! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky pre malé deti strana 43 z 54

Rozprávky na dobrú noc 2


Rozprávky na dobrú noc 2
Vypredané
6,00 € 8,90 €

Rozprávkový šlabikár - Snehulienka


Jedného dňa sa písmenká rozhodli, že na chvíľu opustia stránky šlabikára a vyberú sa na potulky po rozprávkovej ríši, aby zažili nové dobrodružstvá. A veru ich bolo viac než dosť! Niektoré sa spriatelili so Snehulienkou, iné s tromi prasiatkami, ďalšie sa pridali ku kocúrovi v čižmách a ostatné boli zvedavé na Pinocchia. A nezabudli si pre vás pripraviť plno hravých úloh!
Vypredané
5,89 € 6,20 €
  • 5 /5

Rozprávkový šlabikár - Popoluška


Jedného dňa si abeceda povedala, že už nebude sedieť v šlabikári ani v gramatike a pôjde do rozprávky. Každé písmenko si vybralo rozprávku a šup! – vhuplo do knihy. Spočiatku bol krik a zvada. Napokon sa však dohodli – jedny zostali u Popolušky, iné sa ponáhľali do rozprávky Kráska a zviera. Ďalšie sa tešili na Aladinovu čarovnú lampu a tie odvážnejšie písmenká sa ponáhľali na pomoc Jankovi a Marienke do Medovníkového domčeka. Aj pre váš, kamaráti, čosi prichystali.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Príbehy pre malé princezné


V knihe pre malé princezné nájdete hodiny a hodiny napínavej zábavy.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Rozprávky pre dievčatká


Určite si obľúbite túto knižku, kde nájdete dvadsaťsedem príbehov o hravých miláčikoch.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Lacná kniha Príbehy pre malé princezné (-70%)


V knihe pre malé princezné nájdete hodiny a hodiny napínavej zábavy.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Sári és a három Ottó


Sári egyedül érzi magát. Szeretné, ha lenne egy játszótársa. Reméli, hogy kistestvére születik, ezért folyton az anyukája hasát méregeti. Csakhogy egyelőre nem érkezik sem kishúga, sem kisöccse. Sári ekkor úgy dönt, egy kiskutyát szeretne játszótársnak. De a szülei nem érnek rá effélékről beszélgetni. Ezért a kislány egyedül indul a "kutyaszerző út"-ra. A játszótéren megismerkedik a kicsi, a középső és a nagy Ottóval, akik szintén segítenek neki a keresésben. Ám végül egészen másképp alakulnak a dolgok...
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Pipp és polli: A szuper roller


Polli NAGYON szeretné kipróbálni Pipp rollerét, úgyhogy fogja magát, és felpattan rá! De sajnos egy nagy kő kerül a kerék elé... még szerencse, hogy barátja, Pipp, segít neki! Pipp és Polli kedves története a legkisebbeknek az igazi barátságról Axel Scheffler, A majom mamája és A graffaló illusztrátorának rajzaival.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Medve szipog


Medve megfázott - BORZASZTÓAN. Medve biztos abban, hogy kerek e világon még soha senki nem volt ilyen beteg. Amikor a barátja, Egér megérkezik, és közli vele, hogy hamarosan jobban lesz, Medve tudja, hogy Egér nincs tisztában a helyzete súlyosságával!
Vypredané
9,86 € 10,38 €

O Guľkovi Bombuľkovi


Oslava veľkého, nezištného priateľstva Guľka Bombuľka so zvieratkami na dvore si podmaňuje malých čitateľov už desiatky rokov. Guľko Bombuľko svojou obetavosťou a láskavosťou je kamarátom na celý život.
Vypredané
5,89 € 6,20 €

Ako krtko vyliečil myšku


Krtkova priateľka myška hryzka jedného dňa ochorie, a tak sa krtko na radu múdrej sovy liečiteľky vydáva hľadať neobyčajný kvietok, ktorý by jej pomohol uzdraviť sa. A že je ozajstný kamarát, neváha prekonať veľké vzdialenosti ani odolávať nástrahám, ktoré ho na jeho cestách-necestách prekvapia.
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 5 /5

Rozprávočky aj básničky na doma i do školičky


Keď chytíte túto knižku do rúk a nazriete do nej, máte pred sebou veselé čítanie básničiek a rozprávok pre malých zvedavcov.
Vypredané
3,52 € 3,70 €

Lacná kniha Ako krtko vyliečil myšku (-70%)


Krtkova priateľka myška hryzka jedného dňa ochorie, a tak sa krtko na radu múdrej sovy liečiteľky vydáva hľadať neobyčajný kvietok, ktorý by jej pomohol uzdraviť sa. A že je ozajstný kamarát, neváha prekonať veľké vzdialenosti ani odolávať nástrahám, ktoré ho na jeho cestách-necestách prekvapia.
Vypredané
2,40 € 7,99 €

dostupné aj ako:

Maľované čítanie Čo ma čaká, kým vyrastiem


Farebné rozprávanie pre začínajúcich čitateľov! Krátke, poučné príbehy pre deti, v ktorých sú niektoré slová nahradené obrázkami. Kým dieťa vyrastie, čaká ho množstvo zážitkov s rodinou aj s kamarátmi, ale tiež sa toho veľa naučí: ako sa chovať k mladšiemu súrodencovi, ako sa správať na ulici a mnoho ďalšieho.
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Pinocchio - První čtení s velkými písmenky


Edice První čtení s velkými písmenky přináší začínajícím čtenářům dvanáct převyprávěných a zkrácených klasických pohádek. Knížky jsou bohatě ilustrovány a pohádky jsou upraveny tak, aby malým čtenářům nenadělaly při čtení moc těžkostí.
Vypredané
0,89 € 0,94 €

Mesék világa-Társasjátékok könyve


"Segíts eljutni Piroskának a nagymamájához, mentsd meg Jancsit és Juliskát a gonosz boszorkánytól, találj szerető gazdát Fekete Szépségnek, keresd meg a rút kiskacsa igazi családját... Kezdődhet a játék, mindössze két dobókockára és néhány bábura lesz szükség. Ez utóbbit bárki elkészítheti gombból, kavicsból vagy akár műanyag kupakból... Jó szórakozást! "
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Goose that laid the Golden Eggs


Poor Tom and Elena can't believe their luck when their goose lays a golden egg, but what happens when one golden egg a day just isn't enough? This is the classic story retold with simple text and delightful illustrations. It is part of the Usborne English Language Learners programme, featuring books from the Usborne Reading Programme, with audio CDs in British and American English, downloadable worksheets and teacher's notes. "synopsis" may belong to another edition of this title.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Pipp és Polli - A kis tócsa


Pipp és Polli legjobb barátok, minden nap együtt játszanak. Annyi izgalmas dolgot lehet együtt csinálni! De játék közben Pipp alatt egyszer csak kis tócsa nő a padlón. Vajon hogyan oldja meg a két barát az apró kellemetlenséget?
Vypredané
7,63 € 8,03 €

Nagy kirakóskönyv - Kirakóskönyv a traktorokról


Képes szótár és kirakós játék egyben! Bűbájos gyurmafigurák népesítik be a sorozat négy kötetét, míg a sárkányos kötetben gyönyörű rajzokat találhatnak az érdeklődők. Minden könyv öt-öt kirakójátékkal és a játékot segítő képpel készült. Az egyes kötetek érdekes ismereteket rejtenek a Föld állatairól, a tanya világáról, a traktorokról, a kalózokról vagy éppen a sárkányokról. Igazi élmény vár tehát a kirakózás szerelmeseire.
Vypredané
10,15 € 10,68 €