tahá pluh i vozík a rozváží krmení pro zvířátka. Čtěte si, co dělá, a říkejte, co vidíte na obrázcích.
Vypredané
3,03 € 3,19 €

Statečné hasičské auto


Na hasičské stanici je už od rána živo. Hasičské auto je připravené pomoci v nouzi. Přečtěte si, koho zachraňuje, a říkejte, co vidíte na obrázcích.
Vypredané
3,03 € 3,19 €

Postav si svého saura


S touto interaktivní knížkou můžeš oživit úžasnou epochu dinosaurů! Kromě toho, že se dozvíš spoustu zajímavostí při objevování pravěkého světa a jeho fantastických pradávných obyvatel, si také můžeš vytvořit svou vlastní báječnou kolekci modelů dinosaurů. Na jejích stránkách najdeš zábavný i poučný text doprovázený nádhernými ilustracemi. Navíc jsou do knihy včleněny čtyři snadno sestavitelné modely, které tyto neuvěřitelné obry přivedou opět k životu. Žádné lepidlo, žádné stříhání - pouze připravené díly protlačíš a složíš do trojrozměrného modelu pradávného obyvatele naší planety, ze kterého se pak můžeš radovat se svými kamarády!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Čo lieta v oblakoch?


Rozkladacie leporelo s obrázkami a názvami rôznych vzdušných dopravných prostriedkov.
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Poznaj farby áut


Rozkladacie leporelo s obrázkami rôznofarebných dopravných prostriedkov.
Vypredané
1,86 € 1,96 €