! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky pre malé deti strana 53 z 54

A vakond ernyője


Kedvenc barátunk ezúttal egy elhagyott, csíkos ernyőből próbál játékot készíteni. Mi mindenre jó egy megjavított ernyő? Csak egy kis fantázia kell hozzá... A vakond-sorozat színes illusztrációkkal teli kötete most először jelenik meg magyarul.
Vypredané
7,57 € 7,97 €

Usborne Book of Princess Stories


This charming picture book of four princess tales has been specially written for children who are just beginning to read, and provides fantastic value for money. Ages 2+ years.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Végre eljött a karácsony


E színes, vidám keménytáblás verses-mesés képeskönyv a karácsony esti hangulatokat idézi fel a legkisebb gyerek számára. A kiadványt Eszes Hajnal és Balogh János illusztrálta.
Vypredané
1,82 € 1,92 €

Miffy az állatkertben


Mesekönyv kicsiknek, színes képekkel. Miffy, a holland nyuszi, aki meghódította az egész világot. Ebben a részben Miffyt a papája elviszi az állatkertbe.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Miffy


Vidám történet kicsiknek, színes képekkel.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Barátnőm, Bori - Bori nem áll szóba idegenekkel


Bori nagyon jól ismeri az iskolába vezető utat. De mi történik, ha a jól bevált útvonalon az egyik utcát lezárják? Elfogadja-e annak a férfinek a segítségét, aki útba akarja igazítani? De hiszen nem ismeri őt, a férfi egy idegen... És Bori tudja, hogy idegenekkel nem szabad szóba állnia.
Vypredané
3,18 € 3,35 €

Bogyó és Babóca zenél


Az első történetben szegény Tücsöknek összetörik a hegedűje. Bogyó és Babóca gondoskodik róla, hogy ne maradjon sem a Tücsök, sem a többi állat hangszer és zeneszó nélkül. A második mese igazi, téli történet, ahol barátaink tönkretesznek, de aztán szerencsésen újra is építenek egy hóembert. A(z) Bogyó és Babóca zenél (Könyv) szerzője Bartos Erika.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

A beszélő barlang


A kiadványban olvasható mesék: -A róka meg a nyúl (apacs mese) -A ravasz ember, meg a rókák (japán mese) -A róka meg a menyétkutya (japán mese -A viszályt szító róka (tibeti mese) -Az irigy róka (tibeti mese) -A sárga madár (svéd mese) -A farkas és a rókakomasága (magyar mese) -A beszélő barlang (indiai mese) -Csihán királyfi (apacs mese) -A vak király (Arany J.)
Vypredané
1,69 € 1,78 €

No počkaj! 3 - trampoty na ceste


Tretia časť bohato ilustrovaných zábavných príbehov nerozlučnej dvojice Vlka a Zajaca, ktoré potešia všetky vekové skupiny čitateľov.
Vypredané
4,70 € 4,95 €

Danka a Janka


Kniha, na ktorej rok čo rok odrastajú takmer všetci prví samostatní čitatelia. Veselé i poučné príbehy na nerozoznanie podobných sestričiek - dvojčiat. Sú ako všetky deti, hašteria sa a pomáhajú si. Najkrajšie príbehy však zažijú v rozprávke. Kniha patrí k ozajstným bestsellerom slovenskej literatúry pre deti. Slovenský text
Vypredané
5,83 € 6,14 €

Kippkopp karácsonya


A történetből a gyerekek megtudhatják, hogyan töltötte karácsonyát Kippkopp, a gesztenyegyerek és kis barátja, a cinke. A(z) Kippkopp karácsonya (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
6,96 € 7,33 €

Öreg néne őzikéje


"Mátraalján, falu szélén lakik az én öreg néném, melegszívű, dolgos, derék, tőle tudom ezt a mesét..." Ki ne hallotta volna ezeket a fülbemászó sorokat? A törött lábú őzgidát meggyógyító öreg néne annyira közismert, hogy már-már azt hinnénk, népmesei alak. Pedig Fazekas Anna írta, és Róna Emy rajzolta meg, aki kétféle illusztrációt is készített a megható történethez. A Móra Könyvkiadó mostani régi-új kiadásával stancolt formában, nem a megszokott krétarajzokkal adja közre a verses mesét, hanem a grafikus majdnem kétszer annyi gyönyörű festményével.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Príbehy a rozprávky


Knižka pre najmenších plná krásnych príbehov a rozprávok. Bohato ilustrovaná.
Vypredané
10,37 € 10,92 €

Csoda és Kósza legrégebbi kalandjai


Itt a harmadik kötet, amelyben megint megdobogtathatja az olvasók szívét Csoda és Kósza nyolc patájának hangja. A legújabb, mégis a legrégebbi történeteket tartalmazza: a két ló megismerkedésétől kezdve Kósza első ballépéséig (Gyöngyi néni féltett virágjára), az első bodzaszörp készítésig, ami nem lesz az igazi, az első régészeti kutatásig, Kósza első madárijesztőként való munkavállalásáig, amiből elég sok kár lesz, egy nagyképű, új ló érkezéséig, a rendőrlóvá való kinevezésig és az első Mikulásig és az első karácsonyig.
Vypredané
10,05 € 10,58 €

