! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky pre malé deti strana 54 z 54

Medvedík Paddington, Poznáte už Paddingtona, Paddington, pomocník na pohľadanie (set)


Medvedík Paddington je britskou literárnou klasikou, ktorú dnes poznajú deti na celom svete. Paddington je medvedík, ktorý nosí modrý vlnený kabát a neforemný červený klobúk. Jeho oblúbené jedlo je marmeláda. Napriek tomu, že žije v Londýne, pochádza z Peru. Jedného dňa pricestuje sám na londýnsku stanicu Paddington, kde ho nájde rodina Brownovcov sediaceho na kufri, s lístočkom okolo krku: „Postarajte sa o tohoto medvedíka, prosím“. V balíčku z Vydavateľstva SLOVART nájdu malí čitatelia všetky tri časti medvedíkových dobrodružstiev: Medvedík Paddington, Poznáte už Paddingtona? a Paddington, pomocník na pohľadanie. Na Vianoce prichádza do kín rodinný film Paddington. Literárna predloha spisovateľa Michaela Bonda bola predmetom spracovania mnohých kníh a televíznych seriálov a vďaka producentovi takých filmových hitov ako Harry Potter a Gravitácia, Davidovi Heymanovi, sa jej dostala veľkolepá filmová podoba.
Vypredané
18,91 € 19,90 €

5-minutové dobrodružné příběhy


Tato knížka vám přináší pět úplně nových napínavých příběhů vašich oblíbených filmových hrdinů. Přečtěte si o tom, jak Buzz Rakeťák zachraňoval kovbojku Jesii, jak se malý dalmatin Lucky málem ztratil na procházce, jak Tarzan surfoval v korunách stromů, jak Aladin s džinem zachránili uneseného Abua, nebo třeba o tom, jak Ariel závodila na Královském dostihu mořských koníků. Každý dobrodružný příběh se navíc dá zvládnout za pět minut!
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Tökmagok a korallzátonyon


A Most én olvasok-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar "olvasni tanulok"-sorozat harmadik darabját tartja kezében az olvasó. A Pagony legkiváló bb szerzőit kéri fel a sorozatban való részvételre: minden szerző négy könyvet ír, négy különböző nehézségi szinten. A történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók. Berg Judit könyveiben (Tökmagok Afrikában, Tökma gok a tűzhányón, Tökmagok a korallzátonyon és Tökmagok a piramisban) négy tökmag, Benő, Minka, Rézi és Palkó kalandjait követhetjük nyomon - négy olvasási szinten keresztül. Ebben a kötetben barátaink a tenger mélyén régészkednek, korallzátonyokat csodálnak, és mellesleg az is kiderül, hogy a sünök és a tengeri sünök rokonok-e! 3. szint - oldalanként 10-15 mondat - bővített és összetett mondatok is - nehezebb, hosszabb szavak is - bonyolultabb történetszövés
Vypredané
6,75 € 7,10 €

Télapó és Ezüstmackó


Senki sem gondolta volna, még maga Télapó sem, hogy mekkora galibát okoz, hogy Marcinak adja Ezüstmackót, és Mónikának pedig a labdát. Persze mindketten a macival szeretnének játszani! Marci megsajnálja a kishúgát, és eltervezi, hogy a megtakarított pénzén vesz egy másik Ezüstmackót. De sajnos ilyen játékot nem árulnak üzletben. Itt már csak Télapó segíthet! Marci hosszú, kalandos útra indul, és egy másik Ezüstmackóval tér vissza, így minden jóra fordul és boldogan telik a karácsony.
Vypredané
5,42 € 5,70 €

Lacná kniha Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai (-90%)


