Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Leporelá, krabičky, puzzle knihy strana 318 z 332

Bob staviteľ a jeho pomocníci


Kniha pre malých staviteľov o Bobovi a jeho pomocníkoch.(215X300,str.57,TV,FB,r.vyd.2005)
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Sova Agáta a padajúce hviezdy


Agáte sa veľmi páčili padajúce hviezdy, a preto si ich chcela všetky chytiť a schovať. Ale v tomto príbehu Agáta zistí, že je oveľa zábavnejšie podeliť sa s kamarátmi.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Nákladniačik Tút


Veselá interaktívna knižka so šablónami na kreslenie a farbičkami pomôže deťom spoznať hrdinov príbehu. Deti sa tvorivo zabavia a naučia sa postupne kresliť aj bez použitia šablóny.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Rušeň Puf - kreslení je hračka


Veselá interaktívna knižka so šablónami na kreslenie pomôže deťom bližšie spoznať hrdinov príbehu. Deti si môžu vymyslieť aj vlastný príbeh a ilustrovať ho pomocou šablón, deti sa zabavia a postupne sa naučia kresliť aj bez šablón. Sada farbičiek.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

O zvedavom mačiatku


Malé mačiatko sa prechádza po gazdovstve a jeho okolí a pritom spoznáva jednotlivé zvieratká.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Moja prvá knižka


26 fotografií domácich i voľne žiúcich zvierat. Knižka je vhodná pre deti vo veku od 1 roka.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

ABC moja prvá obrázková knižka


Knižka slúži ako skvelý úvod v začiatočnom spoznávaní vecí, ktoré sú okolo dieťaťa. Zahŕňa veci doma a vonku, čísla, farby, tvary, činnosti a abecedu.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Moja druhá knižka


Knižka pre všetky deti, ktoré chcú spoznávať časti svojho tela, dni v týždni, hudobné nástroje, divé zvieratá, život v mori, hmyz, zeleninu a iné veci, pomocou pekných obrázkov. 2. upravené vydanie
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Heidi


Pútavé leporelo pre najmenších.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Malý kozmonaut


Veľké leporelo, ktoré formou nenáročných úloh, cvičení a hádaniek oboznamuje deti s činnosťou kozmonautov. (390x270, 10 s., FB, TV)
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Včielka Maja


Úžasné leporelo o populárnej včielke Maji v tvare kvetiny.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Žabka a zvířátka


Obrázkové leporelo, díky němuž se vaše dítě naučí rozeznávat jednotlivá zvířátka. V praktickém zpracování s velkými ilustracemi a tuhými stranami je ideální pro batolata od jednoho roku.
Vypredané
5,14 € 5,41 €

To byl den!


Díky téhle knížce zjistíš, jak tráví svůj den kamarádi Honzík a Lucka. Najdeš v ní pestré obrázky, musíš si je ale doplnit - stačí správně pootočit kolečkem.
Vypredané
5,14 € 5,41 €

Adventní kalendář


Originální a hravá publikace skládající se z pětadvaceti malých leporel pěti velikostí, tvořících dohromady důmyslnou skládačku na principu puzzle. Malé knihy jsou číslované a na jednotlivé dny adventu připadá jeden příběh. Poslední kniha je malý zpěvník nejznámějších koled, které děti mají rády. Půvabné ilustrace vytvořila Jarmila Marešová.
Vypredané
22,28 € 23,45 €

Pinocchio


Milá knižka pre najmenších s rozprávkou o Pinocchiovi, s krásnymi obrázkami a puzzle na každej stránke.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Namyslená mačička


Leporelo v tvare siluety zvieratka s pohyblivými očkami. Vtipný príbeh, veselé veršíky.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Čo mačička premilá po celý deň robila


Leporelo pre malé deti s príbehom o malom mačiatku
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Jsi tam, myšáčku?


Leporela pro nejmenší, knihy plné barev, her a poučení. Hrajte si se svými ratolestmi a pomozte jim spolu s našimi knihami objevovat nové věci a podněty. Knížečky jsou plné milých barevných ilustrací, které jsou dětem blízké. Děti v nich najdou právě to, co je v jejich věku nejvíce zajímá – lidi, stromy, květiny, domácí i cizokrajná zvířátka, ale i předměty každodenní potřeby a mnoho dalšího. Leporela jsou vyrobena z kvalitních materiálů a jsou uzpůsobena pro hraní nejmenším dětem. Mnoho z těchto leporel má povahu „interaktivních knih“, které si děti mohou nejen prohlédnout, ale také si s nimi pohrát. Knížečky nabádají děti k přemýšlení i ke hře, stačí jednoduchý pohyb – a znenadání se objeví třeba malé roztomilé zvířátko. Zkrátka na děti tu čeká spousta překvapení! ň
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Jsi tam, králíčku?


Leporela pro nejmenší, knihy plné barev, her a poučení. Hrajte si se svými ratolestmi a pomozte jim spolu s našimi knihami objevovat nové věci a podněty. Knížečky jsou plné milých barevných ilustrací, které jsou dětem blízké. Děti v nich najdou právě to, co je v jejich věku nejvíce zajímá – lidi, stromy, květiny, domácí i cizokrajná zvířátka, ale i předměty každodenní potřeby a mnoho dalšího. Leporela jsou vyrobena z kvalitních materiálů a jsou uzpůsobena pro hraní nejmenším dětem. Mnoho z těchto leporel má povahu „interaktivních knih“, které si děti mohou nejen prohlédnout, ale také si s nimi pohrát. Knížečky nabádají děti k přemýšlení i ke hře, stačí jednoduchý pohyb – a znenadání se objeví třeba malé roztomilé zvířátko. Zkrátka na děti tu čeká spousta překvapení!
Vypredané
4,38 € 4,61 €