Cidrimókus barátot szerez


Mit kell tudni Cidrimókusról? Cidrimókusnak nincs barátja. Hogy miért? Mert az rettentő veszélyes! Esetleg meg is harapná Cidrit. Mókusunknak azért mégis hiányzik egy cimbora, ezért úgy dönt, a közelben élő aranyhallal fog összebarátkozni. Egy aranyhal biztosan nem harap. Azonban a nagy terv meglepő fordulatot vesz, és egy négylábú veszi üldözőbe Cidrit. Ó jaj! Miféle kalandba keveredett már megint Cidrimókus? Vajon túléli? Olvasd el a könyvet, és megtudod! Cidrimókus a mai gyerekirodalom szupersztárja lett, mára 11 kötet főszereplője. A magával ragadó, kicsit minden lépését túlbonyolító, rendkívül óvatos Cidrimókus megmutatja, hogyan győzhetjük le az ismeretlen helyzetekkel kapcsolatos szorongásainkat. Mindig minden eshetőséget számbavesz és felkészül! Megnevettet, mert határtalanul vicces, ugyanakkor ha komolyan vesszük, sokat tanulhatunk Cidritől. A képeskönyvsorozat szerzője és egyben grafikusa a francia-kanadai Mélanie Watt Kanadában él. Ez a legsikeresebb könyvsorozata, több neves gyermekirodalmi és grafikai díjat kapott érte. A cidrimókus könyveket hatalmas példányszámban adják el a világ több országában. Reméljük a magyar gyerekek kedvence lesz. Erről gondoskodik Szabó T. Anna remek fordítása is.
Vypredané
6,83 € 7,19 €

A földimalac, aki semmiben sem volt biztos


Ez itt Pim. Pim földimalac. Az orra kicsit olyan, mint egy igazi malacé, a farka leginkább kengurufarokhoz hasonlít, ásókarmai vannak, és termeszt eszik. De Pim még csak most született, és egyáltalán nem biztos benne, hogy ki is ő, és mi is ő. Mit jelent földimalacnak lenni? Pim elhatározza, hogy kideríti. Hupp, a bagoly, Szuzi, az elcsavargott kiscica, Ottó, a pingvinfióka, Pongó, a gorillakölyök és Hilda, a tyúkocska után elérkeztünk a sorozat záró kötetéhez. Pim, a kis földimalac ugyanoly an kedves, okos és kíváncsi állatkölyök, ahogy az eddigi Jill Tomlinson-Anna Laura Cantone hősök - nagyon könnyű őt megszeretni! Ajánljuk nagy ovisoknak, kisiskolásoknak, akár önálló olvasásra is.
Vypredané
9,12 € 9,60 €

Max a barátság nyomában


"Az egészen biztos, hogy mindenkinek van egy legeslegjobb barátja valahol a nagyvilágban. Legalábbis Max, a kis dinó így gondolja. Pontosabban meg van róla győződve, ezért hát elindul, hogy megkeresse. Egy nem mindennapi útitárs kíséretében rengeteg izgalmas kalandban lesz része, és számos különleges ismerősre is szert tesz. De vajon megtalálja-e Max azt, amit keresett? Ki tudja, talán karácsonyra még ez is kiderül!" (Hohol Ancsa) A Max kártyás tarifa és a kis dinó története is ugyanarról szól: Az örökké tartó kapcsolatokról. Vannak azonban gyerekek, akik nem olyan szerencsések, hogy a szüleik felolvassák nekik Max történetét, sőt a számuk sincs meg a telefonukban. A Vodafone dolgozói ezért úgy döntöttek, hogy decemberben ők lesznek a gyerekek mesemondó anyukái és apukái: minden este felhívják három gyermekotthon lakóit, hogy elmeséljék Max egy-egy kalandját. A kötet megvásárlásával, Ön is segíthet nekik, hiszen a könyv árának profitja teljes egészében ezekhez a gyerekekhez jut el, hogy idén az ő karácsonyuk is ugyanolyan varázslatos lehessen, mint Maxé.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Bogyó és babóca társasjátéka


Babóca és barátnői tojást festenek, hiszen a fiúk mind meglátogatják őket húsvét reggelén. De jaj, Ugri tojásai összetörnek! Vajon kinek van ideje segíteni a húsvéti készülődés közepette? Nem fogod kitalálni... A második mesében Bogyó Pihével társasozik a réten. Bogyó mindig az első szeretne lenni! Sajnos a társasban ez a szerencsén is múlik... A dühös csigafiú megpróbál egyedül játszani, de rájön, hogy mégis jobb együtt lenni, mint egyedül otthon morcoskodni. Ugye? Próbáljátok ki ti is Bogyóék társasjátékát, amit megtaláltok a szabályokkal együtt a könyvben
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Moha bácsi nagy mesekönyve II.


Moha, Gyopár, Ugribugri, Hetykepötyke törpék, akik épp ezért Törpeházán laknak, ha hiszitek, ha nem a Börzsöny hegyei közt, Magyarkút mellett. E pöttöm gyerkőcökkel - legyen éppen szikrázó hóesés vagy napsugaras szünidő - szinte mindig történik valami érdekes vagy elgondolkodtató az iskolában, a játszóréten vagy éppen odahaza. Csupa olyasmi, amiből előbb-utóbb kiderül, hogy jónak lenni igazán jó, ha nem is olyan könnyű dolog. A történeteket Moha bácsi, a törpe meséli el a saját gyermekkoráról, amikor megtanulta, hogyan különböztesse meg a rosszat a jótól, még ha első pillantásra ez nehéz feladatot jelent is. Szüleitek vagy nagyszüleitek közül sokan emlékeznek szívesen ezekre a történetekre. Amikor még kicsik voltak, esténként a rádióban lehetett meghallgatni, mire tanítja a gyerekeket Moha bácsi, a törpe. Ezúttal két nagy kötetben jelennek meg e kedves mesék, Riedl Katalin rajzaival.
Vypredané
11,84 € 12,46 €