! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Leporelá, krabičky, puzzle knihy strana 246 z 327

Kačička


Prečo je dôležitý dážď? Odpoveď na túto aj iné zvedavé otázky nájde zvieratko a zároveň s nimi všetci najmenší čitatelia v pôvabne zveršovanom príbehu.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Kocúrik


Prečo treba piť mliečko? Odpoveď na túto aj iné zvedavé otázky nájde zvieratko a zároveň s nimi všetci najmenší čitatelia v pôvabne zveršovanom príbehu.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Bella, a balerina


Bella, a balerina eltűnt. Nincs sem az öltözőben, sem a jegypénztárban. Vajon hol bujkálhat? Húzd szét a könyv lapjait, hátha megtalálod!
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Totyi játszótársat keres


Totyi, a kiskacsa elindul játszótársat keresni. Pedig ha tudná, milyen meglepetés várja otthon! Forgasd meg a Mesekereket, és keresd meg a képről hiányzó állatokat! Így te is részese lehetsz a tóparti kalandnak!
Vypredané
4,57 € 4,81 €

Turcsi mindig segít


Turcsinak turcsi az orra, de ez csöppet sem zavarja. Akkor a legboldogabb, ha másoknak segíthet. Forgasd meg a Mesekereket, és keresd meg a képről hiányzó állatokat! Így te is részese lehetsz a tanyasi kalandnak.
Vypredané
4,57 € 4,81 €

Szemfüles és a nagy rejtély


Szemfüles, a kis bagoly egy rejtély nyomába ered. Forgasd meg a Mesekereket, és keresd meg a meséhez illő állatokat! Így te is részese lehetsz az erdei kalandnak.
Vypredané
4,57 € 4,81 €

Kiskarácsony


A karácsonyi verseket tartalmazó kiadványt Eszes Hajnal illusztrációi díszítik.
Vypredané
2,89 € 3,04 €

Moje prvé slová - Oblečenie


Rozkladacie leporelo, pomocou ktorého sa deti naučia rozoznávať a pomenovávať jednotlivé časti oblečenia.
Vypredané
1,49 € 2,99 €

Moje prvé slová - Hračky


Rozkladacie leporelo, pomocou ktorého sa deti naučia rozoznávať a pomenovávať svoje obľúbené hračky.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Moje prvé slová - Zvieratká


Rozkladacie leporelo, pomocou ktorého sa deti naučia rozoznávať a pomenovávať domáce zvieratká.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Lodě Podívej se pod obrázek


Víš, jak vypadala římská veslice a kde seděli veslaři? Chceš vědět, jak se na španělských galérách vytahovala kotva? Zajímá tě, jak se ovládala čínská džunka? Chceš nahlédnout dovnitř bitevní plachetnice? Chceš vědet, co všechno se vešlo do podpalubí kolesového parníku? Víš, jak fungovala první ponorka a jaké jsou vlastně ponorky nyní? Zajímá tě, jaké jsou rozdíly mezi "plovoucími" hotely z minulého století a z dneška? Chceš se dozvědět zajímavosti o současných bitevních a letadlových lodích? Chceš se naučit rozlišovat typy plavidel? Tak tedy vytáhni kotvu, napni plachty a seznam se se světem lodí! Podívej se pod více než 90 okének této knihy a najdeš tam zajímavosti o nejkrásnějších plovoucích královnách všech moří, skřípějících trojstěžňových plachetnicích, dýmajících parních lodích, gigantických letadlových lodích a dalších plavidlech.
Vypredané
7,99 € 8,41 €

Báječný svět letadel


Kniha ve tvaru modelu dvouplošníku provede velmi jednoduchou a názornou formou nejmladší čtenáře světem letectví od jeho historie až po současnost. Čtenáři se dozví jak vypadala letadla před sto léty, k čemu slouží letadla dnes a jak vypadají. V knize děti také najdou informace o tom, jak vypadá dnešní letiště a k čemu slouží helikoptéry nebo jak vypadá kokpit velkého dopravního letounu. Vše jednoduchou a vtipnou formou vhodnou pro tuhle věkovou kategorii čtenáře. Díky nápaditému designu se pod průhlednou obálkou skrývá model dvouplošníku vytvořený z jednotlivých tvarově vyseknutých stran. Modelem lze navíc listovat, stejně jako zbývajícími stránkami knihy.
Vypredané
12,95 € 13,63 €

Divé zvieratá


Puzzle knižka so skvelými celostranovými ilustráciami ponúka dieťaťu základné informácie o obľúbených zvieratách žijúcich v divočine, ako je lev, krokodíl, jeleň, kengura, tučniaky, tulene... Ilustrácie sú realistické, takže dieťa sa spoľahlivo naučí spoznávať zvieratá v ich životnom prostredí a zároveň si cibrí svoju šikovnosť skladaním puzzle.
Vypredané
8,79 € 9,25 €

Mám 2 roky - Farby


Táto séria leporiel s registrom pomáha deťom rozvíjať 5 základných schopností: inteligenciu, ovládanie jazyka, citovosť, zručnosť a tvorivosť.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Mám 3 roky - Počítam na prstoch


Táto séria leporel s registrom pomáha deťom rozvíjať 5 základných schopností: inteligenciu, ovládanie jazyka, citovosť, zručnosť a tvorivosť.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Lacná kniha Mám 3 roky - Počítam na prstoch (-70%)


Táto séria leporel s registrom pomáha deťom rozvíjať 5 základných schopností: inteligenciu, ovládanie jazyka, citovosť, zručnosť a tvorivosť.
Vypredané
1,05 € 3,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mám 3 roky - Počítam na prstoch (-90%)


Táto séria leporel s registrom pomáha deťom rozvíjať 5 základných schopností: inteligenciu, ovládanie jazyka, citovosť, zručnosť a tvorivosť.
Vypredané
0,35 € 3,49 €

dostupné aj ako:

Ohrádka pre zvieratká


Tato kúzelná truhlička skrýva 15 farebných obrázkových knižočiek, ktoré deťom predstavia celé pestré kráľovstvo zvierat od maličkej včielky až po veľkého slona. Vďaka jednoduchým a zrozumiteľným textom a pôvabným ilustráciám sa vaši najmenší rýchlo naučia správne pomenovať všetky domáce (pes, kôň, krava, sliepka, prasa, mačka, včela, ovca) i cudzokrajné zvieratká (slon, lev, žralok, tiger, opice, tučniak, had).
Vypredané
13,77 € 14,49 €

Moje prvé slová


Rozkladacie leporelo, pomocou ktorého sa deti naučia rozoznávať a pomenovávať veci, s ktorými sa stretávajú každý deň.
Vypredané
4,74 € 4,99 €