Itt a harmadik kötet, amelyben megint megdobogtathatja az olvasók szívét Csoda és Kósza nyolc patájának hangja. A legújabb, mégis a legrégebbi történeteket tartalmazza: a két ló megismerkedésétől kezdve Kósza első ballépéséig (Gyöngyi néni féltett virágjára), az első bodzaszörp készítésig, ami nem lesz az igazi, az első régészeti kutatásig, Kósza első madárijesztőként való munkavállalásáig, amiből elég sok kár lesz, egy nagyképű, új ló érkezéséig, a rendőrlóvá való kinevezésig és az első Mikulásig és az első karácsonyig.
Vypredané
1,06 € 10,58 €

dostupné aj ako:

Morské prasiatko Mimi


Milý príbeh o priateľstve, ktoré zdolá všetky prekážky a rozdiely Mimi si bezstarostne nažíva na gazdovstve s ďalšími králikmi a keďže je s nimi odjakživa, netuší, že nie je králik, ale morské prasiatko. Ako jediná vie síce nahlas pískať, ale inak rada robí bežné veci ako ostatné králiky – naháňa sa na lúke, strihá ušami... Je šťastná. Jedného dňa na gazdovský dvor zavíta nový králik Oskar. Ten jej nastaví zrkadlo a prezradí pravdu: Mimi je iba morské prasiatko a králiky sa predsa s morčatami nekamarátia! Mimi cíti smútok i hnev, a preto utečie až do najbližšieho lesa. Prečo jej to nikto nepovedal?! Naozaj sa už viac nemôžu spolu hrať? A podarí sa jej nakoniec vrátiť na gazdovstvo, ktoré je stále jej domovom? Pre deti od 4 rokov Z nemeckého originálu preložila Zuzana Dodoková.
Predpredaj
11,31 € 11,90 €

A legkirályabb állatmesék


U dodávateľa
5,88 € 6,19 €

Aprók szótára - A tenger állatai


Ez a sorozat a legkisebbeknek készült, hogy kedves és mókás képek segítségével megismerhessék a világot.
Vypredané
4,04 € 4,25 €

Boribon és Annipanni


Marék Veronika művein már több generáció nőtt fel, így a legfiatalabbaknak szinte kötelező kezükbe venni műveit. Ezúttal Boribon mackóval és Annapannival találkozhatunk egy színes képekkel díszített könyvecskében, amelyet már az első osztályosok is könnyedén elolvashatnak!
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Mese a kis kanászról és más történetek


A kötetben az alábbi meséket olvashatjuk: - Mese a kis kanászról - Az egyszeri királyfi - Tömérdek barika - Csutak Matyi sípja - A költözködő egerek - Csali mese - A kis kakas meg a török császár - Mese... mese - Kutya-macska hivatal - A kacagtató hegedű
U dodávateľa
2,74 € 2,88 €

Mesés zsebkönyvek - A három kismalac


A Mesés zsebkönyvek az apró kezek valók. Szövegezése, illusztrációi, mérete, kartonált lapjai és rejtett spirálozása miatt ideális első könyv a legkisebbeknek.
Vypredané
4,04 € 4,25 €

Bumburi nyaral


Bumburi egy bohókás, rakoncátlan és lelkes kutyus, nagy fekete foltokkal, nagy fekete fülekkel - és... no igen, a lábán hol görkorcsolyával, hol vízisível, attól függően, éppen mibe csöppen bele, a szó szoros és átvitt értelmében is. Mert Bumburival mindig történik valami. Először is általában elveszik, aztán beleesik valamibe, olykor elkószál vagy megijed valamitől. Még az a szerencse, hogy mindig ott van mellette Lili, aki vigyáz rá! A városi kalandok után most Bumburi és Lili a tengerhez utaznak. Bumburi többek között találkozik egy félelmetes cápával, és majdnem repülni is megtanul...Utazz velük te is, vár a tenger!
U dodávateľa
5,40 € 5,68 €

What is racism


Answering young children's questions about racism is hard. This book gives both children and adults the language and sensitivity they need to talk about the topic. It gently explains what racism is, how it happens, why it is NEVER acceptable and what each and every one of us can do to eradicate it.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Mini mesék - Verdák


Vypredané
3,65 € 3,84 €