! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky pre malé deti strana 54 z 54

A legkirályabb állatmesék


U dodávateľa
5,88 € 6,19 €

Aprók szótára - A tenger állatai


Ez a sorozat a legkisebbeknek készült, hogy kedves és mókás képek segítségével megismerhessék a világot.
Vypredané
4,04 € 4,25 €

Boribon és Annipanni


Marék Veronika művein már több generáció nőtt fel, így a legfiatalabbaknak szinte kötelező kezükbe venni műveit. Ezúttal Boribon mackóval és Annapannival találkozhatunk egy színes képekkel díszített könyvecskében, amelyet már az első osztályosok is könnyedén elolvashatnak!
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Mese a kis kanászról és más történetek


A kötetben az alábbi meséket olvashatjuk: - Mese a kis kanászról - Az egyszeri királyfi - Tömérdek barika - Csutak Matyi sípja - A költözködő egerek - Csali mese - A kis kakas meg a török császár - Mese... mese - Kutya-macska hivatal - A kacagtató hegedű
U dodávateľa
2,74 € 2,88 €

Mesés zsebkönyvek - A három kismalac


A Mesés zsebkönyvek az apró kezek valók. Szövegezése, illusztrációi, mérete, kartonált lapjai és rejtett spirálozása miatt ideális első könyv a legkisebbeknek.
Vypredané
4,04 € 4,25 €

Bumburi nyaral


Bumburi egy bohókás, rakoncátlan és lelkes kutyus, nagy fekete foltokkal, nagy fekete fülekkel - és... no igen, a lábán hol görkorcsolyával, hol vízisível, attól függően, éppen mibe csöppen bele, a szó szoros és átvitt értelmében is. Mert Bumburival mindig történik valami. Először is általában elveszik, aztán beleesik valamibe, olykor elkószál vagy megijed valamitől. Még az a szerencse, hogy mindig ott van mellette Lili, aki vigyáz rá! A városi kalandok után most Bumburi és Lili a tengerhez utaznak. Bumburi többek között találkozik egy félelmetes cápával, és majdnem repülni is megtanul...Utazz velük te is, vár a tenger!
U dodávateľa
5,40 € 5,68 €

What is racism


Answering young children's questions about racism is hard. This book gives both children and adults the language and sensitivity they need to talk about the topic. It gently explains what racism is, how it happens, why it is NEVER acceptable and what each and every one of us can do to eradicate it.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Mini mesék - Verdák


Vypredané
3,65 € 3,84 €